0

Menu

Stôl Organizátor Stôl Držiak Na Pero Hexagon Ceruzka Pohár Make-Up Štetec Držiteľ Ploche Skladovanie Organizátor

Shop: Stôl Príslušenstvo & Organizátor
Stôl Organizátor Stôl Držiak Na Pero Hexagon Ceruzka Pohár Make-Up Štetec Držiteľ Ploche Skladovanie Organizátor

Stôl Organizátor Stôl Držiak Na Pero Hexagon Ceruzka Pohár Make-Up Štetec Držiteľ Ploche Skladovanie Organizátor

( 0 Recenzie )
€5.00 - €10.64
Sku: e41746

Informácie o výrobku

Popis

Na šesťhranné tvarované pohár je ideálny pre ukladanie perá, ceruzky,, stacionárne a kancelárske potreby.

Funkcie

Malých rozmerov a ľahko sa zobrazí na akýkoľvek stôl alebo počítadlo hornom povrchu. |Jedinečné šesťhranný tvar dizajn môže byť ľahko začlenené do rôznych domáce a kancelárske dekoroch.|Ceruzka môže Držiteľ kategorizovať rôzne položky na skladovanie, takže stôl tidier|make-up štetec držiteľ môže byť použitý pre skladovanie: rôznych kozmetických prípravkov, ako je make-up štetce obočie ceruzky laky na nechty make-up huby a Kancelárskych potrieb ako sú perá, make-up štetce ceruzky pravítka, nožnice lepiace pásky atď.|Položka je praktický úložný kontajner, ktorý je prevažne vyrobená z odolného materiálu, ideálny pre ukladanie svoje perá, štetce na make-up alebo iné drobné predmety.Premium materiál zabezpečuje jeho hladký povrch a dlhodobé použitie.Sú vhodné pre kancelárie, obývacej izby, študovňa, ploche, a je to tiež skvelý darček pre vaše deti.

- Materiál: PP

- Veľkosť:. 50X11. 70X5. 30 cm/ 6. 09X4. 60X2. 08in

- Farba: .

  • Feature5 - stacionárne skladovanie pohár
  • Feature4 - márnosť make-up štetec držiteľ
  • Feature3 - stolový držiak na pero organizátor
  • Feature2 - desktop vedierko
  • feature10 - rozdelené stojan organizátor
  • Feature1 - Pero Pohár
  • feature7 - kefa, stojan hrniec
  • feature8 - pero kontajner vedierko
  • feature9 - úrad pero
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • feature6 - šesťhranné pohár

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

IN White 3inch Kpop Photocard Úložný Box Flip Cover Klasifikácia Box Stôl Malé Karty Organizátor Skladovanie Prípade Škole Stationer

€2.95 - €3.94
( funkcie: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. popis: materiál:plast farba:biela veľkosť:9.5*6*2.5 cm (1 palec =25,4 očakávané mm alebo 1 mm = 0.0393 inch) balenie obsahuje:1pc úložný box upozornenie: 1. )
Pridať do zoznamu prianí

Kuchynské Nádoby, Držiak Na Pero Organizátor: 304 Nerezovej Ocele Prútika Organizátor Kovové Nádoby, Hlinený Hrniec Matný Presklená Kuchyňa

€7.35 - €16.34
( popis ak hľadáte držiak na pero s spoľahlivá kvalita a rozumná cena, poviem vám, že naša držiak na pero bude vaša najlepšia voľba.prijmeme vysoko kvalitnej nerezovej ocele materiál, takže si môžete udržať ju na dlhú dobu.môžete ho použiť aj na uloženie )
Pridať do zoznamu prianí

10PCS Priehľadné Laser Karty Skladovanie samolepiace Vrecko na Ochranu Taška Farebné Hviezdy, Kvety Foto Chránič Karty Štít Kryt

€2.46 - €3.61
( nové a vysokej kvality! materiál: funkcie opp farba: ako je znázornené veľkosť: odkaz obrázok balenie obsahuje: 10pcs poznámka: 1. vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby chyba 1-3 mm. 2. ako rôznych počítačoch )
Pridať do zoznamu prianí

