0

Menu

Prst Tipy, Stredné, Ploché Thumbpicks, Celuloid Gitara Prst Tipy (24 Ks Tipov)

Shop: Hudobné Nástroje
Prst Tipy, Stredné, Ploché Thumbpicks, Celuloid Gitara Prst Tipy (24 Ks Tipov)

Prst Tipy, Stredné, Ploché Thumbpicks, Celuloid Gitara Prst Tipy (24 Ks Tipov)

( 0 Recenzie )
€8.67 - €12.39
Kategória: Hudobné Nástroje
Sku: e395382

Informácie o výrobku

Prst Tipy, Stredné, Ploché Thumbpicks, Celuloid Gitara Prst Tipy (24 Ks Tipov)

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

Čo získate: 24 tipov, náhodné farby, môže ponúknuť rôzne štýly zápas aj váš rôzne oblečenie, keď vykonávate; Celuloid je prírodný materiál, textúra a farba z každej šarže sú rôzne, prosím, pochopiť

Sladké dizajn: gitara prst tipy mať štandardná veľkosť pre vaše pohodlie, je vhodný pre väčšinu právo prsty; A to môže chrániť váš prst z bolí aj v dlhodobom čas cvičiť, zlepšenie efektívnosti a výkonnosti

Kvalitný materiál: robustný celuloid zaručuje krásny tón a odolnosť, gitara drumbľa basy prst pick nie je ľahké byť deformované, takže poskytuje dlhú životnosť

Nádherné darčeky: gitara drumbľa basy prst tipy môže slúžiť ako darčeky pre svojich priateľov, ktorí sú gitaru alebo basu player, alebo dobrý darčeky pre seba

Široké použitie: na prst tipy sa dajú dobre aplikovať na mnohých nástrojov, ako sú elektrická gitara, akustická gitara, klasická gitara, basová gitara, banjo, drumbľa, atď.; To môže rýchlo a účinne posilniť gitary, basy a Grainness

tipy: B-palec tipy / A-Ukazovák tipov

Materiál: celuloid

farba: náhodný farba

Poznámka: náhodne farebné.Nedá sa vybrať konkrétny farby.

Obsah Balenia:

24 x tipov

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte Ekoobjektiv.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

4.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, Ekoobjektiv.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex.To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky.Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

3. Ak nie je žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

Vaše potvrdenie je našou najväčšou motiváciou ! ! !

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

3 String Gitara Loptu String Most Most Vytiahnite Reťazec Tvrdý Chvost Gitara Most Chvost 3 String Gitary Náhradné

€4.90 - €7.20
( 3 string gitara loptu string most most vytiahnite reťazec tvrdý chvost gitara most chvost 3 string gitary náhradné 100% nový vysoká kvalita a testovanie je veľmi dobrý projekt 100%, ako je uvedené vynikajúca kvalita, krásne prevedenie farba: )
Pridať do zoznamu prianí

Caline CB-107 Gitara Efekt Pedál Rada Gitara Pedalboard Hliníkovej Zliatiny Pedalboard s prepravný Vak Efekt Pedál Doska

€29.57 - €118.45
( funkcie: prenosné a pevná konštrukcia: hliníková zliatina pedalboard funkcie ľahká prenosnosť uskutočniť okolo pohodlne, pevné postavený pedál rack ľahko držať pedále medzi sloty, tidy up for cable management, ideálna pre gitaristu na prepravu z koncertu )
Pridať do zoznamu prianí

1 Pár 5A Uhlíkových Vlákien dolné časti stehien Jednoduché, Odolné Bicie Paličky Bicie Príslušenstvo Bubeník Darčeky pre Deti Dospelých

€4.43 - €5.03
( funkcie: ootdty vyrobené z uhlíkových vlákien materiálu, je ľahký, robustný a flexibilný, poskytuje vynikajúcu manipuláciu a kvalitu zvuku výkony. má silné dlhú životnosť a odoláva dlhodobo vysokou frekvenciou používania, bez toho, aby )
Pridať do zoznamu prianí

Prenosné, Ľahko čitateľný Univerzálny Metronóm pre Klavír, Husle Ostatné Nástroje

€11.77 - €22.20
( popis: 【odolný materiál] vyzýva: mechanický metronóm je vyrobená z vysoko kvalitného abs materiálu, ktorý je robustné, odolné a spoľahlivé. 【presné ovládanie] vyzýva: tento metronóm môže presne kontroly rytmu, čo umožňuje zachovať presný )
Pridať do zoznamu prianí

583F Ladenie Kolíkov Prijímačov Stroj Hlavy 2R pre 4 Sláčikové Drumbľa Gitary, Basové

€2.07 - €3.29
( ladenie kolíkov prijímačov stroj hlavy 2r pre 4 sláčikové drumbľa gitary, basové ootdty popis: úplne nové a vysokej kvality 4pcs ladenie kolíkov stroj hlavy 2r a pre drumbľa gitaru a iné 4 string gitara, vymeňte vaše )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrickú Vŕtačku Kľúča Elektrické Vŕtačky Stenu Kľúča Klavír Osemhranné Kľúča Klavír Ladenie Nástroje Údržby

€9.25 - €14.45
( produkt je jednoduchý na inštaláciu a na bubon hlavy, je vhodné nahradiť. vyrobené z legovanej ocele, odolné a nie ľahko poškodiť. farba: čierna materiál: kov obsah balenia: 1 x klavír osemhranné kľúča len vyššie )
Pridať do zoznamu prianí

90Pcs Nové Zlaté Pickguard Skrutky Pre Fender Strat/Tele Elektrické Gitary, Basy

€3.27 - €4.68
( 90pcs nové zlaté pickguard skrutky pre fender strat/tele elektrické gitary, basy ponúkame zľavy pre veľké množstvo.vitajte na kontakt s nami! 100% zbrusu nový stav veľkosť 12x3 mm vhodné fender strat/tele electric guitar/bass/gibson )
Pridať do zoznamu prianí

