0

Menu

Brušné Kolesá Stroj Absorpciu Potu Abs Kolesá S Vysokou Hmotnosť Kapacita Cvičenie Vybavenie Pre Domáce Pracovisko Areálu

Shop: Fitnes A Posilňovňa
Brušné Kolesá Stroj Absorpciu Potu Abs Kolesá S Vysokou Hmotnosť Kapacita Cvičenie Vybavenie Pre Domáce Pracovisko Areálu

Brušné Kolesá Stroj Absorpciu Potu Abs Kolesá S Vysokou Hmotnosť Kapacita Cvičenie Vybavenie Pre Domáce Pracovisko Areálu

( 0 Recenzie )
€25.29 - €36.13
Kategória: Fitnes A Posilňovňa
Sku: e75695

Informácie o výrobku

Popustite uzdu svojej core potenciál s našimi brušnej kolesá stroja.Stabilizačný štruktúra zaisťuje stabilitu a zabraňuje z prevalcoval.High-density dizajn a silný grip je ideálny spoločník pre intenzívne cvičenie.

Špecifikácie:

Názov: Štyri kolesá z brucha koliesko

Hmotnosť: 1 kg

Veľkosť produktu: ako je znázornené na obr

Materiál: ABS

Na kolenách pad materiál: Pena

Rukoväť materiál: Pena

Materiál kolies: Vysoká pružnosť PU

Platné ľudí: Universal

Nosnosť: cca 150kg

Vlastnosti: Jednoduché použitie, ľahko prenosný, jednoduché cvičenia viacerých svalových skupín

Balenie Zoznam:

1pc*Štyri kolesá brušnej koliesko

1pc*Kolenách mat

1pc*Brzdové platničky

Poznámky:

1. Vzhľadom na monitorovanie teploty farieb, fotoaparát, okolitého svetla a fotografie zručnosti, niektoré obrázky tovaru, môže mať mierne farebné odlišnosti, farbu druhu majú prednosť!

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Funkčné Inovačné: tichý brušnej volantu zahnutá rukoväť, stabilizácia štruktúry, a anti-sklzu materiálu kombinovat optimálne cvičenie skúsenosti.Roll hladko a bezpečne na všetky povrchy s týmto praktickým dizajnom.

2.Všestranné Cvičenie: Odkryť skutočný potenciál vaše svaly s našimi unisex brušnej navi.Inovatívny 4-kolesové dizajn umožňuje multi-uhol školenia pre abs bez prevalcoval.Ideálne pre začiatočníkov a profesionálov, ktorí chcú posilniť ich abs s ľahkosťou a bezpečnosti.

3.Jednoduché Použitie: Skúsenosti zvýšenej fyzickej kondície s našimi inovované brušnej kolesa.Jeho automatické odrazu funkcie a zosilnené oceľové rúry poskytuje stabilitu a zabraňuje zraneniu, takže je vhodný aj pre začiatočníkov.Ergonomické rukoväte zaručujú pohodlné uchopenie.

4.Skúsenosti Optimálny Komfort: Zvýšiť svoje hlavné sily a flexibility s našimi ergonomicky navrhnuté brušnej kolesa.Jeho high-density hubky rukoväte s absorpciu potu poskytovať lepšie uchopenie, zatiaľ čo tenšia a mäkšia valca zaručuje pohodlné a účinné cvičenie.

5.Praktický Dizajn: pneumatika textúru a vysokou tuhosťou materiálu nášho brucha koliesko ponúka ideálne stabilitu a podporu na tréningu, zatiaľ čo silný grip zaisťuje bezpečnosť.Vysoká hmotnosť kapacitou je vhodný pre všetky úrovne fitness, ktorý vám pomôže dosiahnuť vaše brušné góly s ľahkosťou.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Brušné 4 Kolieska Navi
  • Typ športy - Silový Tréning
  • Funkcia - Komplexné Fitness Cvičenie

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Činku Squat Krku Pad Ramenný Vankúš Silikónové Ramenný Pásik a Členok Popruh Fitness Čalúnená pre Telocvični vzpieraní Hip Glute

€8.15 - €16.29
( popis ak hľadáte profesionálne a cenovo dostupné , potom váš výskum je viac tu.je to preto, lebo náš produkt môže splniť vaše potreby.prijaté z poistného materiál, praktické a trvanlivé pre dlhý čas používať. funkcie ľahké zmeniť/ )
Pridať do zoznamu prianí

