0

Menu

Zameranie Box Pugilism Palcové Tréningový Pad Kickbox Boxercise Taekwondo Box Nohy Cieľ Boxerské Vrece Pad Školenia Rukavice

Shop: Fitnes A Posilňovňa
Zameranie Box Pugilism Palcové Tréningový Pad Kickbox Boxercise Taekwondo Box Nohy Cieľ Boxerské Vrece Pad Školenia Rukavice

Zameranie Box Pugilism Palcové Tréningový Pad Kickbox Boxercise Taekwondo Box Nohy Cieľ Boxerské Vrece Pad Školenia Rukavice

( 0 Recenzie )
€2.03 - €3.38
Kategória: Fitnes A Posilňovňa
Sku: e62280

Informácie o výrobku

Popis:

[Quality]Vysoko kvalitnej syntetickej kože, silná, šitie a odolnosť pomôcť zvýšiť svoju koncentráciu.

[Design]Boxerské rukavice sú navrhnuté pre zakrivené tvary pre lepšie Taekwondo, MMA, Muay Thai tréning s karabínami zatvorené.

[Materiál] Naše Boxing Zameranie rukavice sú non-sklzu, vyrobené z poistného syntetickej kože a 3D oka s karabínou uzavretie pre dokonalú priľnavosť.

[Pohodlné a priedušná] Perforované rukavice funkciu priedušná 3D oka, ktorá pomáha udržať ruky potu-bezplatné a v pohode a Suchý zips, karabína uzávery zlepšiť pohodlie počas používania.

Špecifikácie:

Názov Produktu: Boxerské Mat

Materiál: PU

Veľkosť: 25x5x20cm

Package Zahrnuté:1x Box Mat

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

2. Prosím, aby 0.1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

  • Názov Značky - ZTBBAO
  • Druh - Vrecia Category
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Vek - >8 Rokov

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Obrázok 8 Zdvíhacie Popruhy Silné Vzpierania náramku Cvičení Príslušenstvo Drop shipping

€8.23 - €16.47
( funkcie: ootdty použitie cowhides, bavlna, pás s nástrojmi, hrubé potápanie textílie materiálu, odolné a opotrebovaniu, aby sa zabezpečilo, že dlhodobé užívanie nie je ľahké poškodenie, a poskytuje trvalú ochranu a podporu. poskytuje vynikajúcu )
Pridať do zoznamu prianí

Boxovacie Vrece Stôl Punč Taška Stres Chlapík S Prísavkou Stôl Tabuľka Boxerský Úder Lopty Prísavky Znížiť Napätie Hračky Darček

€17.51 - €25.01
( odrážky: 1.úľavu boxerské vrece: zábavné a efektívny spôsob, ako relaxovať, zlepšenie nálady, posilnenie sebadôvery a cvičení reakčná schopnosť.ideálny pre každého, kto hľadá zlepšenie ich celkovú pohodu. 2.jednoducho inštalujú: zlepšiť )
Pridať do zoznamu prianí

265 Kg / 120Kgs Strane Dynamometra zovretia Tréner-Elektronické Ručné Uchopenie Silu Tester Grip Strengthener

€20.24 - €40.47
( 265 kg / 120kgs strane dynamometra zovretia tréner-elektronické ručné uchopenie silu tester grip strengthener [presné meranie zovretia od 0 do 265lbs(120kgs)]-[vyššou kapacitou]-vybavený vysoko presné tenzometrický snímač, ruky dynamometra poskytuje vám presné )
Pridať do zoznamu prianí

Pena Trubica Rukoväť, Rukoväť, AntiSlip pre 22 mm Trubica na Riadidlá Grip, Pena Rukoväť Kryt pre Gym Fitness Zariadenie, Príslušenstvo

€0.61 - €1.01
( popis: 【výkon stroja príslušenstvo] vyzýva táto spôsobilosť hubky grip je určený pre fitness nadšencov.môže sa ľahko zmestí na 22 mm kolo trubice, poskytuje pohodlné uchopenie. 【size] vyzýva rukoväť kryt je 110 mm dlhé, táto veľkosť je )
Pridať do zoznamu prianí

