0

Menu

Ženy' Tukov Stroj Fitness Vybavenie Cvičenie Krok Lezenie Stroje Stepper Platformu Tréner Pvc Telocvični Cvičenie Nástroj

Shop: Fitnes A Posilňovňa
Ženy' Tukov Stroj Fitness Vybavenie Cvičenie Krok Lezenie Stroje Stepper Platformu Tréner Pvc Telocvični Cvičenie Nástroj

Ženy' Tukov Stroj Fitness Vybavenie Cvičenie Krok Lezenie Stroje Stepper Platformu Tréner Pvc Telocvični Cvičenie Nástroj

( 0 Recenzie )
€20.90 - €41.81
Kategória: Fitnes A Posilňovňa
Sku: e79562

Informácie o výrobku

Popis

Tento stepper je skvelé pre sedí na stôl alebo stolík, sledovanie alebo len obyčajný relaxáciu.Odpor z tohto stepper slúži ako pomocník zvýšiť obeh a to je ergonomický dizajn, pohodlné držanie tela počas cvičenia..Vyrobené z PVC materiálu pre trvanlivé a praktické využitie.

Funkcie

-Farba:Ružová

-Materiál:PVC

-Veľkosť:33.00X37.00X7.00cm/12.97X14.54X2.75in

- Tento stepper má silný dizajn a non-slip dizajn na povrchu pre bezpečnosť stabilitu.

- To bude fungovať, ticho, nikdy rušiť ostatné " a zvyšok.Tento krokovanie stroj je vhodný pre domácnosti, kancelárie, posilňovne, alebo cestovať použitie.

- Mini stepper môže pomôcť spáliť kalórie, štíhle nohy a podporujú krvný obeh.

- Má lepší účinok, tento stepper je stabilnejšie a bezpečnejšie, a poskytuje lepší výkon tela.

- To zaberá malý priestor a môže byť umiestnená kdekoľvek v dome pre pohodlné cvičenie v ľubovoľnom čase.

1 x Stepper

  • feature13 - Doma Stepper
  • feature9 - fitness pedál zariadenia
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Feature2 - stepper fitness vybavenie
  • feature6 - stepper pre cvičenie
  • Feature4 - Fitness Nástroj
  • feature10 - pedál fitness vybavenie
  • feature11 - domácnosti stepper
  • Typ športy - Silový Tréning
  • Feature1 - Fitness Stepper
  • Feature3 - Stepper
  • odolnosť kapely - Áno
  • feature8 - domov pedál exerciser
  • feature7 - fitness vybavenie stepper
  • feature12 - krok tréning vybavenie
  • Školenia Stránky - Nohy
  • Feature5 - schodisko stepper

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Masážny Valček Stĺpec Core Cvičenia Prírodného Korku Jogy Piliera pre Cvičenie

€23.96 - €43.57
( popis: prírodné: táto jóga valec vyrobený z korku, čo je skvelá vybrať z gumy alebo plastov valčeky. fitness príslušenstvo: jogy pilier, aby skvelé príslušenstvo pre telocvični , roll vaše telo a bolesť svalov po výkone. vysoký výkon: )
Pridať do zoznamu prianí

16pcs Rohože Cvičenie Telocvični Gumové Podlahy, Dlažba Garáž Domáce Fitness Joga Puzzle Cvičenie Mat Nastaviť Deti odborná Príprava Štvorcov Koberec

€4.94 - €8.82
( popis: - ochranné cvičenie podlahy - odolné, bez-protišmykové textúrou dlaždice chrániť poschodia zároveň vytvára pohodlné cvičenie priestor. - jednoduchá montáž – ľahká spriahnuté pena dlaždice pripojiť sa rýchlo a ľahko, a môže byť )
Pridať do zoznamu prianí

10x Fitness Cvičenie, Šport Jóga Lopta Nafukovacie Postele Bazén Vzduchu Zátka Zátka Pin biela

€1.19 - €1.72
( to je gym ball vzduchu zátkou.jóga lopta nafukovacie postele bazén vzduchu zátka zátka pin hodí sa pre väčšinu telocvični guľa veľkosti: 55 cm, 65 cm , 75 cm a 85 cm.farba: biela materiál: plast dĺžka: 5.2 cm horný priemer: 1,2 cm package: 10 x gym ball vzduchu )
Pridať do zoznamu prianí

KIKOQEEN Fitness Činka Hmotnosť Skupiny, Činku Hmotnosti Súbor Vhodný Pre Domáce Posilňovne, Vybavený 12 Dosky A 1 Štandardné Činku

€98.03 - €208.57
( 66 libra set: 2x nastaviteľné štandardné činku, 4x matica sedadlo, 4x 6.06 libier, 4x 5.5 libier, 4x4.4 libier, 1x konektor naše činku dosky sú vyrobené z pevnej liatiny a nebude hrdze alebo koróziu.môžu byť použité s dôverou a nebojí sa poškodiť. všetky )
Pridať do zoznamu prianí

Boxerské Zakrivené Zameranie rukavice bez Prstov Bojových Umení Kope Zarážajúce Telo Pad Nohy Cieľ pre Karate Kickbox Cvičenie Súťaže Cvičenie

€4.28 - €8.57
( popis: 【kvalitné] vyzýva: pu simuluje približnú skutočný účinok, môžete lepšie chrániť box človeka, a zlepšiť box človeka koncentráciu a dierovanie úrovni. 【jednoduché použitie] vyzýva: zahustiť penových kompozitných líniové polstrovanie )
Pridať do zoznamu prianí

Rukoväte Premium Strane Stráže Muži Ženy Zdvíhacie Zápästie Podporu Zábaly pre Kulturistiku Fitness Činka Cross Tréning Deadlifting

