0

Menu

Empanadas Stlačte Formy Maker Nastaviť Empanada Formy S Cesto Fréza A Lyžicu Plnky

Shop: Kuchyňa,Jedáleň & Bar
Empanadas Stlačte Formy Maker Nastaviť Empanada Formy S Cesto Fréza A Lyžicu Plnky

Empanadas Stlačte Formy Maker Nastaviť Empanada Formy S Cesto Fréza A Lyžicu Plnky

( 0 Recenzie )
€13.11 - €19.27
Sku: e365567

Informácie o výrobku

[KUCHYNSKÝ POMOCNÍK]Naše knedle a empanadas maker stlačte sada obsahuje 3 veľkosti knedľa plesní 3 cesto stlačte fréza a 1 lyžicu plnky.Môžete použiť tieto kuchyňa gadget, aby dokonale Knedle alebo Empanadas v 20 sekúnd.Tomto chladnom varenie gadget je ideálny darček pre šéfkuchár vo vašom živote.

[ĽAHKO ovládateľný]Prvý rez cesto plátok, vložte cesto na stlačte tlačidlo pridať náplň, flip je uzavretý a stlačte nadol, HOTOVO!Aj začiatočníkov alebo deti, môže ľahko použiť tento multiuse knedľa formy nastaviť, aby sa ľahko vytvoriť úžasné Čínsky knedle, empanadas, jamajský hovädzie patties, pierogi, ravioli, samosa, wonton, calzone, mini koláč, wrapper, obrat, potstickers, a mnoho ďalších.Aby vaše varenie, jednoduché a jednoduché, žiadne špeciálne zručnosti alebo extra praxi.

[DOBRÉ TESNENIE]Knedľa stlačte má jedinečný deep wrinkle dizajn dáva knedle krajšie a jemnejšie okraji vzor, a odstráni prebytočný okraj cesta, a zaisťuje tesné cesto tesnenie, že knedľa náplň nebude úniku, keď dusené, pečené alebo vyprážané.

[POTRAVINY-TRIEDA MATERIÁL]stlačte maker je vyrobený z pribrala potravín-kvalitné plastové, drop-odolný a trvanlivý.Cesto nože a lyžice sú vyrobené z potravinársky 304 nerezovej ocele a nie ľahko deformovaný a zahrdzavené.Všetky z nich sú ľahko čistiteľné a umývateľné v umývačke riadu, môžete použiť tento kuchyňa knedľa stlačte set s dôverou.

[PROFESIONÁLNE KNEDĽA PLESNÍ]Tento multiuse plesní, má hlbšie brucho držať viac plnenie, a empanada fréza bude odrežte prebytok knedľa okraji cesto.Budete mať veľa identických, úžasný, dokonalý knedle.Všimnite si, že priemer rezu cesto bude väčší ako priemer knedľa maker, pretože balenie náplň bude úsek cesto.

Farba:Ako Je Znázornené

Materiál:Malé oranžové pól + nehrdzavejúcej ocele

Obsah Balenia:

3 x knedľa plesní

3 x cesto stlačte fréza

1 x lyžicu plnky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Názov Značky - FGHGF
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Silikónové Snowflake Formy Sviečka Mydlo DIY Aromaterapia Omietky Sviečka Zdobenie Plesne, Cukrovinky, Čokoláda, Takže Nástroj Vianočný Dekor

€4.42 - €6.60
( veľkosť:8*8*3 cm formy hmotnosť:93 g materiál:potravinársky silikón farba: poslať náhodne vlastnosti produktu: 1: 100% potraviny-silikónu, fda/lfgb štandard bezpečnosti 2: non-stick , ľahko oddeliť, clean, eco-friendly, )
Pridať do zoznamu prianí

2 Kus Kávovar Prášok Misy Čistiaca Kefa Masívneho Dreva Rukoväť Čistiaca Kefka

€6.14 - €13.95
( 2 kus kávovar prášok misy čistiaca kefa masívneho dreva rukoväť čistiaca kefa vynikajúci materiál: pohodlné, kolo buk rukoväť, dlhotrvajúci štetiny pohodlné držanie a trvanlivý; pevný nylon štetcom, silný a nie je ľahké spadnúť, ľahko sa čistí. vhodné )
Pridať do zoznamu prianí

Filter Ergonómia Multi-function Vysokej Kvality Jednoduché Použitie, Odolné Nerezovej Ocele Čaj Filter Stroj Čaj Namáčanie Sito Nástroj

