0

Menu

Topánky Srd Žien A Mužov Obuvi Widener - Drevené Expander Pre Široké Chodidlá, Bunions Alebo Mozole

Shop: Tímové Športy
Topánky Srd Žien A Mužov Obuvi Widener - Drevené Expander Pre Široké Chodidlá, Bunions Alebo Mozole

Topánky Srd Žien A Mužov Obuvi Widener - Drevené Expander Pre Široké Chodidlá, Bunions Alebo Mozole

( 0 Recenzie )
€17.30 - €22.75
Kategória: Tímové Športy
Sku: e108308

Informácie o výrobku

Funkcia:

DVE CESTY OBUVI NOSIDLÁ PRE DĹŽKY A ŠÍRKY: Tieto lakované topánky nosidlá sú navrhnuté tak, aby predĺžiť a rozšíriť topánky, ktoré sú príliš tesné alebo nepríjemné.Navrhli sme to ako unisex topánky srd ženy a muži môžu aj použiť.Každý z srd to končí sú dostatočne tenké, aby sa zmestili do úzke topánky, ale môže rozšíriť sa dosť široký úsek topánky, rovnako.

TOPÁNKY NOSIDLÁ PRE ŽENY A MUŽOV: Každá topánka widener pracuje s pánske topánky od veľkosti 41-46 a .Či už máte široké nohy, len by si topánky boli trochu väčšie, tieto topánky expandéry bude adresa vašej konkrétnej starostlivosti o nohy potreby.Tieto opory dokonca pracovať s šaty, obuv, kožené topánky a tenisky.

OSOBNÉ ÚĽAVY S ZAHRNUTÉ BUNION ZÁSTRČKY: Použiť priložené poistný struky na riešenie vašich konkrétnych problémových oblastiach.Či už potrebujete širší obuvi, majú bunions, mozoľov, pľuzgiere alebo tesnosti v špičkou alebo pätou, táto topánka srd vám vlastné zapadajú.

TIAHNE TOPÁNKY V 24 HODÍN ALEBO MENEJ: Ak chcete používať, jednoducho vložiť obuvi nosidlách do vašej obuvi a otočte rukoväť, kým srd rozširuje na požadovanú šírku potrebujete.Potom, nechajte nosidlá, na noc alebo na 24 hodín.

Farba: drevo farba

Materiál: Lotus

Obsah Balenia:

1 * Obuvi rovnátka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Cheerleading Pom Poms Hry Športové Fandenie Kvet Loptu Zápas Vokálne Dance Party Koncert Dekoratér Prísť Na Rekvizity Klub Dodanie

€3.89
( špecifikácia: is_customized:áno materiál:pe názov značky:žiadne číslo modelu:m pôvod:číne funkcia: 【 materiál] vyzýva transparentné pe [size] približne 12 cm v priemere [design] )
Pridať do zoznamu prianí

Hokej Páska PVC Jasné, Pre Ľadový Hokej Ponožky, Chrániče Shin Pad Ponožka Pásky Hokej Športové Príslušenstvo

€7.95 - €15.92
( pvc jasné, hokej pásky pre ľadový hokej ponožky, chrániče shin pad ponožka pásky hokej športové príslušenstvo popis: odolná konštrukcia pvc s silné lepidlo. transparentné farby, je to opatrenie, 1 šírka x 20 metrov dĺžka. bezpečne )
Pridať do zoznamu prianí

1pcs Transparentné Nos Stráže Ochranné Športové Nastaviteľné Zábal Popruh Pre Futbal Basketbal Outdoorové Športy Maska Výstroj X2I5

€18.69 - €28.76
( celkovú ochranu basketbal masku môžete účinne chrániť tvár, nos a oči z nárazu zranenia, a môžu byť použité v basketbale, futbale, softball a mnoho iných športov.je to aj pooperačné chránič nosa alebo chránič nosa pre zlomené, alebo zlomené kosti. pohodlné )
Pridať do zoznamu prianí

1Pair Mini Futbal Holenná Podložky Opotrebovaniu Nárazov Nohu Chránič Ľahký Prenosný Futbalový Tréning Ramienka Rada

