0

Menu

Chrbtica Doske Späť Krakovania Zariadenie Multi-Level Späť Krakovanie Rada Nastaviteľné Späť Popper A Masér Trvalé Späť Krakovanie Rada

Shop: Fitnes A Posilňovňa
Chrbtica Doske Späť Krakovania Zariadenie Multi-Level Späť Krakovanie Rada Nastaviteľné Späť Popper A Masér Trvalé Späť Krakovanie Rada

Chrbtica Doske Späť Krakovania Zariadenie Multi-Level Späť Krakovanie Rada Nastaviteľné Späť Popper A Masér Trvalé Späť Krakovanie Rada

( 0 Recenzie )
€12.50 - €22.72
Kategória: Fitnes A Posilňovňa
Sku: e17104

Informácie o výrobku

Naše krku a chrbta srd poskytuje podporu pre vašu chrbticu.Odstránenie núdzovej krku a chrbta bolesti a zároveň pomáha upokojiť svoju myseľ.Použite ho, keď leží alebo sedí na cieľ tých oblastí, tvrdohlavý.Vyrobené s EVA materiálom zabezpečiť dlhotrvajúci výkon.Rozlúčiť sa nepohodlie s našimi krku a chrbta nosidlá!

Názov: Späť Srd

Materiál: EVA

Veľkosť: 29x24x9cm(11.4*9.4*3.5 palec)

Zoznam:

Späť Srd*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Krk Podpora: Tento produkt vám pomôže zmierniť pás bolesti a podporu vašej chrbtici poskytnutím fyzického trakciu.To má tvar oblúka, ktorý sa hodí pre vaše telo a umožňuje vám úsek pohodlne.

2.Jednoduché Kroky: rozlúčiť na krku a chrbta bolesti s týmto späť nosidlách.Jednoducho si ľahnúť na 10 minút každý deň, umožňuje zosúladiť váš chrbtice a postupne vyriešiť ťažkosti s ľahkosťou.

3.Podporovať Celkovej pohody: pomocou tejto späť srd pravidelne, môžete pomôcť upokojiť svoju myseľ, zmierniť napätie, zmierniť fyzickú záťaž, a podporujú relaxáciu.Tento produkt je navrhnutý tak, aby zlepšiť držanie tela.

4.Multi-funkčné Využitie: Vychutnajte si rad polohou s týmto prenosné späť nosidlách.Zmierniť achess výška a nastavenie uhla voľby, či klame, alebo posedenie.

5.Spoľahlivý Materiál: S robustná materiálov, náš späť srd zabezpečuje výnimočne dlhú životnosť a zachováva svoju účinnosť prostredníctvom pravidelné používanie, dodáva dlhodobé výhody.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Školenia Stránky - Pás & Brucha Cvičenie
  • Typ športy - Silový Tréning
  • Oddelenie Meno - MUŽI

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

1 Páry Unisex Rameno Chladenie Rukávy UV Ochrany Rameno Rukávy Pre Mužov a Ženy,Pre Beh, jazda na Bicykli, Turistika, Golf

€1.45 - €2.21
( 1 páry unisex rameno chladenie rukávy uv ochrany rameno rukávy pre mužov a ženy,pre beh, jazda na bicykli, turistika, golf pekný darček pre vašich priateľov. vysoko kvalitné pružné rameno rukávy pre mužov a ženy. chránia ruky proti uv žiareniu. dobrú )
Pridať do zoznamu prianí

Bežecký pás Bezpečnosti na Tlačidlo prispôsobiť Väčšina Robota Magnety Bezpečnostného Zámku pre Všetkých, Proforms, Podrážky, Weslos, Weiders, Epics

€0.98 - €2.41
( funkcie: ootdty bezpečnostné uzamknutie je automatické pre ochranu zariadenia na bežiacom páse. keď prepínače je z robota sensings oblasti, beh možnosť okamžite prestane pracovať a vydáva zvukový signál chrániť používateľa pred pádom )
Pridať do zoznamu prianí

Zranenie ramena Nastaviteľné Kompresie Ramenné Ortézy pre Úľavu od Bolesti Mäkké Vysoko Elastické Podporu pre Rotátor, Profesionálne Putá

