0

Menu

6 Sety Guitar Tuner Skrutky Guitar Tuner Matice s Montážne Skrutky a Podložky

Shop: Hudobné Nástroje
6 Sety Guitar Tuner Skrutky Guitar Tuner Matice s Montážne Skrutky a Podložky

6 Sety Guitar Tuner Skrutky Guitar Tuner Matice s Montážne Skrutky a Podložky

( 0 Recenzie )
€4.87 - €9.73
Kategória: Hudobné Nástroje
Sku: e373542

Informácie o výrobku

Popis

Gitara ladenie kolíky pevného matice a skrutky s podložkou sady sú musia mať pre akustickú gitaru hráčov.Navrhnutý špeciálne pre ľudové gitary, zabezpečuje vynikajúcu priľnavosť.Štýlový a elegantný dizajn dodáva dotyk sofistikovanosti do vášho prístroja.

Funkcie

- Farba: Strieborná

-Materiál:Zliatiny

- Veľkosť: 1.60X1.00X1.00cm/0.63X0.39X0.39in

-Špeciálne navrhnutý pre ľudové gitary, to guitar tuner priechodiek a podložky set je vhodný pre guitar tuner kolíkov.

-Elegantný farba tieto gitary príslušenstvo dodáva štýlový a elegantný zmysel pre gitaru.

-Pevne skrutku a ostrekovania zaisťuje zvýšenú stabilitu pri inštalácii guitar tuner kolíkov.

-Matice, skrutky a podložku nastavenie umožňuje inštaláciu jednoduché a pohodlné, stabilné a dlhodobé použitie.

- Ľahký a vhodnú veľkosť nebude trvať až príliš veľa priestoru vo vašej nástroj prípade.Ideálna veľkosť vykonávať.

6 x orechy 6 x podložky 6 x skrutky

  • feature9 - akustická gitara ladenie orechy
  • feature7 - akustická gitara tuner skrutky
  • feature6 - Guitar Tuner Podložka
  • feature11 - akustická gitara tuner podložka
  • Feature4 - gitara ladenie orechy
  • feature8 - gitara matica
  • Feature2 - guitar tuner skrutky
  • Feature1 - akustická gitara skrutky
  • Feature3 - elektrická gitara matica
  • feature10 - akustická gitara tuner orechy
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Feature5 - guitar tuner orechy

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Yinfente Elektrická Gitara Krku Nahradenie Jedného Kusu Dreva 22 Pražec 24.75 Palcový Rosewood Hmatník Lichobežníka Vložkou Nedokončené #L12

€111.38
( modname=ckeditor popis: elektrická gitara krku funkcie: nové elektrické krku gitary . krk dreva: z jedného kusu dreva vyrobené mahagónového dreva krku gitary hmatník drevo: rosewood hmatník povrchová úprava: nedokončených vsadenie: )
Pridať do zoznamu prianí

25pcs Gitara Vybrať Punč Celuloid Vybrať Pásy Prispôsobiť DIY Gitara Vybrať Pásy Gitara Vybrať Punč 2021 Best Vysoká Kvalita

€11.52 - €19.20
( popis: diy gitara vybrať punč listy.skvelé pre gitaru vybrať s hladké a štrajkujúci povrch. vyrobené z prémiového materiálu, gitara vybrať punč listy sú trvanlivé a šetrné k životnému prostrediu. úžasné farby a dizajn sa hodí pre )
Pridať do zoznamu prianí

Celý Uzavretý Reťazec Tlačidlo 4 String Bakelite Bass Head Akord Ladenie Kolíkov Prijímačov Gitarové Príslušenstvo Basy Príslušenstvo

€14.47 - €19.82
( názov produktu: bakelite basy plne uzavretý reťazec tlačidlo vlastnosti: 4 ks/set, 2 doľava a 2 vpravo, alebo 4 doľava alebo 4 správne kúsky, každý set je vybavený 4 skrutky, 4 podložky a 4 orechy. materiál: zliatiny zinku farba: zlatá obsah )
Pridať do zoznamu prianí

