0

Menu

Kolibrík Zvonkohry Prívesok Záhradu, Balkón Ornament Zvonkohry Sklo Okna Stene Visí Windbell Prívesok Zvonkohry Dekor

Shop: Home Decor
Kolibrík Zvonkohry Prívesok Záhradu, Balkón Ornament Zvonkohry Sklo Okna Stene Visí Windbell Prívesok Zvonkohry Dekor

Kolibrík Zvonkohry Prívesok Záhradu, Balkón Ornament Zvonkohry Sklo Okna Stene Visí Windbell Prívesok Zvonkohry Dekor

( 0 Recenzie )
€7.92 - €15.84
Kategória: Home Decor
Sku: e299092

Informácie o výrobku

Kolibrík zvonkohry Prívesok Záhradu, Balkón Ornament zvonkohry Sklo okna stene Visí Windbell Prívesok zvonkohry dekor Popis:

Názov: kolibrík, dragonfly veterné zvonkohry

Materiál: železo, sklo

Farba: modrá, zelená

Veľkosť:

Kolibrík (bell) 35 * 18 cm (bell potrubia) 75 * 18 cm

Dragonfly (bell) 43 * 15 cm (bell trubice) 78 * 15 cm

Špecifikácie:

1.Kolibrík vietor a dragonfly zvončeky, hand-made, s 4 modrej a odolné hliníkové rúry.Každý kovové trubice má svoj vlastný jedinečný tón v prípade zrážky.Užite si skvelú hudbu a upokojiť svoje telo a myseľ.Užite si pokoj melódie to hrá.Zvuk je jemné, jasné a jednoduché.

2.Na zvonkohry sú vyrobené z klasickej staromódny farby, vyrobené z vysokokvalitného železa a skla a vzory skla sú vyrobené skúsení umelú ruku-maľovanie.Gule sú krištáľovo čisté.Trvanlivé nylonu pletená šnúra odoláva vode a vetru škody, ktoré môže trvať dlhý čas používať.

3.Vhodný pre vnútorné a vonkajšie použitie.Č toolbox je potrebné.Krásne zvonkohry sú vhodné pre vonkajšie záhrady, haly, dvoroch, trávniky, terasy, obývacej izby, spálne dekor, rovnako ako okná, dvere, balkóny, steny, a dokonca aj izby.Môžete ľahko zavesiť nové zvony na stropy, stromov, rastlín alebo iných miest, kde sa vyzdobiť váš domov a záhradu.

4.Zvonkohry predstavujú krásne požehnanie.To je ideálnou voľbou pre narodeniny, svadby, Deň otcov, Deň matiek, kolaudačné párty, Valentína, Vianoce, Výročia, atď.Šťastný darček pre starých rodičov, rodiny, milenci, priatelia, susedia a známi.

5.Zvonkohry, keď vietor fúka vietor vibrácie zvončeky, znie to sladké a očarujúce.Prostriedky na získanie lásky, bezpečnosti, zdravia a hebkosť.

Package Zahrnuté:

1 * Prívesok

  • Zásielky - Doprava zadarmo položiek
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Štýl - Pastorálna Štýl
  • Tému - VÍLA
  • Typ C - Vták Veterné Zvonkohry Záhradníctvo
  • Typ F - Domácnosti Kolibrík Zvonkohry Prívesok
  • Funkcia C - Vysoká Kvalita Vietor Bell
  • Materiál - sklo
  • Druh - Vietor Bell Vysokej Kvality
  • Funkcia - Domácnosti Prívesok
  • Montáž Vyžaduje - no
  • Funkcia E - Domáce Dekorácie
  • Funkcia B - Záhradníctvo Kolibrík Zvonkohry
  • Desktop Umenie - Pes Kovové Ozdoby
  • Typ D - Sklo Remesiel Vták Veterné Zvonkohry
  • Atribúty Produktov 1 - Na Balkón Vonkajšie Dvore, Záhrada
  • Podpora - Dropshipping A Veľkoobchod
  • Atribúty Produktov 2 - Na Stenu, Okno, Dvere
  • izba dekor - Zvieratá Miniatúr, Figúrky
  • Hmotnosť - about 45 grams (varies due to different styles)
  • Dekorácie Remeslá - Kovaného Železa Psa Umenie Sochárstvo
  • Zadajte E - Kolibrík Zvonkohry Prívesok, Ručne Vyrábané

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Sklo Kvet Displej Cloche Bell Jar Dome Zachovanie Drevený Základ Domova Vázy Micro Krajiny Držiteľ DIY Podstavcoch

€0.96 - €1.80
( popis: 【kvalitné] vyzýva displej cloche dome je vyrobená zo skla, ľahký, ale robustný.zaoblený tvar vyzerá elegantne a ovzdušia.vynikajúci spôsob, ako zobraziť a chrániť vaše položky. 【displej dome] vyzýva používa na zobrazenie rôzne dekoratívne )
Pridať do zoznamu prianí

GadgetsTalk Vintage Kovové Prihlásiť Kitty Sušienky Sme Masírovať Em Potrebujete Em Retro Kovov Cín Prihláste sa pre Domácu Kuchyňu, Kúpeľňu Stenu Decor

€5.63
( zase nejaký priestor na umeleckú galériu! ste v núdzi niektoré mocné motivačný kresby doma alebo v tréningu oblasti?priniesť nádychom nostalgie do vášho domu alebo garáže? to je to, čo hľadáte!univerzálne aplikácie rôzne design pre )
Pridať do zoznamu prianí

9mm Populárne Veľkoobchod Prírodné Snowflack Phantom Kremeň Uzdravenie Perličiek Náramok Špeciálne Šperky, Darček Pre Priateľov

