0

Menu

Bezbariérový Pásov Priedušná Elastická Vozík Popruh Anti-Tip Zadnom Sedadle Ramenný Stanovenie Rovnátka Bezpečnostný Pás Pre Vozičkárov

Shop: Fitnes A Posilňovňa
Bezbariérový Pásov Priedušná Elastická Vozík Popruh Anti-Tip Zadnom Sedadle Ramenný Stanovenie Rovnátka Bezpečnostný Pás Pre Vozičkárov

Bezbariérový Pásov Priedušná Elastická Vozík Popruh Anti-Tip Zadnom Sedadle Ramenný Stanovenie Rovnátka Bezpečnostný Pás Pre Vozičkárov

( 0 Recenzie )
€10.37 - €25.93
Kategória: Fitnes A Posilňovňa
Sku: e8970

Informácie o výrobku

Majte svojich blízkych a bezpečný s našimi vozík postroj!Zabránenie pádu z kože a náhle zastavenie s týmto nastaviteľné popruhy, ktoré sa prispôsobuje rôznym vozík veľkosti bez poškodenia pokožky.Ideálne pre tých, ktorí potrebujú extra podporu a stabilitu.

Špecifikácia:

Produkt materiál: polyester

Veľkosť produktu:

celková dĺžka 150 cm/59in

Popruh 95 cm/37.4 v

Šírka 5 cm/1.97 v

Zoznam:

1 x Vozík Bezpečnostného Pásu

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Ochranu proti pádu: Pre zaistenie bezpečnosti a stability starších používateľov invalidných vozíkov, náš bezpečnostný pás využíva inovatívne anti-jeseň dizajn pozostávajúci z viacerých pevné popruhy, ktoré účinne zabraňujú hornej časti tela z padajúce dopredu.

2.Zníženie vplyvu: starší ľudia teraz môžu bezpečne používať invalidný vozík bez obáv náhle hrbole.Naše bezpečnostné pásy funkcie elastické medzipamäť, ktorá znižuje nepohodlie a tlaku, a zároveň tlmiace vplyv náhle pohyby, aby sa zabránilo zraneniam.

3.Adaptabilné Podpora: Vozík Bezpečnostného Pásu funkcie nastaviteľné pevné popruh, catering na rôzne vozík veľkosti a zmena fyzického stavu seniorov.Výhodné využiť a rozoberať, zaisťuje maximálny komfort a bezpečnosť pre seniorov.

4.Pohodlné a Bezpečné: Náš Vozík Bezpečnostný Pás je vyrobený z priedušná imitácia potápanie oka materiál, ktorý je jemný na pokožku.Dlhodobé pohodlie je zabezpečené s nulovým stuffiness a podráždenie starostí, takže je bezpečné a relaxačné možnosti pre vašich blízkych.

5.Rozsiahle Využitie: je vhodný pre ľudí, ktorí majú obmedzenú pohyblivosť alebo rovnováhu, a to môže zabrániť ich z pádu alebo skĺzol na vozíku.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Na Nohy Srd Rocker Rameno Teľa Členok Strečing Rada Strečing Jogy Fitness

€1.51 - €2.23
( na nohy srd rocker teľa členok úsek rada funkcie: 1. jóga fitness zakrivené strečing nástroj: eskalátorov meridiánov, fitness a tvar. 2. to môže byť použitý pre strečing podpora vzdelávania, jediným relaxačný tréning, stabilitu a rovnováhu, )
Pridať do zoznamu prianí

Spin-lock Dumbell Príslušenstvo Svorky Dumbell Hmotnosť Zdvíhacie Príslušenstvo Šesťhrannou Maticou Golier Skrutku Dumbell Matica Činku Bar

€0.47 - €6.46
( typ:matica činku materiál: pevné ocele farba: strieborná veľkosť: 65mm*65mm*15 mm/2.55*2.55*0.59 package:1*matica činku funkcie: 1. odolnosť, pevnosť tréning. 2. single action cam lock môžete umiestniť bar. 3. )
Pridať do zoznamu prianí

Chrbtica Doske Späť Krakovania Zariadenie Multi-Level Späť Krakovanie Rada Nastaviteľné Späť Popper A Masér Trvalé Späť Krakovanie Rada

