0

Menu

Na Nohy Srd Rocker Rameno Teľa Členok Strečing Rada Strečing Jogy Fitness

Shop: Fitnes A Posilňovňa
Na Nohy Srd Rocker Rameno Teľa Členok Strečing Rada Strečing Jogy Fitness

Na Nohy Srd Rocker Rameno Teľa Členok Strečing Rada Strečing Jogy Fitness

( 0 Recenzie )
€1.51 - €2.23
Kategória: Fitnes A Posilňovňa
Sku: e9179

Informácie o výrobku

Na Nohy Srd Rocker Teľa Členok Úsek Rada

Funkcie:

1. Jóga fitness Zakrivené strečing nástroj: eskalátorov meridiánov, fitness a tvar.

2. To môže byť použitý pre strečing podpora vzdelávania, jediným relaxačný tréning, stabilitu a rovnováhu, školenia, a multi-dimenzionální strečing pomoc.

3. Bezpečné a non-slip: pruhy a drážky zvýšenie trenia pre bezpečné použitie a spodnej časti je non-sklzu.

Špecifikácie:

Materiál: ABS

Farba: Ružová, Modrá/Čierna/Svetlo Zelená

Package Zahrnuté: 1 x na Nohy Srd

Poznámka:

1. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby chybu, 1-3 cm, a uistite sa, že vám nevadí, že pred objednaním.

2. Vezmite prosím na vedomie, že vzhľadom na rôzne pozície z obrázkov môže byť chromatické odchýlky vo farbách.

  • veľkosť - as picture
  • Klasifikované podľa Exerciser Číslo - 1
  • Na Nohy Srd - Achilles Tendinitis Svalov Úsek
  • farba - PinkBlueBlackLight Zelená
  • Typ športy - Zostatok Školenia
  • Pohlavie - Ženy
  • Materiál - ABS
  • Konektor Typu - EU
  • Pomocná Doska - Svalové Úsek Jogy Fitness Športová Masáž
  • Vyučovanie Režim - knihy
  • Školenia Stránky - Nohy
  • Funkcia - Komplexné Fitness Cvičenie
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Package - 1pc na Nohy Srd
  • fitness vybavenie - Rocker Teľa Členok Úsek Rada

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Anti-slip Kvapaliny Kriedou Športové Horčíka Prášok Proti Sklzu Prášok Tekuté Magnézium Fitness Zdvíhacie Grip Kvapaliny Kriedou Pre Športovcov

€6.82 - €13.64
( popis: či ste na lezenie, vzpieranie, gymnastika, alebo akýkoľvek iný šport, ktorý si vyžaduje silné uchopenie, táto kvapalina kriedou športové horčíka prášok vám môžu pomôcť zvyšovať trenie a prevenciu pošmyknutia.má jednoduché ovládanie aplikácia, )
Pridať do zoznamu prianí

Činku Šikmej Rampe Súpravy s vzpieraní Popruh Členok Popruh pre Hip Krýh Kábel Stroj pre Domáce Posilňovne, Cvičenie a Silový Tréning

€13.23 - €27.30
( funkcie: premium materiál: naše činku pad je madeof vysokou hustotou, hustej peny, gumy, trvanlivosti a vysokej kvality.to môže absorbovať všetky otrasy pre väčší komfort a znižuje zranenie. ergonomický dizajn krku podložky: vedecké ergonomický )
Pridať do zoznamu prianí

Chrbtica Doske Späť Krakovania Zariadenie Multi-Level Späť Krakovanie Rada Nastaviteľné Späť Popper A Masér Trvalé Späť Krakovanie Rada

€12.50 - €22.72
( naše krku a chrbta srd poskytuje podporu pre vašu chrbticu.odstránenie núdzovej krku a chrbta bolesti a zároveň pomáha upokojiť svoju myseľ.použite ho, keď leží alebo sedí na cieľ tých oblastí, tvrdohlavý.vyrobené s eva materiálom zabezpečiť dlhotrvajúci )
Pridať do zoznamu prianí

Bežecký pás Bezpečnosti na Tlačidlo prispôsobiť Väčšina Robota Magnety Bezpečnostného Zámku pre Všetkých, Proforms, Podrážky, Weslos, Weiders, Epics

€0.98 - €2.41
( funkcie: ootdty bezpečnostné uzamknutie je automatické pre ochranu zariadenia na bežiacom páse. keď prepínače je z robota sensings oblasti, beh možnosť okamžite prestane pracovať a vydáva zvukový signál chrániť používateľa pred pádom )
Pridať do zoznamu prianí

Praktické Twist Pás Disku Pre Aeróbne Cvičenie Jogy Torzia Rada Bodybuilding, Chudnutie, Výukové Chudnutie Disky

€21.53 - €79.74
( odrážky: 1、jednoduché použitie: masáže fitness twist disky sú ako nehnuteľného skateboardoch.na tvarovanie tela twist palube nie je len jednoduchý na použitie ale aj zaberá malý priestor a je veľmi praktické. 2、anti-slip šasi: twist disk má )
Pridať do zoznamu prianí

Odolnosť Kapely Popruh Boxing Fitness Mma Tieňového Boxu Ťahať Lano pre Telocvični

€4.06 - €6.44
( popis: boxerské odolnosť kapely školenia sú veľmi účinné pri horenia a zvýšenie, a tiež pomôže zvýšiť koordináciu, zlepšiť kondíciu, flexibilitu. odolnosť kapely sú vyrobené z latexu, že non-dráždivé a bez zápachu. odolnosť )
Pridať do zoznamu prianí