€2.64 - €3.77
( popis: 【kvalitné] vyzýva naše fitness rukavice sú vyrobené z polyesterových materiálov, navrhnutý s palm ochrany v mysli, vhodný pre rôzne cviky ako bench press, pull up, činky. 【non slip dizajn] vyzýva proti sklzu a palm postavený v latex dizajn )
Pridať do zoznamu prianí

Veľkoobchod Mini Eliptických Stroj s Non-Slip Pedál Pod Stôl Eliptických Bicykli Pedál Exerciser Bicykli

€158.34 - €166.67
( názov produktu mini pedál exerciser/ skladací rotoped materiál, oceľové trubky veľkosť 55x51x34cm farba čierna hmotnosť 5,5 kg funkcia krytý mini pedál exerciser pod stôl bicykli eliptických stroj min 5 ks balenie papierové krabici q1: môžete urobiť oem a odm?áno, )
Pridať do zoznamu prianí

Digitálny Krokomer Cvičenie Krokomer Kompaktný Nabíjateľná 3d Krokomer Presné Krok Počítanie Prístroj s Displejom pre Cieľ

€13.66 - €31.05
( digitálny krokomer cvičenie krokomer kompaktný nabíjateľná 3d krokomer presné krok počítanie prístroj s displejom pre cieľ popis: pohodlné a užívateľsky-priateľské krokomer s jednoduchou obsluhou a rýchle nastavenie. funkcie podsvietenia )
Pridať do zoznamu prianí

fitness vybavenie 4 Stanice Telocvični Tréner pre telocvični použitie

€4 087.46
( xinrui fitness 4 stanice telocvični tréner zariadenia funkčný stroj stroj číslo xr7728 funkcia fitness vybavenie farba voliteľná funkcia 1.pin naložené fitness zariadenie/ vybavenie telocvične 2.navrhnuté pre optimálny výkon )
Pridať do zoznamu prianí

Mini Cvičenie Loptu 9 Palcový Pilates Lopta, Balet Loptu pre Pilates, Jóga, Rovnováhu, Fitness, dom a Telocvični Office Core Tréning a Internetu

€1.30 - €1.71
( vysoko kvalitný mini športové rovnováhu guľa: mini rovnováhu lopta je vyrobený z vysoko kvalitného pvc materiálu a proti roztrhnutiu povlak.je mäkká, durableand ekologicky bez bpa a ťažké kovy. môžete vyhodiť loptu s pripojeným slamy a nastaviť jemnosť )
Pridať do zoznamu prianí

Univerzálny Ženy Orgán Obrážačka Pružnosť Trvalé Chudnutie Cvičenie Pás Ženy Cvičenie Pás Korzet Bedrový Pás

€8.60 - €34.42
( univerzálny ženy orgán obrážačka pružnosť trvalé chudnutie cvičenie pás ženy cvičenie pás korzet bedrový pás špecifikácie: použitím vysoko kvalitných materiálov, ktoré môžu zabrániť rozbitiu.ergonomicky navrhnutý pás stráž dizajn )
Pridať do zoznamu prianí

1 Pár Bezprstové Rukavice Veľký Strom Bionic Kamufláž Rukavice Taktické Rukavice Pohodlné Camping Rukavice Pre Vonkajšie Bird-watching

€2.66 - €5.42
( 1 pár bezprstové rukavice veľký strom bionic kamufláž rukavice pohodlné camping rukavice pre vonkajšie bird-watching bezprstové dizajn pre pohodlie a jednoduchosť použitia. bionic maskování dizajn pre lepšiu integráciu do prirodzeného prostredia. vyrobené )
Pridať do zoznamu prianí

Ruky Váhy Nastaviť Rameno Nohu Hmotnosti Vzpierania Zvýšiť Intenzita Tréningu Chôdze Činka s Remienkom na Ruku pre Pilates Aerobik

€3.48 - €5.99
( popis: ruky váhy: ruky váhy sady sú vhodné pre mužov a ženy, sú skvelý doplnok pre vaše cvičenie rutiny, a pomôcť váš vlak sval lepšie jedinečný dizajn: naše váhy vrecia s remienkom na ruku proti pádu dizajn, ktorý môže byť vybavené, aby )
Pridať do zoznamu prianí

Späť Silový Tréning Rukoväť Rukoväte, LAT Pull Down Bar Kábel Stroj Prílohu pre Fitness

€10.75 - €20.66
( popis: 【široko používané] vyzýva fitness rovno bar vhodný pre domáce a telocvični použitie. 【hodí] vyzýva rovno lat pull down bar hodí 25 mm, 28 mm, 50 mm činku rod. 【oceľové konštrukcie] vyzýva fitness stlačte zatlačte nadol panel )
Pridať do zoznamu prianí

Venuša Lega-c Multifunkčné Vákuové Tvarovanie Pre redukciu strií A Sprísnenie Kože 4d Profesionálny Stroj Varimpulse

€4 978.53 - €5 531.70
( zavedenia revolučný kozmetický spoločník, ktorý bude transformovať vaše telo obrys a pozdvihnúť vašu dôveru, ako nikdy predtým – v actimel venuša staršie zariadenia!rozlúčte sa s tvrdohlavý celulitídy, voľné kože a tvorbe vrások.objatie firma, mladistvý )
Pridať do zoznamu prianí

Gymnastické Kruhy Gym Crossfit Krúžky, Cvičenie, Nastaviteľné Popruhy pre Plné Telo Silový Tréning Cvičenie Doma

€43.78 - €78.17
( popis produktu - pohodlné ručné pocit, nie ľahko pošmyknúť. - maximálne zaťaženie ložiska dosiahol 400kg pre každý krúžok, absolútne bezpečné a spoľahlivé. - gymnastika krúžky hrúbka: 30 mm. - krúžok vnútorný priemer: )