0

Menu

2 Kus Kávovar Prášok Misy Čistiaca Kefa Masívneho Dreva Rukoväť Čistiaca Kefka

Shop: Kuchyňa,Jedáleň & Bar
2 Kus Kávovar Prášok Misy Čistiaca Kefa Masívneho Dreva Rukoväť Čistiaca Kefka

2 Kus Kávovar Prášok Misy Čistiaca Kefa Masívneho Dreva Rukoväť Čistiaca Kefka

( 0 Recenzie )
€6.14 - €13.95
Sku: e440571

Informácie o výrobku

2 Kus kávovar Prášok Misy Čistiaca Kefa Masívneho Dreva Rukoväť Čistiaca Kefa VYNIKAJÚCI MATERIÁL: Pohodlné, kolo Buk rukoväť, dlhotrvajúci štetiny pohodlné držanie a trvanlivý; Pevný nylon štetcom, silný a nie je ľahké spadnúť, ľahko sa čistí.

VHODNÉ PRE: Čistiaca Kefa je dizajn špeciálne pre použitie v 51/53/58mm Portafilter kôš účinne odstrániť zvyšky z košíka, tento štetec je skvelé, že.

JEDINEČNÝ DIZAJN: Kefa hlavu križujú chĺpky sú usporiadané riadne ušetriť čas, Ploché dno dizajn môže stáť na ploche po použití organizovať barovým pultom rýchlo výhodné skladovanie.

Ako POUŽÍVAŤ: Účinne odstrániť zvyšky z Espresso Portafilter Filter Kôš, Udržať Portafilter Filter Kôš, Robí čistenie kôš rýchle a jednoduché.

Farba:Black & Drevo Farba

Materiál:Lotus drevo+PP Plastu

Obsah Balenia:

1 * 51mm prášok misy kefa

1 * 58mm prášok misy kefa

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Filter Ergonómia Multi-function Vysokej Kvality Jednoduché Použitie, Odolné Nerezovej Ocele Čaj Filter Stroj Čaj Namáčanie Sito Nástroj

€1.88 - €4.71
( filter ergonómia multi-function vysokej kvality jednoduché použitie, odolné nerezovej ocele čaj filter stroj čaj namáčanie sito nástroj popis: veľkosť produktu: 18.5x5cm materiál: nehrdzavejúca oceľ štýl: moderné a jednoduché hmotnosť: )
Pridať do zoznamu prianí

R2JC Elektrické Salt & Pepper Brúska Metal Automatický Mlyn

€10.88 - €21.76
( funkcie: ootdty keramická brúska prášok je viac jemná. zariadenia na nastavenie hrúbky, hrúbka môže byť slobodne vybrali. 1 na tlačidlo visual komory. batérie prevádzkované.(nie je vrátane) samostatné prachotesný )
Pridať do zoznamu prianí

Zátka Na Fľašu Univerzálny: 8 Silikónové Fľaše, Viečka Zátka Na Víno A Pivo Zátka - Fľaša Vína Silikónové Uzávery Fliaš

€6.13 - €10.57
( zátka na fľašu univerzálny: 8 silikónové fľaše, viečka zátka na víno a pivo zátka - fľaša vína silikónové uzávery fliaš sada 8 fliaš štuple: štýlový set s 8 x uzávery fliaš vyrobené silikónu.umývateľný a je ideálny pre mnohé typy fliaš, )
Pridať do zoznamu prianí

Jingdezhen Keramické Lotus Leaf Držiak na Pero domáce dekorácie Pero skladovanie Dekoračné darčeky Lotus leaf váza Kvet usporiadanie zariadenia

€22.87 - €38.12
( názov: lotus leaf držiak na pero materiál: keramické veľkosť: d * h=10 * 13,5 cm tam môžu byť chyby merania, pozrite si skutočný výrobok dostal podrobnosti )
Pridať do zoznamu prianí

Teplo bento box Potravín kontajner módne lunch box jesť obed prenosné

€141.31
( hola, querido, sója osn vendedor de ekoobjektiv.sk, tu paquete debe enviarse la logística fuera de línea, responde mi mensaje sk ekoobjektiv.sk popis produktu veľkosť 218x128x75mm farba ružová,modrá hmotnosť 0.74 kg )
Pridať do zoznamu prianí

Cuadros Cartoon Variť Wall Art Plátno Na Maľovanie Moderné Varenie Tlač Na Stene Plagát Dekoratívne Dekor Obrázky Pre Kuchyňa Izba

€10.11 - €16.57
( vezmite prosím na vedomie, 1.maľba nie je handpainted, to je vytlačené stroj. 2. aby sa stanovuje poštovné a aviod rám poškodené na prepravu, č. mat, č vnútri rámu, č mimo rám, plátno len. 3. vzhľadom na rôzne svetelné efekty medzi počítačové )
Pridať do zoznamu prianí