Praktické Eliptických Stroj Pedále Eliptický Trenažér Pedále pre Office

€3.86 - €7.03
( popis: eliptický trenažér pedále ventilátor auto pedále fitness vybavenie. vyrobené z pp materiálu, odolné a robustné. ľahký a ľahko prenosný, montáž a obchod. s nonslip textúrou povrchu a nárazov, stabilitu a vysokú účinnosť )
Pridať do zoznamu prianí

Jóga Krúžok Vypuklé Masáž Ergonomický Non-slip Chrbte Nohy Srd prípravný Nástroj Prenosné Cvičenie, Strečing Pilates Cvičenie Krúžok

€2.37 - €3.95
( odrážky: 1.podporovať telesné zdravie: zlepšením vášho tela, flexibilitu, a po cvičení, náš krúžok jogy vám pomôže účinne úsek vaše svaly, uvoľniť svoje telo a zlepšiť vaše celkové zdravie. 2.držanie tela podpora: s jogy krúžok je )
Pridať do zoznamu prianí

8 mm/10 mm Fitness Váha Kábel, Zásobník Extender Pin Nahradenie Weigth Pin Zariadenia Doska Činku Telocvični Silový Tréning Loadi O9d8

€20.61
( špecifikácia názov:telocvični váhy materiál: oceľ farba:čierna celková dĺžka: 23 cm/9.06 palcov alebo 26 cm/10,24 rukoväť priemer: 5cm/1.96 cm popis vysoká kvalita materiál: rozloženie hmotnosti kus je vyrobený )
Pridať do zoznamu prianí

16pcs Rohože Cvičenie Telocvični Gumové Podlahy, Dlažba Garáž Domáce Fitness Joga Puzzle Cvičenie Mat Nastaviť Deti odborná Príprava Štvorcov Koberec

€4.94 - €8.82
( popis: - ochranné cvičenie podlahy - odolné, bez-protišmykové textúrou dlaždice chrániť poschodia zároveň vytvára pohodlné cvičenie priestor. - jednoduchá montáž – ľahká spriahnuté pena dlaždice pripojiť sa rýchlo a ľahko, a môže byť )
Pridať do zoznamu prianí

Rotoped s LCD monitor Domov Ultra-tichý Vnútorné Koleso Fitnes Bicykel Dynamický Fitness Vybavenie Bicykla

€210.63 - €247.80
( (文档)(身体)(方法(createelement( 脚本 ),写上))setattribute ( exparams 、 用户id = &aplus&ali_beacon_id = &ali_apache_id = &ali_apache_track = &ali_apache_tracktmp = &dmtrack_c = {} hn = aeproductsourcesite033001215082 % 2 eus44&asid = aqaaaacaiwjg1mlyrgaaaacwvg7ethslzq )
Pridať do zoznamu prianí

Fitness Korisť Pásma Nastaviť Odolnosť Kapely Nastaviteľné Pása Pásu Pedál Exerciser Odolnosť Kapely, pre Glutes Nohy Svalové Cvičenie

€10.91 - €21.82
( funkcia: odolnosť kapely sú vyrobené z latexu rúrka s vysokou elasticitou a dobrú životnosť. ktoré sú ľahké, prenosné výkon zariadení a úspora priestoru. navrhnutý tak, aby efektívne postroj svalovej sily a tón tela. penové čalúnenie )
Pridať do zoznamu prianí

Výkon Zariadenia s Polstrované Rukoväte pre Vodné Aeróbne Činky, Vody Váhy

€9.91 - €13.59
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality dosiahnuť vaše fitness ciele s týmito cvičenie, činky!ideálny pre vodný aerobik, poskytujú pohodlné a bezpečné cvičenie skúsenosti. vyrobený z eva materiálu, tieto nastaviteľná hmotnosť )
Pridať do zoznamu prianí

Boxerské Zakrivené Zameranie rukavice bez Prstov Bojových Umení Kope Zarážajúce Telo Pad Nohy Cieľ pre Karate Kickbox Cvičenie Súťaže Cvičenie

