0

Menu

Vodné Činka Trojuholníkové Vodné Cvičenie, Činky EVA Trojuholník Vody Činky pre Vodný Aerobic Cvičenie, Bazén, Fitness

Shop: Fitnes A Posilňovňa
Vodné Činka Trojuholníkové Vodné Cvičenie, Činky EVA Trojuholník Vody Činky pre Vodný Aerobic Cvičenie, Bazén, Fitness

Vodné Činka Trojuholníkové Vodné Cvičenie, Činky EVA Trojuholník Vody Činky pre Vodný Aerobic Cvičenie, Bazén, Fitness

( 0 Recenzie )
€3.01 - €5.68
Kategória: Fitnes A Posilňovňa
Sku: e85554

Informácie o výrobku

Popis:

【Kvalitné] vyzýva Tento vodné činka je vyrobená z EVA materiálu, ľahké uchopenie, ľahký a odolný.

【Funkciu] vyzýva Vodné činka je vysoký vztlak, čo je vyššia odolnosť voči činka pre plávanie cvičenia.

【Funkciu] vyzýva Na trojuholníkový tvar vodné cvičenie, činky ponúka variabilný odpor, môže pevnosť tréning hornej časti tela a dolnú časť chrbta, ako napríklad chrbát, ramená, ruky, atď.

【Správnej Veľkosti] vyzýva vody bazén, fitness barbells sú s veľkosť 27cmx15cmx7.7 cm/10.63inchx5.91inchx3.03inch, ľahký a kompaktný.

【Široko Používané] vyzýva fitness činka je vhodná pre bazén, spa, fitness cvičenie, vodný aerobik, atď.skvelý darček pre vašich priateľov a rodiny.

Špecifikácia:

Materiál: EVA

Tabuľka Veľkostí:

27cmx15cmx7.7 cm/10.63inchx5.91inchx3.03inch

Balenie Obsahuje:

1 Trojuholníkové Vodné Činka

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne chyby spôsobené ručné meranie a rôznych monitory.

  • Funkcia - zbrane
  • MainKey3 - Vodné Cvičenie Činiek Vodné Činku Float
  • Oddelenie Meno - MUŽI
  • MainKey5 - Plávanie Činku Strane Bary, Bazén Odolnosť
  • Školenia Stránky - zbrane
  • MainKey4 - EVA Vody Činky Vody Cvičenie Aerobiku
  • MainKey2 - Trojuholník Vodné Činka Bar Ľahký
  • MainKey1 - Vodné Činka
  • Typ športy - Silový Tréning
  • Názov Značky - Tooyful
  • Číslo Modelu - vodné činky
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Electroplate
  • MainKey6 - Vodné Športy, Fitness Nástroj pre Ženy, Deti

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Nohy Kompresný Rukáv bandáž na Členok Oblúk Rovnátka Chránič S-XL

€1.93 - €3.45
( popis: móda premium nylon kompresie členok, ortézy rukáv nohy podporu ochrany ponožka, tesný, forma priliehavé, pohodlné, teplé, mäkké, elastické, pružné, ľahké a odolné poskytujú päty & arch, efektívne ponúknuť bolesti úľavu od plantárna )
Pridať do zoznamu prianí

Stacionárny Bicykel Eliptických Stroj Power Belt Brzdový Pás Presuňte Platne Pás Opravy Odpor Pás pre Domáce Cvičenie Telocvični Vnútorné

€1.00 - €1.92
( popis: 【hlavné funkcie] vyzýva exerbike trenie kapela, výmena napájacích odpor pás pre vnútorné koleso. 【kvalitný materiál] vyzýva tento eliptický trecí odpor pás je vyrobený z vysoko kvalitného materiálu, ktorý je odolný a opotrebovaniu, )
Pridať do zoznamu prianí

Ručné Uchopenie Exerciser Strane Exerciser Pre Posilnenie Svalov Silikónové Squeezer Uchopovač Predlaktia Cvičenia Grip Tréner Pre Svalov

