0

Menu

Vzpieranie Boxerské Vrece Bulharský Power Bag Silu Cvičenie Vrecia Fitness Tréning Boxu Vreckom Piesku Žltá

Shop: Fitnes A Posilňovňa
Vzpieranie Boxerské Vrece Bulharský Power Bag Silu Cvičenie Vrecia Fitness Tréning Boxu Vreckom Piesku Žltá

Vzpieranie Boxerské Vrece Bulharský Power Bag Silu Cvičenie Vrecia Fitness Tréning Boxu Vreckom Piesku Žltá

( 0 Recenzie )
€15.74 - €28.10
Kategória: Fitnes A Posilňovňa
Sku: e73414

Informácie o výrobku

Croissant aka bulharska Taška

Dá sa povedať, že croissant tréningová metóda je jedným z najviac negatívne tréningové metódy na zlepšenie telesnej výbušnú silu a koordináciu.

Tréningové metódy croissant sú väčšinou zdvíhacie, tlačenie, a otáčanie a prasknutie je jej najväčšia vlastnosť.

Ale ak sa chcete naučiť tieto školenia sa pohybuje, musíte najprv pochopiť toto zariadenie.

Na croissant je iné zariadenie.Rôzne tréningové metódy majú rôzne školenia "target pozície."

Ložiska hmotnosť: 20 kg

farba: žltá

Materiál: PVC+hodváb

Poznámka: súčasťou dodávky je prázdny vak, piesku musí byť zabalený sami

Obsah Balenia:

1 x Cvičenie vrecia

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Školenia Stránky - Svalové Relex Prístroje
  • Typ športy - Cadio Školenia
  • Oddelenie Meno - Unisex

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Elektrické Vibračné Nabíjateľná Pena Valec Hlboké Tkaniva Recovery Training PVC Jogy Masáž tvarované vibračné loptu

€101.18 - €106.51
( elektrické vibračné nabíjateľná pena valec hlboké tkaniva recovery training pvc jogy masáž tvarované vibračné loptu funkcie: 1. vibračná masáž loptu: 4-rýchlosti, vysoká intenzita fitness joga masážny valček, zmierňujú svalové napätie, )
Pridať do zoznamu prianí

Brušné Kolesá Stroj Absorpciu Potu Abs Kolesá S Vysokou Hmotnosť Kapacita Cvičenie Vybavenie Pre Domáce Pracovisko Areálu

€25.29 - €36.13
( popustite uzdu svojej core potenciál s našimi brušnej kolesá stroja.stabilizačný štruktúra zaisťuje stabilitu a zabraňuje z prevalcoval.high-density dizajn a silný grip je ideálny spoločník pre intenzívne cvičenie. špecifikácie: názov: štyri )
Pridať do zoznamu prianí

Činku Squat Krku Pad Ramenný Vankúš Silikónové Ramenný Pásik a Členok Popruh Fitness Čalúnená pre Telocvični vzpieraní Hip Glute

€8.15 - €16.29
( popis ak hľadáte profesionálne a cenovo dostupné , potom váš výskum je viac tu.je to preto, lebo náš produkt môže splniť vaše potreby.prijaté z poistného materiál, praktické a trvanlivé pre dlhý čas používať. funkcie ľahké zmeniť/ )
Pridať do zoznamu prianí

3m Preskakovanie Lana Fitness Švihadlo Anti-Slip Rukoväť Nastaviteľná Dĺžka Drôtu Prenosné Profesionálny Fitness Preskočte na Lano Cvičenia

€12.13 - €13.48
( upozornenie: keď parcely prišli na svoje zvyky ,prosím, platiť dane a vyzdvihnúť zásielku ,sme nie je zodpovedná za akúkoľvek cla alebo import dane. ak vaše miesto je vzdialené ,potom je potrebné zaplatiť 38usd . špecifikácia: názov: )
Pridať do zoznamu prianí

Krk Výkon Zariadenia Hlave Postroj, Krk Krk Postroj Pre Silový Tréning Krku Exerciser Builder Nastaviteľné Ťažkých

€8.21 - €11.73
( naše krku strengthener je navrhnutá tak, že keď vám cvičenie, kovový krúžok nebude dráždiť vaše uši.tento krku vzpieraní šatka nebude spôsobiť škrabance alebo modriny na ušiach, ako tie ostatné robiť. môžete tiež posilniť a bacuľatá váš krk )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Gymnastické Krúžok Prenosné Gymnastické Krúžok Telocvični Rameno Sily Domáce Fitness Zariadenie

€15.97 - €21.01
( 1. protišmykové konkávne bod, vhodný pre vnútorné a vonkajšie použitie. 2. bezpečnejšie použitie - ložisko weight500kg,dovezené nylon materiál, tkanie, nie je ľahké zlomiť. 3. termoplastické matrix composite, odolné 4. vysoká strrngth )
Pridať do zoznamu prianí

1/2KS Viacúčelový Handričkou Č vypadávanie Vlasov Silné Dekontaminácia Rag Nie je Ľahké Zanechať stopy Dishcloth Kuchyňa Čistenie

€2.79 - €5.58
( 1/2ks viacúčelový handričkou č vypadávanie vlasov silné dekontaminácia rag nie je ľahké zanechať stopy dishcloth kuchyňa čistenie popis: názov produktu: čistiaca handrička produkt materiál: mikrovlákna brutto hmotnosť: 35 g-50g veľkosť: )
Pridať do zoznamu prianí

