0

Menu

Krásne Dievčatá Srdce Jednoduché Pero Držiteľov Stolový Organizér Tvorivé Malé Bin Študent Papiernictvo Úložný Box Plastové Pero Kontajner

Shop: Stôl Príslušenstvo & Organizátor
Krásne Dievčatá Srdce Jednoduché Pero Držiteľov Stolový Organizér Tvorivé Malé Bin Študent Papiernictvo Úložný Box Plastové Pero Kontajner

Krásne Dievčatá Srdce Jednoduché Pero Držiteľov Stolový Organizér Tvorivé Malé Bin Študent Papiernictvo Úložný Box Plastové Pero Kontajner

( 0 Recenzie )
€2.46 - €3.83
Sku: e24792

Informácie o výrobku

96140 ~ HOT PREDAJ ~

Nové a vysokej kvality!

1. Vysoká kvalita materiál: skladaný pero nádoba je vyrobená z ekologicky šetrných a non-jedovaté PP plastu, odolná a šetrné k životnému prostrediu, trvalo udržateľného využívania, nie je ľahké poškodenie, a ľahko sa čistí.

2. Jedinečný dizajn: dizajn s zvláštne vzory dáva ľuďom skladaný vizuálny efekt, ktorý je moderný a inovatívny.Nie je to len pero kontajner, ale aj dekorácie, ktoré môžu zlepšiť štýl office alebo štúdia.

3. Multi-function: to nemôže byť použitá len ako pero kontajner, ale aj obchod nožnice, pravítka a ďalšie kancelárske drobnosti pomáhajú udržiavať čistotu a organizáciu ploche.

4. Široký úložný priestor: skladaného pero kontajner je primeranej veľkosti, poskytuje priestranný úložný priestor, ktorý sa dá umiestniť na perá rôznych veľkostí, takže je ľahké nájsť a zvýšenie efektívnosti.

5. Široký rozsah použitia miesta: či študentom používať v škole, v kancelárii alebo aj doma, je to ideálna voľba a perfektný darček pre študentov, priateľov a rodiny.

Materiál: PP

Farba: Ako je znázornené

Veľkosť: 10*10 cm

Balenie obsahuje: 1PC

Poznámka:

1. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby chyba 1-3 mm.

2. Ako rôznych počítačoch zobraziť rôzne farby, ďakujeme za pochopenie, skutočný produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

  • Druh - Pero Držiteľov
  • Názov Značky - KOQZM
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Novinka - FANTASTICKÉ
  • Tvar - Iné

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Quicksand Perličiek Motýľ Odznak Držiteľ 360 Otočiť ID Karty Klip Ľahko Vytiahnuť Pracky Názov Značky Práce Karty Zdvíhateľnej Odznak Cievky

€1.62 - €3.36
( farba: ako na obrázku odznak klip materiál:akryl package:funkcie opp taška zaťahovacie cievky dĺžka:65 cm/25.59 palec balík obsahuje:1pc zdvíhateľnej odznak cievky poznámka: 1. tam môže byť 0-1 cm normálne meranie chyba. 2.farby )
Pridať do zoznamu prianí

Hot Predaj 50Pcs/pack Trblietavý Láska Srdce Laser Kpop Idol Photocard Karty Rukávy Foto Karty Ochranné Skladovanie Taška

€3.48 - €5.43
( nové a vysokej kvality! typ: idol photocard karty rukávy materiál: plasty farba: ako je znázornené veľkosť: 6typ x 9 cm balenie obsahuje: 50pcs/pack poznámka: 1. vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby chyba 1-3 )
Pridať do zoznamu prianí

Dropship Plastové Priestoru Držiak na Pero Fillable Prázdne Prenosné Nádoby Držiak pre Vonkajšie Cestovanie pre Prenosné

€2.02 - €3.47
( úplne nové a vysokej kvality ootdty funkcie: vyrobené z vysoko kvalitného plastu s elegantný a módny dizajn. funkcie multi oddelení, jednoduchý dizajn a kompaktná veľkosť poskytne oveľa väčšie pohodlie používateľov. používa )
Pridať do zoznamu prianí

Halloween Karneval Herné Gumová Podložka pod Myš 800x300mm Tekvica Mousepad s Anti-Slip Šité Okraje pre Úrad Práce Domov Dary

