0

Menu

Vinyl na stenu nášivka Africká žena, dievča etnický štýl art nálepky nástenná maľba interiéru obývacej izby, spálne, home art deco tapety 2FZ37

Shop: Home Decor
Vinyl na stenu nášivka Africká žena, dievča etnický štýl art nálepky nástenná maľba interiéru obývacej izby, spálne, home art deco tapety 2FZ37

Vinyl na stenu nášivka Africká žena, dievča etnický štýl art nálepky nástenná maľba interiéru obývacej izby, spálne, home art deco tapety 2FZ37

( 0 Recenzie )
€9.26 - €12.04
Kategória: Home Decor
Sku: e294753

Informácie o výrobku

45183 Produkty, ktoré by vás mohli zaujímať v

Špecifikácie:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitný Materiál:PVC Vinyl na Stenu-Nálepky na Mieru C o l o r :Ak sa vám páči, iná farba, prosím, vyberte si z tabuľku farieb a zanechajte nám farba alebo farba číslo.Napríklad:2# Vlastnú Veľkosť:Ak budete potrebovať ďalšie veľkosť, prosím, napíšte nám, my vám prispôsobiť prepojenie.Package: 1xSticker,1xTransfer film,1xinstruction na použitie.

Jednoduché použitie : Vybrať hladký, čistý a suchý povrch.Kôra samolepku zo súvahy po jednom.Poloha lepidlo na rovine povrchu bez stlačením nich, tak, že to umožňuje možnosť odvolať ich a premiestniť znova.Ak výsledok je uspokojivý pre vás, držať pevne na povrch stlačením vzduchové bubliny von.

O našich vinylové nálepky...

1.Obtlačky sú ľahko vymeniteľné, ale nemôže byť znovu použité/nahradené, môžete odstrániť vinyl bez poškodenia povrchu alebo čo je špinavé.

2.Sme vystrihnúť iba z jedného pevný tón farieb vinyl, druhom farby, vo vnútri je farba vašich stenu alebo na povrchu, kde chcete aplikovať.

3.Farby sa môže mierne odlišovať v závislosti od vášho nastavenia z POČÍTAČA .

Veľkosť: M: 42x57cm L: 57x76cm

  • Číslo Modelu - Nálepka Na Stenu
  • Špecifikácia - Single-piece Package
  • Dropshipping - Áno
  • Klasifikácia - Okná Samolepky, Na Stenu, Nábytok Nálepky, Podlahové Samolepky, Pre Dlaždice, Na Stenu, Nábytok Nálepky, Podlahové Samolepky, Pre Dlaždice, ...
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Tému - Vzor
  • Štýl - Moderný Štýl
  • farba - Môže sa prispôsobiť
  • Hotové veľkosť L - 57x76cm
  • Scenáre - Steny
  • Vzor - Lietadlo Nálepka Na Stenu
  • Hotové veľkosť M - 42x57cm
  • Materiál - PVC, Vinyl Na Stenu-Nálepky
  • Cenzurovať Kód - 2FZ37
  • Funkcie - Ochrana životného prostredia, nepremokavé, Vymeniteľné

Značky: steny nášivka

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

30 CM Veľké--TOP POHODE umelecké zbierky - home office IZBA Dekor -8 Jemné kone UMENIE bronzová socha socha Dekorácie

€146.83 - €164.97
( vitajte na mojom obchode 1: home office house ## účinnej ochrany 2: požehnanie, zdravie a bezpečnosť , 3: veľa šťastia ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- to )
Pridať do zoznamu prianí

1~8PCS Roman Pilier grécky Stĺp, Socha Podstavec Sviečka Stojí Figúrka Socha Krytý Domov Jedáleň Záhrada Scenérie

€17.26 - €33.84
( 1~8pcs roman pilier grécky stĺp, socha podstavec sviečka stojí figúrka socha krytý domov jedáleň záhrada scenérie popis: názov: rím stĺpec svietnik kategória: geometrické tvary materiál: syntetické živice farba: zlatá, )
Pridať do zoznamu prianí