€1.88 - €4.71
( filter ergonómia multi-function vysokej kvality jednoduché použitie, odolné nerezovej ocele čaj filter stroj čaj namáčanie sito nástroj popis: veľkosť produktu: 18.5x5cm materiál: nehrdzavejúca oceľ štýl: moderné a jednoduché hmotnosť: )
Pridať do zoznamu prianí

R2JC Elektrické Salt & Pepper Brúska Metal Automatický Mlyn

€10.88 - €21.76
( funkcie: ootdty keramická brúska prášok je viac jemná. zariadenia na nastavenie hrúbky, hrúbka môže byť slobodne vybrali. 1 na tlačidlo visual komory. batérie prevádzkované.(nie je vrátane) samostatné prachotesný )
Pridať do zoznamu prianí

Zátka Na Fľašu Univerzálny: 8 Silikónové Fľaše, Viečka Zátka Na Víno A Pivo Zátka - Fľaša Vína Silikónové Uzávery Fliaš

€6.13 - €10.57
( zátka na fľašu univerzálny: 8 silikónové fľaše, viečka zátka na víno a pivo zátka - fľaša vína silikónové uzávery fliaš sada 8 fliaš štuple: štýlový set s 8 x uzávery fliaš vyrobené silikónu.umývateľný a je ideálny pre mnohé typy fliaš, )
Pridať do zoznamu prianí

Letné Skladacie Ventilátor Čínsky Štýl, Ručné S Strapec Bambusu Hodvábnej Látky Bambusu Zarámované Dekor

€2.50 - €5.32
( názov:skladanie ventilátor materiál:hodvábnej látky+bambusu farba:čierna veľkosť:38.5 cm(15.16 v) balík obsahuje:1 ks ventilátor, sklopné funkcie: to je veľmi krásne retro bamboo skladacie strane ventilátor, vyrobené z dreva s elegantným vzorom starostlivo rezbárstvo )
Pridať do zoznamu prianí

5-6typ 1pc Prírodnej energie kameňa, minerálov tichom kameň loptu liečivé kryštály oblasti pre domáce dekorácie

€17.01
( 5-6typ 1pc prírodnej energie kameňa, minerálov tichom kameň loptu liečivé kryštály oblasti pre domáce dekorácie výhodu: nie je dobré pre zdravie, zníženie elektromagnetického žiarenia a degaussing.je to aj najlepšia voľba pre dekorácie ,darčeky a tak )
Pridať do zoznamu prianí

Futbalovú Trofej Karneval Výherné Ceny Zlata Trofej Prvé Miesto Odmenu Cenu

€4.37 - €8.58
( popis: 【premium materiál] vyzýva: ocenenie trofej je vyrobené z odolného kovového materiálu, nie je ľahké nedeformujte, odolné a spoľahlivé pre dlhý čas používať. 【dizajn] vyzýva: trofej pohár predstavovať krásne lesklé povrchy, klasické )
Pridať do zoznamu prianí

17-18 cm 1 Pár Prírodné Fluorite opal Crystal Anjel Krídla Rezbárstvo Quartz Uzdravenie Remesiel Darček Izba Dekor Domáce Dekorácie +držiak

€45.00 - €51.14
( 17-18 cm 1 pár prírodné fluorite opal crystal anjel krídla rezbárstvo quartz uzdravenie remesiel darček izba dekor domáce dekorácie +držiak funkcie : 1. vyrobené z prírodných kremeň kamene, veľmi krásne a príťažlivé. 2. thesenatural kremeň stonesare )
Pridať do zoznamu prianí

japonský izba dekor keramické ozdoby Kawaii Príslušenstvo maneki neko šťastie mačka roztomilý fortune mačka socha Domáce Dekorácie Darček

€17.73 - €36.93
( poznámka: ak sa zobrazí poškodený výrobok, prosím, nie zvýšiť námietky a nechať negatívnu spätnú väzbu.najprv nás kontaktujte, my vám vrátime alebo odoslať nový produkt, nebojte sa!tovar skladom, rýchle dodanie, podpora drop-doprava. materiál: živica veľkosť: )
Pridať do zoznamu prianí

Predné Dvere Vitajte Prihláste Statku Jeseň Dvere Prihlásiť Drevené Podpísať S Javorové Listy, Zrubové Steny Umenie Na Statku Stene Predných Dverí

€10.95 - €28.81
( vítajú svojich hostí s týmito žiarivo farebné dvere znaky!sú vyrobené z odolného materiálu, ktorý nie je ľahké fade alebo deformovať.lana dizajn z nich robí ľahko zavesiť na dvere, stenu, alebo krbom.vyjadriť svoju vďačnosť a všetko najlepšie k vašim návštevníkom )
Pridať do zoznamu prianí

