0

Menu

Gymnastické Kruhy ABS Fitness Gym Krúžky Pull-Up Gymnastické Krúžky Krúžok Pre Telesné Sily Bradou Až Školenia Cvičenia (Black)

Shop: Fitnes A Posilňovňa
Gymnastické Kruhy ABS Fitness Gym Krúžky Pull-Up Gymnastické Krúžky Krúžok Pre Telesné Sily Bradou Až Školenia Cvičenia (Black)

Gymnastické Kruhy ABS Fitness Gym Krúžky Pull-Up Gymnastické Krúžky Krúžok Pre Telesné Sily Bradou Až Školenia Cvičenia (Black)

( 0 Recenzie )
€14.91 - €37.27
Kategória: Fitnes A Posilňovňa
Sku: e46841

Informácie o výrobku

Popis

1 Pár Profesionálne Gymnastické Kruhy telesnej hmotnosti Cvičenie a Silový Tréning Krúžky pre Cvičenie ( Black )

Skvelé na použitie doma, telocvični alebo kdekoľvek bezpečné.

Funkcia

- Farba: Čierna

- Materiál: ABS

- Veľkosť: Cca 23 x 23 x 2.8.

Package Vrátane

1 pár x gymnastické krúžok

  • feature13 - krúžky gymnastika
  • feature9 - visí gymnastické krúžok
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Feature2 - Fitness Krúžok popruh
  • feature6 - telocvičňa krúžky, cvičenie
  • Feature4 - - krúžok popruh
  • feature10 - deti gymnastika krúžok
  • feature11 - Telocvičňa Školenia ring
  • Druh - Pommel Kôň
  • Feature1 - cvičenie krúžky doma
  • Feature3 - Profesionálne Gymnastické Kruhy
  • Oddelenie Meno - MUŽI
  • feature8 - Bar
  • feature7 - zdvíhacie popruh
  • feature12 - Cvičenia Krúžok
  • Prop Výber - Gymnastika Stick
  • Feature5 - Krúžky

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

5 párov Unisex Bavlnené Pančuchy Mäkké Pohodlné, Priedušné Pruhy Biele Elastické Športové Ponožky Módne Muži Ženy Pančuchy

€5.14 - €10.30
( názov produktu:čistá bavlna športové ponožky produkt o veľkosti : 37-46 produkt farba: ako je znázornené na obrázku produkt materiál:bavlna vlastnosti produktu: 1. neutrálne basketbal ponožky: tieto polovici teľa basketbal )
Pridať do zoznamu prianí

Trampolína Patch Oprava Auta Oprava Trampolína Mat Trhať Alebo Otvor Trampolína Oprava Nástrojov

€8.80 - €15.16
( trampolína patch oprava auta oprava trampolína mat trhať alebo otvor trampolína oprava nástrojov set je veľmi vhodná pre vašu trampolínu opravný patch.môžete použiť námestie patch.lepidlo môže zabrániť im priľnavosť a peeling, ktorý je veľmi vhodný )
Pridať do zoznamu prianí

2Piece Plavecký Výcvik Odpor Elastické Exerciser Lano 4M Nastaviteľné Latex Trubice Plavecký Výcvik Lano

€11.14 - €21.02
( 2piece plavecký výcvik odpor elastické exerciser lano 4m nastaviteľné latex trubice plavecký výcvik lano [bezpečnostného pásu exerciser]plávanie tether pevné plavecký pás môže plávať nepretržite bez zložitých pomocné vybavenie, vhodné aj pre športovcov, )
Pridať do zoznamu prianí

Nový 25 40 kg Hrudníka Svorka Klip Tréner Rameno Twister Torzia na Zápästie Vnútorné Sily Posilňovňa Tenis, Basketbal, Bedminton Školenia Bar

€25.87 - €51.75
( nový 25 40 kg hrudníka svorka klip tréner rameno twister torzia na zápästie vnútorné sily posilňovňa tenis, basketbal, bedminton školenia bar 1. nový dizajn: tento rameno strengthener ponúka nový a vylepšený dizajn, ktorý umožňuje efektívny tréning )
Pridať do zoznamu prianí

Rýchla Domáce Vzdelávanie Reakcie Box Box Punč PU Sanda Strane Vybavenie Fitness Oko, Hlava-montáž Vrecia s Loptou

€6.42 - €14.28
( loptu boxing fitness vrecia reakcie zariadenia sanda oko punč hlava-montáž rýchlosť strane boxu domáce vzdelávanie pu poľa loptu )
Pridať do zoznamu prianí

Yoga Mat Popruh, Pás, Nastaviteľné Športové Šatka Ramenný Popruh Na Prenášanie Pás Výkon Úsek Fitness Equiment Elastické Jogy Pás Hot

€0.83 - €1.30
( špecifikácia : názov produktu: yoga mat šatka popruhu veľkosť: 1700*38mm/67*1,5 v textílie: nylon+polyester funkcia: popruh / pás úsek balenie zoznam : 1*yoga mat popruh poznámky : 1. vzhľadom k rôznym )
Pridať do zoznamu prianí

2024 Nové Jogy Flexibilitu Úsek Kapiel Nohu Fascia Srd Popruh pre Domáce Gymnastické Tréner Jogy Flexibilitu Úsek Pásu

€4.33 - €5.10
( funkcie: na openwork dizajn tohto napínanie pásu je veľmi priedušná a pohodlné, a má vysokú pevnosť strečing schopnosti, veľmi odolná. navrhnuté s hrbole, to napínanie pásu umožňuje nohy masáž na uvoľnenie únava. je vyrobené z tpr )
Pridať do zoznamu prianí