2 Ks Borovice Držiak Na Pero Make-Up Štetec Skladovanie Gél Kontajner Šťavnaté Misy Hrniec Dreva Ceruzka Držiteľov

€6.21 - €12.92
( popis položka je praktický úložný kontajner, ktorý je prevažne vyrobená z odolného dreva materiálu, pre ukladanie svoje perá, štetce na make-up, rúžu alebo iné drobné predmety.premium materiál zabezpečuje jeho hladký povrch a dlhodobé použitie. funkcie - )
Pridať do zoznamu prianí

Vianočné Akryl Odznak Držiteľ Zdvíhateľnej Odznak Cievky Klip Teleskopická Klip Študentov Lekára, Sestry ID Držiteľa Karty Keychain 2023

€1.08 - €1.71
( popis produktu:1pcs odznak cievky klip funkcie : 1.tento zdvíhateľnej odznak držiak je vyrobený z akrylových, non-jedovaté, kovovú sponu odolné, ruky otvorené viac námahy, udržiavať dobré a vy sa nemusíte starať o klip bude rez diera do svetra, )
Pridať do zoznamu prianí

Vianočné Reštaurácia Bell Bar Bell Západnej Reštaurácia Špajzu Bell Služby Zákazníkom Bell

€5.95 - €11.88
( popis táto položka je hovoru bell, vyrobené s premium materiál, tak, že môže slúžiť po mnoho rokov.kvalitný materiál zabezpečí jej dlhú životnosť a praktickosti.je ideálny pre reštaurácie alebo baru použitie.to pomáha hostia vo vašej reštaurácii )
Pridať do zoznamu prianí

Požiarnej Vody Terč Pálenie v Pohode Podložka pod Myš s protišmykovým Gumovým Herné Mousepads Mat na Úrad Práce Počítača, Notebooku 7.9 x 9,5 palca

€2.43 - €3.28
( 【podložka pod myš s dizajnom] vyzýva počítač mouse pad, jedinečné, krásne navrhnuté tak, myši, podložky,vyzdobiť svoj stôl s váš obľúbený obrázok !používanie oblasti dostatočné na splnenie obvyklé pracovať a surfovať po internete.veľkosť: 9.5 x7.9 x0.12 ( )
Pridať do zoznamu prianí

Flyingbee Ovocia Avokádo Keychain Cartoon Telefón ozdobná šnúrka na uniforme Ženy Móda Popruh na Krk Laná Na ID Kartu Tlačidlá Telefónu X1000

€1.09 - €2.27
( vitajte na lietanie bee obchode! vezmite prosím na vedomie: @ po zaplatení,tovar bude dodávaný v 24-72 hodín. @ obrázok je prevzatý od seba, produkt je rovnaký ako obrázok, môžete si byť istí, kúpiť!!! @ budeme pokračovať v aktualizácii )
Pridať do zoznamu prianí

IN Priehľadného Plastu Úložný Box Photocards Malé Karty Úložný Box Stôl Organizátor Box Klasifikácia Box kancelárske potreby

€0.65 - €1.01
( 1. multi-funkčné skladovanie: karta film úložný box môžu byť použité na ukladanie všetkých druhov kariet, ako sú kreditné karty, členské karty, identifikačné karty, atď.v rovnakom čase, doklady a účty môžu byť tiež umiestnené na vašej pracovnej ploche )
Pridať do zoznamu prianí

Stohovateľné Značku Organizátor so Zarážkou 6-grid Sklon Pera Slot Ploche Marker Pero, Držiak na Písacie potreby Skladovanie Držiteľa

€32.71 - €64.12
( funkcie: stôl organizátor.tento stôl značku organizátor držiteľ so 6-grid naklonené, úložný priestor, 3 výsuvné zásuvky, plochý držiak zásobník na vrchole.vhodné na usporiadanie kancelárske potreby, kozmetické potreby, make-up nástroje, starostlivosť o )
Pridať do zoznamu prianí

