0

Menu

Obchodné Hodiny Otvoriť Zatvorené Prihlásiť Samolepky PVC Red List Číslo Nálepky Na Dvere, Okno, Podniky, Obchody, Reštaurácie, Bar

Shop: Home Decor
Obchodné Hodiny Otvoriť Zatvorené Prihlásiť Samolepky PVC Red List Číslo Nálepky Na Dvere, Okno, Podniky, Obchody, Reštaurácie, Bar

Obchodné Hodiny Otvoriť Zatvorené Prihlásiť Samolepky PVC Red List Číslo Nálepky Na Dvere, Okno, Podniky, Obchody, Reštaurácie, Bar

( 0 Recenzie )
€3.02 - €5.04
Kategória: Home Decor
Sku: e298101

Informácie o výrobku

Funkcie:

Tieto príznaky sú ideálne reklamy pre reštaurácie, fast food, kozmetické salóny, kluby,

barbershops, kúpele, lekárne, kaviarne, pekárne, butiky, obchody s potravinami, tetovacie salóny,

alebo pizza salónoch počas pracovných hodín.

Obchod Hodín Podpísať súprava obsahuje rad číslic a písmen nálepky, takže si môžete prispôsobiť

a prispôsobiť hodín ak chcete zobraziť vašu presnú hodín v priečelí.

Shop hodinu príznaky môžu byť publikované na sklenených dverách, oknách alebo stenách, kde okoloidúcich môžu jasne vidieť.

Špecifikácia:

100% zbrusu nový vysoko kvalitný

Materiál: PVC

Rozmery: 30*20 cm

Package Zahrnuté:

1 Uložiť Hodín Prihlásenie Auta

Poznámka:

Farby môžu byť malý rozdiel na rôznych monitoroch.

Prosím, skontrolujte, ako veľa ako je to možné, uistite sa, že položka je ten, ktorý potrebujete.

Prosím, aby 0.5-1 palec rozdiel vzhľadom na ručné meranie.(1inch=2.54 cm)

  • Materiál - Akryl
  • Číslo Modelu - Obchodné Hodiny Otvoriť Zatvorené Prihlásiť
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Edward Hopper Art, New York Chodníkov Tlač, Výsypná Výstava, Plagát, Moderné A Umelecké Plátno, Darček -Domova Wall Art

€25.26 - €43.55
( poznámka: 1.táto položka je sprej obrazy na plátne výtlačkov.je vytlačený na plátno, nie ručne maľované. 2. plagát príde withwhite hranice asi 0,5 cm.ak potrebujete ďalšie biele hranice, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis. 3.môžeme )
Pridať do zoznamu prianí

Hetian Čierna Šedá Jade Palec Krúžok Veľkoobchod Jade Jade Krúžok Predaj Jade, Ktoré Môžu Byť Predávané v Stánkoch Riek a Jazier

€15.91 - €23.75
( vitajte na mojom obchode doprava zadarmo,dodacia lehota:7-35 dní( majú sledovacie číslo) ak máte akékoľvek otázky,prosím kontaktujte nás slobodne!!!budeme odpovedať na otázky 24 hodín!! ak viac ako 45days, nemusíte dostal tovaru,kontaktujte )
Pridať do zoznamu prianí

Sushi Vaničky Sushi Doska Predjedlo Dosky Snack Dosky Večera Dosky Riad Jedlo Sashimi Tanier Jedál pre Reštaurácia

€1.04 - €1.96
( popis: 【premium quality] vyzýva odolné plastové potravín zásobníky môžu byť umyte v rukách a znovu použiť.oválne dosky sú ideálne pre podávaním sushi, sashimi, dim sum, sladké, občerstvenie. 【modernom štýle] vyzýva s matný povrch čiernej )
Pridať do zoznamu prianí

Fázy mesiaca Plátno Maľovaní Plagátov a Vytlačí Minimalistický Luna Wall Art Cuadros Nordic Dekorácie, Obrázky Moderného Domova

€8.32 - €13.64
( pripomenul, našich zákazníkov o niečo dôležité bez bielej hranice vyhradené,ak potrebujete, prosím zanechať správu. 1. je to plátno bez rámu valcované, č mimo rám a č vnútri rámu. 2. vzhľadom na rôzne svetelné efekty medzi počítačové )
Pridať do zoznamu prianí