16pcs Rohože Cvičenie Telocvični Gumové Podlahy, Dlažba Garáž Domáce Fitness Joga Puzzle Cvičenie Mat Nastaviť Deti odborná Príprava Štvorcov Koberec

€4.94 - €8.82
( popis: - ochranné cvičenie podlahy - odolné, bez-protišmykové textúrou dlaždice chrániť poschodia zároveň vytvára pohodlné cvičenie priestor. - jednoduchá montáž – ľahká spriahnuté pena dlaždice pripojiť sa rýchlo a ľahko, a môže byť )
Pridať do zoznamu prianí

Dvere Sit-Up Cvičenie Bar Sedieť Ups Nohy Držiteľ Bar Prenosný Výkon Zariadenia Ideálny Pre Domáce Kancelárie Alebo Cestovnej

€20.03 - €54.14
( popis: vyrobené z robustnej ocele pre dlhú životnosť, to sit-up bar má penové polstrovanie poskytnúť zhora pohodlie na zadnej nohy.nastaviteľné doľahnú, to sa hodí všetky dvere a je určený na použitie a nainštalovať za žiadne dvere. špecifikácia: názov: )
Pridať do zoznamu prianí

Jóga Fitness Podložka protišmyková Plank, Pilates Meditovať, Šport Deka Hrúbka Pre Cvičenie Gymnastiky Mat Zariadenie Na Cvičenie Mat

€6.30 - €12.35
( jóga fitness podložka protišmyková plank, pilates meditovať, šport deka hrúbka pre cvičenie gymnastiky mat zariadenie na cvičenie mat špecifikácia: materiál: nbr farba: ružová štýl 1 veľkosť: 60*25*1.5 cm štýl 3 veľkosť: )
Pridať do zoznamu prianí

Veľkoobchod Mini Eliptických Stroj s Non-Slip Pedál Pod Stôl Eliptických Bicykli Pedál Exerciser Bicykli

€158.34 - €166.67
( názov produktu mini pedál exerciser/ skladací rotoped materiál, oceľové trubky veľkosť 55x51x34cm farba čierna hmotnosť 5,5 kg funkcia krytý mini pedál exerciser pod stôl bicykli eliptických stroj min 5 ks balenie papierové krabici q1: môžete urobiť oem a odm?áno, )
Pridať do zoznamu prianí

Činka , Hmotnosť Činky, hmotnosť skladovacie Činka vybavenie,Všetko v Jednom Tréningu Skladovanie s kolieskami a Hákmi

€94.18 - €114.86
( ????【silný skladovanie funkciu] vyzýva táto činka zariadenia na skladovanie môže dokonale ukladať činka yoga mat, jóga , elastický pás kettlebell a iné cvičenie vybavenie, ktoré vám pri bežnej krát, a dokonale vyriešiť bolesť bod, ktorý nie je miesto pre )
Pridať do zoznamu prianí

1pcs Jogy Odpor Cvičenie Kapiel sa Jogy Ťahať Lano Otvorený Ramenný Krásy Späť Tvarovanie Hrudníka Expander Náhodný

€2.36 - €3.87
( funkcie: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. vysoká pružnosť a trvanlivý materiál existuje mnoho funkcií, môžete cvičiť ruky, ramená, hrudník, chrbát, nohy atď. to je ľahko prepravovať a skladovať, a môžu byť presunuté kedykoľvek )
Pridať do zoznamu prianí

Boxerské Stroj Music Box na Stenu Cieľ s Boxerské Rukavice Dierovanie Pad pre Domáce Kickbox Silový Tréning Karate, Športové

€38.25 - €65.95
( popis: 【boxerské podložky] vyzýva: boxerské tréner zariadenia je jednoduchá na použitie.veľkosť: boxerské cieľ 43cmx43cmx8.5 cm/16.93inchx16.93inchx3.35 palec.s rgb svetlo, a cítiť sa skvele hrať svoju obľúbenú hudbu inteligentné indukčné, flash strike )
Pridať do zoznamu prianí

1 Pár Bezprstové Rukavice Veľký Strom Bionic Kamufláž Rukavice Taktické Rukavice Pohodlné Camping Rukavice Pre Vonkajšie Bird-watching

€2.66 - €5.42
( 1 pár bezprstové rukavice veľký strom bionic kamufláž rukavice pohodlné camping rukavice pre vonkajšie bird-watching bezprstové dizajn pre pohodlie a jednoduchosť použitia. bionic maskování dizajn pre lepšiu integráciu do prirodzeného prostredia. vyrobené )
Pridať do zoznamu prianí

Rotoped Disk Disk Kolesa Stacionárny Bicykel Prenos Disku Príslušenstvo Jednoduchá Inštalácia pre Cyklistiku Stroj pre Domáce Posilňovne Cyklus

€9.26 - €15.98
( popis: 【dizajn] vyzýva je to modifikácia časť pre prenos volant bicykli, ideálny pre posilnenie vašom bicykli alebo fitness zážitok. 【materiál] vyzýva vyrobené z pp, ľahký, ale robustný, zabezpečiť trvanlivosť a dlhú životnosť. 【jednoduchá )