0

Menu

10Pcs Futbal Školenia Prekážkou Logo Štítok Agility Tréning Disk Kužeľ Multi Šport Vzdelávanie Priestor Kužele Značka Soccer Dodávky

Shop: Tímové Športy
10Pcs Futbal Školenia Prekážkou Logo Štítok Agility Tréning Disk Kužeľ Multi Šport Vzdelávanie Priestor Kužele Značka Soccer Dodávky

10Pcs Futbal Školenia Prekážkou Logo Štítok Agility Tréning Disk Kužeľ Multi Šport Vzdelávanie Priestor Kužele Značka Soccer Dodávky

( 0 Recenzie )
€0.63 - €0.90
Kategória: Tímové Športy
Sku: e42738

Informácie o výrobku

Názov produktu:futbal logo doska

Veľkosť produktu o :

Spodný priemer cca: 20 cm/7.87 v

Výška cca: 6typ/2.36 v

Produkt farba: Ako je znázornené na obrázku

Produkt materiál:pe

vlastnosti produktu:

1. Windproof dizajn: školenia futbal prekážku označ prijíma úzky vrchol a široký spodný dizajn, ktorý môže zabrániť vietor a zabezpečiť stabilitu počas tréningu.Pomocou neho môžu výrazne zlepšiť priemer lopta ovládanie schopnosť, aby ste mohli hrať čo najlepšie v hre.Výhodou.

2. Špeciálny materiál: Vyrobené z vysoko kvalitnej PE materiálu, má vynikajúcu elasticitu, je mäkké a ohybné, a zabezpečuje, že to nebude deformovať alebo zlomiť počas používania.

3. Stabilita: dizajn je blízko k zemi, aby sa zabezpečila stabilita a aby sa predišlo náhodnému pohybu počas tréningu.

4. Značky areWill nemení farbu, zabezpečenie dlhodobé používanie a udržiavanie jasnými farbami, aj keď vystavený slnečnému na dlhú dobu.

5. Level up: Ideálne pre agility a rýchlostný tréning, tréning nástroje, ktoré poskytujú všestranný a trvanlivé prípravný nástroj pre futbalových hráčov všetkých úrovní.

Bezpečnostné opatrenia:

1. Ako všetci vieme , na rôznych počítačoch displej farby inak, farba skutočné položka sa môže mierne líšiť od týchto obrázkov.

2. Ak máte pocit, ťažké vybrať veľkosť, môžete neváhajte a kontaktujte mewe vám niektoré návrh, ale to je pre vás.

Zásielky zahŕňa:

10 ks futbal logo doska

Milí kupujúci,Vitajte v našom obchode.Existuje tak veľa užitočných a lacné položky v našom obchode.Pekný deň!

  • Materiál - PVC
  • Nafukovacie - No
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Derivátové Série - Mince Držiteľa

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

12 Kusov PE Kužeľ Výmena Farbou 23 cm Deti Basketbal, Korčuľovanie Športové Školenia Kužele Pomoci Príslušenstvo

€22.22 - €44.44
( popis: jemné materiál: šport vzdelávanie kužeľ je z jemného pe plastu, ktoré je pevné, trvanlivé a nie je ľahké zlomiť. 12 kusov: v balíku existuje 12 ks kužele, ktoré môžete umiestniť na rôzne miesta pre rôzne školenia. široké využitie: )
Pridať do zoznamu prianí

US Army Air Force US Navy Jedna Hviezda Rank Odznak Pin Insígnie DVA páry-US147

€17.40 - €20.47
( us army air force us navy jedna hviezda rank odznak pin insígnie dva páry -us147 položka pre 4 kolíky.vyrobené z kovu repro. výška veľkosť:1.0 palcov spätná väzba: v prípade akýchkoľvek otázok, prosím neváhajte a kontaktujte nás.som )
Pridať do zoznamu prianí

Dospelých Softball Mitten Pohodlné Jediného Baseball A Softball Mitt Hodiť Vianoce, Narodeniny Športové Darček Pre Deti Deti Chlapcov