€5.66 - €7.97
( 【predĺžená veľkosť] vyzýva táto podložka pod myš je dostatočne veľký, aby podržte vaše herné myši v plnej veľkosti, mechanické klávesnice a ostatné plochy dodávky, môže nahradiť menšie tradičné veľkosti myši, podložky.udržiavať pracovnú plochu )
Pridať do zoznamu prianí

Drevené Business Držiteľov Karty Poznámka Držiteľ Zobrazovacieho Zariadenia, Karty, Stojan, Držiak Na Kancelárske Potreby, Papiernictvo Doplnky Organizátora

€5.41 - €7.73
( balenie obsahuje: 1 kus držiteľa karty produkt bude neustále inovované, vzhľad a farba môžu byť zmenené, prosím, nevadí.a vziať do úvahy pred zadať objednávku, ak máte požiadavku na farbu a vzhľad. )
Pridať do zoznamu prianí

2 Ks Skrinka Polica Jedinečný Bookends pre Police Kovové Regálové Stojany Zátka Dekoratívne Študent Štúdium

€11.75 - €24.99
( popis na robustná kovová konštrukcia zaručuje odolnosť a stabilitu, čo je spoľahlivý doplnok vášho pracovného stola alebo police.môžete ľahko organizovať vaše knihy a udržať ich v dosahu.tieto bookends sú musia mať pre každý študent alebo kniha hľadá )
Pridať do zoznamu prianí

Vhodné Označiť Držiteľ Office Ceruzka Organizátor Domácnosti Stôl Organizátor Štúdia Príslušenstvo

€9.95 - €19.90
( popis máte problémy s vaším chaotický ploche?hľadáte multifunkčný stôl organizátor, ktorý vám pomôže usporiadať vaše tlačoviny a drobnosti, aby ploche čisté a upratané?ak áno, mali by ste sa pozrieť na náš stôl organizátor box. funkcie -farba:biela -materiál:plast -veľkosť:21.00x14.50x13.00cm/8.25x5.70x5.11v -vyrobené )
Pridať do zoznamu prianí

Veľká-kapacita Penholder make-up Štetec, Držiak na Písacie potreby Študentov Úložný Stojan Kozmetické 360° Otáčanie Stola Organizátor

€8.29 - €11.67
( úplne nové a vysokej kvality! názov: penholder materiál: plast farba: ako na obrázku veľkosť: ako znázorňujú množstvo:1 kus funkcie: 1. túto veľkú kapacitu ploche držiak na pero je desktop dekorácie a môže byť )
Pridať do zoznamu prianí

6 Ks Plastových Úložný Box S Vekom Viacúčelový Plavidlá Organizátor Plastové Nádoby Jasné, Peračník

€31.80 - €56.78
( 6 ks plastových úložný box s vekom viacúčelový plavidlá organizátor plastové nádoby jasné, peračník balenie obsahuje: dostanete 6 priehľadné plastové kontajnery s vekom, v dostatočnom množstve na to, aby vyhovoval vašim skladovanie, organizácie a nahradenie )
Pridať do zoznamu prianí

1pcs Pamäťovej Karty Úložné puzdro 22 Sloty CF/SD/SDHC/MS/DS Ochrany Taška Prenosná CF/SD Kartu, Držiak Kancelárske potreby

€0.90 - €1.28
( funkcia: univerzálny pamäťové karty púzdro. vodu odpudzujúce / anti-statické vnútorný materiál celkovo 8 semi-transparentný matný taška, ústretový celkom 22 karta oddelení 18 sloty pre sd/sdhc/mmc/xd/sony memory stick pro duo/minisd )
Pridať do zoznamu prianí

5 Kusov A4 210x297mm Supermarket Polica Obrázok, Plagát Cena Štítku Rám Magnetické Lepidlo Prihlásiť Držiak Displeja, Stojan Rada

€8.18 - €8.89
( informácie o výrobku : názov výrobku: 5 kusov a4 210x297mm supermarket polica obrázok, plagát cena štítku rám magnetické lepidlo prihlásiť držiak displeja, stojan doska materiál:abs+magnetické funkcia: recyklovať, eco-friendly vnútorné veľkosť papiera: 210x297mm(a4) )
Pridať do zoznamu prianí

PU kožené reklamné nápisy, vizitky box business výstava darček nehrdzavejúcej ocele logo kovové karty držiteľ karty skladovanie

€8.82
( [product name] nehrdzavejúcej ocele laminovaných vizitiek box 【produktu materiál] vyzýva nerez + pu špecifikácie 98*65*13mm )