0

Menu

Hliníkové Píšťalky, Krúžok Na Kľúče Multifunkčné Whistle Núdzové Prenosné Malé Whistle Turistika Multifunkčné Keychain Outdoor Camping

Shop: Tímové Športy
Hliníkové Píšťalky, Krúžok Na Kľúče Multifunkčné Whistle Núdzové Prenosné Malé Whistle Turistika Multifunkčné Keychain Outdoor Camping

Hliníkové Píšťalky, Krúžok Na Kľúče Multifunkčné Whistle Núdzové Prenosné Malé Whistle Turistika Multifunkčné Keychain Outdoor Camping

( 0 Recenzie )
€2.05 - €4.09
Kategória: Tímové Športy
Sku: e49657

Informácie o výrobku

Hliníkové Píšťalky, Krúžok Na Kľúče Multifunkčné Whistle Núdzové Prenosné Malé Whistle Turistika Multifunkčné Keychain Outdoor Camping

Popis:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Prenosné a trvanlivé, ľahko prenosný, ľahký

Vyrobené z hliníkovej zliatiny, nie je ľahké fade, malý, silný, na kľúč reťazca ako ozdoby, píšťalka fúka hlasný zvuk

Ideálny pre kempovanie, člnkovanie, rybolov, turistiku a iné aktivity v prírode

Špecifikácie:

Materiál: Hliníková zliatina

Farba: farba bude odoslaný náhodný

Veľkosť: 9 x 36 mm

Package hmotnosť: 10g

Package Zahrnuté:

1 x Whistle

Poznámky:

prosím, dovoľte 1-3 mm chyby na skutočný rozmer vzhľadom na ručné meranie!Ďakujeme !

Skutočná farba sa môže mierne líšiť od fotografie vzhľadom na obrazovke počítača je rozlíšenie, jas, kontrast, atď.

Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás pred ochodom negatívnu spätnú väzbu, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám slúžili, ďakujeme za pochopenie!

DÚFAM, ŽE MÁTE PRÍJEMNÉ NAKUPOVANIE!!!

  • Funkcia 2 - keychain
  • farba - farba bude odoslaný náhodný
  • Typ 1 - Multifunkčné Whistle Školenia
  • Funkcia 3 - turistika
  • Hmotnosť Balenia - 10g
  • Typ 3 - Píšťalky Vlaku
  • Funkcia 1 - camping
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Typ 2 - Malé Multifunkčné Whistle
  • Materiál - Hliníkové zliatiny
  • Číslo Modelu - Tiesňové výstroj
  • veľkosť - 9 x 36mm
  • Package Zahrnuté - 2 x Whistle

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Nové-3X Odborná Futbalová Lopta Veľkosť 5 Úradný Futbalový Tréning Futbalová Lopta Súťaže Vonkajšie Futbal, Modrá

€23.41 - €31.63
( nové-3x odborná futbalová lopta veľkosť 5 úradný futbalový tréning futbalová lopta súťaže vonkajšie futbal, modrá 30 panelu dizajn pvc, vodotesný, anti-lisovanie, veľmi profesionálne loptu unikátne tepelné lepenie technológie na vankúš )
Pridať do zoznamu prianí

1Pc Black Volejbal výukové Pomoci Školenia Pás Sólo Prax Tréner Pre Zlepšenie Vašich Schopností Vo Vašom Vlastnom Dvore

€2.57 - €3.67
( popis: zlepšiť svoje zručnosti vo vašom vlastnom dvore, a to bez potreby veľkej telocvični, pevný súd, alebo volejbal čisté. elastický pás sprievodcov loptu späť po každom prúde. s pomocou trénera, je veľmi ľahké praxi kyvné technika )
Pridať do zoznamu prianí

Disk Kužeľ Outdoor Šport Futbal, Futbal, Rugby Rýchlostný Tréning Disk Kužeľ Cross Track Priestor Značka Inline Korčuľovanie Kríž Rýchlosť Vlaku