€12.50 - €22.72
( naše krku a chrbta srd poskytuje podporu pre vašu chrbticu.odstránenie núdzovej krku a chrbta bolesti a zároveň pomáha upokojiť svoju myseľ.použite ho, keď leží alebo sedí na cieľ tých oblastí, tvrdohlavý.vyrobené s eva materiálom zabezpečiť dlhotrvajúci )
Pridať do zoznamu prianí

Houding Terug Ondersteuning Correctie Rovnátka Riem Corrector Schouder Rechte Popruhy Telocvični Fyzioterapia Príslušenstvo

€2.02
( houding terug corrector schouder rechte ondersteuning correctie rovnátka riem popruhy telocvični fyzioterapia príslušenstvo wat je nodig hebt als u hebben gevormd de gewoonte van bochel. het produkt kan de schouders terug, borst hebben priamy účinok, zelfverzekerd )
Pridať do zoznamu prianí

Odolnosť Kapely Popruh Boxing Fitness Mma Tieňového Boxu Ťahať Lano pre Telocvični

€4.06 - €6.44
( popis: boxerské odolnosť kapely školenia sú veľmi účinné pri horenia a zvýšenie, a tiež pomôže zvýšiť koordináciu, zlepšiť kondíciu, flexibilitu. odolnosť kapely sú vyrobené z latexu, že non-dráždivé a bez zápachu. odolnosť )
Pridať do zoznamu prianí

Gymnastické Kruhy ABS Fitness Gym Krúžky Pull-Up Gymnastické Krúžky Krúžok Pre Telesné Sily Bradou Až Školenia Cvičenia (Black)

€14.91 - €37.27
( popis 1 pár profesionálne gymnastické kruhy telesnej hmotnosti cvičenie a silový tréning krúžky pre cvičenie ( black ) skvelé na použitie doma, telocvični alebo kdekoľvek bezpečné. funkcia - farba: čierna - materiál: abs - )
Pridať do zoznamu prianí

Móda Yoga Mat Skladovanie Taška Ženy, Multifunkčné Vrecko Zosilnené Plátno Prenosné, Dámske Kabelky Domovskej Telocvični Taška Veľká Kapacita Nové

€8.70 - €17.40
( móda yoga mat skladovanie taška ženy, multifunkčné vrecko zosilnené plátno prenosné, dámske kabelky domovskej telocvični taška veľká kapacita nové funkcia: - viacúčelový, môžete uložiť yoga mat a tiež môžu byť použité ako živý batoh. - )
Pridať do zoznamu prianí

Zameranie Box Pugilism Palcové Tréningový Pad Kickbox Boxercise Taekwondo Box Nohy Cieľ Boxerské Vrece Pad Školenia Rukavice

€2.03 - €3.38
( popis: [quality]vysoko kvalitnej syntetickej kože, silná, šitie a odolnosť pomôcť zvýšiť svoju koncentráciu. [design]boxerské rukavice sú navrhnuté pre zakrivené tvary pre lepšie taekwondo, mma, muay thai tréning s karabínami zatvorené. [materiál] )
Pridať do zoznamu prianí

4X Deti Ochranný Výstroj Nastaviť Mäkké Dieťa Koleno Koleno Podložky Podložky Pre Rovnováhu na Bicykli Skateboard Inline, Kolieskové Korčule, Kolobežka,M

€30.99 - €43.03
( mäkké pohodlné deti ochranný výstroj nastaviť pre rovnováhu na bicykli skateboard inline, kolieskové korčule, kolobežka cyklistické ski. ochranný výstroj nastaviť sú mäkké a nastaviteľné.deti sa budú cítiť veľmi pohodlne a sebaisto v cvičení, praxe )
Pridať do zoznamu prianí

Fitness Textílie Odpor Slučky Elastické Jogy Korisť Pásma Nastaviť Hip Kruhu Expander Kapela Vybavenie Telocvične pre Domáce Cvičenie Kulturistike

€7.22 - €12.04
( odolnosť kapely, 3-dielna sada fitness gumičky expander elastický remienok pre fitness gumičky krytý cvičenia jogy zariadenia funkcie: ✦ideálny pre dolnej časti tela príslušenstvo pohyby. ✦slim, silnejší a dostať perfektný zadok tvar! ✦prežiť )
Pridať do zoznamu prianí