€4.90 - €8.16
( táto mládež baseballové rukavice sú navrhnuté s tvarované fit systém pre veľký komfort a širokú škálu použitia.preniká rýchlo a bez stripping alebo deforming, takže je ideálny pre mladých športovcov. špecifikácia: názov produktu: mládež )
Pridať do zoznamu prianí

1 Súbor Školiacich Baseball Súbor Zábavné Baseball Bat Loptu Nastaviť Deti Baseball Bat Baseball Hrá Nastaviť

€7.27 - €14.25
( popis funny baseball súbor hračka pre deti a rodiny.vyrobené z prvotriednej materiálu, ktorý je odolný pre trvalé použitie, je ideálny pre vonkajšie hry.to nemôže byť len hračka pre zábavu, ale tiež pomôcť zlepšiť detí schopnosť pracovať v tíme, )
Pridať do zoznamu prianí

Ľadový Hokej Nastaviteľné Loptu Gumy Puk Cvičí Puky Dodáva Závod na Výcvik Profesionálnych Športových Doplnkov

€5.60 - €11.21
( popis je veľmi dôležité, aby sa kultivoval detí záujem v hokeji lopta v ich ranom veku, ho môžu nielen zlepšiť svoju postavu, ale aj ich pružnosť, silu hornej časti tela, a loptu zmysel.deti, ktorí hrajú hokej loptu majú silnejší zmysel pre hospodársku )
Pridať do zoznamu prianí

Ochranné Golfový Diaľkomer Taška Magnetické Golfový Diaľkomer Package PU Ochrana Golfový Diaľkomer Prípade Taška Pre Základné Golf

€3.11 - €5.98
( opísať: 1. vyrobené z vysoko kvalitnej syntetickej kože a mäkké vnútorné obloženie, nepremokavé a shockproof 2. jednoduchý dizajn je vhodný pre akýkoľvek tvar a štýl vás 3. malá veľkosť, na zadnej strane vrecko môže byť pevne pripojený )
Pridať do zoznamu prianí

Topánky Srd Žien A Mužov Obuvi Widener - Drevené Expander Pre Široké Chodidlá, Bunions Alebo Mozole

€17.30 - €22.75
( funkcia: dve cesty obuvi nosidlá pre dĺžky a šírky: tieto lakované topánky nosidlá sú navrhnuté tak, aby predĺžiť a rozšíriť topánky, ktoré sú príliš tesné alebo nepríjemné.navrhli sme to ako unisex topánky srd ženy a muži môžu aj použiť.každý )
Pridať do zoznamu prianí

10Pcs Prežitie Píšťalka S Klip Na Kajaku, Potápanie Záchranu Núdzové Bezpečnosť Píšťalka Signalizačné Zariadenie Vonkajšie Muti-Nástroje

€12.21
( veľkosť: whistle dĺžka 7,5 cm, dĺžka háčika 7.3 cm ozdobná šnúrka na uniforme otvorenie: vhodné pre laná do 4 mm/0.16 palec hmotnosť: 15 g outdoorové aktivity: vodné lyžovanie farba:čierna+orange materiál:pp plastu obsah )
Pridať do zoznamu prianí

Kompaktný Whistle Ultralight Fingergrip Píšťalky, Rozhodca pre Hlasný Ostré Športové Prenosy Ideálny pre Basketbal, Futbal Viac Prenosné

€1.99 - €2.93
( kompaktný whistle ultralight fingergrip píšťalky, rozhodca pre hlasný ostré športové prenosy ideálny pre basketbal, futbal viac prenosné popis: kompaktný a mini dizajn pre ľahkú prenosnosť. dostupné v čiernej a červenej na uspokojenie individuálnych )
Pridať do zoznamu prianí

10 Ks Suché stieracie Vrecká Nadrozmerná 9X12 Palcový Vrecká Triede Organizácie Opakovane Suché stieracie Vrecká Spotrebný materiál na Vyučovanie

€18.85
( udržať vaše triede papierového odpadu na minimum s opakovane suché stieracie pakety, ktoré sú ideálne pre triede organizácie a skupiny, triedy práce, očká ideálny pre zavesenie chrániť dôležité dokumenty vo vašej reštaurácii alebo obchode vstupenky )
Pridať do zoznamu prianí