Obojstranné Visual Vzory, Rôzne Zelené Rastliny, Stena Nálepky, Kúpeľňa, Wc Dekor Obtlačky Obývacia Izba Kabinetu Domáce Dekorácie

€1.41
( popis: veľkosť produktu : 23.5*29 cm veľkosť je len pre referenčné účely.veľkosť môžete vložiť voľne. materiál:eko-šetrné pvc vlastnosti produktu: šetrné k životnému prostrediu,vymeniteľné,nepremokavé,plesniam dôkaz,obojstranné )
Pridať do zoznamu prianí

Imitácia bronzová socha ježiša Živice Ježiša Krista na kríži, výzdoba kostola kvalitné domáce dekorácie, ozdoby

€18.51 - €37.03
( parameter: farba: ako je znázornené materiál: živica veľkosť: 13,5 cm * 6,5 cm * 4.6 cm funkcia: ◆ 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. ◆ živice materiál, vysokej kvality a ochrany životného prostredia, vynikajúce spracovanie a vynikajúcu kvalitu. ◆ je lepšie )
Pridať do zoznamu prianí

Taekwon-do Wall Decals Karate, Športové Vinyl na Stenu-Nálepky Bojové Športy Stene Plagát Vymeniteľné Taekwondo Tapety Dekor AZ427

€10.68 - €13.52
( vlastnosti produktu: 1. materiál: non-jedovaté/životného prostredia, šetrné pvc 2. všetky vinyl dodávaný je vinyl matt. 3. steny kotúča, ktorý je vyrobený z samolepiace flexibilné premium vinyl film. 4. obtlačky zahŕňať prenos papier, ale nebol už nainštalovaný.takže )
Pridať do zoznamu prianí

USB Mini Masáž Zbraň Fascia Nástroj Svalovú Relaxáciu Vibrácií Zbraň Stick Masáže Fitness Vybavenie Krku Membrány Chytiť Fascia

€27.14 - €28.57
( informácie o produkte : napájanie režim: nabíjanie/napájanie typ farba: drevo, zrno, uhlíkových vlákien funkcie: prenosný mini, multi-prevodovky, úpravy, nízka hlučnosť a nemý. použiteľné diely: celé telo masážna technika: )
Pridať do zoznamu prianí

Dragon Korytnačka Xuanwu Fialová Piesku Keramické Spätnou Kadidlo Horák Kreatívna Výzdoba Domov Darček

€31.38 - €52.30
( 1) budeme loď do 3-5 pracovných dní po obdržaní vašej platby (založené na množstvo vašej objednávky) 2) služby prenosu času poskytol dopravca, s výnimkou víkendov a sviatkov.doprava čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 3) dodacia )
Pridať do zoznamu prianí

Kolibrík Zvonkohry Prívesok Záhradu, Balkón Ornament Zvonkohry Sklo Okna Stene Visí Windbell Prívesok Zvonkohry Dekor

€7.92 - €15.84
( kolibrík zvonkohry prívesok záhradu, balkón ornament zvonkohry sklo okna stene visí windbell prívesok zvonkohry dekor popis: názov: kolibrík, dragonfly veterné zvonkohry materiál: železo, sklo farba: modrá, zelená veľkosť: kolibrík )
Pridať do zoznamu prianí

Diaľkové Ovládanie Dekoratívne Pohybujúce Sa Knôt Vianočné Sviečky,Flameless Tanec Plameň Ďakovné Tealight S Časovač

€4.31
( upozornenie: nie diaľkové ovládanie sviečky nie je možné ovládať pomocou diaľkového ak potrebujete diaľkové funkciu,prosím, zvoľte obrázok s diaľkovým ovládaním. whatr nie funkcia diaľkové ovládanie ? zapnúť/vypnúť časovač )
Pridať do zoznamu prianí

