0

Menu

Trampolína Ochranný Kryt Vonkajší Rainproof Ochranný Kryt Vodotesné

Shop: Fitnes A Posilňovňa
Trampolína Ochranný Kryt Vonkajší Rainproof Ochranný Kryt Vodotesné

Trampolína Ochranný Kryt Vonkajší Rainproof Ochranný Kryt Vodotesné

( 0 Recenzie )
€21.00 - €39.62
Kategória: Fitnes A Posilňovňa
Sku: e76673

Informácie o výrobku

Popis:

【Odolný proti opotrebeniu] vyzýva Trampolína Kryt je vyrobený z odolné voči opotrebovaniu, PE, hrubšie, pevné a trvanlivé

【Elastické Laná] vyzýva Trampolína Ochranný Kryt s elastické laná a pracky nainštalovaný na obálke sa budú vytvárať napätie v blízkosti okraja trampolína, čo je silnejšie a pevnejšie

【Vetru a Rainproof] vyzýva trampolína ochranný kryt môže poskytuje maximálnu ochranu trampolína, keď nie v použitie, prevencia slnko, vietor a dážď

【Skvelú Ochranu] vyzýva Táto trampolína kryt môže chráni jumper od pádu na oceľový rám priamo, alebo ako sa v zovretí pramene

【Jednoduchá Inštalácia] vyzýva Trampolína, Náhradný Kryt, jednoduchá výmena proces bude nemali strácať príliš veľa času, a kompaktný a skladací dizajn, vám môže pomôcť ušetriť skladovací priestor

Balenie Obsahuje:

1 Trampolína Náhradný Kryt

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne chyby spôsobené ručné meranie a rôznych monitory.

  • MainKey5 - Počasie a Dážď Kryt Elastické Laná upevnené
  • Oddelenie Meno - Dieťa
  • MainKey1 - Trampolína Kryt
  • MainKey6 - Kolo Plávanie Príslušenstvo Univerzálne
  • Typ športy - Zostatok Školenia
  • MainKey3 - Trampolína Ochranný Kryt Vetru Nepremokavá
  • MainKey4 - Rainproof Ochranný Kryt Príslušenstvo
  • Číslo Modelu - Trampolíny Počasie Kryt
  • MainKey2 - Záhrada Black Trampolína Kryt Vonkajší Prachotesný
  • Štýl - Skladacia
  • Školenia Stránky - Nohy
  • Názov Značky - Sunnimix
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Myofascial Stlačte Gymnastika Kladka 33/45 cm Jogy Stĺpec A Fitness Zariadenia Masáž Chrbta Navi Telocvični Cvičenie Svalová Relaxácia

€16.25 - €23.22
( hľadáte jedinečný spôsob, ako si oddýchnuť po práci? ✔ tento inovatívny valca je ideálny pomôcť zmierniť bolesť a stres z tých dlhých dní v práci alebo tesne pred spaním. ✔ zatiaľ čo vy sedíte v kancelárii, jednoducho roll ho v ruke na )
Pridať do zoznamu prianí

Pilates Dvojité Popruhy Prenosné Fitness Zariadenia Chránič Zápästia Posilňovací Pás

€9.86 - €15.65
( sal99 zápästie rukoväť, dvojité popruhy pribrala non-slip fitness pás na členok popruh s elastická šnúra sal99 popis: 1. jednoduché použitie: tento pilates dvojitý popruh ponúka 2 rôzne dĺžku popruhu voľby, bez potreby nastavte popruh, zatiaľ )
Pridať do zoznamu prianí

Sklon Dosky Nohy Teľaťa Srd Proti Sklzu Nastaviteľné 9 Úroveň Sklon Dosky

€7.29 - €13.24
( popis: sklon dosky: vyrobený z vysoko kvalitnej pu pena čalúnenia, dobre vyrobené, bude chrániť vaše päty a teľa svaly od ublížiť. dizajn: dno anti slip dizajn, ideálny teľa nosidlá a nohy sklon dosky, pevné nosnosť, je skladacie, veľmi ľahko )
Pridať do zoznamu prianí

Posilňovanie Panvového Dna Prístrojom Ženy Hip Tréner Kegel Exerciser S Protiprúdom Hip & Panvového Tréner Panvových Svalov Bedrového Kĺbu Tréner

€11.90 - €17.51
( popis: 1. pomocou tejto stehna-zadok tréner 30 minút denne, aby sa stavať nohu silu a znížiť stehna hmotnosti. 2. vybavené inteligentný čip, môže to presne zaznamenať údaje o použití, ktorý môže lepšie vlak panvy, zadok a nohy. 3. pribrala )
Pridať do zoznamu prianí

Krk Výkon Zariadenia Hlave Postroj, Krk Krk Postroj Pre Silový Tréning Krku Exerciser Builder Nastaviteľné Ťažkých

€8.21 - €11.73
( naše krku strengthener je navrhnutá tak, že keď vám cvičenie, kovový krúžok nebude dráždiť vaše uši.tento krku vzpieraní šatka nebude spôsobiť škrabance alebo modriny na ušiach, ako tie ostatné robiť. môžete tiež posilniť a bacuľatá váš krk )
Pridať do zoznamu prianí

