0

Menu

3ks Udelenie Medaily pre Deti Ragby Udelenie Medailí Športové Zápas Medaily Party Láskavosti

Shop: Tímové Športy
3ks Udelenie Medaily pre Deti Ragby Udelenie Medailí Športové Zápas Medaily Party Láskavosti

3ks Udelenie Medaily pre Deti Ragby Udelenie Medailí Športové Zápas Medaily Party Láskavosti

( 0 Recenzie )
€7.93 - €16.86
Kategória: Tímové Športy
Sku: e135165

Informácie o výrobku

Popis

Rugby Medaily sú skvelé prospech a podporu pre všetky svoje deti.Deti môžu mať uznanie si zaslúži a má viac dobrej nálady prostredníctvom veľkolepé futbal medaily .Pre víťaza, rugby medaila je dobrá cena, to je predstaviteľom česť a úsilia .Je to dobrý darček pre deti a môže podporiť ich účasť v rôznych súťažiach s pozitívnym výhľadom.

Funkcie

-Farba:Ako Je Znázornené

-Materiál:Zliatiny

-Veľkosť:6.50X6.50X0.40 cm/2.55X2.55X0.16vo

- Vyrobené z trvanlivých materiálov.Tieto Medaily sú veľmi dôležité pre rugby.Pekný pomocníkom pre nich.

- Pre víťazov, medaily je dobrá cena, to je česť a veľké úsilie zástupcu.

- Je to skvelý darček pre deti, pretože oni nikdy nezabudnem vzrušenie vyhrať medailu.

- Deti budú motivovaní dosiahnuť svoje sny a dosiahnite viac v budúcnosti.

- Nízku hmotnosť, funkcie, kompaktné rozmery, takže Rugby Medaila ľahkú a pohodlnú prepravu a obchod.

3 x Rugby Medaily

  • Feature5 - medaily pre ocenenie
  • Feature4 - medaily pre ocenenie pre dospelých
  • Feature3 - medaila
  • Feature2 - medaily pre ocenenie pre deti
  • feature10 - ocenenie príslušenstvo
  • Feature1 - medaily
  • feature7 - deti medaily
  • feature8 - dekoratívne udelenie medaily
  • feature9 - medaily
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • feature6 - udelenie medaily

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Futbalová Lopta veľkosť 5 Úradný Tím Futbalové Tréningové Loptičky PU Granule protišmykový Bezšvíkové Futbalový Loptu Darček

€15.29 - €29.40
( názov značky : jusenda krajina pôvodu : cn(pôvodu) derivátové série : prívesok/reťazenie nafukovacie : nie materiál : pu výška : 215 mm obvod : 680-710 mm farba : červená, sivá materiál : pu alebo )
Pridať do zoznamu prianí

Grip Sprej Pre Futbalové Rukavice 30ml Futbal Grip Sprej Prenosné Rukavice Sticky Sprej Brankár Tackifier Pre Futbal Rukavice Grip

€5.23 - €13.41
( zlepšiť vašu hru s grip sprej pre futbal rukavice!tento špeciálne vyvinutý spray, s prstom tryska, možno použiť kedykoľvek na zvýšenie priľnavosti vášho rukavice.ideálne pre rugby rukavice príliš, náš sprej pomáha pevne grip a kontrolu lopty, ako nikdy predtým. špecifikácia: kapacita: )
Pridať do zoznamu prianí

Chladenie Rameno Rukávy Lete Golf Chladenie Rukávy pre Golf, Volejbal, Futbal,

€4.54 - €7.32
( popis: 【chladenie rameno rukáv] vyzýva na ochranu pred slnkom rameno rukávy poskytnúť svoje zbrane na ochranu pred slnkom.veľkosť: veľké putá 13cm/5.12 palec; malá manžeta 9 cm/3.54 palec; rukáv dĺžka 43 cm/16.93 palec. 【kvalitné] vyzýva tento )
Pridať do zoznamu prianí

Volejbal Hrotmi Tréner Volejbal Hrotmi Školenia Skákanie Zariadenia Skákanie Arm Swing Mechaniky Tréner