Ručné Strengthener Ručné Uchopenie Lopty Rehabilitácia Prst Telocvični, Cvičenie Svalov Tréningový Výkon Posilniť Nástroje

€1.29 - €3.23
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality kvalita a ľahko sa prenáša: prijíma vysoko elastická pu materiálu, ktorý je ľahký a bez zápachu.ľahko sa prenáša, zvýšiť na dlani všetky sily na čas, kde. ergonomický dizajn: vhodné )
Pridať do zoznamu prianí

Zovretia Tréner Nastaviteľné Priľnavosť Prst Rehabilitačný Tréner Zápästie A Predlaktie Silu Tréner Strane Exerciser

€15.70 - €19.62
( prenosné & convinient: vaše rukoväte strengthener musí byť prístupné bez ohľadu na to, kam ísť.naše prenosné predlaktie grip cvičenie umožňuje cvičenie bez ohľadu na to, čo život hodí vašej ceste. kompaktný dizajn tohto predlaktie exerciser umožňuje )
Pridať do zoznamu prianí

1Pcs Nohy Pad Strane Panela Nohy Pad Starostlivosti Pad Prehodiť Pad Členková Kosť Pad Nohy Hubky Pad Nohy Pad

€3.57 - €5.25
( popis funkcie: 1. poskytuje výborné, pevné podporu pri odľahčenie tlaku na nohu, ruku a členok. 2. jedinečný dizajn, podporuje cirkuláciu vzduchu s cieľom zabrániť tlak, vredy a vredy. 3. ľahký hubky peny a prstencového dizajn, pohodlné )
Pridať do zoznamu prianí

Prst Silu Tréner Uchopovač Strane Jogy Odolnosť Kapely Prst Ohnutia a Rozšírenie Prípravy Zariadenie Prst), Force Grip Zariadenia

€10.74 - €14.32
( špecifikácia: typ:typ uchopovač funkcia:svalov relex prístroje názov značky:žiadne číslo modelu:jedna veľkosť krajina pôvodu:cn(pôvodu) veľkosť : veľkosť-----------------dĺžka--------------široké jedna )
Pridať do zoznamu prianí

Jar Rukoväte Prst Silu Prst Tréner Moc Exerciser Hubky Predlaktie Grip Strengthener Karpálneho Expander Strane Vzdelávanie

€0.51 - €0.77
( popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné prenosné a trvanlivé, ľahko prenosný, ľahký pre každodenné cvičenie doma alebo v telocvični, tak jednoduché a pohodlné pomôcť posilniť svoje ruky, zápästia a predlaktia svaly ideálne )
Pridať do zoznamu prianí

448C Silikónové Čeľuste Svalovej Exerciser Školenia Tvár Zdvihákov pre Utiahnite & Posilniť

€3.22 - €6.57
( funkcie: ootdty vyrobené z potravín-silikónu, netoxický, odolný, zaručuje pohodlie a účinnosť v priebehu používania.to môže byť ľahko čistiť vodou a mydlom. vhodné pre fitness nadšencov, plavcov, a tých, ktorí chcú zlepšiť svoje )
Pridať do zoznamu prianí

Nové pánske Chudnutie Shaper Brucho Kompresie Vesta Pás Top Tréner Brušný Tuk Strata Fitness Napáliť Športové Hmotnosť Shapewear Cors G7P6

€11.43 - €18.44
( názov produktu: fitness tvarovanie pásu produkt veľkosť cca :s,m,l,xl,xxl,xxxl produkt farba: ako je znázornené na obrázku produkt materiál:neoprénovej gumy vlastnosti produktu: 1. tvarovanie tela a fitness: v našej pánske športové )
Pridať do zoznamu prianí

Odolnosť Kapely Cvičenia, Školenia Cvičenia Slučky Pomáhať Kapela Elastický Remienok Posilňovací Tréning Prenosné Expander Unisex Telocvični

€4.29 - €8.58
( modname=ckeditor odolnosť kapely cvičenia, školenia cvičenia slučky pomáhať kapela elastický remienok posilňovací tréning prenosné expander unisex telocvični )
Pridať do zoznamu prianí

Tricep Lano Kábel Prílohu Triceps Telocvični Lano Rukoväť Pre Domáce Posilňovne Použiť Ergonomické Telocvični Rozšírenie Cvičenie Popruh Kompatibilný S Väčšinou

€14.33 - €20.48
( funkcie: 1. vysoko kvalitný polyester popruhu materiály, solídne a trvalé používanie. 2. drsný-textúrou povrchu poskytovať pevné trenie a zabrániť, aby skĺzla. 3. mäkký materiál na šitie vo vnútri ramenné popruhy, pohodlné používanie. 4. )
Pridať do zoznamu prianí

Nastaviteľné Rukoväte Cvičenie Power Fitness Cvičenie Enhancer Uchopovač Jar Prstov Zápästie Expander Školenia

€10.20 - €22.17
( nastaviteľné rukoväte cvičenie power fitness cvičenie enhancer uchopovač jar prstov zápästie expander školenia funkcia: cvičenie prsty a ruky pevnosť posilnenie strane silu: posilnenie strane silu prebudiť fyzickú vitalitu často pomáha zmierniť )
Pridať do zoznamu prianí

6X hrudný Pás na Zápästie Pre Polar Wahoo Garmin Pre Športové Bezdrôtové Tepovej frekvencie

€23.30
( pohodlný hrudný pás pre meranie tepovej frekvencie kompatibilný s polar, wahoo, garmin. smart fusion z mäkkej tkaniny a adaptívne elektródy, aby to mimoriadne citlivé na je neodmysliteľnou súčasťou srdcového tepu, bude detekovať a odoslať svoje reálnom )