Prst Tipy, Stredné, Ploché Thumbpicks, Celuloid Gitara Prst Tipy (24 Ks Tipov)

€8.67 - €12.39
( prst tipy, stredné, ploché thumbpicks, celuloid gitara prst tipy (24 ks tipov) ponúkame zľavy pre veľké množstvo.vitajte na kontakt s nami! čo získate: 24 tipov, náhodné farby, môže ponúknuť rôzne štýly zápas aj váš rôzne oblečenie, keď )
Pridať do zoznamu prianí

Nové Čínske Ľudové Dychové Hudobné Nástroje Suona,Kvality Rosewood Rod Profesionálne Ručne Vyrobený Nástroj Suona Tlačidlo G

€13.36 - €16.69
( suona, bežne nazývaný program ,je druh populárnej ľudovej nástroj okolo číne. suona výslovnosť je prenikavý a nahlas.v minulosti to bolo väčšinou používa v ľudovej spev kluby/yangko kluby/bicie troupes a miestne ľudové umenie a opera sprievod.po kontinuálneho )
Pridať do zoznamu prianí

Kovové Soild Hrazda Tailpiece String Kresliacej Plochy Pre Jazz Guitar Použitie(Strieborný)

€9.60 - €21.33
( popis kovový materiál s lešteným, nielen praktické, ale tiež sa dá použiť ako jednoduché dekorácie nástroj pre vašu gitaru.vhodné pre jazzovú gitaru použiť, skrutky sú zahrnuté, aby ste sa viac jednoduchá inštalácia. 6 string profesionálne navrhnutý.a )
Pridať do zoznamu prianí

E-WAVE Mini Gitara Zosilňovač, Reproduktory 5W Drumbľa Reproduktory, Gitaru Guitar Amp Diely Príslušenstvo pre Prax

€19.19 - €29.51
( je potrebné 9v batéria (nie include) je potrebné 9v batéria (nie include) je potrebné 9v batéria (nie include) funkcia: výkon: 5w reproduktor:3 fucntion:vstup,drive,hlasitosť,tón,slúchadlový výstup rozmer:13,5 )
Pridať do zoznamu prianí

Bubienok Regulátor Bubon Drôt Nečistôt Regulátor Nástroj Na Konci Zhodiť

€57.95
( popis prijatie veľmi kvalitné materiály, ktoré vám umožnia používať pre veľmi dlhý čas.aj keď je to jednoduchý dizajn, je to veľmi praktické, keď ju použijete.vynikajúce spracovanie našich výrobkov vám prinesie dobré skúsenosti.jednoduché a pohodlné )
Pridať do zoznamu prianí

Piesok drvenie Plastov 1 Tvar Gitary, Basy Pickguard Dutiny Kryt Kryt Zadnej Dosky Elektroinštalácie BackPlate / LJ-YZ04 - Black

€4.45 - €5.55
( farba : čierna materiál: plast.povrchová úprava: piesok brúsenie hmotnosť: 15 g/kus balík v cene: 1 x gitara dutiny kryt 2 x skrutky oznámenie pre nákup príslušenstvo elektrické gitary pretože tam je tak veľa rôznych druhov elektronických gitarové )
Pridať do zoznamu prianí

Pozauna Stlmiť Hudbu Nástroj Rovno Tenor Šál Tlmič Plastu Abs Zariadenia

€5.52 - €11.04
( popis ak ste pozauna prehrávač, potom vám nesmie chýbať naše t rombone stlmiť .vyrobené z abs materiálu, je a trvanlivé.môžete ľahko nainštalovať na t rombone , ktoré má určitú muffling účinok.môžete si zaslúžia mať jeden. funkcie - )
Pridať do zoznamu prianí

Klarinet Saxofón Čistiaca Handrička na Hudobné nástroje, Časti, súčasti pre Rúrka vo Vnútri Čistí

