0

Menu

12PCS Diamantová Valcové Burr 5,5 Mm Reťazová Sharpener Nastaviť Kameň Súbor Reťazová Píla Brúsky na Rezanie Brúsenie Nástroje Súpravy

Shop: Tímové Športy
12PCS Diamantová Valcové Burr 5,5 Mm Reťazová Sharpener Nastaviť Kameň Súbor Reťazová Píla Brúsky na Rezanie Brúsenie Nástroje Súpravy

12PCS Diamantová Valcové Burr 5,5 Mm Reťazová Sharpener Nastaviť Kameň Súbor Reťazová Píla Brúsky na Rezanie Brúsenie Nástroje Súpravy

( 0 Recenzie )
€5.68
Kategória: Tímové Športy
Sku: e10190

Informácie o výrobku

Upozornenie: 1. Tyč s priemerom 3.0 mm.Prosím potvrď, upínací rozsah elektrickú vŕtačku pred objednávke

2. Rýchlosť by mala byť vyššia ako všeobecné požiadavky, rovnako ako je to možné, a rýchlosť by nemala byť nižšia ako 10-20 ot. / min.

3. Pri použití stlačte, prosím, brúsenie hlavu zľahka.Nadmerná sila bude to ťažké pre brúsenie prášok byť ukončený, a nástroje sú ľahko poškodiť.

Popis:

Názov: Reťazca Diamantové Brúsne Hlavy

Tvar: brúsenie Valcových plôch hlavu

Vonkajší priemer: 5.5 (mm)

Priemer drieku: 3.0 (mm)

Rozsah použitia: reťazová píla čepeľ jade legovanej ocele brúsenie

Špecifikácie:

[Titán plating] 3x5.5 mm reťazová kotúč na brúsenie hlavu

Vezmite prosím na vedomie; fyzická mierne farebný rozdiel alebo rozdiel, nemá vplyv na použite, prosím, to nevadí, ďakujem!

Materiál: Emery

farba: Zlatá

Obsah Balenia:

12 x pílou kotúč na brúsenie hlavu

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

ZCL

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

10Pcs Futbal Školenia Prekážkou Logo Štítok Agility Tréning Disk Kužeľ Multi Šport Vzdelávanie Priestor Kužele Značka Soccer Dodávky

€0.63 - €0.90
( názov produktu:futbal logo doska veľkosť produktu o : spodný priemer cca: 20 cm/7.87 v výška cca: 6typ/2.36 v produkt farba: ako je znázornené na obrázku produkt materiál:pe vlastnosti produktu: 1. windproof dizajn: )
Pridať do zoznamu prianí

Hliníkové Píšťalky, Krúžok Na Kľúče Multifunkčné Whistle Núdzové Prenosné Malé Whistle Turistika Multifunkčné Keychain Outdoor Camping

€2.05 - €4.09
( hliníkové píšťalky, krúžok na kľúče multifunkčné whistle núdzové prenosné malé whistle turistika multifunkčné keychain outdoor camping popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné prenosné a trvanlivé, ľahko prenosný, ľahký vyrobené )
Pridať do zoznamu prianí

Nové-3X Odborná Futbalová Lopta Veľkosť 5 Úradný Futbalový Tréning Futbalová Lopta Súťaže Vonkajšie Futbal, Modrá

€23.41 - €31.63
( nové-3x odborná futbalová lopta veľkosť 5 úradný futbalový tréning futbalová lopta súťaže vonkajšie futbal, modrá 30 panelu dizajn pvc, vodotesný, anti-lisovanie, veľmi profesionálne loptu unikátne tepelné lepenie technológie na vankúš )
Pridať do zoznamu prianí

1Pc Hudobný Stojan Držiak na Stojan Čítania Knihy Stojan Stôl Rezervovať Zvyšok Dreva Stojan Tabletu Hudby receptár Stáť v Kuchyni Odolné

€11.14 - €15.91
( čítanie držiak na stojan: držať knihy otvorené, takže môžete rýchlo skenovať cez prísady a recept kroky bez znečistenia stránky. hudobný stojan stojan: tento materiál je vysoko kvalitnej drevnej hmoty, kreatívne a kompaktný a odolný. kniha je )
Pridať do zoznamu prianí

Baseball Bat Rack 6/7 Otvory Kovové montáž na Stenu Baseball Držiteľ Fitness Vybavenie Úložný Stojan Telocvični Organizátor

€21.37 - €30.53
( funkcie: heavy-duty: odolnosť kapely vešiak je vyrobený z vysokovýkonných ocele, povrch je pokrytý black antikoróznych prášková vrstva, aby bolo silné a krásne.to môže byť použitá pre uloženie fitness zariadení v domácej telocvične, garáže a komerčné )
Pridať do zoznamu prianí

Elastické Kapely Futbal Holenná Stráže Odolnosť voči otrasom Shin Stráže s Elastické Vystužené Popruhy Flexibilný Stabilné Rozšírené

€2.45 - €15.31
( elastické kapely futbal holenná stráže odolnosť voči otrasom shin stráže s elastické vystužené popruhy flexibilný stabilné rozšírené popis: ľahký a flexibilný dizajn pre optimálnu ochranu bez váženie vám. vysokej pevnosti pe plášťa )
Pridať do zoznamu prianí

Tínedžeri Mládež Výškovo Nastaviteľné 6.5 ft 10 ft Basketbalová Obruč 44" Operadlo Prenosné Basketbal Cieľom Systém s Stabilnú Základňu