€4.28 - €8.57
( popis: 【kvalitné] vyzýva: pu simuluje približnú skutočný účinok, môžete lepšie chrániť box človeka, a zlepšiť box človeka koncentráciu a dierovanie úrovni. 【jednoduché použitie] vyzýva: zahustiť penových kompozitných líniové polstrovanie )
Pridať do zoznamu prianí

Dýchacie Cvičenia Pre Pľúca Prenosné Dych Fitness Exerciser Zariadenie Kondičného Tréningu Zariadenie S Nastaviteľný Odpor

€4.21 - €12.39
( dýchacie cvičenia pre pľúca prenosné dych fitness exerciser zariadenie kondičného tréningu zariadenie s nastaviteľný odpor odrážky: 1.【pre lepšiu vytrvalosť] vyzýva: aby ste sa cítili lepšie, deň čo deň, dychové cvičenia pre pľúca, zlepšia váš )
Pridať do zoznamu prianí

Deti Boxing Stroj Music Box Stroj Stenu Cieľ pre Domáce Športy Agility

€21.06 - €35.11
( popis: 【boxerské podložky] vyzýva: boxerské tréner zariadenia je jednoduchá na použitie.veľkosť: boxerské cieľ 34cmx34cm/13.39inchx13.39inch.so svetlami, a pocit, že vašu obľúbenú hudbu inteligentné indukčné, flash strike bod. 【odolný materiál] )
Pridať do zoznamu prianí

Mini Veľkoobchod Zostať Aktívny Vzdialenosť Mini Krokomer S Lcd Displejom Ľahký Dizajn Chôdza Drop Shipping Sledovať Vaše Kroky

€1.44 - €3.80
( mini veľkoobchod zostať aktívny vzdialenosť mini krokomer s lcd displejom ľahký dizajn chôdza drop shipping sledovať vaše kroky popis: tento krokomer je možné účinne pomôže pokrok a zlepšenie vašej kondície. počíta chodiť kroky podľa )
Pridať do zoznamu prianí

Non-Slip PP Rukoväť Gymnastika Krúžky 150KG Deti Rocket Cvičenie Krúžky Pre Domáce Posilňovne, celotelové Cvičenie, Fitness, Športové Vybavenie

€8.07 - €10.48
( odrážky: 1、zlepšiť detí fyzická kondícia: deti gymnastické kruhy pomáhajú deťom rozvíjať motorické zručnosti a zvýšiť fyzickú silu, ako sú ruky, prsty, nohy a chodidlá, a zlepšenie fyzickej kondície. 2、bezpečné nosné: naše deti gymnastické )
Pridať do zoznamu prianí

1Pcs Prst Uchopovač Silu Tréner Vonkajšie Slim Fitness Nástroje Odolnosť Kapely Ručné Uchopenie Zápästia Flexibilné Cvičení Príslušenstvo

€1.19 - €2.05
( 1pcs prst uchopovač silu tréner vonkajšie slim fitness nástroje odolnosť kapely ručné uchopenie zápästia flexibilné cvičení príslušenstvo )
Pridať do zoznamu prianí

Profesionálne Pleťové Elektrostimulácia Emrf Tvár Ems RF Face Lifting Stroj PEFACE Sculpt Tvár Podložky Masážneho Prístroja

€2 571.19 - €2 856.87
( profesionálne pleťové elektrostimulácia emrf tvár ems rf face lifting stroj peface sculpt tvár podložky masážneho prístroja čo je emrf tvár? predstavujeme emrf tvár, revolučné riešenie pre dokonalé tváre treatments.by využitie energie z synchronizované )
Pridať do zoznamu prianí

Eliptický Trenažér Pedále Nohu Tréningu Tréner Pedál pre Fitness

€3.59 - €6.21
( popis: eliptický trenažér pedále ventilátor auto pedále fitness vybavenie. vyrobené z pp materiálu, odolné a robustné.dierou priemer 9,2 mm, v strede otvor vzdialenosť 74.5 mm ľahký a ľahko prenosný, montáž a obchod. s nonslip textúrou )
Pridať do zoznamu prianí

Masážne Loptu pre Svalové Bolesti prísavku Samostatne Späť Masér a Hraničný Bod Na Zmiernenie Uzlov Myofascial Drop Shipping

€4.29 - €8.58
( masážne loptu pre svalové bolesti prísavku samostatne späť masér a hraničný bod na zmiernenie uzlov myofascial drop shipping )