0

Menu

IN Priehľadného Plastu Úložný Box Photocards Malé Karty Úložný Box Stôl Organizátor Box Klasifikácia Box kancelárske potreby

Shop: Stôl Príslušenstvo & Organizátor
IN Priehľadného Plastu Úložný Box Photocards Malé Karty Úložný Box Stôl Organizátor Box Klasifikácia Box kancelárske potreby

IN Priehľadného Plastu Úložný Box Photocards Malé Karty Úložný Box Stôl Organizátor Box Klasifikácia Box kancelárske potreby

( 0 Recenzie )
€0.65 - €1.01
Sku: e120974

Informácie o výrobku

1. Multi-funkčné skladovanie: Karta film úložný box môžu byť použité na ukladanie všetkých druhov kariet, ako sú kreditné karty, členské karty, identifikačné karty, atď.V rovnakom čase, doklady a účty môžu byť tiež umiestnené na vašej pracovnej ploche čistejšie a vaše položky usporiadanejší.

2. Vynikajúcu kvalitu: použité materiály sú tvrdé a trvanlivé, nie je ľahké crack alebo zdeformovať, čo môže chrániť kartu pred poškodením a sú stále román pre dlhodobé používanie.

3. Jednoduchý design: box dizajn je jednoduchý a elegantný, môžete zápas s každej domácnosti štýl, vhodné na rôzne príležitosti, ako sú kancelárie, rodiny, školy, atď.

4. Ľahko sa prenáša: Karta film úložný box je mierne vo veľkosti a nie zaberajú miesto, čo je výhodné pre vás niesť, keď ju potrebujete a môžu vám poskytnúť pohodlie kedykoľvek a kdekoľvek.

5. Veľká kapacita: jednu kartu môžete uložiť viac kariet.Veľkou kapacitou dizajn môže splniť vaše potreby pre veľký úložný bez obáv dostatok ukladacieho priestoru.

Špecifikácia:

Materiál:Plast

Veľkosť:13*8.6 cm

Farba: Ako je znázornené

Použitie: Karta Úložný Box

Balík obsahuje:

1 *Úložný Box

Poznámka:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt

skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

2. Prosím, aby 0.1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Marker Pero, puzdro, Farebné Značky Organizátor Multifunkčné Transparentného Laku Náčrt Značky Marker Pero Úložný Box

€2.17 - €4.17
( popis: vysoká kvalita: marker pero úložný box je vyrobený z vysoko kvalitného materiálu, plastu, odolná, ľahká, prenosná, nepremokavá. funkcia: tento marker pero skladovanie organizátor box s jednotlivými slot je určený na ochranu, ukladať a usporiadať )
Pridať do zoznamu prianí

Domov Školy Skladovanie Veľkú Kapacitu, Držiak Na Pero, Ceruzka Make-Up Úložný Box Ploche Organizátor Stojan Prípade Školského Úradu, Kancelárske Potreby

€0.23 - €0.33
( funkcie: 1.trvanlivé:vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, odolný. 2.ušetrite čas:ľahké nájsť to, čo chcete, a ušetriť váš čas. 3.veľkú kapacitu, môže mať veľa make-up štetce v rovnakom čase. popis: 1.ideálne )
Pridať do zoznamu prianí

Stolný Držiak na Pero Prenosné Živice Držiak na Pero Roztomilý Tvarov na Ploche Organizácie Dinosaura Dolphin Penguin Mačka, Pes, Králik Ideálne

€2.00 - €3.12
( stolný držiak na pero prenosné živice držiak na pero roztomilý tvarov na ploche organizácie dinosaura dolphin penguin mačka, pes, králik ideálne popis: vysoko kvalitnej živice materiál zaručuje odolnosť a dlhú životnosť. roztomilý zvierat )
Pridať do zoznamu prianí

10 Pack Ťažkých Zdvíhateľnej Odznak Cievky Id Držiteľa Karty S Klip A Keyring Karabína Keychain S Spona Čierna

€5.78 - €13.45
( 10 pack ťažkých zdvíhateľnej odznak cievky id držiteľa karty s klip a keyring karabína keychain s spona čierna [top kvalitu]tento zdvíhateľnej karabína je vyrobený z abs a zliatiny zinku, ktoré je kvalitné a opotrebovaniu.tento zdvíhateľnej karabína má vynikajúci )
Pridať do zoznamu prianí

Zaťahovacie Odznak Držiak Cievky Klip 3 Balík, Id Odznak Držiak S Otočným Modul Háčik Krúžok Na Kľúče Prívesok

€4.52 - €10.52
( ťažká: tento odznak podržte je riešené puzdro a čierny matný povrch.aby bolo odolné a pekne vyzerajúce.(pojme až 7 tlačidlá a 1 id odznak) výhodné:zdvíhateľnej cievky kábel pre hladké predĺženie, ponúka jednoduchý spôsob, ako nosiť a držať vaše )
Pridať do zoznamu prianí

2-v-1 Pero Držiak Pásky Stolový Zásobník Organizátor Držiteľ kancelársky Stôl Dekorácie Pre Deti, Dospelých Home Office Školy Stôl

