0

Menu

Robustná Konštrukcia Robustná Duté Z Pera Organizátor Hladký Hrana Peračník Multifunkčné Študentov Výrobky

Shop: Stôl Príslušenstvo & Organizátor
Robustná Konštrukcia Robustná Duté Z Pera Organizátor Hladký Hrana Peračník Multifunkčné Študentov Výrobky

Robustná Konštrukcia Robustná Duté Z Pera Organizátor Hladký Hrana Peračník Multifunkčné Študentov Výrobky

( 0 Recenzie )
€6.49 - €13.24
Sku: e10371

Informácie o výrobku

Robustná Konštrukcia Robustná Duté Z Pera Organizátor Hladký Hrana Peračník Multifunkčné Študentov Výrobky

Špecifikácie:

Nebudete poškriabaniu sami s týmto organizátor nie je určený len so zaoblenými rohmi, ale tiež má hladké hrany.Rotačné dizajn umožňuje jednoduché načítanie váš pero alebo make-up štetec.

Ak chcete, držiak na pero, ktoré má viac miesta na skladovanie rôznych druhov pier, tento produkt je váš prvý výber.Duté, dizajn robí tento držiak na pero vyzerať tak cool a individuálne.

Je vyrobené z plastového materiálu.

Dĺžka tento produkt je 13cm, šírka je 10 cm a výška je 10 cm.

Tento produkt je vhodný pre stolné, kancelárske, domov, atď.

Názov Položky: Držiak Na Pero

Materiál: Plast

Funkcia: Úspora Priestoru, Rotácia, Veľkú Kapacitu, Robustný

Veľkosť Detaily:

L: 13 cm/5.12", W: 10 cm/3.94", H: 10 cm/3.94" (Cca.)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1 x Držiak na Pero

  • Druh - Pero Držiteľov
  • Tvar - Kolo
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Plastové
  • Novinka - FANTASTICKÉ

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

M17F úspora Priestoru Súbor Box Priehľadný Plastový Rámček pre Knižnice, Zásuvky, a Stolné počítače

€0.65 - €0.99
( funkcie: ootdty udržať vaše kancelárske potreby usporiadané a chránené s týmto prenosné súbor poľa.vyrobené z kvalitného priehľadného pp materiál, je odolná a umožňuje jednoduché viditeľnosť obsahu. s jeho veľkú kapacitu, tento súbor )
Pridať do zoznamu prianí

Držiak Na Pero Multifunkčné Transparentné Viditeľné Veľké Kapacity Akryl Papiernictvo Make-Up Štetec, Ceruzka Úložný Box Domov Dodávky

€0.32 - €0.48
( držiak na pero multifunkčné transparentné viditeľné veľké kapacity akryl papiernictvo make-up štetec, ceruzka úložný box domov dodávky popis: na držiak na pero, ktoré má priehľadný dizajn, vám umožní prezerať obsah na prvý pohľad a nájsť )
Pridať do zoznamu prianí

Krásne Dievčatá Srdce Jednoduché Pero Držiteľov Stolový Organizér Tvorivé Malé Bin Študent Papiernictvo Úložný Box Plastové Pero Kontajner

€2.46 - €3.83
( 96140 ~ hot predaj ~ nové a vysokej kvality! 1. vysoká kvalita materiál: skladaný pero nádoba je vyrobená z ekologicky šetrných a non-jedovaté pp plastu, odolná a šetrné k životnému prostrediu, trvalo udržateľného využívania, nie je ľahké poškodenie, )
Pridať do zoznamu prianí

Podnikania Držiteľa Karty Strane Zatlačte Kartu Prípade Banka Kartu Členstvo Package Kovové Ultra Tenké Vizitku Balenie Box Organizátor

€5.00 - €6.42
( odrážky: 1、veľké kapacita: vizitku prípade môže držať asi 13-18 vizitky, v závislosti na hrúbke vizitku. 2、jednoduché použitie: box má zabudovanú zatlačte kartu, a je tlačidlo stlačené až do začatia vizitku.je to pohodlné a rýchle spustenie )
Pridať do zoznamu prianí

Ozdobná šnúrka na uniforme Držiteľa Karty so Skladacím Odznak Cievky Názov Odznak Klip Kvetinový Vzor, Id Odznak Držiteľ Nastaviť s ozdobná šnúrka na uniforme pre Ženy

€2.21 - €5.14
( ozdobná šnúrka na uniforme držiteľa karty so skladacím odznak cievky názov odznak klip kvetinový vzor, id odznak držiteľ nastaviť s ozdobná šnúrka na uniforme pre ženy popis: pohodlné a jednoduché použitie ozdobná šnúrka na uniforme držiteľa )
Pridať do zoznamu prianí

Jednoduché, Transparentné Karty Kryt Chránič Prípade Práce Karty Prípade Školy Kancelárske potreby IDENTIFIKÁCIA Držiteľa Karty Rukávy Cartoon PP Anti-stratené

€2.53 - €5.08
( informácie o produkte popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. funkcie: materiál: pp farby: 4 farby na výber veľkosť: 110*70 mm (1 palec =25,4 očakávané mm alebo 1 mm = 0.0393 inch) vzor: karikatúra package: )
Pridať do zoznamu prianí

Stôl Organizátor Stôl Držiak Na Pero Hexagon Ceruzka Pohár Make-Up Štetec Držiteľ Ploche Skladovanie Organizátor

