0

Menu

Zátka Na Fľašu Univerzálny: 8 Silikónové Fľaše, Viečka Zátka Na Víno A Pivo Zátka - Fľaša Vína Silikónové Uzávery Fliaš

Shop: Kuchyňa,Jedáleň & Bar
Zátka Na Fľašu Univerzálny: 8 Silikónové Fľaše, Viečka Zátka Na Víno A Pivo Zátka - Fľaša Vína Silikónové Uzávery Fliaš

Zátka Na Fľašu Univerzálny: 8 Silikónové Fľaše, Viečka Zátka Na Víno A Pivo Zátka - Fľaša Vína Silikónové Uzávery Fliaš

( 0 Recenzie )
€6.13 - €10.57
Sku: e472892

Informácie o výrobku

Zátka Na Fľašu Univerzálny: 8 Silikónové Fľaše, Viečka Zátka Na Víno A Pivo Zátka - Fľaša Vína Silikónové Uzávery Fliaš

Sada 8 fliaš štuple: štýlový set s 8 x uzávery fliaš vyrobené silikónu.Umývateľný a je ideálny pre mnohé typy fliaš, či vína, oleja a šťavy

Víno zachovať: vnútorný priemer je 3 cm (štandardná veľkosť).Groove dizajn vnútornej stene drží svoje víno tesné a pevné.Spomaliť proces oxidácie, rozšíriť a zachovať svieža vôňa vína a aby víno s prírodnými sviežu vôňu.

DIY dizajn: víno silikónové krytky zátka je obyčajný a s týchto značiek môžete tvorivé označiť vaše fľašu vína.Tak už sa nikdy nebudete musieť starať o hľadanie zle fľaše.Môžete vytvoriť svoje vlastné obľúbené DIY dizajn alebo označiť fľaše spp.

Ľahko sa čistí: naše udržateľného silikónová fľaša veko set je umývateľné v umývačke riadu a môže sa prať naruby do stroja.Alebo jednoducho čistiť čistiacim prostriedkom a teplej vody

Všestranný: je odolné fľaše, viečka sú pružné a preto sa zmestili rôzne sklenené fľaše: či už ako fľaša vína veko, pivo uzavretie, ako šampanské zátkou a oveľa viac.

Priemer: 3 cm.

veľkosť: 3 x 2.6 cm

Materiál: Silica gel

farba: červená+sivá+biela+čierna

Obsah Balenia:

8 x Zátka na Fľašu

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

OTEC JE BBQ Retro Doska Steny Výzdoba pre Bar, Pub Kuchyňa Strany Zóny Vintage Kovové Značky Plagát Doska Domova 20*30 cm

€5.33 - €8.87
( táto séria zavesiť na kvalitu obrazu, kreatívne, manželstvo, módne. je nevyhnutné, aby v bare,kaviarni,všetky druhy individuálny charakter miesta alebo domáce dekorácie. materiál:kov veľkosť:20*30 cm non-glare,colourfast ,čisté, )
Pridať do zoznamu prianí

Ťažké Akryl Textúrou Farebné Olejomaľba Nôž Abstraktné Diela Strane Položka Moderné Nástenné Maľby Nástenné Plátno, Akryl Umenie Obrázok

€35.57 - €69.75
( ťažké akryl textúrou farebné olejomaľba nôž abstraktné diela strane položka moderné nástenné maľby nástenné plátno, akryl umenie obrázok doprava upozornenie: spôsoby dopravy objednané množstvo očakáva pracovných dní čína )
Pridať do zoznamu prianí

Gratulujeme Plagát Izba Nástenné Dekorácie Na Stenu Ročníka Art Moderne Zariadené A Maľovanie Domov Zábavné Vytlačiť Obraz Bez Rámu

€4.01 - €12.53
( 1.podporujeme poklesu prepravy a whosesale. 2. aby sa stanovuje poštovné a aviod poškodeného na prepravu spôsobom, žiadne mat, bez rámu. 3.maľba nie je handpainted, to je vytlačené stroj. 4.1 palec=2.54 cm 5.očakávaný dátum dodania )
Pridať do zoznamu prianí

yj Osobné Tvorivé Nové Obývacia Izba Malý Konferenčný Stolík Nordic Mramor Nerez Vykladané Hrana Tabuľky