Brušné Kolesá Stroj Absorpciu Potu Abs Kolesá S Vysokou Hmotnosť Kapacita Cvičenie Vybavenie Pre Domáce Pracovisko Areálu

€25.29 - €36.13
( popustite uzdu svojej core potenciál s našimi brušnej kolesá stroja.stabilizačný štruktúra zaisťuje stabilitu a zabraňuje z prevalcoval.high-density dizajn a silný grip je ideálny spoločník pre intenzívne cvičenie. špecifikácie: názov: štyri )
Pridať do zoznamu prianí

2024 Nové Jogy Flexibilitu Úsek Kapiel Nohu Fascia Srd Popruh pre Domáce Gymnastické Tréner Jogy Flexibilitu Úsek Pásu

€4.33 - €5.10
( funkcie: na openwork dizajn tohto napínanie pásu je veľmi priedušná a pohodlné, a má vysokú pevnosť strečing schopnosti, veľmi odolná. navrhnuté s hrbole, to napínanie pásu umožňuje nohy masáž na uvoľnenie únava. je vyrobené z tpr )
Pridať do zoznamu prianí

3m Preskakovanie Lana Fitness Švihadlo Anti-Slip Rukoväť Nastaviteľná Dĺžka Drôtu Prenosné Profesionálny Fitness Preskočte na Lano Cvičenia

€12.13 - €13.48
( upozornenie: keď parcely prišli na svoje zvyky ,prosím, platiť dane a vyzdvihnúť zásielku ,sme nie je zodpovedná za akúkoľvek cla alebo import dane. ak vaše miesto je vzdialené ,potom je potrebné zaplatiť 38usd . špecifikácia: názov: )
Pridať do zoznamu prianí

Posilňovanie Panvového Dna Prístrojom Ženy Hip Tréner Kegel Exerciser S Protiprúdom Hip & Panvového Tréner Panvových Svalov Bedrového Kĺbu Tréner

€11.90 - €17.51
( popis: 1. pomocou tejto stehna-zadok tréner 30 minút denne, aby sa stavať nohu silu a znížiť stehna hmotnosti. 2. vybavené inteligentný čip, môže to presne zaznamenať údaje o použití, ktorý môže lepšie vlak panvy, zadok a nohy. 3. pribrala )
Pridať do zoznamu prianí

Jóga Krúžok Vypuklé Masáž Ergonomický Non-slip Chrbte Nohy Srd prípravný Nástroj Prenosné Cvičenie, Strečing Pilates Cvičenie Krúžok

€2.37 - €3.95
( odrážky: 1.podporovať telesné zdravie: zlepšením vášho tela, flexibilitu, a po cvičení, náš krúžok jogy vám pomôže účinne úsek vaše svaly, uvoľniť svoje telo a zlepšiť vaše celkové zdravie. 2.držanie tela podpora: s jogy krúžok je )
Pridať do zoznamu prianí

Priedušná Zadok-Výťah Tvarovanie Patch Súbor Korisť Tvarovanie Škvrny Hip Zdvíhacie Nálepky Sprísnenie Tvarovanie Orgán Obrážačka Nálepky Rýchlo

€1.90 - €2.72
( získať prenosné zadok vylepšenia riešenie s našimi zadok výťah pásky.hrajú troch-dimenzionální rezanie dizajn, náš pásky zlepšiť hip pružnosť a plnosť, zatiaľ čo používanie mäkký a priedušný materiál zaručuje pohodlie počas osobné použitie.pozdraviť )
Pridať do zoznamu prianí

157D Mäkké Penové Strane Exerciser Rukoväte Strengthener,Prst Ruky Uchopovače pre Zvýšenie Zápästia, Predlaktia a Prst