€1.81 - €2.58
( naše ruky tréner krúžok je ideálny pre každého, kto hľadá uplatniť svoje ruky silu a vytrvalosť.vyrobené s silikónové materiály, kruh poskytuje vyvážený sila pre efektívne strečing a môžu byť použité doma alebo na cestách.zlepšiť vaše grip a prst silu )
Pridať do zoznamu prianí

Dvere Sit-Up Cvičenie Bar Sedieť Ups Nohy Držiteľ Bar Prenosný Výkon Zariadenia Ideálny Pre Domáce Kancelárie Alebo Cestovnej

€20.03 - €54.14
( popis: vyrobené z robustnej ocele pre dlhú životnosť, to sit-up bar má penové polstrovanie poskytnúť zhora pohodlie na zadnej nohy.nastaviteľné doľahnú, to sa hodí všetky dvere a je určený na použitie a nainštalovať za žiadne dvere. špecifikácia: názov: )
Pridať do zoznamu prianí

Boxerské Zakrivené Zameranie rukavice bez Prstov Bojových Umení Kope Zarážajúce Telo Pad Nohy Cieľ pre Karate Kickbox Cvičenie Súťaže Cvičenie

€4.28 - €8.57
( popis: 【kvalitné] vyzýva: pu simuluje približnú skutočný účinok, môžete lepšie chrániť box človeka, a zlepšiť box človeka koncentráciu a dierovanie úrovni. 【jednoduché použitie] vyzýva: zahustiť penových kompozitných líniové polstrovanie )
Pridať do zoznamu prianí

Priedušná Zadok Výťah Tvarovanie Patch Hydratačné Spevnenie Pokožky Rýchlo Posilniť Hip Až Masáž Zadok Nálepky Formovanie Produktu

€3.36 - €8.38
( získať prenosné zadok vylepšenia riešenie s našimi zadok výťah pásky.hrajú troch-dimenzionální rezanie dizajn, náš pásky zlepšiť hip pružnosť a plnosť, zatiaľ čo používanie mäkký a priedušný materiál zaručuje pohodlie počas osobné použitie.pozdraviť )
Pridať do zoznamu prianí

Chrbtice, Držanie Tela Corrector Nastaviteľné Späť Držanie Tela Corrector Účinné Späť Corrector Odolné Držanie Tela Traky Pre Ženy Muži

€15.32 - €29.46
( naše späť straightener držanie tela corrector je špeciálne určený pre ženy, ktoré chcú zlepšiť držanie tela návyky.to pomáha znížiť rameno a späť ovisnuté, dáva vám istotu a pohodlné vzhľad.držanie tela corrector efektívne zhromažďuje prsia a zabraňuje )
Pridať do zoznamu prianí

G92F 2 Ks Jar Pracky Činku Zámok Činku Činka Rod Jar Klip Pracky

€1.42 - €3.65
( úplne nové a vysokej kvality ootdty funkcie: zabraňuje platňu váhy z skĺzol bar. budú uchytenie všetkých štandardných 1.1 diera (2.8 cm) vo vzpieraní barbells alebo činka barov. vyrobené z pevnej ocele a gumová rukoväť. gumové )
Pridať do zoznamu prianí

Priedušná Fitness hlavový most Outdoorové Športy hlavový most pre Dospelých Plávať hlavový most

€2.77 - €5.89
( popis účelom tejto plávať športové hlavový most je navrhnutý tak, aby fix vlasy a zabrániť vlasy z zakrývajúca oči počas cvičenia.plávanie čelenka je vyrobená z elastickej tkaniny materiál, s nastaviteľným pásom, priedušná, môžete nastaviť veľkosť )
Pridať do zoznamu prianí

Ťažké Švihadlo Crossfit Vážený Bitka Vynechá Laná Energie Zlepšenie Pevnosti Školenia Fitness Vybavenie Pre Domáce Posilňovne