€0.32 - €0.54
( kategória produktov:prihláste disk kategória produktov: učebné pomôcky materiál: pe farba: žltá, červená, modrá, zelená, oranžová, biela špecifikácia :5 cm na výšku balenie zoznam: 1 * príznak disk poznámka:ľahké )
Pridať do zoznamu prianí

Ľadový Hokej Nastaviteľné Loptu Gumy Puk Cvičí Puky Dodáva Závod na Výcvik Profesionálnych Športových Doplnkov

€5.60 - €11.21
( popis je veľmi dôležité, aby sa kultivoval detí záujem v hokeji lopta v ich ranom veku, ho môžu nielen zlepšiť svoju postavu, ale aj ich pružnosť, silu hornej časti tela, a loptu zmysel.deti, ktorí hrajú hokej loptu majú silnejší zmysel pre hospodársku )
Pridať do zoznamu prianí

Basketbal Čistý Vonkajšie Vnútorné All-Počasie Basketbal Čistý Pružné Basketbal Súdu, Produkty Pre Školy Spoločenstva Rekreácia

€23.86 - €48.70
( upgrade vášho basketbal hra s našimi ťažkých basketbal čistý vyrobené z trvanlivé tpu materiálu.zabraňuje nezamotá a ľahko sa prenáša, vďaka čomu je široko používaný basketbalové nadšencov. špecifikácie: materiál: tpu veľkosť )
Pridať do zoznamu prianí

1 Sada krasokorčuľovanie Skate Stráže Korčuľovanie Stráže Skate Čepele Pokrýva pre krasokorčuľovanie Hokej

€6.75 - €13.23
( popis vyrobené z odolného a bezpečný materiál, tvrdej štruktúry a nie je ľahké sa deformovať a prestávky. ľadové korčule, chrániče na hokej a obrázok korčule.zabrániť korčule z piercing svoje topánky tašky. ochranný kryt môže byť )
Pridať do zoznamu prianí

Franklin Športové Mini Basketbal Hoop - Premium Gold Chrome na Stenu Operadlo Mini Obruč s Rim Net - Mini Loptu Zahrnuté -

€87.09 - €106.21
( franklin športové moderné chrome mini basketbal hoop sada je ideálna na stenu príslušenstvo pre všetky spálni alebo v obývacej izbe!tento elegantný, gold chrome mini basketbal bránka je toľko, umelecké dielo, ako to je hra.oko-odprýskávání moderný vzhľad robí )
Pridať do zoznamu prianí

Brankár Rukavice Futbal Grip Sprej Brankár Rukavice Bejzbalové Agentov Enhanced Sticky Nahradenie Čistenie Rukavice L8a8

€1.02 - €2.00
( názov produktu:brankár rukavice čistiace tackifier veľkosť produktu o:10.5*4.1 v produkt farba: ako je znázornené na obrázku produkt materiál:kvapaliny vlastnosti produktu: 1. zvyšuje grip brankárske rukavice: tento 30ml futbalový )
Pridať do zoznamu prianí

Zápas Basketbalu Nosenie-Odolné Elastické Veľkosť 5 Veľkosť 7 Praxi Basketbal Vnútorné Vonkajšie Športové Zariadenia Vzdelávacích Príslušenstvo

€12.87 - €18.39
( naše školenia basketbal je vyrobený s vynikajúce materiály a môže pochváliť vynikajúcou vzduchotesnosť.s jeho štandardnej veľkosti 5 alebo 7 je ideálny pre použitie v rôznych príslušných miestach.nádherné prevedenie zaisťuje spoľahlivý a trvanlivý produkt, )
Pridať do zoznamu prianí

Skóre Palube Prenosné Hodnotiacej tabuľky Plutvy pre Tímové Hry Baseball Súťaže

€7.00 - €10.00
( popis: 【premium a spoľahlivé] vyzýva: porovnávací prehľad scorekeeper je vyrobená z vysoko kvalitného pvc materiálu, hladké skóre zmeny, a ktorý je ľahko prevrátiť a použitie. 【veľké čísla] vyzýva: skóre indikátora jasné a veľké čísla )
Pridať do zoznamu prianí