€2.70 - €5.39
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality saxofón čistenie handričkou je vyrobený z umelý semiš-materiály, bezpečný, bez zápachu, bez nuly na saxofón. saxofón handričkou sú použiteľné pre rôzne typy dychové nástroje.to vám )
Pridať do zoznamu prianí

1Set Čierny Pickguard Dutiny Prepínač Zahŕňa Vyzdvihnutie Výber Doska Držiak Skrutky Fit Les Paul Gitara Štýl Auta

€4.46 - €7.95
( 100% zbrusu nový vysoko kvalitný pre lp štýl gitaru alebo podobné dutiny tela stráže / spínač krytu / snímač výber doska / konzola / skrutku na povrchu plastových fólií, prosím, samostatný ochranný náter pri použití.anti-scratch a chrániť gitara farba: čierna materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

Akustické Gitary, Zvuk Vyzdvihnutie Dual-Systém Gitarové Snímače Zosilňovač Žiadne Vŕtanie Ladenie Meter Bezdrôtové Pripojenie Guitar Tuner

€39.80 - €72.38
( popis: názov: gitara vyzdvihnutie nastaviť materiál: abs balenie zoznam: vyzdvihnutie x 1 gitaru, kábel 1 x vibračný reproduktor x 1 chvost nechtov x 1 batérie 1 x batéria bavlna kryt 1 x nabíjací )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrickú Vŕtačku Kľúča Elektrické Vŕtačky Stenu Kľúča Klavír Osemhranné Kľúča Klavír Ladenie Nástroje Údržby

€9.25 - €14.45
( produkt je jednoduchý na inštaláciu a na bubon hlavy, je vhodné nahradiť. vyrobené z legovanej ocele, odolné a nie ľahko poškodiť. farba: čierna materiál: kov obsah balenia: 1 x klavír osemhranné kľúča len vyššie )
Pridať do zoznamu prianí

Gitary, Basy Popruh Zámky Proti Sklzu pre Basy Akustické Gitary, Klasické Gitary

€1.90 - €2.89
( popis: 【materiál] vyzýva gitara popruh zámky set vyrobený z kovového materiálu, odolné na použitie. 【jednoduché použitie] vyzýva s kľúča, jednoduchá inštalácia, pohodlné na používanie. 【vhodné pre] vyzýva vhodný pre väčšinu )
Pridať do zoznamu prianí

Gumené Klarinet Saxofón Náustok Spp Chrániť Jemné Tip Čierna

€1.42 - €1.89
( vyrobené z gumy mäkkosť a šetrné k životnému prostrediu žiadny hluk, keď klesol, a ľahko umývateľný ak nepoužívate nástroj, a zabrániť prach padá na ústa, chráni náustok železničnej to sa hodí pre väčšinu časť mouthpieces(klarinet, saxofón,tenor )
Pridať do zoznamu prianí

Gitara Steny Hák Stojan, Držiak pre Vybrať Mount Namontované Háčiky Drumbľa Ramienka Rímsu Husle

€5.44 - €10.87
( popis gitara vešiak je vyrobený z poistného a odolného materiálu pre náročné použitie, skvelé pre drží gitaru stably a bezpečne.jednoduché a vhodné na inštaláciu na stenu.s jednoduchou štruktúrou dizajn, to je veľmi jednoduché a pohodlné použitie.skvelý )
Pridať do zoznamu prianí

10 Diera Flauta Čínsky Tradičný Hudobný Nástroj, Bambusové Dizi Flauta Pre Začiatočníkov C D E F G Tlačidlo Priečna Flauta Čínsky Dizi

€3.25 - €16.23
( vysoká kvalita flauta, čínske tradičné hudobné nástroje bambusu dizi flauta pre začiatočníkov c d e f g tlačidlo priečne funkcie: flauta, tiež známy ako bambusová flauta, tradičná čínska nástrojov. prvý sa nachádza v jiahu flauta pre )