€5.00 - €10.64
( popis na šesťhranné tvarované pohár je ideálny pre ukladanie perá, ceruzky,, stacionárne a kancelárske potreby. funkcie malých rozmerov a ľahko sa zobrazí na akýkoľvek stôl alebo počítadlo hornom povrchu. |jedinečné šesťhranný tvar )
Pridať do zoznamu prianí

Roztomilý Ženy Muži Odznak Banka ID Držiteľov Podnikania Držiteľa Karty Autobus Karty Kryt Prípade Držitelia Kreditných Kariet

€3.48 - €6.96
( úplne nové a vysokej kvality štýl:módne,roztomilý typ:držiteľovi karty držiteľa karty veľkosť: 11*7 cm môžete držať karty: 8.6x5.4cm bavlnené lano dĺžka: cca 15 cm farba:ako je znázornené charakteristika: 1.posuvný )
Pridať do zoznamu prianí

Odznak Kryt Vertikálne Karty Rukáv Držiak Id Odznaky Názov Chránič Lana Sestra Laná

€3.94 - €8.76
( popis tento praktický karty držiteľa, ktorý je vyrobený zo zliatiny zinku a silikónový materiál, ktorý môže byť použitý pre dlhodobé.vyrobené zo zliatiny zinku a silikónového materiálu, uzatvárateľnom tesnenie dizajn je schopný udržať svoju id kartu )
Pridať do zoznamu prianí

B36C Starožitné Ceruzka, Pero, Kontajner, Štetec, Nožnice kancelárske potreby Držiteľ Veľká Kapacita

€4.25 - €8.52
( funkcie: ootdty prenosná veľkosť a ľahký, ktoré vám pomôžu usporiadať svoj život pekný a čistý.to je tiež skvelý darček pre učiteľov, študentov, priateľov a ďalšie. solid farba a dizajn, prichádza s vynikajúcou vzhľad a veľké )
Pridať do zoznamu prianí

Vyšívané Zdravotníckych Pomôcok Roztomilý Štýl, Lekár, Zdravotná Sestra Zdvíhateľnej Odznak Cievky Držiteľa Karty Výstava Enfermera Názov Prístupu Na Kartu

€0.88 - €1.60
( materiál: abs veľkosť: 3.2x8.5cm popis: 1. tento zdvíhateľnej odznak klip je vyrobený z abs, non-jedovaté a ohňovzdorné.kovový klip je odolná, takže je ľahšie otvoriť svoje ruky a udržiavať ju v dobrom stave.nemusíte sa starať o clip )
Pridať do zoznamu prianí

Y1UB Plastové Úložný Kôš Súbor Zásobník Stola Dokument Časopis Úradu

€1.08 - €1.74
( úplne nové a vysokej kvality ootdty funkcia: tento súbor zásobník určený pre domáce alebo kancelárske skladovanie. ideálny na organizovanie písmeno veľké dokumenty, ako sú súbory, e-maily, časopisy, notebooky,pohľadnice, idol albumy )
Pridať do zoznamu prianí

Roztomilý A Kreatívne Panda Penholder Dekorácie Študent Office Desktop Dekorácie Cartoon Darček K Narodeninám Bambusu Trubice Nástroj Pre Ukladanie

€9.66 - €19.31
( roztomilý a kreatívne panda penholder dekorácie študent office desktop dekorácie cartoon darček k narodeninám bambusu trubice nástroj pre ukladanie poznámka: 1. tento výrobok predáva iba perá, držiaky a iné výrobky sa používajú len na strieľanie. 2. )
Pridať do zoznamu prianí

1pcs Pamäťovej Karty Úložné puzdro 22 Sloty CF/SD/SDHC/MS/DS Ochrany Taška Prenosná CF/SD Kartu, Držiak Kancelárske potreby

€0.90 - €1.28
( funkcia: univerzálny pamäťové karty púzdro. vodu odpudzujúce / anti-statické vnútorný materiál celkovo 8 semi-transparentný matný taška, ústretový celkom 22 karta oddelení 18 sloty pre sd/sdhc/mmc/xd/sony memory stick pro duo/minisd )
Pridať do zoznamu prianí

5 Kusov A4 210x297mm Supermarket Polica Obrázok, Plagát Cena Štítku Rám Magnetické Lepidlo Prihlásiť Držiak Displeja, Stojan Rada

€8.18 - €8.89
( informácie o výrobku : názov výrobku: 5 kusov a4 210x297mm supermarket polica obrázok, plagát cena štítku rám magnetické lepidlo prihlásiť držiak displeja, stojan doska materiál:abs+magnetické funkcia: recyklovať, eco-friendly vnútorné veľkosť papiera: 210x297mm(a4) )
Pridať do zoznamu prianí

Samolepiace Ploche Zásuvky Fixer Kábel Organizátor Stene Visí rozvodky Držiteľ Fixator Plug-in Vymeniteľné Stenu Fixer

€2.01 - €3.19
( popis: 1. pevný výkon: špeciálne navrhnutý pre výkon pásy / wan / tkaniva box / adaptér a diaľkové ovládanie, jednoduchá inštalácia rozvodky a odstránenie zmätok. 2. jednoduché a rýchle zariadenia: inštalácia priehľadné samolepiace akrylové )