Pu Hubky Školenia Stick Vonkajšie Praxi Gule Baseball Sa Dvere Hračky Pitching Súťaže

€3.52 - €7.32
( popis tieto cvičenia baseballs sú vyrobené z prémiového materiálu, ľahké a ľahko sa prenáša.veľmi vhodný pre vonkajšie a vnútorné loptu praxi.môžu byť tiež dobré hračky pre vaše zvieratko, prináša viac zábavy a šťastia. funkcie - )
Pridať do zoznamu prianí

Futbal Školenia Čistého Vrecka Efektívne Sólo Futbal Kop Trénera pre Mládež, Dospelých, Odolné Nylonové siete pre Futbalový Tréning Zručností

€9.59 - €14.31
( futbal školenia čistého vrecka efektívne sólo futbal kop trénera pre mládež, dospelých, odolné nylonové siete pre futbalový tréning zručností popis: inovatívne futbal kop tréner s čistého vrecka určené na zlepšenie zručností a sledovať )
Pridať do zoznamu prianí

10pcs Športové Loptu Štandardné Nafukovanie Auta Ball Čerpadlo Vzduch Ihly na Futbalových Lôpt Lopty Volleyballs Footballs TSLM2 Nové

€2.17 - €4.10
( popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné vyrobené z nerezovej ocele užitočné a spoľahlivé adaptéry fit väčšina čerpadiel a vzduchové kompresory pracuje s skrutku alebo svorka-na trysky žiadosť o nafúknuť futbalové )
Pridať do zoznamu prianí

Futbal futbal noc školenia futbal Tvorivé reflexné futbalový zápas futbal veľkosť 5 PU futbal, Športové Hry Zariadení

€19.60 - €39.20
( futbal futbal noc školenia futbal tvorivé reflexné futbalový zápas futbal veľkosť 5 pu futbal, športové hry zariadení dôležitá poznámka: tento futbal nemá žiary, len reflexná zdroj svetla.výhodou tohto futbal, je to, že umožňuje mieste a nájsť futbal )
Pridať do zoznamu prianí

Vysoko Kvalitné Čierne a Biele PVC Výcvik Zápasy, Futbal Školenia Svete Zápasy, Profesionálne Futbalové Tímy

€16.40 - €32.80
( názov produktu: futbal materiál: pvc, vonkajší kože, gumy vnútornou vložkou, nylon krytiny špecifikácie: #3, #4, #5 platné miesta: tráva, pláž, daždivý deň balenie zoznam: 1 futbal )
Pridať do zoznamu prianí

60PCS Futbal Kužele Prihlásiť Disk Školenia Futbal Kužele,Pre Futbal, Basketbal, Korčuľovanie Hry pre Deti Outdoor Indoor Športy

€39.75
( 60pcs futbal kužele prihlásiť disk školenia futbal kužele,pre futbal, basketbal, korčuľovanie hry pre deti outdoor indoor športy [60 kvalitné kužele] tieto futbal kužele sú vyrobené z vysoko kvalitnej pe materiálu, ktorý je flexibilný a elastický.táto športová )
Pridať do zoznamu prianí

YFASHION Svietiť V Tme Outdoorové Športy, Basketbal Hoop Čistý Strieľať Príprava pre Deti Nočného Basketbal Netto [ NET LEN ]

€0.99 - €1.65
( popis: názov produktu: nočného basketbal net platné davu: deti špecifikácia: 8 hákov rozmer: 20*17 cm (ploché) materiál: nylon platné scéna: basketbal poznámka: je potrebné, 20 - 40 minút absorbovať slnečné )
Pridať do zoznamu prianí

2 Páry Dospelých, Mini Shin Pad PU Nosenie-resistnant Anti-kolízie Futbal Ramienka Chránič Ľahký Ochranný Výstroj Futbal

€15.41 - €24.47
( modname=ckeditor 2 páry dospelých, mini shin pad pu nosenie-resistnant anti-kolízie futbal ramienka chránič ľahký ochranný výstroj futbal popis produktu materiál: pu veľkosť: xs, s farba: červená funkcie a výhody 1. )