D-Krúžok Členok Popruh Členok Popruhov Pre Kábel Stroj Telocvični Členok Putá Na Provízie Glute Cviky Nôh Rozšírenia Kučery Korisť, Hip

€2.94 - €4.19
( popis: rotujúce d-krúžok dáva väčšiu slobodu pohybu a plný hip aktivácie.naše členok popruhy majú nastaviteľné popruhy a velcros uzávery.keď kope, to môže chrániť váš členok z pošmyknutia ľahko.to poskytne vášmu späť viac štandardné kop namiesto )
Pridať do zoznamu prianí

Nastaviteľné Rukoväte Cvičenie Power Fitness Cvičenie Enhancer Uchopovač Jar Prstov Zápästie Expander Školenia

€10.20 - €22.17
( nastaviteľné rukoväte cvičenie power fitness cvičenie enhancer uchopovač jar prstov zápästie expander školenia funkcia: cvičenie prsty a ruky pevnosť posilnenie strane silu: posilnenie strane silu prebudiť fyzickú vitalitu často pomáha zmierniť )
Pridať do zoznamu prianí

6X hrudný Pás na Zápästie Pre Polar Wahoo Garmin Pre Športové Bezdrôtové Tepovej frekvencie

€23.30
( pohodlný hrudný pás pre meranie tepovej frekvencie kompatibilný s polar, wahoo, garmin. smart fusion z mäkkej tkaniny a adaptívne elektródy, aby to mimoriadne citlivé na je neodmysliteľnou súčasťou srdcového tepu, bude detekovať a odoslať svoje reálnom )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Gymnastické Krúžok Prenosné Gymnastické Krúžok Telocvični Rameno Sily Domáce Fitness Zariadenie

€15.97 - €21.01
( 1. protišmykové konkávne bod, vhodný pre vnútorné a vonkajšie použitie. 2. bezpečnejšie použitie - ložisko weight500kg,dovezené nylon materiál, tkanie, nie je ľahké zlomiť. 3. termoplastické matrix composite, odolné 4. vysoká strrngth )
Pridať do zoznamu prianí

3ks Praktické 54cm Deti Hračky, Penové Meč Hračky Praktické Oplotenie vzdelávacie Nástroje

€5.35 - €9.73
( popis to je pena pre deti, ktorý je vyrobený z kvalitného penového materiálu, odolné, na dlhodobé používanie.tieto môžu byť zavesené na stenu ako dekorácia a tiež môže byť oplotenie prípravný nástroj pre deti. penový meč je a nebude bolieť )
Pridať do zoznamu prianí

2 Pár Nastaviteľné Plastové Obuvi Stromy Pre Mužov Uk Veľkosti 6-13---Hnedá

€9.29 - €13.27
( 2 pár nastaviteľné plastové obuvi stromy pre mužov uk veľkosti 6-13---hnedé zabrániť vrásky a udržať kože v dobrom stave aby topánky pohodlnejšie na nosenie, aby sa vaše obuv v tvare materiálové zloženie: plast pekný spôsob, ako predĺžiť )
Pridať do zoznamu prianí

Jóga Fitness Podložka protišmyková Plank, Pilates Meditovať, Šport Deka Hrúbka Pre Cvičenie Gymnastiky Mat Zariadenie Na Cvičenie Mat

€6.30 - €12.35
( jóga fitness podložka protišmyková plank, pilates meditovať, šport deka hrúbka pre cvičenie gymnastiky mat zariadenie na cvičenie mat špecifikácia: materiál: nbr farba: ružová štýl 1 veľkosť: 60*25*1.5 cm štýl 3 veľkosť: )
Pridať do zoznamu prianí

Odolné Vysoko Kvalitný Kábel Zátka Lano Spoločné Terminál Black Fitness Vybavenie Prenosný Univerzálny 1 Ks Príslušenstvo

€9.99 - €19.99
( popis: * úplne nové a vysokej kvality * vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, trvanlivé a funkčné * na zátka časť je vyrobená z trvanlivého kaučuku, ktorý je mäkké, ale má dobrú odolnosť voči nárazu.kovové koncové jadro je vyrobené )
Pridať do zoznamu prianí

Digitálny Krokomer Cvičenie Krokomer Kompaktný Nabíjateľná 3d Krokomer Presné Krok Počítanie Prístroj s Displejom pre Cieľ

€13.66 - €31.05
( digitálny krokomer cvičenie krokomer kompaktný nabíjateľná 3d krokomer presné krok počítanie prístroj s displejom pre cieľ popis: pohodlné a užívateľsky-priateľské krokomer s jednoduchou obsluhou a rýchle nastavenie. funkcie podsvietenia )
Pridať do zoznamu prianí

Dieťa Preskakovanie Lana Spaľovanie Tukov Fitness Preskakovanie Lana Cartoon Drevená Rukoväť Nastaviteľná Dĺžka Švihadlo

€2.50 - €3.41
( dieťa preskakovanie lana spaľovanie tukov fitness preskakovanie lana cartoon drevená rukoväť nastaviteľná dĺžka švihadlo špecifikácie: čo môže mäkké a bavlna laná ponúkame vám je, že to robí deti šťastné, keď sa hrá.jednoduchý vzhľad )