€8.89 - €12.71
( úplne nové a vysokej kvality.prijatie premium materiál, výtvarné spracovanie, trvanlivé a bezpečné používanie. spike tréner drží loptu bezpečne na svojom mieste, zatiaľ čo útočník vyvíja formulár a biť techniky. s našimi volejbal spike školenia )
Pridať do zoznamu prianí

Deti Basketbalová Obruč A Operadlo Nastavte Deti Basketbalová Obruč Pre Deti, Mini Basketbal Operadlo Hra Vnútorné Vonkajšie Basketbalové

€10.84 - €15.49
( s pomocou tejto malá bránka, môžete hrať basketbal v interiéri.je jednoduchý na inštaláciu a údržbu, a to tak bezpečnejšie.obruče sú vyrobené z odolného, recyklovateľného materiálu.to môže byť tiež použitý ako dieťa-priateľský trampolína hračka.táto )
Pridať do zoznamu prianí

Elektronické Hodnotiacej tabuľky Mini Prenosné Digitálne Hodnotiacej tabuľky LED Skóre Palube pre Vnútorné Interiérové Hry Basketbal Volejbal Domov

€114.33 - €215.71
( popis: 【premium materiál] vyzýva: skóre držiteľom je vyrobená z vysoko kvalitného materiálu, výtvarné spracovanie, trvanlivý, hladké okraje, nie je na škodu do ruky a ľahko sa čistí. 【prenosné] vyzýva: môžete dať na stôl, veľmi pohodlné )
Pridať do zoznamu prianí

Vnútorné Volejbal Spike Tréner Visí Volejbal Popruh Tréner Volejbal Systém Vzdelávania, Popruh

€7.32 - €14.37
( popis visí volejbal a basketbal, pomoc na vzdelávanie je vhodný pre dospelých a mladistvých, čo je skvelá voľba pre rodiny a kolektívy.jeho nastaviteľná výška a ľahké-to-use dizajn, aby bolo prístupné pre športovcov všetkých veľkostí a úrovne zručností.či )
Pridať do zoznamu prianí

Štandardné Školenia Basketbal Mat Non-Slip Nohy Praxi Mat Driblovat Ovládanie Pomocných Krok Mat 105.5X76cm Pre Dospelých

€42.43 - €64.30
( štandardné školenia basketbal mat non-slip nohy praxi mat driblovat ovládanie pomocných krok mat 105.5x76cm pre dospelých 1. nové digitálne logo, postupnosť a smerovosti počas tréningu, multi-uhol jemné doladenie, presnejšie 2. basketbal školenia mat možné )
Pridať do zoznamu prianí

60PCS Futbal Kužele Prihlásiť Disk Školenia Futbal Kužele,Pre Futbal, Basketbal, Korčuľovanie Hry pre Deti Outdoor Indoor Športy

€39.75
( 60pcs futbal kužele prihlásiť disk školenia futbal kužele,pre futbal, basketbal, korčuľovanie hry pre deti outdoor indoor športy [60 kvalitné kužele] tieto futbal kužele sú vyrobené z vysoko kvalitnej pe materiálu, ktorý je flexibilný a elastický.táto športová )
Pridať do zoznamu prianí

Prvá Pomoc Whistle Profesionálnych Plavčíkov antikoróznych Prežitie Nástroje Jasný Zvuk Píšťalky, Rozhodca Školenia Basketbal

€1.16
( popis: odolný materiál: naše píšťalka je vyrobený z pevného, premium materiál z nehrdzavejúcej ocele, že nebude ľahko hrdze.môžete ho využiť na mnoho rokov, a to bude vždy vyzerať úplne nové. špeciálny dizajn: každý whistle prichádza s )
Pridať do zoznamu prianí

Flexibilitu, Obratnosť Rebrík Nylon Popruh Na Lyžiach Rýchlosť Školenia Fitness, Schodisko, Rebrík Futbal Školenia Energie Rebrík