€2.81 - €4.39
( zranenie ramena nastaviteľné kompresie ramenné ortézy pre úľavu od bolesti mäkké vysoko elastické podporu pre rotátor, profesionálne putá popis: poskytuje kompresie a podporu pre ramenný úľavu od bolesti a zranenia. navrhnutý tak, aby účinne )
Pridať do zoznamu prianí

Krk Školenia Exerciser Hlave Postroj, Krk Krk Postroj Pre Silový Tréning Krku Exerciser Builder Nastaviteľné Ťažkých

€14.15 - €28.30
( v snahe zabrániť kovový krúžok z dráždi vaše uši, ako si cvičenie, náš krku strengthener je navrhnutý tak, že v mysli.nebudete mať poškriabaniu alebo odreniny od neho, ako by ste z iných krku hmotnosť zdvíhacie popruhy. navyše, sa môžete posilniť )
Pridať do zoznamu prianí

Zovretia Tréner Nastaviteľné Priľnavosť Prst Rehabilitačný Tréner Zápästie A Predlaktie Silu Tréner Strane Exerciser

€15.70 - €19.62
( prenosné & convinient: vaše rukoväte strengthener musí byť prístupné bez ohľadu na to, kam ísť.naše prenosné predlaktie grip cvičenie umožňuje cvičenie bez ohľadu na to, čo život hodí vašej ceste. kompaktný dizajn tohto predlaktie exerciser umožňuje )
Pridať do zoznamu prianí

FX-Heavy Duty Box Hruškovitého Tvaru PU Rýchlosť Lopty, Otočný Punč Taška, Dierovanie Cvičenie, Zdarma Čerpadlo Vzduch Háčik, Fitness Tréning Loptu

€11.10 - €12.07
( funkcie: navrhnuté s vysoko kvalitnej pu materiálu. praktické a trvanlivé. rýchla lopta je veľmi flexibilný môžete zvýšiť svoju vytrvalosť, rýchlosť a presnosť môžete posilniť vaše telo. ideálne pre vytrvalostný )
Pridať do zoznamu prianí

1Set Drevené Školenia Rada Horolezectvo Hmatníkom Športové Fitness Tréner Horolezectvo Tréner Zariadenia Drevo Farba

€49.71 - €74.18
( 1set drevené školenia rada horolezectvo hmatníkom športové fitness tréner horolezectvo tréner zariadenia drevo farba premium materiál: tento deti lezenie podržte hmatníkom vyrobené z poistného drevo materiál hladký povrch a vysoká pevnosť, bezpečnosť a trvanlivé. háčik: )
Pridať do zoznamu prianí

4X Deti Ochranný Výstroj Nastaviť Mäkké Dieťa Koleno Koleno Podložky Podložky Pre Rovnováhu na Bicykli Skateboard Inline, Kolieskové Korčule, Kolobežka,M

€30.99 - €43.03
( mäkké pohodlné deti ochranný výstroj nastaviť pre rovnováhu na bicykli skateboard inline, kolieskové korčule, kolobežka cyklistické ski. ochranný výstroj nastaviť sú mäkké a nastaviteľné.deti sa budú cítiť veľmi pohodlne a sebaisto v cvičení, praxe )
Pridať do zoznamu prianí

Krk Školenia Pasce Hlave Postroj, Krk Krk Cvičenie Staviteľ Zariadenia S Nastaviteľným Dlhé Oceľové Reťaze A Popruh Zlepšiť

€7.83 - €14.24
( v snahe zabrániť kovový krúžok z dráždi vaše uši, ako si cvičenie, náš krku strengthener je navrhnutý tak, že v mysli.nebudete mať poškriabaniu alebo odreniny od neho, ako by ste z iných krku hmotnosť zdvíhacie popruhy. navyše, sa môžete posilniť )
Pridať do zoznamu prianí

2 Kusy Telocvične Kľučky, Kovové Accs Kábel Prílohu Gymnastika Visí Univerzálny Výkon Zariadenia pre Silu Tréner Pilates

€4.95 - €8.26
( popis: 【vysoko kvalitný materiál] vyzýva vyrobená z kovového materiálu, s dobrou odolnosťou a pohodlné strane pocit, dobrú húževnatosť, vysoká pevnosť a vysokú spoľahlivosť. 【využíva] vyzýva telocvični pre kladka kábel stroj späť svalov )
Pridať do zoznamu prianí

