0

Menu

Roztomilý Ženy Muži Odznak Banka ID Držiteľov Podnikania Držiteľa Karty Autobus Karty Kryt Prípade Držitelia Kreditných Kariet

Shop: Stôl Príslušenstvo & Organizátor
Roztomilý Ženy Muži Odznak Banka ID Držiteľov Podnikania Držiteľa Karty Autobus Karty Kryt Prípade Držitelia Kreditných Kariet

Roztomilý Ženy Muži Odznak Banka ID Držiteľov Podnikania Držiteľa Karty Autobus Karty Kryt Prípade Držitelia Kreditných Kariet

( 0 Recenzie )
€3.48 - €6.96
Sku: e42981

Informácie o výrobku

Úplne nové a vysokej kvality

Štýl:Módne,Roztomilý

Typ:držiteľovi Karty

Držiteľa karty Veľkosť: 11*7 CM

Môžete držať karty: 8.6x5.4cm

Bavlnené lano dĺžka: cca 15 cm

Farba:Ako je znázornené Charakteristika:

1.Posuvný kryt dizajn

To môže posúvať hore a dole voľne, skryť snap zips, karta nie je ľahké spadnúť po je upevnený

2.Dvojvrstvové veľkú kapacitu, viac praktických

Jednoducho dať dole dvoch ID karty veľkosti karty

Balenie Obsahuje:2PCSx držiteľa Karty

Poznámka:

1.Prosím, aby 0.1-0.3 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie, vďaka.

2.Vezmite prosím na vedomie, pretože svetlo ožiareniu alebo obrazovky počítača rozdiel, takže sa nemôžem zaručiť, fotografie a skutočná farba je 100% isté.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

IN White 3inch Kpop Photocard Úložný Box Flip Cover Klasifikácia Box Stôl Malé Karty Organizátor Skladovanie Prípade Škole Stationer

€2.95 - €3.94
( funkcie: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. popis: materiál:plast farba:biela veľkosť:9.5*6*2.5 cm (1 palec =25,4 očakávané mm alebo 1 mm = 0.0393 inch) balenie obsahuje:1pc úložný box upozornenie: 1. )
Pridať do zoznamu prianí

Prenosné Praktické Ľahký Kábel Organizátor Riadenia Kompaktný pre Domáce Stôl Drôt, Kábel Klip pre Domáce

€0.95 - €2.14
( kábel držiak, samolepiaca stôl riadenia silikónové 3/5/7 otvory drôt, kábel organizátor klip na ploche popis: silná lepivosť dizajn robí kábel držiak možno ľahko stanoviť na stole a nie je ľahké spadnúť. tento kábel držiak je navrhnutý )
Pridať do zoznamu prianí

Zaťahovacie Laná Pre ID Odznaky A Keychain S PU Kožené Držiteľ Učiteľ Laná Odlúčených Pre Ženy

€4.61 - €9.22
( naše zdvíhateľnej ozdobná šnúrka na uniforme má potravinársky silikón je vyrobený.hladký okraj.žiadne špeciálne vôňu.sú ľahké a pohodlné, nie je potrebné sa obávať o ich lámanie.vhodné pre rôzne oblečenie a rozličných príležitostiach sa nosí, je )
Pridať do zoznamu prianí

4-Dielna Ceruzka Držiak Na Pero Banku, Make-Up Štetce Držiak Na Stôl Papiernictvo Organizátor Nehrdzavejúcej Ocele (Gold)

€27.21 - €39.44
( 4-dielna ceruzka držiak na pero banku, make-up štetce držiak na stôl papiernictvo organizátor nehrdzavejúcej ocele (zlato) zrkadlový povrch a veľmi hladký. ceruzka poháre je kompaktný a nie zaberajú veľa miesta.ideálny pre decluttering pracovný stôl, pult, )
Pridať do zoznamu prianí

Flip Úložný Box Priehľadný Ploche Úložný Box LED Reflektor Balenie Box na Sebe Svetlometu Plastové Okno

€4.75 - €7.54
( opísať: komoditné meno: led reflektor balenie box materiál: pp živice rozmery: ako zobrazuje obrázok farba: transparentná vlastnosti: ľahké skladovanie, vlhkosti-proof, ochrana životného prostredia funkcia: organizovať, )
Pridať do zoznamu prianí

Žltá Kačička Ceruzka Držiak na Pero PU Kožené Stôl Skladovanie Organizátor Ženy Roztomilý make-up Štetec Box pre Domáce Kancelárie Školské potreby

€12.48 - €24.95
( kožené premium materiál: povrch držiak na pero je vyrobené z vysoko kvalitnej pu kože a vo vnútri a na spodnej časti sú vyrobené z mäkkej flanelové, čo je trvalé a šetrné k životnému prostrediu. 2 jednotlivých oddelení: tento držiak na pero )
Pridať do zoznamu prianí