€11.90 - €23.81
( popis obratnosť rebrík je vytvorený s pp materiál navrhnutý tak, aby posledné roky používania a odbornej prípravy. existujú rôzne typy jednotlivé priečky, a môžete si ho zvoliť podľa rebríky byť presunuté na preferenčné potreby. obratnosť )
Pridať do zoznamu prianí

Horúce 24Pcs Burr Brúsenie Kameňa Súbor 4,8 Mm Titánu Á Diamantové Brúsky Kolesá, Reťazové Kameň, Brúsky Elektrické Súpravy

€14.01
( trvalé použitie: diamant kolesá sú titánu á, čo znamená, že životnosť týchto vrtoch je oveľa dlhšia ako ostatné kolesá bez oplechovanie titán.okrem toho, diamantové čiastočky na vrtáka sú leštené jemne a rovnomerne, pevný a nie je ľahké nosenie rýchly )
Pridať do zoznamu prianí

Snooker Scoreboard, Kompletný S Branky/Koľajnice A Ukazovatele Pre Biliard Milovníkov Snooker Hry Biliard Skóre Chovateľ

€29.38 - €41.97
( drevo stene visí tabuľa biliard/biliardový stôl skóre doska môže byť namontovaná na stenu, robustný, ľahký a odolný. ideálny pre väčšinu praxi alebo odbornej hra dodávky. výtvarné spracovanie a údaje starostlivosť dizajn, nie je ľahké kazu )
Pridať do zoznamu prianí

Dlho-trvajúce Futbal Flexibilné Nosenie-odolný Futbalová Lopta Veľkosť 5 Žiarivé Farby v nevýbušnom Školenia Futbal pre Školy

€6.02 - €37.66
( dlho-trvajúce futbal flexibilné nosenie-odolný futbalová lopta veľkosť 5 žiarivé farby v nevýbušnom školenia futbal pre školy popis: vysoko kvalitné nafukovacie futbalové lopty pre hry a každodenný tréning. vyrobené z spoľahlivé a robustné )
Pridať do zoznamu prianí

2 Ks Prst Počítadlo Počíta Dodávky Elektronických Malé Merače Digitálne Spevy Buddha

€2.38 - €4.67
( popis ak hľadáte prst počítadlo s spoľahlivý výkon a rozumnú cenu, poviem vám, že naše počítadlo bude vaša najlepšia voľba.prijmeme high-end proces, takže si môžete udržať ju na dlhú dobu.medzitým, vlastní praktický dizajn.to by bolo najlepšie )
Pridať do zoznamu prianí

Baseball Praxe Netto Prenosné Biť Pitching Odpaľovanie Školenia Čistý Baseball Doraz Netto Netto Školenia Pre Biť Pitching

€7.92 - €12.77
( opísať: 1. baseballová čisté je vyrobená z odolný voči nárazom, vysoko viditeľné nylonovej. 2. pomôže sústrediť sa na pitching pozíciu a rýchlo zvýšiť presnosť zásahu, alebo hádzať. 3. ramenné popruhy je možné nastaviť v rôznych )
Pridať do zoznamu prianí

Ocenenie Trofej Pohár Výtvarné Spracovanie Trofejí Cenu pre Súťaže Reči Súťaží Triede Futbalový Zápas, Deti, Dospelých

€4.07 - €6.46
( popis: 【odolný materiál] vyzýva: ocenenie trofej cup je vyrobená z poistného plastového materiálu, ľahký, odolný proti opotrebeniu, drop odolný, robustný a odolný. 【kvalitné] vyzýva: módne a román trofeje cenu, výtvarné spracovanie, lesklé )
Pridať do zoznamu prianí

Veľká Kapacita Netto Guľa Taška Prenosná Basketbal Cestovná Taška pre Vonkajšie Cvičenia

€10.21 - €13.43
( funkcie: ootdty lopty vrece má veľkú kapacitu vzory, ktoré môžu ubytovať viac basketbal, volejbal alebo iné loptové hry, takže je ľahko skladovať a prepravovať. remeselnícky odolný nylon materiál a posilnené šnúrkou, tento úložný net )