0

Menu

Houding Terug Ondersteuning Correctie Rovnátka Riem Corrector Schouder Rechte Popruhy Telocvični Fyzioterapia Príslušenstvo

Shop: Fitnes A Posilňovňa
Houding Terug Ondersteuning Correctie Rovnátka Riem Corrector Schouder Rechte Popruhy Telocvični Fyzioterapia Príslušenstvo

Houding Terug Ondersteuning Correctie Rovnátka Riem Corrector Schouder Rechte Popruhy Telocvični Fyzioterapia Príslušenstvo

( 0 Recenzie )
€2.02
Kategória: Fitnes A Posilňovňa
Sku: e20471

Informácie o výrobku

Houding Terug Corrector Schouder Rechte Ondersteuning Correctie Rovnátka Riem Popruhy Telocvični Fyzioterapia Príslušenstvo

Wat je nodig hebt als u hebben gevormd de gewoonte van bochel.

Het produkt kan de schouders terug, borst hebben priamy účinok, zelfverzekerd telo vorm.

Eenvoudig ontwerp, dragen vergelijkbaar.

Verstelbare riem, eenvoudig te bedienen.

Lichtgewicht ontwerp, lossen de traditionele rechttrekken splnené zware tekortkomingen.

Specificaties:

Materiaal: Polyester

Maat: S/M/L/XL/XXL

Kleur: Vtip, Zwart

Geschikt De Menigte: Mannen & Vrouwen

Mededelingen:

1. pas de riem als uw maat voor het dragen.

2. het produkt je geen medisch apparaat, kan niet worden gebruikt voor behandeling ziekte.

3. vanwege de achterkant van de duivel kleverige ontwerp, trui sa niet geschikt voor slijtage.

4. als verschijnen ongemak (huid jeuk ongemak), zastaviť dan het gebruik.

5. huid eczeem, de gewonde niet gebruiken.

6. wanneer je gaat slapen, verwijder het.

Pakket Inbegrepen:

1 * borst Riem

  • Oorsprong - Cn (Oorsprong)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Modelnummer - Držanie Tela Corrector
  • Merknaam - KuZHEN
  • Číslo Modelu - 1
  • Materiaal - non - tkané

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Telocvičňa Hmotnosť Zásobníka Extender Pridať Hmotnosť pre Cvičenie Silový Tréning Šport

€12.92 - €21.52
( popis: 【premium a spoľahlivé] vyzýva: telocvični hmotnosť zásobníka telocvični kolík je vyrobený z vysoko kvalitnej ocele stroj, ktorý je robustný, odolný, nie je ľahké zlomiť, a dlhú životnosť. 【vysokej performace] vyzýva: dlhší pin dĺžka )
Pridať do zoznamu prianí

Prenosné Ručné Uchopenie Dynamometra, Ručné Uchopenie Merač Sily Meranie

€5.44 - €14.70
( ergonomický a pohodlný, kompaktný a ľahký, posilniť vaše predlaktia a zápästia platnosti kedykoľvek a kdekoľvek.abs materiál má vysokú pevnosť, odolnosť proti korózii, vysoká teplotná odolnosť, ľahké, oteruvzdornosť a odolnosť, atď., čím sa zvyšuje )
Pridať do zoznamu prianí

Odolnosť Kapely, chudnutie, fitness Vybavenie 4 trubice Napätie Tréner Športovej Nohy Expander Hrudníka Vytiahnuť Nohy Latex Lano Gymnastika

€9.07 - €15.13
( odolnosť kapely, chudnutie, fitness vybavenie 4 trubice napätie tréner športovej nohy expander hrudníka vytiahnuť nohy latex lano gymnastika popis: názov: 4 skúmavky odolnosť kapely materiál: tpe + ochrana životného prostredia pena farba: modrá/žltá/červená/fialová/zelená )
Pridať do zoznamu prianí

2. Vo Vzpieraní Činku Hmotnosť Bar, 5 Ft., 700 Lb. Kapacita

€93.37 - €116.71
( činku cvičenia sú formou silového tréningu.odpor školenia je pomocou vaše svaly sa pohybovať odpor, zvyčajne hmotnosti.príklady činku odpor školenia sú drepy, bench press, činku riadok, rameno stlačte, deadlifts, a kučery na meno málo.barbells umožní presunúť )
Pridať do zoznamu prianí

Zovretia Tréner Nastaviteľné Priľnavosť Prst Rehabilitačný Tréner Zápästie A Predlaktie Silu Tréner Strane Exerciser

€15.70 - €19.62
( prenosné & convinient: vaše rukoväte strengthener musí byť prístupné bez ohľadu na to, kam ísť.naše prenosné predlaktie grip cvičenie umožňuje cvičenie bez ohľadu na to, čo život hodí vašej ceste. kompaktný dizajn tohto predlaktie exerciser umožňuje )
Pridať do zoznamu prianí

Ab Twist Rada Twist Cvičenie Stroj Digitálny Displej Má 882 Lbs Tichý Twist Výkon Zariadenia 8 Magnetov Reflexológia Pre Mužov

€31.08
( popis: pp materiál je bezpečné a šetrné k životnému prostrediu, opotrebovaniu a drop-odolný a má dlhú životnosť. rotujúceho disku je ako nehnuteľnosť skateboard.to je malý veľkosťou, ľahko praxe a pohodlné nosenie. 8 masážnych guľôčok )
Pridať do zoznamu prianí

Hlavy a Krku Tréner Rameno Váhu učebné Pomôcky Krku Builder (Black)