Organizátor Akryl Úložný Stojan Ploche Dekorácie Názov Karty Modul Karty Displej Stojan Card Polica Vizitku Kontajner

€1.57 - €2.45
( materiál: akryl farba: transparentná veľkosť: jednovrstvový: 106x36x48mm 2layer: 108x59x68mm 3layer: 108x91x68cm balené zahrnuté:1x karta rack veľká kapacita :upgrade kapacity, môže pojať až 50pcs názov karty. široké )
Pridať do zoznamu prianí

Vrecko Názov Zliatiny firemnej Identity Bezpečnostný Certifikát Kryt ID Držiteľa Karty Prejsť Značku s ozdobná šnúrka na uniforme Práce Odznak

€1.23 - €1.92
( typ položky: držiteľovi karty materiál: hliníková zliatina štýl: priečne, vertikálne hmotnosť:20 g balenie obsahuje: 1 x držiteľa karty, 1 x lano outter veľkosť: 97*57*3 mm(3.8*2.24*0.12 palec) vnútorné veľkosť:86*54*1.8 mm(3.4*2.1*0.07 palec) lano dĺžka:45 )
Pridať do zoznamu prianí

Cool Monštrá Čínsky Drak Cthulhu Had Tiger XXL Veľké Mousepad Klávesnice Pad Gaming Mouse Pad

€6.31 - €9.02
( pozdvihnúť váš stôl nastavenia: naše rozšírené stôl pad mat opatrenia, poskytuje dostatok priestoru pre váš počítač, notebook, klávesnica a iné stôl položky. non-slip dizajn: naše trvanlivé non-sklzu materiálu zaručuje stabilný chod myši a klávesnice, )
Pridať do zoznamu prianí

Upozornenie Tabuľa Home Office Dovolenku Strany Železa Retro Č Zasahujúce Prihlásiť Verejné Prihlásenie

€5.95 - €15.25
( popis táto položka je upozornenie prihláste sa na -o, čo je dobre vyrobená zo železa materiál pre trvanlivé a praktické využitie.vinobranie farba a dizajn bude jeho praktickosti a popularitu medzi záhrada.môžete si zaslúžia mať jeden. funkcie -farba:ako )
Pridať do zoznamu prianí

Svetielka v tme Odznak Cievky Dinosaura Odznak Navijak Nastaviť Svietiť, Tmavé Dinosaura Odznak pákové s Kovový Klip pre Učiteľov, Kancelárie

€0.94 - €1.96
( svetielka v tme odznak cievky dinosaura odznak navijak nastaviť svietiť, tmavé dinosaura odznak pákové s kovový klip pre učiteľov, kancelárie popis: vysoko kvalitné svietiace materiály, ktoré svieti v tme po vystavení na svetlo. otáčanie )
Pridať do zoznamu prianí

Pero Rack Umenie Kefa Značka Držiteľa Stolový Stojan 82 Sloty Maľovať Štetcom Stojan Dropship

€2.40 - €3.58
( funkcie: ootdty udržať vaše pero v poradí: horné a dolné sloty pre karty sú navrhnuté tak, aby toto pero umiestnenie organizované, udržiavať pracovnú plochu čistú a upratané, aby vaše nástroje jednoduché dosiahnuť, nie je potrebné plytvať načasovanie )
Pridať do zoznamu prianí

Domov Školy Skladovanie Veľkú Kapacitu, Držiak Na Pero, Ceruzka Make-Up Úložný Box Ploche Organizátor Stojan Prípade Školského Úradu, Kancelárske Potreby

€0.23 - €0.33
( funkcie: 1.trvanlivé:vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, odolný. 2.ušetrite čas:ľahké nájsť to, čo chcete, a ušetriť váš čas. 3.veľkú kapacitu, môže mať veľa make-up štetce v rovnakom čase. popis: 1.ideálne )