Panna Mária Sošku Panny Matky Socha Figúrka Pamätná Socha Katolíckej Socha

€3.59 - €6.64
( popis tento panny márie, socha ornament je vyrobený z plastového materiálu pre trvanlivé a praktické využitie.krásne a reálne socha, nádherný ornament.vynikajúci dizajn robí to vyzerať jedinečný a nezameniteľný.s jednoduchý, ale elegantný vzhľad, dizajn )
Pridať do zoznamu prianí

Predné Dvere Vitajte Prihláste Statku Jeseň Dvere Prihlásiť Drevené Podpísať S Javorové Listy, Zrubové Steny Umenie Na Statku Stene Predných Dverí

€10.95 - €28.81
( vítajú svojich hostí s týmito žiarivo farebné dvere znaky!sú vyrobené z odolného materiálu, ktorý nie je ľahké fade alebo deformovať.lana dizajn z nich robí ľahko zavesiť na dvere, stenu, alebo krbom.vyjadriť svoju vďačnosť a všetko najlepšie k vašim návštevníkom )
Pridať do zoznamu prianí

Kôň 7Color Svietiacimi LED Budík detskej Izby Dotykové Snímanie Prebudiť Časovač Kôň Despertador Pre Deti Narodeninám

€2.71 - €4.44
( 1. 100% nový. 2. svietiace led svetlo s 7 rôznych farieb mení. 3. podpora 12-hodinovým a 24-hodinový formát času. 4. alarm a spací funkcie 5. zobrazenie času ,dáta týždni a teploty poznámka:budík neobsahuje žiadne batérie zariadenia.gratulujeme na nájdenie najlepšieho )
Pridať do zoznamu prianí

Malý Lcd Digitálny Budík Cestovné Kalendár Teploty Hodiny Ploche Perpetual Calendar Elektronické Hodiny

€0.47 - €3.67
( malý lcd digitálny budík cestovné kalendár teploty hodiny ploche perpetual calendar elektronické hodiny vlastnosti výrobku. 1. použitie vysoko kvalitné materiály, odolné 2. plášť je vyrobený z abs materiálu, odolnosť proti nárazu, tepelnú )
Pridať do zoznamu prianí

10 KS Záhradnícke Terénne Živice Bunny Moss Micro Krajiny Šťavnaté DIY Dekorácie

€3.40
( upozorňujeme na tento odkaz je pre 10 kusov živice bunny.veľkosť: 1.7*1.1*1.9 cm služby zákazníkom: dôrazne hodnotu vašej spokojnosti.pozitívna spätná väzba a 5-star rating sú veľmi ocenil. ak nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte )
Pridať do zoznamu prianí

1/12 domček pre bábiky Miniatúrne Príslušenstvo Mini Živice Káva Latte Pohár a Tanier Simulácia Nápoje Model pre Doll House Decoration

€2.27 - €3.78
( 1/12 domček pre bábiky miniatúrne príslušenstvo mini živice káva latte pohár a tanier simulácia nápoje model pre doll house decoration poznámka: 1.táto položka obsahovať iba jeden mini káva latte pohár a tanier,iní nemusia zahŕňať 2.káva vzor )
Pridať do zoznamu prianí

Zvlhčovač vzduchu Postrekovač Prenosné Domáce Spotrebiče Vzduchu, Difuzér, Tiché Atomizácia Ventilátor 220ml Stola Domov Aromaterapia Parfum

€0.72 - €1.20
( popis správa položiek funkcia: 1. spustiť ticho.to nie je v rozpore počas spánku. 2. veľkú kapacitu, anti-sušenie, prenikavý a hydratačné. 3. automatické vypnutie ochrana proti suché pálenie. 4. malá veľkosť, ľahký )
Pridať do zoznamu prianí

1pc Núdzové Mince Rozbiť Prasiatko Rozbiť Sklo Novinka Úspory Box pre Deti Deti

€4.15 - €7.55
( popis táto položka je navrhnutý ako núdzové prasiatko pre ukladanie vaše peniaze,mince, atď.je vyrobený z materiálu, ktorý je a používať.to pomôže alebo vaše deti forme dobrý zvyk pre úsporu peňazí.unikátny retro dizajn a uistite sa, že bezpečnostné )
Pridať do zoznamu prianí

Retro Omega Plagát Kovová Doska Na Stenu Jaskyne Stenu Garáže Dekorácie Tlač Tin Podpísať Plagát

€5.66 - €11.33
( klasické doska vintage kovové prihlásiť obývacia izba domáce dekorácie dosky múr umenia plagátu description viac kúpite, nižšia cena! môžete namiešať objednávku !prosím, povedzte nám štýly, ktoré chcete,alebo poznámku ,ďakujem! materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

Legrační Zviera Wc Papier, Plátno, Maľovanie Lebky Vintage WC Plagát Mačka Dragon HD Vytlačené Wall Art Obraz Wc Domova

€8.97 - €14.70
( vezmite prosím na vedomie: 1.podporujeme poklesu prepravy a whosesale . 2. aby sa stanovuje poštovné a aviod poškodeného na prepravu spôsobom, žiadne mat, bez rámu , plátno len . 3.maľba nie je handpainted, to je vytlačené stroj. 4.1 )