€1 984.24 - €3 968.50
( veľkosť: dĺžka 50 cm, šírka 40 cm, výška 50 cm, dĺžka 150 cm, šírka 76 cm výška 50 cm materiál: nehrdzavejúca oceľ prírodný mramor )
Pridať do zoznamu prianí

Akryl Sa Nedá Otvoriť Darček K Narodeninám Dekoratívne Transparentné Mince Kontajner Úsporu Peňazí Box Kocka Prasiatko

€10.98 - €23.87
( názov: akryl transparentný prasiatko materiál: akryl veľkosť: 12 cm/15 cm/19 cm farba: transparentná balenie obsahuje:1 ks*akryl transparentný prasiatko funkcie: tovar je vyrobené z vysoko kvalitnej akryl, robustné a odolné, vynikajúce )
Pridať do zoznamu prianí

24K Fólie Á Rose Gold Rose Svadobné Dekorácie Kvet Valentína Darček Milovníka Rose Umelé Gold/Fialová/Červená/Modrá/Rose

€1.31
( špecifikácia: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné farba:zlatá/fialová/červená/modrá/rose red materiál:zlatá fólia papier veľkosť:25*10*5 cm typ:ruža package: 1pc poznámka: prosím, dovoľte 1-2cm chyby )
Pridať do zoznamu prianí

Šťastie Mačka Tlačidlo Skladovanie Ornament Keramické Obývacia Izba Ploche Vstup Domáce Dekorácie Zásobník Ovocný Tanier Prasiatko

€41.58 - €69.31
( šťastie mačka tlačidlo skladovanie ornament keramické obývacia izba ploche vstup domáce dekorácie zásobník ovocný tanier prasiatko názov produktu: šťastie mačka zásobník produkt materiál: keramické veľkosť produktu: 19x17x19.5c )
Pridať do zoznamu prianí

Tmavé Akadémie Umenia Zlý Bábika Plagát Desivé Vytlačí Plátno na Maľovanie na Stenu Umenie Obrázok pre Bar Club Obývacia Izba Domova

€6.46 - €10.59
( vezmite prosím na vedomie: 1.podporujeme poklesu prepravy a whosesale . 2. aby sa stanovuje poštovné a aviod poškodeného na prepravu spôsobom, žiadne mat, bez rámu , plátno len . 3.maľba nie je handpainted, to je vytlačené stroj. 4.1 )
Pridať do zoznamu prianí

30 CM Veľké--TOP POHODE umelecké zbierky - home office IZBA Dekor -8 Jemné kone UMENIE bronzová socha socha Dekorácie

€146.83 - €164.97
( vitajte na mojom obchode 1: home office house ## účinnej ochrany 2: požehnanie, zdravie a bezpečnosť , 3: veľa šťastia ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- to )
Pridať do zoznamu prianí

Boho Dvere Záves Bohémsky Štýl Závesy Pre Spálne Ručné Boho Závesy Pre Spálne Svadobné Foto Pozadie Skriňa Izba

€50.10 - €100.20
( popis: krásne tkané dvere záves môže byť inštalovaný vo dverách spálni alebo v obývacej izbe a slúži ako priestor delič. tento bohémsky štýl dverí záves je jedinečné spoločenské a svadobné dekorácie. špecifikácie: názov: )
Pridať do zoznamu prianí

Srdce Perličiek Ruženec, Náhrdelníky Katolíckej Modlitby Ružová tvare Srdca Prívesok s Dlhým Reťazcom Kresťanské Náboženské Šperky Darček

€1.22 - €1.51
( funkcie: úplne nové a vysokej kvality srdce v tvare guľôčok dizajn a má viac charakteristický tvar ako tradičné ruženec. ruženec, kombinácia pre kríž a ruženec, náhrdelníky, ktoré môžu byť použité ako náhrdelníky podľa vašich )
Pridať do zoznamu prianí

4 Ks francúzsky Zaklínit Okno Nevidiacich Lano Záclonové Háčiky Klip Rada Motorizované Rolety, Kábel Winder pre Spotrebiče, Bezpečnostné Zarážky

€3.71 - €7.56
( popis jednoduchá zápas druhy záclony s týmto výrobkom, môžete vymeniť rozbité háčiky doma, jednoduché a pohodlné, nie je potrebné vymeniť celý uzávierky, takže ušetríte čas.vyrobené z pom materiál, tento zamknutom reťazca fixácia háčik je robustný )