Swing Jazero Stene Plagát Most Plátno, Maľovanie Na Piesočnatej Pláži, Umenie Výtlačkov Seagull Obrazov Na Stenu Nordic Plagáty Obývacej Miestnosti Dekorácie

€3.11 - €6.09
( doprava 1. zvyčajne, náš pozemok bude spracovanie objednávky a displeja sledovania množstva logistické informácie do 1-2 pracovných dní počas prázdnin. 2. očakávaný dátum dodania bude ovplyvnené colná, logistika, počasie a ďalšie faktory.niekedy )
Pridať do zoznamu prianí

DIY Miniatúrny domček pre bábiky Rozprávková Záhrada Sošku Slona Čítania Knihy Zbierka Dekor Šťastie Socha Ploche Obývacej Miestnosti Dekorácie

€13.17 - €26.36
( najlepšie pre micro krajiny, záhrada dekor a plochy dekor. vyrobený živice, netoxický a odolný. vyrába podľa pôvodnej manufaktúry. 100% nový a vysoko kvalitné. typ: slon štýl hmotnosť: cca.70g~170 g/1pcs balenie obsahuje a: )
Pridať do zoznamu prianí

1pc Christian Darčeky Náboženské Darčeky Biblie Dary Žien Verše Inšpiratívne Srdce Akryl Stôl Dekorácie, Darčeky

€0.47 - €9.59
( diseño sensacional: este kartelu acrílico transparente está impreso con bonitos dibujos y palabras significativas, lo que es una buena elección para sus amigos y familiares.póngalo en un lugar de fácil ver y tráigales un buen estado de ánimo todos los días. diseño )
Pridať do zoznamu prianí

Írsky Festival Akryl Outdoor Záhrada Dvore Umenie Slávnostné Dekoratívne Kovové Štítky Kvety

€5.55 - €11.09
( írsky festival akryl outdoor záhrada dvore umenie slávnostné dekoratívne štítky funkcie: pekné dekorácie: írsky festival dvore dekor je vhodné pre zdobenie väčšina príležitostiach, ako váš dvor, záhrada alebo iné vonkajšie miesta, pekné dekorácie, )
Pridať do zoznamu prianí

David Hockney Stále Života Plagát, Hockney Cubism Populárne Umenie Plátno, Maľovanie, Veľká Británia Wall Art Svetlé Farby Domov Detská Izba Decor

€2.26 - €4.33
( plagát je vytlačený na plátno to, čo je jeden druh najlepší materiál pre plagát,to je hrubé,storng,nepremokavé,plagát má živé farby a nezmizne.je ideálny pre domova,deti spálne dekorácie,obývacia izba dekorácie,darčeky. - plagát príde bez hraníc,ak potrebujete,prosím, )
Pridať do zoznamu prianí

Vianočné Baletu Luskáčik Tradičné Drevené Ružová Baletu Luskáčik Ornament Dovolenku Baletu Luskáčik Vojak Obrázok Vianočné Adventné Nutcrackers

€8.21 - €16.11
( popis tento baletu luskáčik figúrka, vyrobené z prémiového materiálu a je oko-lov a rozkošný.je dobré, aby sa dal v dome, ako napríklad spálňa, obývacia izba, jedáleň, aj kdekoľvek ako dekorácia.skvelého vzhľadu tiež môže slúžiť ako darček pre )
Pridať do zoznamu prianí

Vinyl na stenu nášivka Africká žena, dievča etnický štýl art nálepky nástenná maľba interiéru obývacej izby, spálne, home art deco tapety 2FZ37

€9.26 - €12.04
( 45183 produkty, ktoré by vás mohli zaujímať v špecifikácie: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitný materiál:pvc vinyl na stenu-nálepky na mieru c o l o r :ak sa vám páči, iná farba, prosím, vyberte si z tabuľku farieb a zanechajte nám farba alebo farba )
Pridať do zoznamu prianí

Obchodné Hodiny Otvoriť Zatvorené Prihlásiť Samolepky PVC Red List Číslo Nálepky Na Dvere, Okno, Podniky, Obchody, Reštaurácie, Bar

€3.02 - €5.04
( funkcie: tieto príznaky sú ideálne reklamy pre reštaurácie, fast food, kozmetické salóny, kluby, barbershops, kúpele, lekárne, kaviarne, pekárne, butiky, obchody s potravinami, tetovacie salóny, alebo pizza salónoch počas pracovných hodín. obchod )