0

Menu

Kovové Soild Hrazda Tailpiece String Kresliacej Plochy Pre Jazz Guitar Použitie(Strieborný)

Shop: Hudobné Nástroje
Kovové Soild Hrazda Tailpiece String Kresliacej Plochy Pre Jazz Guitar Použitie(Strieborný)

Kovové Soild Hrazda Tailpiece String Kresliacej Plochy Pre Jazz Guitar Použitie(Strieborný)

( 0 Recenzie )
€9.60 - €21.33
Kategória: Hudobné Nástroje
Sku: e401629

Informácie o výrobku

Popis

kovový materiál s lešteným, nielen praktické, ale tiež sa dá použiť ako jednoduché dekorácie nástroj pre vašu gitaru.Vhodné pre jazzovú gitaru použiť, skrutky sú zahrnuté, aby ste sa viac jednoduchá inštalácia. 6 string profesionálne navrhnutý.A materiál, aby sa to už viac dlhšiu životnosť.

Funkcie

- Farba: Strieborná.

- Materiál: Kov.

- Rozmery: 11.5 x 7,5 x 0,6 cm.

- Vyrobené z kovového materiálu, odolné a dlhú životnosť.

- Povrch leštený, elegantné, ale hladké, aby túto gitaru tailpiece stať jednoduché dekorácie nástroj.

- Novo navrhnutý a vynikajúce spracovanie.

- Vhodné pre Jazz guitar použiť dokonale.

- Užitočnú výmenu tailpiece pre upgrade vaše zlomené, špinavé alebo staré tailpiece.

- Skrutky sú zahrnuté, nechajte si nainštalovať to jednoduchšie a conviently.

- Milí kupujúci, a to z Dôvodu svetelný efekt,monitora jas,ručné meranie a podobne, môžu tam byť nejaké nepatrné rozdiely vo farbe a veľkosti medzi fotografiu a aktuálnej položky.Úprimne dúfam, že rozumiete!Ďakujeme!

1 x Gitara Vyzdvihnutie 3 x Skrutka

  • Feature3 - tailpiece Nastaviť
  • Feature1 - gitara tailpiece
  • Feature4 - Jazzovej gitary archtop most
  • Feature2 - Kovové Gitara Tailpiece
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Feature5 - 6 string gitara tailpiece

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Kovový Háčik Saxofón Popruh na Krk pre Saxophones Flannelette Sax Krk Predĺžil Saxofón Ramenný Popruh

€6.71 - €16.79
( popis je to pohodlné a praktické saxofón popruh vyrobený z materiálu, ktorý je bezpečnejšie a trvácnejšie, a môže slúžiť vás na dlhú dobu, bez toho, aby ľahko poškodiť.primerané dizajn je mať dobrý nosné a pevný efekt, ktorý môže priniesť uľahčenie )
Pridať do zoznamu prianí

Piesok drvenie Plastov 1 Tvar Gitary, Basy Pickguard Dutiny Kryt Kryt Zadnej Dosky Elektroinštalácie BackPlate / LJ-YZ04 - Black

€4.45 - €5.55
( farba : čierna materiál: plast.povrchová úprava: piesok brúsenie hmotnosť: 15 g/kus balík v cene: 1 x gitara dutiny kryt 2 x skrutky oznámenie pre nákup príslušenstvo elektrické gitary pretože tam je tak veľa rôznych druhov elektronických gitarové )
Pridať do zoznamu prianí

Plechové Hudobné Nástroje, Keyboard, Stojan Príslušenstvo Prenosné Odolný Držiak,Patrí 1 Ks Hudbu, Knihy, Klip

€13.57 - €21.20
( prenosné:ľahký a kompaktný, ľahko sa prenáša okolo.ak chcete opraviť, hudba, knihy, keď cvičí prehrávanie hudby, atď. výhodné:vyrobené z vysoko kvalitného materiálu,odolné,vhodné pre vás,jednoduchá inštalácia. ak chcete opraviť, hudba, )
Pridať do zoznamu prianí