0.96 Palcov Inteligentný Náramok Spánku Monitorovanie Smart Hodinky Vodotesné Šport Náramok Pre Mobilný Telefón, Farebný Displej Ovládanie Hudby

€4.56 - €9.70
( 0.96 palcov inteligentný náramok spánku monitorovanie smart hodinky vodotesné šport náramok pre mobilný telefón, farebný displej ovládanie hudby popis: funkcie: funkcie: *celodenné aktivity sledovania: kroky, spálené kalórie, prejdenú )
Pridať do zoznamu prianí

Super Veľká Kapacita Yoga Mat Skladovanie Taška Multifunkčné Rameno Jogy Taška Ženské Športové Fitness Joga Batoh Kryt, Taška

€12.35 - €20.59
( super veľká kapacita yoga mat skladovanie taška multifunkčné rameno jogy taška ženské športové fitness joga batoh kryt, taška popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. bočné otváranie je nižší trecí a jednoduchšie na použitie ako )
Pridať do zoznamu prianí

Pás Taška Nepremokavé Fanny Pack Nepremokavé Fanny Pack Bum Taška S Nastaviteľným Popruhom A Mnohými Vreckami Pre Cestovanie, Turistika

€7.57 - €10.82
( popis: vyrobené z odolného nylonu textílie, to fanny pack má nastaviteľné ramienka a robustná pracka.s mnohými vreckami na ľahko držať peniaze, telefón, kľúče, a viac, je ideálny pre nakupovanie, zoznamka a omnoho viac. špecifikácia: názov )
Pridať do zoznamu prianí

Kettlebell Nastaviť, Kugelhantel aus Gusseisen mit Vinylbeschichtung, Kettlebells Nastaviť für alle Úrovni

€48.32 - €115.05
( vysoko-kvalitná liatinová konštrukcia: posledný z pevnej liatiny bez zvarov, slabé miesta, alebo švy.skvelé pre školenia indoor & outdoor / vonkajšie odolné vinyl potiahnuté povrch: uzavreté, s vinyl, aby sa zabránilo korózii, zvýšenie životnosti, zníženie )
Pridať do zoznamu prianí

Športové Fitness Rukavice pre Mužov, Ženy vzpieraní Školenia Cyklistické Proti Sklzu Elastické Pol Bezprstové Rukavice Športové Príslušenstvo

€4.24 - €8.48
( názov produktu:cvičenie rukavice produkt o veľkosti :s,m,l produkt farba: ako je znázornené na obrázku produkt materiál:polyester vlastnosti produktu: 1. zvýšenú priľnavosť: tieto pol prsta športové a fitness rukavice sú navrhnuté )
Pridať do zoznamu prianí

2X Lezenie blokant,Lano Stúpania Cvičenie Plošinu upevňovací Hák Na 1,5 Palcový Lano Spona Fitness Vybavenie

€20.35 - €32.30
( 2x lezenie blokant,lano stúpania cvičenie plošinu upevňovací hák na 1,5 palcový lano spona fitness vybavenie nosenie na 1,5 palcový lana: svorkou hodí akékoľvek horolezecké lano s 1.5 palcový priemer.pomocou skrutiek na zabezpečenie svorka napína okolo lano )
Pridať do zoznamu prianí

Fitness Sánky Domáce Vzdelávanie Zariadenia

€494.54 - €549.48
( dj série fitness sánky domáce vzdelávanie zariadenia produkty popis materiál spracovania ocele, rezanie laserom značky jolecon značky prosím dezinfikovať balík po trvať box tovaru detaily obrázkov jolecon fitness-2 spoločnosť profily faq q1: )
Pridať do zoznamu prianí

16pcs Rohože Cvičenie Telocvični Gumové Podlahy, Dlažba Garáž Domáce Fitness Joga Puzzle Cvičenie Mat Nastaviť Deti odborná Príprava Štvorcov Koberec

€4.94 - €8.82
( popis: - ochranné cvičenie podlahy - odolné, bez-protišmykové textúrou dlaždice chrániť poschodia zároveň vytvára pohodlné cvičenie priestor. - jednoduchá montáž – ľahká spriahnuté pena dlaždice pripojiť sa rýchlo a ľahko, a môže byť )