Softball Displej Rack Tenis Baseballs Stojan na Stenu Mount Držiak Golfs Kovaného Železa pre Zdobenie Nástroje

€4.09 - €8.71
( popis táto baseball držiak je vyrobený zo železa materiálu, ktorý je odolný a silný.práca skvelé pre zobrazovanie všetkých typov baseballs.a jeho dizajn ktoré urobia vašu baseball vyzerá tak krásne a elegantné.bude podporovať baseball veľmi dobre.môžete )
Pridať do zoznamu prianí

Agility Rebrík Nastaviteľné Futbal s Carry Taška pre Rugby Tréning Volejbal

€1.85 - €3.48
( popis: 【zlepšiť vaše agility] vyzýva futbalové tréningové zariadenia agility rebrík je špeciálne navrhnutý pre prácu nôh, rýchlosť a koordinácia prípravy, aby sa vaše agility na ďalšiu úroveň. 【vysoko kvalitný materiál] vyzýva na futbal, )
Pridať do zoznamu prianí

Domáce Vnútorné Detí Basketbal, Futbal, Volejbal Badminton Raketa Úložný Stojan Loptu Modul Jednoduché Skladovanie Rack

€33.18 - €82.95
( domáce vnútorné detí basketbal, futbal, volejbal badminton raketa úložný stojan loptu modul jednoduché skladovanie rack kompletné športové skladovanie: 2 háčiky ľahko zavesiť položky, ako sú tašky, rukavice, lopta čiapky, dresy a všetky ďalšie športové )
Pridať do zoznamu prianí

1pcs Roller Hokej Puk Plastové LandHockey Puk Hokej Accesseries Na Ulici Začiatočníkov, Roller Hokej Školenia Súťaže

€3.53 - €7.20
( funkcie: * vyrobené z vysoko kvalitných plastových materiálov, robustné a odolné, na dlhodobé používanie * nový dezén na okraji valca skate robí váš výstrel cítiť ako hokejový puk * veľmi vhodný pre začiatočníkov, roller hokej výcviku )
Pridať do zoznamu prianí

1PC Školenia Zariadenia Dopravcu Príslušenstvo Prekážky Futbal Skladovanie Prekážkou Vykonávať Futbal Agility Handričkou Nastaviť Kontajner Prebalu

€2.98 - €4.59
( popis: výtvarné spracovanie, odolné a pohodlné. vyrobené špičkovou materiál, bezpečné a odolné. bezpečné a istejšie,ľahká a priedušná,žiadny zápach. háčika a slučky upevňovač dizajn, ľahko otvoriť a zatvoriť. môžete )
Pridať do zoznamu prianí

Športové Whistle Nahradenie 130db Školenia Basketbal Píšťalky s Keyring

€1.42 - €2.37
( popis: jemné materiál: whistle je z jemného abs plastu, ktoré ponúka veľkú odolnosť. prenosné: športové whistle je malé rozmery a hmotnosť a je určený aj s kľúčeniek pre nás nesú. široké využitie: športové whistle je vhodná pre )
Pridať do zoznamu prianí

2 Páry Dospelých, Mini Shin Pad PU Nosenie-resistnant Anti-kolízie Futbal Ramienka Chránič Ľahký Ochranný Výstroj Futbal

€15.41 - €24.47
( modname=ckeditor 2 páry dospelých, mini shin pad pu nosenie-resistnant anti-kolízie futbal ramienka chránič ľahký ochranný výstroj futbal popis produktu materiál: pu veľkosť: xs, s farba: červená funkcie a výhody 1. )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Hokejový Puk Jednoduché Použitie Viacúčelový pre Začiatočníkov, Dospelých, Deti

€2.77 - €5.05
( popis: 【materiál] vyzýva hokejový puk je vyrobené z kvalitného kaučuku materiálu, ktorý je odolný, silný a robustný, zabezpečenie dlhodobé používanie. 【funkciu] vyzýva hladký a rovný na oboch stranách, hustú textúru, jasný a čistý, dobrá )