€158.92
( 【prenosné] vyzýva operadlo veľkosť: 43.7 l x 27.6 w & base veľkosť: 43.7 l x 27.7 w x 5.7 h & rim dia: 17.7 , stavať-v kolesách, môže byť wasily presunutý na určitý sklon uhla. 【odolné] vyzýva oceľové rúrky a ráfika, high-density pvc operadlo, )
Pridať do zoznamu prianí

Europa Ligy Majstrov Medaila Kov Medaila Replika Medaily Zlatá Medaila Futbalové Suveníry Fanúšikov Zber

€2.54 - €4.24
( funkcie: 1. fandiť na váš obľúbený futbalový tím ! 2. 1:1 veľmi realistický a šokujúce 3. futbalový zápas medaily 4. najlepší darček pre futbalových fanúšikov 5. najlepšie cheerleading suveníry, zber špecifikácie: materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

Topánky Srd Žien A Mužov Obuvi Widener - Drevené Expander Pre Široké Chodidlá, Bunions Alebo Mozole

€17.30 - €22.75
( funkcia: dve cesty obuvi nosidlá pre dĺžky a šírky: tieto lakované topánky nosidlá sú navrhnuté tak, aby predĺžiť a rozšíriť topánky, ktoré sú príliš tesné alebo nepríjemné.navrhli sme to ako unisex topánky srd ženy a muži môžu aj použiť.každý )
Pridať do zoznamu prianí

Cheerleading Pom Poms Hry Športové Fandenie Kvet Loptu Zápas Vokálne Dance Party Koncert Dekoratér Prísť Na Rekvizity Klub Dodanie

€3.89
( špecifikácia: is_customized:áno materiál:pe názov značky:žiadne číslo modelu:m pôvod:číne funkcia: 【 materiál] vyzýva transparentné pe [size] približne 12 cm v priemere [design] )
Pridať do zoznamu prianí

1 Sada krasokorčuľovanie Skate Stráže Korčuľovanie Stráže Skate Čepele Pokrýva pre krasokorčuľovanie Hokej

€6.75 - €13.23
( popis vyrobené z odolného a bezpečný materiál, tvrdej štruktúry a nie je ľahké sa deformovať a prestávky. ľadové korčule, chrániče na hokej a obrázok korčule.zabrániť korčule z piercing svoje topánky tašky. ochranný kryt môže byť )
Pridať do zoznamu prianí

Elektronické Taktika Rady Trénerov Rada Plán Demonštrácia Koučovanie Rada

€10.85 - €20.10
( popis: 【autobusy schránky] vyzýva: prenosné výučby rada, vynikajúce spracovanie, umožňujúce hráčov rýchlo a jasne pochopili, zručností, 【prenosný a ľahký] vyzýva: elektronický taktika palube je prenosná na prepravu a skladovanie.kliknite )
Pridať do zoznamu prianí

3ks Udelenie Medaily pre Deti Ragby Udelenie Medailí Športové Zápas Medaily Party Láskavosti

€7.93 - €16.86
( popis rugby medaily sú skvelé prospech a podporu pre všetky svoje deti.deti môžu mať uznanie si zaslúži a má viac dobrej nálady prostredníctvom veľkolepé futbal medaily .pre víťaza, rugby medaila je dobrá cena, to je predstaviteľom česť a úsilia .je )
Pridať do zoznamu prianí

Vonkajšie Športové Baseballové Rukavice Odbornej Prípravy Pvc Pribrala Softball Praxi Zariadenia Pre Teenagerov

€11.02 - €27.56
( popis: názov: baseballové rukavice materiál: pvc veľkosť: 12,5 cm balenie zoznam: 1 x baseballové rukavice poznámka: rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. ručné )
Pridať do zoznamu prianí

Deti Medaila Športový Deň Medaily Súťaž Ocenenie Dieťa Deti Stuhy Basketbal

€4.54 - €8.90
( popis naše medaily prijatie jednoduché a pohodlné dizajn, vyrobené z prémiového materiálu, nie je ľahké zlomiť a vyblednutiu a tiež môžu byť použité na dlhú dobu.oni sú skvelé pre odmeňovať deti za odvádza dobrú prácu, konkurenčné birthday party )
Pridať do zoznamu prianí

Tréneri Schránky Futbal Darčeky výukové Rozhodca Výstroj Futbal Koučovanie Rada Značku Rada pre Vyučovanie odbornej Prípravy Tréner

€5.46 - €9.93
( popis: 【futbal tréneri schránky] vyzýva: prenosné futbalové výučby rada, vynikajúce spracovanie, umožňujúce hráčov rýchlo a jasne pochopiť zručností 【prenosný a ľahký] vyzýva: futbal tréneri doska sa dodáva s držiakom, ktorý je prenosný, )
Pridať do zoznamu prianí

Hokej Školenia Dodávky Hokej Cvičí Puk Každodenný Tréning Puky Hokejové Hry Školenia Puky

€6.22 - €12.46
( popis tieto hokejové puky sú vyrobené z vysoko kvalitnej gumy .sú vyrobené podľa najprísnejších noriem tvrdosť, hmotnosť, rovinnosť a kvalita povrchu.funkcie anti-sklzu textúru, tieto puky sú pre presné zábery a prechádza.skvelé športové dodávky pre )
Pridať do zoznamu prianí

Novo Dve vrstvy, Cowhide Baseballové Rukavice Odvod Rukavice Športové Potu-absorpciu Softball Rukavice pre Dovolenku Darček k Narodeninám

€15.90 - €29.54
( novo dve vrstvy, cowhide baseballové rukavice odvod rukavice športové potu-absorpciu softball rukavice pre dovolenku darček k narodeninám funkcie: trvanlivé: spodnej výstuže môže byť odolné, silné, ťažké biť a trhať nebude deformované, dobrý )