€1.62 - €2.70
( funkcie: vysoká hustota shin guard poskytuje ochranu pre vaše nohy, kľačať. tento futbal shin stráže sú vyrobené z vysoko-kvalitného materiálu, ktorý je silný a odolný, nie je ľahké zlomiť, fade alebo deformovať. používajú eva huba )
Pridať do zoznamu prianí

Vonkajšie Športové Baseballové Rukavice Odbornej Prípravy Pvc Pribrala Softball Praxi Zariadenia Pre Teenagerov

€11.02 - €27.56
( popis: názov: baseballové rukavice materiál: pvc veľkosť: 12,5 cm balenie zoznam: 1 x baseballové rukavice poznámka: rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. ručné )
Pridať do zoznamu prianí

Futbal, Futbal, Basketbal Rozhodca Šport Rugby Nehrdzavejúcej Ocele Píšťalky, Kovová Píšťalka Cheerleading Nástroj Cheerleaders

€1.75 - €3.18
( zbrusu nový vysoko kvalitný materiál:nehrdzavejúca oceľ lano farba:čierna píšťalka farba:zlatá píšťalka veľkosť: 4.8*1.5*2.1 cm lano dĺžka: cca 42cm tip: použite tri ostré láme na označenie volanie o pomoc.použitie )
Pridať do zoznamu prianí

Muži Roztavený Basketbalové Lopty Úradný Veľkosť 7/6/5 PU Materiálu Vysokej Kvality, Vonkajší Krytý Športový Tréning Basketbol Topu

€18.07 - €48.63
( • úradný veľkosť : lopta je navrhnutý tak, aby spĺňal úradný veľkosť normy, zabezpečuje, že je ideálny pre konkurenčné hry. • vysoká kvalita materiál : vyrobené z vysoko kvalitnej pu materiálu, táto lopta je trvalé a dlhodobé, poskytuje spoľahlivý )
Pridať do zoznamu prianí

Pu Hubky Školenia Stick Vonkajšie Praxi Gule Baseball Sa Dvere Hračky Pitching Súťaže

€3.52 - €7.32
( popis tieto cvičenia baseballs sú vyrobené z prémiového materiálu, ľahké a ľahko sa prenáša.veľmi vhodný pre vonkajšie a vnútorné loptu praxi.môžu byť tiež dobré hračky pre vaše zvieratko, prináša viac zábavy a šťastia. funkcie - )
Pridať do zoznamu prianí

Domov Futbalový Loptu Ľahký Dospievajúci Chlapci Školenia Futbalový Loptu Deti Prax A Školenia Futbal Výstroj Pre Záhradný Trávnik Dvore

€19.12 - €27.32
( priniesť hru, nech ste kdekoľvek s týmto mäkké a prenosná veľkosť 5 futbalové lopty!široko používané a ideálne pre gifting, tento loptu vyžaduje si priniesť vlastné čerpadlo.pripravte sa na nekonečné hodiny zábavy a vzrušenia na pole. špecifikácia: materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

Futbal futbal noc školenia futbal Tvorivé reflexné futbalový zápas futbal veľkosť 5 PU futbal, Športové Hry Zariadení

€19.60 - €39.20
( futbal futbal noc školenia futbal tvorivé reflexné futbalový zápas futbal veľkosť 5 pu futbal, športové hry zariadení dôležitá poznámka: tento futbal nemá žiary, len reflexná zdroj svetla.výhodou tohto futbal, je to, že umožňuje mieste a nájsť futbal )
Pridať do zoznamu prianí

Trofej Ocenenia Palec Hore Ocenenie Trofej Ocenenia Plastové Zlaté Odmeny Trofeje Zlaté Ocenenia, Trofeje Strana Podporuje Športové Súťaže

€7.59 - €16.87
( popis táto položka je pre deti ocenenie trofej, vyrobená s materiálov pre dlhodobé používanie.tento model je špeciálne navrhnutý pre deti, ktoré môžu zlepšiť svoje učenie nadšenie.alebo si môžete dať na stôl v domácnosti ako zobrazenie produktu.sú )
Pridať do zoznamu prianí