€1.62 - €3.24
( ručné uchopenie strengthener , prst ruky uchopovače mäkké penové strane exerciser pre rýchlo rastúci zápästia, predlaktia a prst pevnosť ootdty úplne nové a vysokej kvality funkcie: odporúča sa, aby kúpe 2 produktov na čas jedna )
Pridať do zoznamu prianí

Rukoväte Premium Strane Stráže Muži Ženy Zdvíhacie Zápästie Podporu Zábaly pre Kulturistiku Fitness Činka Cross Tréning Deadlifting

€2.64 - €3.77
( popis: 【kvalitné] vyzýva naše fitness rukavice sú vyrobené z polyesterových materiálov, navrhnutý s palm ochrany v mysli, vhodný pre rôzne cviky ako bench press, pull up, činky. 【non slip dizajn] vyzýva proti sklzu a palm postavený v latex dizajn )
Pridať do zoznamu prianí

Náhradné Magnetický Bežecký pás Beží Stroj Bezpečnostný Kľúč Zabezpečenia - 23 cm Priemer (Červená)

€2.79 - €5.08
( popis položka je jednoduché a praktické magnetický bežecký pás bezpečnostný kľúč s priemerom 2,3 cm, ktorá zapadá do okrúhleho otvoru v bežeckom páse konzoly na štart robota.tak dlho, ako vaše kľúčové otvoru priemer je rovnaký ako v 2.3 cm, bude )
Pridať do zoznamu prianí

Elástico de resistência à ioga tep Pilates elástico de treinamento de fitness goma de ginástica Equipamento de treinamento kríž

€2.80 - €3.34
( dobrý deň, sme výrobca, podporu globálnych služieb, veľkoobchod, podpora skype, paypal, a poskytuje vám najlepšiu kvalitu a najviac uspokojivé služby. asi doručenia: balíku bude prijaté do 15 až 20 dní od vytvorenia objednávky. jóga elásticos )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Jogy Blok, 9x6x3Inch EVA protišmykových Jogy Tehla - Kváder Fitness pre Jóga, Meditácie, Pilates, Strečing

€7.13 - €15.51
( 2 ks jogy blok, 9x6x3inch eva protišmykových jogy tehla - kváder fitness pre jóga, meditácie, pilates, strečing popis táto jóga bloku, je ľahký, kompaktný a prenosný.je vyrobená z high-density eva materiálu. brick je odolný,- priateľské )
Pridať do zoznamu prianí

G92F 2 Ks Jar Pracky Činku Zámok Činku Činka Rod Jar Klip Pracky

€1.42 - €3.65
( úplne nové a vysokej kvality ootdty funkcie: zabraňuje platňu váhy z skĺzol bar. budú uchytenie všetkých štandardných 1.1 diera (2.8 cm) vo vzpieraní barbells alebo činka barov. vyrobené z pevnej ocele a gumová rukoväť. gumové )
Pridať do zoznamu prianí

Multicolor Horolezecké Lano Hojdačka pre Deti s Kotúčovou Hojdačky Sedadla Nastavte Vonkajšie Záhrade Strom Swingset Playset Príslušenstvo

€15.13 - €30.27
( multicolor horolezecké lano hojdačka pre deti s kotúčovou hojdačky sedadla nastavte vonkajšie záhrade strom swingset playset príslušenstvo obsahuje: 1 x swing, 1 x hák 1 x polyester taška špecifikácie: 1. materiál: polyetylén disk, polyetylén lano, železný hák, )
Pridať do zoznamu prianí

1pcs Jogy Odpor Cvičenie Kapiel sa Jogy Ťahať Lano Otvorený Ramenný Krásy Späť Tvarovanie Hrudníka Expander Náhodný

€2.36 - €3.87
( funkcie: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. vysoká pružnosť a trvanlivý materiál existuje mnoho funkcií, môžete cvičiť ruky, ramená, hrudník, chrbát, nohy atď. to je ľahko prepravovať a skladovať, a môžu byť presunuté kedykoľvek )