Deti, Dospelých Strečing Popruh Multi-funkčné Elastické Kapely pre Jogy latinskej Tanca

€1.73 - €2.47
( funkcie: utiahnite vaše brušné svaly. môže uplatniť svoje pás, ruky, nohy a chrbát. môže zlepšiť rozsah pohybu a flexibilitu. pre fitness a posilňovňa, tanec a šport. každá časť má dobrú pružnosť. multi-level )
Pridať do zoznamu prianí

Ručné Tréner Krúžok Zovretia Tréner Prsteň Na Ruke Opakovane Silikónové Krúžky Prstov, Predlaktia Cvičenia Grip Tréner Pre Svalov

€4.73 - €6.76
( každý, kto chce rozvíjať svoje ruky silu a vytrvalosť by sa mali použiť naše ruky tréner krúžok.prsteň je možné použiť doma alebo na cestách a je vyrobené zo silikónového materiálu.poskytuje vyvážený sila pre efektívne strečing.bez použitia akýchkoľvek )
Pridať do zoznamu prianí

Kryt s bezpečnostnou sieťou 6 8 ft 10 ft 12 ft 14 metrov 15ft 16 ft Oceľ Veľkú Záhradu Kolo Vonkajšie Trampolína

€146.38
( popis produktu špecifikácia materiál hliníková zliatina rodovej unisex logo prispôsobené logo availabled min 1piece balenie a dodávka faq semi-automatické vyfukovanie pet fliaš stroj fliaš stroj na výrobu fliaš stroj na tvarovanie pet fľaše robiť stroj )
Pridať do zoznamu prianí

Vnútorné Fitness Cvičenie, LED Svetlo, Švihadlo Nastaviteľné Jumping Lano pre Deti

€6.29 - €7.86
( funkcie: ootdty pestovanie švihadlo: toto lano pre deti budú svieti, ktorý je v pohode, jedinečný,pútavý, pomáha rozvíjať detské športové záujem, nech deti trénovať samostatne! (batéria nie je súčasťou balenia) športové fitness lano: )
Pridať do zoznamu prianí

Späť Srd Vankúš Krku Bedrová Podpora Masér pre Krku Pás Späť Ischias Herniated Disk Úľavu od Bolesti, Relax Masáž

€12.45 - €24.89
( o tejto položky: okamžitú úľavu - upokojenie späť a bolesť v krku a jednoduchosť boľavé svaly s upokojujúce akupresúra úsek stačí desať minút denne. dlhodobé výsledky - pomáha liečiť chronické bolesti, ischias, chrbtice stenózy, alebo bolesti )
Pridať do zoznamu prianí

Odpor Stroja Multifunkčné Fitness Vybavenie pre Cvičenie Cvičenie

€29.13 - €49.38
( popis: 【odpor tréner] vyzýva multifunkčné fitness čerpadlo pre komplexné pevnosť a odolnosť školenia, ideálne vybavenie pre hrudníka vývin svalov a celého tela cvičenie. 【nastaviteľný odpor] vyzýva prenosné a nastaviteľné hmotnosť činky )
Pridať do zoznamu prianí

Univerzálny Robota Tlačidlo Magnet Bezpečnostný Zámok Náhradný Zámok Hodí Mnoho Modelov Drop Shipping

€2.27 - €4.62
( beží stroj bezpečnostné pracky bežecký pás magnetický bezpečnostný zámok plastové červený bezpečnostný klip športové fitness vybavenie ootdty popis: úplne nové a vysokej kvality funkcie: magnetické pracovať, môže )
Pridať do zoznamu prianí

Ťažké Švihadlo Crossfit Vážený Bitka Vynechá Laná Energie Zlepšenie Pevnosti Školenia Fitness Vybavenie Pre Domáce Posilňovne

€25.20 - €37.07
( fitness ťažké švihadlo crossfit vážený bitka vynechá laná moc vzdelávania zlepšiť silu budovanie svalovej fitness dĺžka: 2.8 dia: 2,5 cm hmotnosť: 1.12 kg vzhľadom na výrobný proces, ručné meranie, dĺžka lana bude mať )
Pridať do zoznamu prianí

Mini Veľkoobchod Zostať Aktívny Vzdialenosť Mini Krokomer S Lcd Displejom Ľahký Dizajn Chôdza Drop Shipping Sledovať Vaše Kroky

€1.44 - €3.80
( mini veľkoobchod zostať aktívny vzdialenosť mini krokomer s lcd displejom ľahký dizajn chôdza drop shipping sledovať vaše kroky popis: tento krokomer je možné účinne pomôže pokrok a zlepšenie vašej kondície. počíta chodiť kroky podľa )
Pridať do zoznamu prianí

Boxerské Reflex Loptu Nastaviť Box Reflex, Rýchlosť Punč Ball Boj Rýchlostný Tréning Úder Lopty Mma Boxer Zvyšovanie

€14.88 - €38.14
( zlepšiť svoj športový výkon s tento box reflex loptu!jednoduché použitie, stačí držať ho na stenu a praxe vaše hity s dôverou.tento ekologický loptu vám bude pružnejšie a agilný, a je to super pohodlné cvičenie.vziať váš tréning na ďalšiu úroveň s týmto )