Odolná voči roztrhnutiu, Nylon Popruh Futbal Dvore Futbalový Rozhodca Reťazca Klipy Odolná Tlač Nastaviteľné Dvore na Hlavu

€0.69 - €1.10
( odolná voči roztrhnutiu, nylon popruh futbal dvore futbalový rozhodca reťazca klipy odolná tlač nastaviteľné dvore na hlavu popis: vyrobený vysoko kvalitný nylon popruh pre odolnosť a dlhú životnosť. odolné voči ťahanie a trhanie, zabezpečiť )
Pridať do zoznamu prianí

Futbal Čistý Len Trvalé Biely Prenosné Polypropylén Futbal Sieťoviny pre Športové Futbalové Oblasti Vzdelávania Súťaže

€2.74 - €5.17
( popis: 【všestranné športové využitie] vyzýva: tento futbal čistý je vhodný pre rôzne typy futbal, športové, vrátane pravidelných futbal, halový futbal a plážový futbal. 【vysoko kvalitný materiál] vyzýva: vyrobené z odolného polypropylénu )
Pridať do zoznamu prianí

Volejbal Rameno Chrániče Pre Ženy, Priedušná A Pod Tlakom Basketbal A Tenis Hubky Anti-Kolízie Rameno Chrániče

€2.54 - €3.97
( funkcie: 1. dobrú priedušnosť: vyrobené z priedušných materiálov, pomáha rozptýliť teplo a pot, zlepšuje komfort počas cvičenia. 2. kompresia dizajn: s kompresiou funkciu, môže poskytovať lepšiu technickú podporu a stabilitu, účinne zmierniť )
Pridať do zoznamu prianí

Detský Basketbal, Streľba Stroj detský Basketbalová Obruč na Stenu S Loptou A Prenosné Čerpadlo Vnútorné Vonkajšie Športové Hračky

€6.16 - €8.56
( odrážky: 1.zlepšiť vzťah: toto cvičenie je rodič-dieťa interakcie a fitness poučné, ktoré môžu podporovať deti fyzického a duševného rozvoja. 2.ľahké skladovanie: táto streľba stroj je pomerne malý, takže keď sa vaše dieťa dokončí hrať, )
Pridať do zoznamu prianí

Brankár Rukavice Deti Na Futbal, Futbal Rukavice Brankárske Rukavice Futbal Latexové Rukavice Keeper Futbalový Brankár Rukavice Pre Tréning

€10.21 - €17.02
( naše vysoko kvalitné brankárske rukavice sú navrhnuté tak, aby poskytovali vynikajúci bezpečnosť ochrana.priedušná oka späť a non-slip palm aby ste sa viac pohodlné a zadarmo.naše rukavice sú vyrobené z vysoko-kvalitné latexové a poskytujú najlepšiu ochranu.môžete )
Pridať do zoznamu prianí

Svietiť V Tme Basketbal Žiariace Svetelná Guľa Osvetlené Silné Uchopenie Svetlo Do Koša Lopta Pre Deti Batoľa Skákacie Lopty

€2.50 - €4.81
( vezmite si basketbal hry na ďalšiu úroveň s reflexnými svietiť loptu.skladajúci sa z vysokej kvality, basketbal, čerpadla, a loptu, ihly, tento pvc ball je ideálny pre vnútorné alebo vonkajšie hry.s reflexným dizajn, môžete ľahko nájsť loptu pri slabom osvetlení, )
Pridať do zoznamu prianí

50Pcs Futbal Školenia Kužele s Pletivo Vaku Futbal Školenia Prihlásiť Jedlo Kužele Značku Disky Značky Vedro Futbal Školenia Disky

€0.03 - €0.07
( 50pcs futbal školenia kužele s pletivo vaku svetlé farby flexibilný, odolný proti nárazu na futbal, basketbal, školenia kužele vyrobený z vysoko-kvalitného pe materiálu, náš futbalový kužeľov, ktoré sú pružné, ľahké, tepelne-odolné aj voči nárazom. hladké )