€24.37 - €48.74
( popis hľadáte profesionálne, ale cenovo dostupné hlavy a krku tréner?ste pri hľadaní robustný, spoľahlivý nástroj, ktorý môže urobiť viac úloh naraz?ak áno, pozrite sa žiadne ďalšie!náš profesionálny hlavy a krku tréner musí spĺňať vás potrebuje.je )
Pridať do zoznamu prianí

1Pcs Nohy Pad Strane Panela Nohy Pad Starostlivosti Pad Prehodiť Pad Členková Kosť Pad Nohy Hubky Pad Nohy Pad

€3.57 - €5.25
( popis funkcie: 1. poskytuje výborné, pevné podporu pri odľahčenie tlaku na nohu, ruku a členok. 2. jedinečný dizajn, podporuje cirkuláciu vzduchu s cieľom zabrániť tlak, vredy a vredy. 3. ľahký hubky peny a prstencového dizajn, pohodlné )
Pridať do zoznamu prianí

Cvičenie Jumping Cvičenie Odolné Drôty Detí Ocele Telocvični Rýchle Športové Lano Kábel Domov Crossfit Zariadení Skok Rýchlosť

€3.06 - €6.79
( 3m ocele švihadlo pvc rukoväť nastaviteľná rýchlosť preskakovanie lana pre box športové cvičenie cvičenie pre domáce posilňovne deti deti funkcia: - ložisko dizajn: 360 stupeň univerzálny ložisková otáčania dizajn, žiadne lano vinutie, rýchlejšie - )
Pridať do zoznamu prianí

Činka Skladovanie Držiak Elegantné Činka Displeja, Stojan Na Činky Držíte Stojan Kettlebell Stojan Na Činky Polica Telocvični Príslušenstvo

€6.26 - €12.28
( popis hľadáte profesionálne, ale za rozumnú cenu činka rack?hľadáte robustný, spoľahlivý nástroj, ktorý môže urobiť viacero úloh naraz?ak je to tak, pozrite sa na to!náš profesionálny činka regály sú vyrobené z vysoko - kvalitných materiálov a )
Pridať do zoznamu prianí

Myofascial Stlačte Gymnastika Kladka 33/45 cm Jogy Stĺpec A Fitness Zariadenia Masáž Chrbta Navi Telocvični Cvičenie Svalová Relaxácia

€16.25 - €23.22
( hľadáte jedinečný spôsob, ako si oddýchnuť po práci? ✔ tento inovatívny valca je ideálny pomôcť zmierniť bolesť a stres z tých dlhých dní v práci alebo tesne pred spaním. ✔ zatiaľ čo vy sedíte v kancelárii, jednoducho roll ho v ruke na )
Pridať do zoznamu prianí

Pilates Dvojité Popruhy Prenosné Fitness Zariadenia Chránič Zápästia Posilňovací Pás

€9.86 - €15.65
( sal99 zápästie rukoväť, dvojité popruhy pribrala non-slip fitness pás na členok popruh s elastická šnúra sal99 popis: 1. jednoduché použitie: tento pilates dvojitý popruh ponúka 2 rôzne dĺžku popruhu voľby, bez potreby nastavte popruh, zatiaľ )
Pridať do zoznamu prianí

Vodné Činka Trojuholníkové Vodné Cvičenie, Činky EVA Trojuholník Vody Činky pre Vodný Aerobic Cvičenie, Bazén, Fitness

€3.01 - €5.68
( popis: 【kvalitné] vyzýva tento vodné činka je vyrobená z eva materiálu, ľahké uchopenie, ľahký a odolný. 【funkciu] vyzýva vodné činka je vysoký vztlak, čo je vyššia odolnosť voči činka pre plávanie cvičenia. 【funkciu] vyzýva )
Pridať do zoznamu prianí

Masážny Valček Stĺpec Core Cvičenia Prírodného Korku Jogy Piliera pre Cvičenie

€23.96 - €43.57
( popis: prírodné: táto jóga valec vyrobený z korku, čo je skvelá vybrať z gumy alebo plastov valčeky. fitness príslušenstvo: jogy pilier, aby skvelé príslušenstvo pre telocvični , roll vaše telo a bolesť svalov po výkone. vysoký výkon: )
Pridať do zoznamu prianí

1 Pár Vzpierania Grip Náhrada Za Telocvični Cvičenie Rukavice Ľahké Uchopenie Pad Vhodný Pre Odstránenie Spotené Ruky

€3.60 - €5.46
( 1 pár vzpierania grip náhrada za telocvični cvičenie rukavice ľahké uchopenie pad vhodný pre odstránenie spotené ruky alternatívou k telocvični cvičenie rukavice maximalizovať vaše cvičenie potenciál s grip doštičky. protišmyková rukoväť - )
Pridať do zoznamu prianí

Jóga Fitness Pás,Pás a Zadnú Nohu Natiahnite na Zápästie,Strečing Pomáhať Tréner,Jóga Nosidlá pre Tanec,Balet,Gymnastika,Tvarovanie

€15.75 - €37.50
( materiál: polyester, bavlna veľkosť: 138*1,5 v vrátenie a vrátenie peňazí 1.máte 15 dní na nás kontaktujte a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 15 dní, považuje sa to používa )
Pridať do zoznamu prianí

5 Kusov Skladaný Gombíky Nastaví Cvičenia, Školenia Stroje Vydania Bicykli Zariadenia

€7.01 - €8.76
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality kvalita: vytiahnite kolík gombík rukoväť je vyrobená z kvalitného plastu a nehrdzavejúcej ocele vlákna a pružinové kolíky na pomoc si opraviť vaše fitness vybavenie. prevedenie: pomocou )