Farebné Video Hry Rapper Lana Del Rey Skladby S Textami Plátno Tlačiť Pop Music Plagát Estetika Wall Art Domov Obývacia Izba Dekor

€3.50 - €7.77
( kupujúci faq: ----------------------------------------------------------------------------------- 1. ako dlho bude loď na objednávku? odpoveď: dobrý deň, za normálnych okolností, dodanie do 24 hodín. 2. ako často dostanem produkt? odpoveď: dobrý )
Pridať do zoznamu prianí

Edward Hopper Art, New York Chodníkov Tlač, Výsypná Výstava, Plagát, Moderné A Umelecké Plátno, Darček -Domova Wall Art

€25.26 - €43.55
( poznámka: 1.táto položka je sprej obrazy na plátne výtlačkov.je vytlačený na plátno, nie ručne maľované. 2. plagát príde withwhite hranice asi 0,5 cm.ak potrebujete ďalšie biele hranice, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis. 3.môžeme )
Pridať do zoznamu prianí

Profesionálne Umelé Hodváb, Brušný Tanec Ventilátor Závoje Elegantné Dlhé Tanec Ventilátor pre Tanečných Nadšencov, Učiteľov, Študentov, 150 cm

€2.62 - €5.25
( funkcie: ootdty zvyšuje vaše tanečné rutiny s našimi predĺžená dĺžka tanec ventilátor.vyrobené s ľahký a flexibilné faux hodváb ako látka, ponúka jednoduché ovládanie pre podmanivé predstavenie. vyrobené z kvalitných materiálov, )
Pridať do zoznamu prianí

Vintage Meste Havaj Krajiny Milosť Line Plagát Tin Známky Stenu Decor Kovová Platňa, Tabuľa Človek Jaskyňa Bar Club Dekorácie, Maliarstvo

€5.68 - €11.13
( informácie o výrobku trvanlivé - 7.8 *11.8 kovový znak vytlačené s dourable plné farby dokončiť na tin rokov zobrazenia. jednoduché zavesenie - obsahuje štyri otvory pre skrutky a je to dosť svetla, namontované s obojstranné penové pásky alebo )
Pridať do zoznamu prianí

Abstrakt Mramoru Plagáty Modré Zlato Plátno Na Maľovanie Na Stenu Umenia Moderného Domova Steny V Obývacej Izbe Luxusné Dekorácie, Obrázky Frameless

€9.97 - €15.57
( vezmite prosím na vedomie: 1.podporujeme poklesu prepravy a whosesale . 2. aby sa stanovuje poštovné a aviod poškodeného na prepravu spôsobom, žiadne mat, bez rámu , plátno len . 3.maľba nie je handpainted, to je vytlačené stroj. 4.1 )
Pridať do zoznamu prianí

Mini skláreň Bonsai Socha Dekorácie Simulácia Kaktus Slnečnice Bonsai zariadenia pre Kancelárie, Spálne, Domáce Stolné Dekorácie

€4.93 - €9.30
( vlastnosti produktu: je vhodný pre rôzne scény, môžete ho na stôl pre dekorácie. kreatívne a rozkošný kaktus tvar dizajn je viac atraktívne pre ľudí. vhodné pre kancelárie, detské izby, písací stôl dekorácie, spálňa, obývacia izba, )
Pridať do zoznamu prianí

Čínsky atrament Kvety Buddha Wall Art Plátno na Maľovanie Plagátu Tlač Nástenných Dekorácií Obrázky pre Domáce Obývacia Izba Deocr Obrázky

€5.41 - €7.73
( popis produktu 1. cena je za jeden kus, každá kategória zodpovedá rôznych cenových a odlišný obraz, venujte prosím pozornosť na výber veľkostí a obrázky. 2. všetky výrobky neobsahujú žiadne rámy alebo extra hranice, obrázok pomer bude možné )