5 KS Krištáľovo Misky Ostrekovania Tibetskej Misy Ochranné Mat Spievať Príslušenstva Gumové Zvuk Tesnenie

€4.62 - €11.83
( popis toto je gumy meditácie misa - krúžok výmenu.vyrobené z vysoko kvalitnej gumy materiálu a je trvalé.poskytovať multi - príslušenstvo pre váš tibetskej misy, misky, misy, zvuk misy, atď. funkcie navrhnutý špeciálne pre kryštálovej )
Pridať do zoznamu prianí

1Set Čierny Pickguard Dutiny Prepínač Zahŕňa Vyzdvihnutie Výber Doska Držiak Skrutky Fit Les Paul Gitara Štýl Auta

€4.46 - €7.95
( 100% zbrusu nový vysoko kvalitný pre lp štýl gitaru alebo podobné dutiny tela stráže / spínač krytu / snímač výber doska / konzola / skrutku na povrchu plastových fólií, prosím, samostatný ochranný náter pri použití.anti-scratch a chrániť gitara farba: čierna materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

6 Otvorov Živice Ocarina Alto C Prenosný Ocarina Jednoduchý Štýl Hudobného Nástroja pre Milovníkov Hudby a Začiatočníkov

€4.46 - €8.92
( funkcie: okarína môže urobiť krásne a prirodzený zvuk.užite si vašu hudobnú tvorbu! je ľahké sa naučiť, kus hudobný nástroj, ktorý môžete zvládnuť to v krátkom čase. ocarina nie je len radosť hrať, ale tiež vysoko prenosné.jeho )
Pridať do zoznamu prianí

Gitara Steny Hák Stojan, Držiak pre Vybrať Mount Namontované Háčiky Drumbľa Ramienka Rímsu Husle

€5.44 - €10.87
( popis gitara vešiak je vyrobený z poistného a odolného materiálu pre náročné použitie, skvelé pre drží gitaru stably a bezpečne.jednoduché a vhodné na inštaláciu na stenu.s jednoduchou štruktúrou dizajn, to je veľmi jednoduché a pohodlné použitie.skvelý )
Pridať do zoznamu prianí

10 Diera Flauta Čínsky Tradičný Hudobný Nástroj, Bambusové Dizi Flauta Pre Začiatočníkov C D E F G Tlačidlo Priečna Flauta Čínsky Dizi

€3.25 - €16.23
( vysoká kvalita flauta, čínske tradičné hudobné nástroje bambusu dizi flauta pre začiatočníkov c d e f g tlačidlo priečne funkcie: flauta, tiež známy ako bambusová flauta, tradičná čínska nástrojov. prvý sa nachádza v jiahu flauta pre )
Pridať do zoznamu prianí

Ultra-Tenké Drumbľa Pickguard Gitara Poškriabaniu Doska Neviditeľné Vybrať Stráže Transparentné Drumbľa Mini Guitarra Ochrany Nálepky

€1.96 - €3.07
( popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. anti-scratch na ochranu drumbľa. materiál:nano glueless adsorpcie. pre 21-26 palec drumbľa. farba:transparentná materiál:glueless veľkosť:s(3.5*7.8 cm)/l(3.9*8,3 cm) obsah )
Pridať do zoznamu prianí

JOYO PXL-4 4 Slučky Gitara Programovateľné Efekt Pedál Looper FX LOOP Gitarové Pedále s konektorom a MOOER Gombík

€136.53
( pxl-4 4 slučky gitara programovateľné efekt pedál looper switcher router looping systém vlna-x pre šéf mooer funkcie: pxl4 je programovateľný a skladovateľný účinky looper.v prípade, ak prácou pxl4, stačí si len vybrať váš výber zvonenia skupiny a uložiť )
Pridať do zoznamu prianí