€25.20 - €37.07
( fitness ťažké švihadlo crossfit vážený bitka vynechá laná moc vzdelávania zlepšiť silu budovanie svalovej fitness dĺžka: 2.8 dia: 2,5 cm hmotnosť: 1.12 kg vzhľadom na výrobný proces, ručné meranie, dĺžka lana bude mať )
Pridať do zoznamu prianí

Deti Boxing Stroj Music Box Stroj Stenu Cieľ pre Domáce Športy Agility

€21.06 - €35.11
( popis: 【boxerské podložky] vyzýva: boxerské tréner zariadenia je jednoduchá na použitie.veľkosť: boxerské cieľ 34cmx34cm/13.39inchx13.39inch.so svetlami, a pocit, že vašu obľúbenú hudbu inteligentné indukčné, flash strike bod. 【odolný materiál] )
Pridať do zoznamu prianí

Činka Rack Dumbell Váhy, Stojan, Držiak Činka Stojan, Držiak Hmotnosti Skladovanie Organizátor pre Silový Tréning Domácnosti Telocvični

€6.12 - €9.26
( popis: 【premium materiál] vyzýva: stojan na činky je vyrobené z kovu a gumy pad, nádherné remeselné, anti-sklzu, robustné a odolné.ponúka účinná ochrana pre vašu podlahu. 【nosná kapacita] vyzýva: zaťaženie únosnosť dumbell stojan držiak )
Pridať do zoznamu prianí

Ruky Váhy Nastaviť Rameno Nohu Hmotnosti Vzpierania Zvýšiť Intenzita Tréningu Chôdze Činka s Remienkom na Ruku pre Pilates Aerobik

€3.48 - €5.99
( popis: ruky váhy: ruky váhy sady sú vhodné pre mužov a ženy, sú skvelý doplnok pre vaše cvičenie rutiny, a pomôcť váš vlak sval lepšie jedinečný dizajn: naše váhy vrecia s remienkom na ruku proti pádu dizajn, ktorý môže byť vybavené, aby )
Pridať do zoznamu prianí

Začiatok!-2 Liter Športové Vody S Mierkou Kapacita Fitness Kanvica Vonkajšie Gradient Plastové Prenosné Opakovane Vody

€10.28 - €14.07
( začiatok!-2 liter športové vody s mierkou kapacita fitness kanvica vonkajšie gradient plastové prenosné opakovane vody funkcie: eco-friendly. veľkú kapacitu fľašu s vodou. šetrné k životnému prostrediu. šport štýl. kapacita: )
Pridať do zoznamu prianí

Challenger 3.0 Tréning S Neútočícím Súperom Rukavice

€69.83 - €158.70
( vysoká hustota vstrekovanej peny pre skvelé ochrany vysoko kvalitný semi-koža veľké dvojité kryt pre zvýšenú ochranu zápästia navrhnuté vo francúzsku jed )
Pridať do zoznamu prianí

Vysoko kvalitné Muay Thai Vzdelávania Zlepšiť Rýchle Reflexy Puncher Loptu Zlepšiť Box Techniku Boxu Reflex Loptu Univerzálny

€11.64 - €19.40
( vysoko kvalitné muay thai vzdelávania zlepšiť rýchle reflexy puncher loptu zlepšiť box techniku boxu reflex loptu univerzálny popis: výškovo nastaviteľné loptu zámok dizajn.okrem zápasov imperial lopta, lopta zámok môžete tiež upraviť výšku )
Pridať do zoznamu prianí

Hodváb Taška Japonské Meče Kabelka Skladovanie Organizátor Ochranné Tai Chi Puzdro Samuraj Držiteľ Kontajner Vykonávať Samuraj Meč Puzdro

€5.41 - €10.82
( popis vybrané prémie hodvábneho materiálu, opotrebovaním odolné, ľahké a priedušné.s týmto meče' úložný vak, nebudete musieť starať o svoje meče dostať špinavé, vrecko môže byť prachotesný.ľahký a prenosný dizajn, je ľahko prenosný a použitie. funkcie -farba: )