€2.44 - €3.49
( 2 v 1, multifunkčný držiak na pero tvorivé kancelársky stôl papiernictvo organizátor retro kazeta pásky dávkovač držiak na pero darček pásku roll: keď role pásky vyčerpá je to naozaj rýchle a jednoduché vymeniť ho za nový roll. vlastnosti: )
Pridať do zoznamu prianí

6 Ks Zdvíhateľnej Odznak Držiteľ Nastaviť Tlačidlo Klip Držiteľ Nastaviť pre Názov Značky

€8.51 - €17.37
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality jednoduché použitie.robustný tlačidlo ukončenia, 360 spining, super flexibilné a elastická.ľahko stanoviť na opasok, tričko vrecko na kľúč, reťaz, atď.veľmi vhodné pre nosenie vaše kľúče, )
Pridať do zoznamu prianí

Vianočné Odznak Držiak ID Odznak Držiak S Klip Vianočné Tematikou Meno Zamestnanca Roztomilý Odznak Cievky Pre Lekárov, Deti, Študenti

€3.00 - €4.62
( udržať vaše id a kľúče bezpečné so naše zimné odznak cievky.hrajú roztomilé vianoce dizajn, je to nosenie, odolný, ľahko sa prenáša, a nie je ľahké spadnúť.bezpečne uloží svoje veci, pri zachovaní ich dosah.ideálny pre dovolenku! špecifikácia: materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

6/10 Kusov Držiteľa Karty Stojan Priehľadný Priehľadný Akrylový Názov Karty Držiteľ Organizátor Veľkú Kapacitu Úradu Vizitku Stojan

€13.42 - €26.86
( popis podnikania držiteľa karty je vyrobený z hrubé a pevné akrylátové materiály pre bezpečné a dlhodobé použitie.priehľadný dizajn je jednoduché prezerať.chráni vaše vizitky v dobrej kondícii a podporuje vaše podnikanie. špecifikácie názov: )
Pridať do zoznamu prianí

Slnečnica Laná pre Id Odznaky a Kľúče, Roztomilý ID Odznak Držiak s ozdobná šnúrka na uniforme, pre Ženy, Učiteľ, zdravotná Sestra

€4.46 - €11.15
( tento identifikátor držiteľa karty so zodpovedajúcou módne prídavné pridať farbu do vášho neformálne alebo formálne oblečenie.oni sú skvelé organizátor pre svoje meno odznaky, kľúče, kreditné karty, bankové karty, identifikačné karty, ovládač karty, kľúče )
Pridať do zoznamu prianí

Jednoduché Stohovateľné Súbor Stojan A4 Súbor Skladovanie Zásobník INY Štýl Ploche Organizátor Papiere, Dokumenty Drobnosti Organizátor pre Domáce Kancelárie

€6.88 - €10.59
( typ položky: stohovateľné súbor rack materiál: pp plastu farba: 3 farby veľkosť: 330x295x90mm(12.99x11.61x3.54in)/330x295x120mm(12.99x11.61x4.72in) balenie obsahuje: 1pc súbor rack 1. vezmite prosím na vedomie, že fotografia nevykazuje skutočná veľkosť, prosím pozrite )
Pridať do zoznamu prianí

Vysoko Kvalitné Kovové Vizitku Prípade Kancelársky Stôl Zobrazenie Tabuľky Business Tabuľka Príslušenstvo Držiak Klip Memo Klip Rezbárstvo Logo

€4.19 - €6.75
( upozornenie: pre zákazníkov, ktorí potrebujú prispôsobiť logo, prosím, poslať logo súbor na nás prostredníctvom platformy alebo e-mailom: [email protected] po zadaní objednávky.prispôsobené produkty nepodporujú vráti.ak potrebujete pomoc, obráťte sa na náš )
Pridať do zoznamu prianí

2 Pack Ťažkých Zdvíhateľnej Odznak Držiak Cievky,Kovové ID Odznak Držiak S Opasok Krúžok Na Názov Karty Keychain

€5.26 - €9.06
( stavať sa na posledné:všetky kovové zliatiny zinku konštrukcia s oceľovým drôtom kábel je najviac odolné zaťahovacie odznak držiteľ, testované pod viac ako 100 000 ťahá.balenie obsahuje 2 ks zdvíhateľnej id odznak držiak cievky s klip a id popruh, trvať večne. ťažká:max )
Pridať do zoznamu prianí

JF762 Čierna Mačka, Móda, Psie Packa Zdvíhateľnej Odznak Cievky Študent, zdravotná Sestra Výstava ID Názov Karty Odznak Držiteľ Kancelárske potreby

€1.36 - €2.27
( ak potrebujete zmiešané veľkoobchodný alebo katalógu, prosím, kontaktujte nás veľké objednávky mať veľkoobchodnú cenu, prosím informujte nás! 1.robíme drop shipping, rýchle dodanie !! 2.ak sú potrebné obrázky bez vodotlače, prosím, )