Multi-funkčný písací Stôl Organizátor Úložný Stojan Stolový Držiak na Pero Písacie potreby pre PRÍPAD Školského Úradu Suppies

€4.51 - €6.10
( úplne nové a vysokej kvality ootdty funkcie: tento stôl organizátori a príslušenstvo, ktoré bude mať váš kancelárske priestory vyzerá skvelo a predvádzal svoj štýl. aj svetlé farby a krásne zdobené a poskytne vám relaxovať počas )
Pridať do zoznamu prianí

Roztomilé Ružové Láska Držitelia Kreditných Kariet Keychain Banka ID Držiteľov Odznak Karty Kryt Prípade Podnikania Držiteľa Karty Študent Dodávky

€0.54 - €0.83
( nové a vysokej kvality! popis: 1. [hrubé láska dizajn]: ružová láska dizajn, plný hrubé lásku a teplo, prináša dotyk teplé farby do svojho každodenného života, je ideálny darček pre príbuzných, priateľov alebo seba. 2. [vysoká kvalita )
Pridať do zoznamu prianí

Stôl Organizátor Kvet-tvarované make-up Štetec Kontajner Žiarivé Farby Veľkú Kapacitu, Pero, Držiak na Písacie potreby

€3.41 - €7.59
( popis typ:držiak na pero farba:ako je znázornené materiál:hips veľkosť:13.9*13.5*8 cm(5.47*5.31*3.15 v) balenie obsahuje:1 ks držiak na pero popis: kvet-tvarované úložný box pre vedenie skladovanie usporiadaná )
Pridať do zoznamu prianí

Flyingbee X2264 Zábavné Psík Jazvečík Osobnosti ID Držiteľa Karty Autobus Držiteľa Karty Zamestnancov Karty ozdobná šnúrka na uniforme Pre Kľúče, Telefón DIY Visieť Lano

€1.13 - €1.71
( 100% úplne nové a vysokej kvality! materiál: plast dĺžka lana: asi 45 cm (o 17.7 cm) čistá hmotnosť lana: o 14g držiteľa karty čistá hmotnosť: približne 22 držiteľa karty + ozdobná šnúrka na uniforme čistá hmotnosť: cca 36 )
Pridať do zoznamu prianí

Kovové Vizitku Displej Držiak Na Stôl Moderné Obchodné Meno Karta Stojan Upscale Karty Skladovanie Zásob

€1.29 - €1.85
( špecifikácie veľkosť: 10 * 4,5 cm materiál: železo drôt+elektrolytické pokovovanie funkcie: 1. [elegantné kovové line design] tento čierny business card je veľmi módne.to je roztomilý malý držiteľa karty.lesklý kovový povrch sa )
Pridať do zoznamu prianí

10pcs Matný Zip Lock Plastového Vrecka make-up Skladovanie Taška Vodotesný Zips Reclosable Tašky Darčekové Balenie Hologram Zips vreciek

€2.29 - €3.26
( nové a vysokej kvality! materiál: pe farba: ako je znázornené veľkosť: 15 cm*10.5 cm balenie obsahuje: 10pcs poznámka: 1. vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby chyba 1-3 mm. 2. ako rôznych počítačoch zobraziť )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Domácnosti Časopis Držiteľov Office Knihy Organizátori Multi-function zakladačov

€5.77 - €11.53
( popis ste nespokojný, keď tam je vždy v kancelárii ploche?stále nie nájsť ideálne riešenie pre usporiadanie kníh, novín, časopisov, dokumentov?nebojte sa, náš ploche organizátor je skvelý nástroj pre vás.vhodné pre štúdium písací stôl, office skladovanie. funkcie -farba:čierna, )
Pridať do zoznamu prianí

1PC Priehľadného Plastu Úložný Box Photocards Malé Karty Úložný Box Stôl Organizátor Box Klasifikácia Box kancelárske potreby

€0.32 - €0.58
( funkcie: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. otváracie úložný box, môžu byť použité na ukladanie rôznych drobných predmetov. transparentné karty úložný box, ľahko identifikovať a používať. vyrobený z vysoko-kvalitného plastu, )
Pridať do zoznamu prianí

10 Farieb Nový Lesk Akryl Vianočné Odznak Cievky Zdvíhateľnej ID Odznak Držiak S 360 Rotujúce Alligator Klip Meno Držiteľa

€1.91 - €2.73
( farba: ako na obrázku odznak cievky materiál: vysoko kvalitná abs odznak klip materiál:akryl lesk package:funkcie opp taška zaťahovacie cievky dĺžka:60 cm hmotnosť:22g informácie o produkte 1.nové položky môžu )