2024 Nový Vintage Lebky svietnik Živice Pilier Tvarované Ghost Hlavu Svietnik na Halloween Christmas Party Bar Dekorácie

€6.86 - €8.26
( 2024 nový vintage lebky svietnik živice pilier tvarované ghost sa na hlavu svietnik na halloween christmas party bar dekorácie funkcie: premium materiál: mini lebky svietnik je vyrobený z vysoko kvalitnej živice.light-hmotnosť, ľahko sa prenášajú, )
Pridať do zoznamu prianí

Obrie Kontrola Vymazania Pre Lotérie Ocenenia Plagát Plagát Nástenná Maľba Moderný Obraz Domova Dekorácie, Umelecké Maľovanie Na Tlač Bez Rámu

€8.10 - €26.98
( 1.podporujeme poklesu prepravy a whosesale. 2. aby sa stanovuje poštovné a aviod poškodeného na prepravu spôsobom, žiadne mat, bez rámu. 3.maľba nie je handpainted, to je vytlačené stroj. 4.1 palec=2.54 cm 5.očakávaný dátum dodania )
Pridať do zoznamu prianí

Kolo Slamy Stoličky Sedadlá Mat Trávy Vankúš Pad Béžová Ručné Väzbe Poschodí Vankúš Mat Jogy Tatami Dekor 40X40cm

€15.36 - €21.95
( modname=ckeditor kolo slamy stoličky sedadlá mat trávy vankúš pad béžová ručné väzbe poschodí vankúš mat jogy tatami dekor 40x40cm zbrusu nový vysoko kvalitné futon tatami sedáku, vyrobené z prírodnej slamy materiálu, s dobrou tuhosťou, odolnosťou )
Pridať do zoznamu prianí

Roztomilý králik živice creative auto dekorácie doll

€6.66 - €8.22
( roztomilý králik živice tvorivé bábika auto decorationnote: 1. vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. 2. prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné )
Pridať do zoznamu prianí

Feng Shui Mini Živice Fortune Strom Čínsky Zlatý Ingot Domácej Kancelárii Krajiny Ornament

€0.25 - €0.42
( mini živice fortune strom čínsky zlatý ingot domácej kancelárii krajiny ornament špecifikácie: je vyrobený z prvotriednej kvality živice, ktorý je veľmi realistický a trvanlivé pre vás na použitie. a čo viac, je vybavený špeciálne tvary )
Pridať do zoznamu prianí

Meď Socha Čínsky Budhizmus Medi Sídlo Svätý Mních Žijúci Budha Ji Gong Podržte Ventilátor Socha

€86.88 - €124.11
( materiál: mosadz pôvodu: čína veľkosť: dĺžka: 19 cm/7.4 šírka: 12 cm/4.7 výška: 20 cm/7.8 hmotnosť: 1,8 kg--- v cene hmotnosti obalových materiálov welkom v mijn winkel: ekoobjektiv.sk štandardná doprava verzending, levertijd: 7-35 dagen (hebr )
Pridať do zoznamu prianí

Kreslených Mačka Odtlačkový Tvorivé 3d animovaný Myši Mačka Samolepky na Stenu pre Deti Izba Dekorácie, samolepiace Vymeniteľné Nepremokavé

€0.53 - €1.00
( kreslených mačka odtlačkový tvorivé 3d animovaný myši mačka samolepky na stenu pre deti izba dekorácie, samolepiace vymeniteľné nepremokavé popis: vysoko kvalitného pvc samolepky na stenu. samolepiace a ľahko použiteľné. odolný, )
Pridať do zoznamu prianí

Banksy Graffiti Astronaut Opíc Panda Kiss Nordic Wall Art Plátno Maľovaní Plagátov A Potlačou Obrazov Na Stenu Pre Obývacia Izba Dekor

€4.29 - €8.93
( 90gsm plátno · šetrné k životnému prostrediu, atrament · podpora pre vlastné poradie · výroba s najvyšším štandardom · * rám nie sú zahrnuté(aby nadol, náklady na dopravu a vyhnúť rám poškodené na prepravu,č. mat, č vnútri )
Pridať do zoznamu prianí

Zvieracie Plastiky Pangolin Socha Najlepší Darček Zvierat Zber Regálové Medi Mini Pangolin Dekor

€1.97 - €3.80
( popis: 【mini pangolin figúrka] vyzýva: nádherné a jednoduché pangolin tvar, nádherné a jedinečné dekorácie. 【vysoko kvalitný materiál] vyzýva: pangolin ornament je vyrobený z vysoko kvalitnej mosadze materiálu, ktorý je silný a trvanlivý a )