Yibuy 5 Sadu Burlywood Prírodné Sax Saxofón Krku Korku Plechu 2 mm

€25.73 - €32.99
( 100% úplne nové,nikdy nepoužíval položka farba môže líšiť od obrazu, pretože aberration. skvelé krku korku pre saxofón výborná možnosť komprimovať a de-komprimovať bude sa zmestili všetky saxophones z soprán na tenor materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

2 Tvarov Vodič Vedenie Masívneho Dreva Prípade Kapely Riaditeľ

€23.06 - €41.92
( popis: taktovkou dirigenta vedenie masívneho dreva prípade kapely riaditeľ. môžu ubytovať dva obušky. odolnosť voči korózii a trvanlivé. ľahko sa prenáša. materiál:drevo tabuľka veľkostí: cca. 45.7 x 4.3 )
Pridať do zoznamu prianí

Triple Ocarina Keramiku, 12 Otvorov Ocarinas Hudobné Nástroje Legenda Ocarina Flauta Profesionálne Hudobné Prístroje Príslušenstvo

€67.14 - €139.88
( [materiál]: keramické [plavidlá]: tlejúci štýl [tonalita]: alto c tlačidlo ac [zvukový rozsah]:dvadsať tóny (basy la do výšok dvoch bodov sol) [size]:19cmx12.5cmx5cm [funkcie]: hlasitá a jednoduché výslovnosť )
Pridať do zoznamu prianí

Klarinet Oboe Palec Zvyšok Vankúš, Pohodlné Mäkké Silikónové Palec Chránič pre Woodwind Nástroj Najrôznejších v 5 Farbách

€2.11 - €4.24
( funkcie: materiál: tento náustok klobúk chránič vyrobený z kvalitného silikónového materiálu s jemným kvalitou spracovania, ktorá je jemná a odolná. mäkký silikónový materiál cíti pohodlne.zmierniť palec únava.malé rozmery a úplne ľahko )
Pridať do zoznamu prianí

6Pcs Loď Gitaru Jack 1/4 " Vstup-Výstup Jack Doska Socket 6.35 Mm Chrome Silver Pre FD Strat Štýl Gitarové Časti

€9.25 - €14.91
( 100% úplne nové,nikdy nepoužíval . vstup výstup loď štýl, jack je vhodný pre strat elektrická gitara ,alebo podobné gitary. vymeniť opotrebované diely,upgrade vašej gitary . pevná konštrukcia . farba:strieborná materiál:kov )
Pridať do zoznamu prianí

Nízka Hlučnosť Kvality Gitara Škvrny Káble 6.35 mm Efekt Pedál Káble

€3.54 - €7.53
( funkcie: ootdty skúsenosti bezproblémový prenos audio s 6.35 mm elektrická gitara kábel, určený pre hudobníkov a audio nadšencov. tento kábel funkcie odolný dvojitý tienený, drôt a všetky kovové doplnky, zabezpečenie spoľahlivého prenosu )
Pridať do zoznamu prianí

Gitara Nálepky Tuner Timpani String Ladenie Rúry Tuner Ľahké Prenosné Hudobné Nástroje, Príslušenstvo

€2.53 - €4.87
( funkcia: --malé príslušenstvo s abs shell, robustné a odolné. --dostatočne malé, aby sa držať v ruke, ale ľahká na ľahkú prenosnosť. --poskytuje odkaz pre gitaristov.použité na vyvinutie ucho naladení prostredníctvom skreslenie. --každý )
Pridať do zoznamu prianí

Gitara Oprava A Údržba Tool Kit Merací Reťazec Brúsenie Tesnenie String Nechtov Vybrať Náhradný Set Gitara Nástroj Nastaviť

€45.62
( ponúkame zľavy pre veľké množstvo.vitajte na kontakt s nami! kategória produktov: gitara nástroj taška sada materiál: plast + kov platné scény: hudobné nástroje typy hudobné nástroje, príslušenstvo: národné trhal strunový nástroj )