Telocvičňa a Komerčných fitness vybavenie kardio stroj lyžiar/ Ski stroj/lyžovanie stroj

€764.05
( komerčné posilňovacie fitness vybavenie lyžiar stroj názov produktu lyžiar stroj model fz001 hrubá hmotnosť 56kg s čistá hmotnosť 48kg s displej čas/rýchlosť/dis./kalórie maximálne )
Pridať do zoznamu prianí

Vzpieranie Boxerské Vrece Bulharský Power Bag Silu Cvičenie Vrecia Fitness Tréning Boxu Vreckom Piesku Žltá

€15.74 - €28.10
( croissant aka bulharska taška dá sa povedať, že croissant tréningová metóda je jedným z najviac negatívne tréningové metódy na zlepšenie telesnej výbušnú silu a koordináciu. tréningové metódy croissant sú väčšinou zdvíhacie, tlačenie, )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrické Vibračné Nabíjateľná Pena Valec Hlboké Tkaniva Recovery Training PVC Jogy Masáž tvarované vibračné loptu

€101.18 - €106.51
( elektrické vibračné nabíjateľná pena valec hlboké tkaniva recovery training pvc jogy masáž tvarované vibračné loptu funkcie: 1. vibračná masáž loptu: 4-rýchlosti, vysoká intenzita fitness joga masážny valček, zmierňujú svalové napätie, )
Pridať do zoznamu prianí

Brušné Kolesá Stroj Absorpciu Potu Abs Kolesá S Vysokou Hmotnosť Kapacita Cvičenie Vybavenie Pre Domáce Pracovisko Areálu

€25.29 - €36.13
( popustite uzdu svojej core potenciál s našimi brušnej kolesá stroja.stabilizačný štruktúra zaisťuje stabilitu a zabraňuje z prevalcoval.high-density dizajn a silný grip je ideálny spoločník pre intenzívne cvičenie. špecifikácie: názov: štyri )
Pridať do zoznamu prianí

Trampolína Ochranný Kryt Vonkajší Rainproof Ochranný Kryt Vodotesné

€21.00 - €39.62
( popis: 【odolný proti opotrebeniu] vyzýva trampolína kryt je vyrobený z odolné voči opotrebovaniu, pe, hrubšie, pevné a trvanlivé 【elastické laná] vyzýva trampolína ochranný kryt s elastické laná a pracky nainštalovaný na obálke sa budú vytvárať )
Pridať do zoznamu prianí

Ženy' Tukov Stroj Fitness Vybavenie Cvičenie Krok Lezenie Stroje Stepper Platformu Tréner Pvc Telocvični Cvičenie Nástroj

€20.90 - €41.81
( popis tento stepper je skvelé pre sedí na stôl alebo stolík, sledovanie alebo len obyčajný relaxáciu.odpor z tohto stepper slúži ako pomocník zvýšiť obeh a to je ergonomický dizajn, pohodlné držanie tela počas cvičenia..vyrobené z pvc materiálu pre )
Pridať do zoznamu prianí

Vodné Činka Trojuholníkové Vodné Cvičenie, Činky EVA Trojuholník Vody Činky pre Vodný Aerobic Cvičenie, Bazén, Fitness

€3.01 - €5.68
( popis: 【kvalitné] vyzýva tento vodné činka je vyrobená z eva materiálu, ľahké uchopenie, ľahký a odolný. 【funkciu] vyzýva vodné činka je vysoký vztlak, čo je vyššia odolnosť voči činka pre plávanie cvičenia. 【funkciu] vyzýva )
Pridať do zoznamu prianí

1PC Praktické Ekologických Plastových Činka Hex Matica Činka Tyč Matica x spinlock Obojky pre Barbells Bary Školenia Športy

€0.40 - €0.61
( funkcia 1.100% úplne nové a vysokej kvality 2.vhodné pre činka 1.materiál:ekologických plastových 2.farba:ako obrázky zobrazené 3.veľkosť:ako na obrázku balík obsahuje:1pc poznámka: prosím, aby )