€12.70
( otázka: rád by som, aby niektoré vzorky po prvé?ak váš produkt je výborný,ja určite umiestniť veľké, aby sa na vás.a: samozrejme, vzorku, aby sa stalo, budeme sa vždy snažiť, aby výber kamene pre vás, pretože chceme nájsť dlhodobú spoluprácu vzťah :) otázka: )
Pridať do zoznamu prianí

Kvety Páva Chladnička Nálepky Prírodnej Krajiny Chladnička Dvere nástennú maľbu, Tapety samolepiace Nálepky Kuchyňa Decor Maľovanie

€10.11 - €20.22
( o veľkosti: 40 cm * 120 cm / 15.75 palec * * 47.24 palca (nie rezané, 1pcs) 50 cm * 150 cm / 19.67 palec * * 47.24 palca (nie rezané, 1pcs) 60 cm * 180 cm / 23.62 palec * * 70.87-palcový (cut 2 ks:30x180cm*2 ks) 77 cm * 200 cm / 30.31 palec )
Pridať do zoznamu prianí

Rozprávková Záhrada Miniatúry Nastaviť Zvieratá Dvere Arch Obrázok Príslušenstvo Figúrky, Dekorácie Vonkajšie Víla Miniatúrne Záhrada Výzdoba Položiek

€2.33 - €3.11
( rozprávková záhrada miniatúry nastaviť zvieratá dvere arch obrázok príslušenstvo figúrky, dekorácie vonkajšie víla miniatúrne záhrada výzdoba položiek )
Pridať do zoznamu prianí

Ježko Dekorácie Živice Remeslá Remeslá Ovocie Ježko Ovocie Hedgehog Na Dvore, Záhrada Dekor Ornament Figúrka

€14.30 - €18.58
( vyrobené z kvalitnej živice materiálov, je cítiť sa pohodlne a má silnú odolnosť. kreatívne simulácia projektovanie, realistické durian jedinečný ježko vzhľad, ktorý priťahuje pozornosť. môže byť umiestnený na viacerých miestach, ako sú )
Pridať do zoznamu prianí

Vlastné príznaky 1

€15.87 - €31.74
( popis: kúpiť vlastné vlajky, uveďte vlastný vzor pred objednávke veľkosť: 60*90 cm / 90*150 cm / 120*180 cm / 150*240cm alebo vlastná veľkosť materiál: 100d kvalitnej polyesterovej textílie tlač: jeden povrch, druhá je presiaknuté detail: )
Pridať do zoznamu prianí

Vlastné Tlač Lol Soraka Ahri Brigitte Nahé 3D Sexy Anime Dievča Umenie Plagátu s Rámom Wall Art Plátno na Maľovanie Domova Obrázok

€10.89 - €19.80
( produkt príručka 1.náš obchod dekorácie maľovanie je vyrobená z epson stroj 14 farebná tlač, 2.naše plátno je biela semi-gloss umelcov plátno,dobre textúry, vode a vlhkosti dôkaz, vysokú pevnosť v ťahu .to je drahšie ako foto papier; 3.ak chcete, aby ostatné )
Pridať do zoznamu prianí

Stredomorská Prívesok Domov Zlepšenie Darčeky Troch-dimenzionální Pláži Tému Drevený Dekor

€3.41 - €7.27
( popis vyrobené z dreva, tento dekorácie môžu byť použité pre dlhodobé.dekoratívne drevo dekor môžu byť použité interiéri a exteriéri, záhrada, veranda, izba, obývacia izba, pracovňa a kdekoľvek chcete.ideálne ako dekoratívny kus alebo ako vkusný )
Pridať do zoznamu prianí

Inteligentný Dragon Budík s Creative Design, Multi-Funkčné LED Elektronické Hodiny pre Študentov, Smart Čase Oznámenia

€25.05 - €50.11
( produkt materiál: abs+pc+ silikónové produkt norma: hosť x 1+ čínskej a anglický manuál x 1+usb kábel 1 x menovitý výkon: 1.25 w (24*0.052/led modul) menovitý prúd: 300ma menovité napätie: dc5v kapacita batérie: 1500 mah )
Pridať do zoznamu prianí

Kreatívne Veterné Zvonkohry Ozdoby Na Auto, Prívesky Dovolenku Domáce Dekorácie Dream Catcher

€5.74 - €11.96
( vhodné príležitosti: prívesok je veľmi vhodný pre domáce dekorácie.wall art, spálňa, detská stan, obývacia izba, balkón, auto dekorácie, spoločenské a svadobné. najlepší darček: tento dreamcather prívesok je najlepšie požehnanie darček pre vás, )
Pridať do zoznamu prianí

Kreatívne Roztomilosť Cartoon Pony Strane Plátno Olejomalieb Na Stenu Umenie Maľovať Obrázky Domáce Dekorácie

€13.73
( produkty funkcia: 1. tovar predávame sú plátno-maľované jadrá, bez rámov. 2. používame najlepšie stroj na tlač a pomocou mastná atramentu, aby sa zabezpečilo, že obraz je plná a vodotesný, takže sa môže zachovali na dlhý čas. 3. používame )
Pridať do zoznamu prianí

Mama Potrebuje Nejaké Víno Plagát Kovová Doska Kino Kuchyňa Strany Dizajn Stenu Decor Tin Podpísať Plagát

€10.21 - €20.43
( klasické doska vintage kovové prihlásiť obývacia izba domáce dekorácie dosky múr umenia plagátu description viac kúpite, nižšia cena! môžete namiešať objednávku !prosím, povedzte nám štýly, ktoré chcete,alebo poznámku ,ďakujem! materiál: )