Gitara Most 4 Sedla s Vyzdvihnutie Robustný Combo Súpravy Elektrická Gitara Most Doska

€22.55 - €41.01
( popis: 【kvalitné] vyzýva: elektrická gitara most doska, neţ je vyrobená z vysoko kvalitného kovového materiálu, odolné, zabezpečiť robustnej konštrukcie a dobrú kvalitu zvuku. 【perfektný dizajn] vyzýva: 4 reťazce sedla most s vyzdvihnutie, s )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Mic, Batéria Spp 2 Farby Batérie Skrutku Na Cap Cup Kryt pre Shure PGX Bezdrôtový Ručný Mikrofón Mikrofón

€2.83 - €2.86
( 2 ks mic, batéria spp 2 farby batérie skrutku na cap cup kryt pre shure pgx bezdrôtový ručný mikrofón mikrofón funkcie: vhodné pre shure pgx bezdrôtový mikrofón. chrániť vaše bezdrôtový mikrofón batérie. 76 mm vysoká, 33 mm priemer. veľký )
Pridať do zoznamu prianí

PU Kožené Gitara Vybrať Prípade Sníma odkladacie Puzdro Box S veľkou Kapacitou Kovové Tlačidlo Dizajn A Odolné Gitara Vybrať Držiak na Darček

€3.85 - €5.51
( organizovanie gitara výbery úhľadne s našimi pu kožené gitara vybrať prípade!kompaktná veľkosť drží až 18 plectrums, a odolný materiál zabezpečuje, že to nie je ľahko deformovaný alebo poškodený.ideálne pre akúkoľvek gitaru nadšenec a drop-dôkaz dizajn )
Pridať do zoznamu prianí

Ziko El. Basovú Gitaru, 4 String Basová Gitara, Struny 6 Nikel By Odbornej Reťazce DN-045100

€7.20 - €18.46
( pohodlné ručné pocit, lepšie húževnatosť reťazcov.s vysokým rozlíšením a penetrácia,zvuky sú veľmi dynamické.anti-oxidačné životnosť je 2-3 krát dlhší ako non-environmentálne reťazce.basovú gitaru, struny funkciu ziko kryt film technológia, ktorá pokrýva )
Pridať do zoznamu prianí

1Pc Black Mäkká Mikrovlákna Klavíra Proti Prachu Ochranný Kryt Handričku Pre 88 Kláves Klavír Mäkké Klávesnice Klavíra Kryt Klávesnice

€1.18 - €1.68
( funkcie: jemný čierny klavír, kryt klávesnice, elegantný dizajn robí na klavíri, ušľachtilé a špeciálne. vlhkosti-dôkaz funkcia chráni klávesnici od prachu, zvieracích chlpov, atď. nedošlo k poškodeniu interiéru piano. majte )
Pridať do zoznamu prianí

Triple Ocarina Keramiku, 12 Otvorov Ocarinas Hudobné Nástroje Legenda Ocarina Flauta Profesionálne Hudobné Prístroje Príslušenstvo

€67.14 - €139.88
( [materiál]: keramické [plavidlá]: tlejúci štýl [tonalita]: alto c tlačidlo ac [zvukový rozsah]:dvadsať tóny (basy la do výšok dvoch bodov sol) [size]:19cmx12.5cmx5cm [funkcie]: hlasitá a jednoduché výslovnosť )
Pridať do zoznamu prianí

SLADE 3 Páry Javor 5A Bubon Palice Set + Velvet Taška Vysokej Kvality, Ľahký dolné stehno Javorového Dreva Bicie súpravu Príslušenstvo

€10.91 - €15.15
( popis: typ položky:bubon stick velvet vak materiál: flanel vhodné pre hudobných nástrojov: bicie bubon stick materiál: javor bubon stick veľkosť: 405*15*15 mm bubon stick model: 5a balík obsahuje: velvet )
Pridať do zoznamu prianí

1/2/4PCS Nehrdzavejúcej Ocele Hmatník Chránič Profesionálnej Stráže Striebro 10g Pre Gitaru, Bass Luthier Nástroj Gitarové Časti

€2.57 - €3.96
( 1/2/4pcs nehrdzavejúcej ocele hmatník chránič profesionálnej stráže striebro 10g gitary, basy luthier nástroj gitarové časti popis: funkcie: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné ohybné nerezové hmatník protector. prichádza )
Pridať do zoznamu prianí

Biyang 110V AC Napájací zdroj pre Biyang Gitara Pedál 240V EÚ Pripojte Napájací Adaptér DC 9V 1 Cestu Von

€5.46 - €6.83
( biyang 110v ac napájací zdroj pre biyang gitara pedál 240v eú pripojte napájací adaptér dc 9v 1 cestu von špecifikácie: model:by09wy01 adaptér typ:výmena ac adaptér ac inut:160v-240v 50/60hz dc výstup:9v - 400ma záruka:1 )
Pridať do zoznamu prianí

Nízka Hlučnosť Kvality Gitara Škvrny Káble 6.35 mm Efekt Pedál Káble

€3.54 - €7.53
( funkcie: ootdty skúsenosti bezproblémový prenos audio s 6.35 mm elektrická gitara kábel, určený pre hudobníkov a audio nadšencov. tento kábel funkcie odolný dvojitý tienený, drôt a všetky kovové doplnky, zabezpečenie spoľahlivého prenosu )
Pridať do zoznamu prianí

Gitara Hmatník Olej Hmatník Čistejšie A Starostlivosť Kit Pre Gitaru Prenosné Anti-sušenie Gitara Olej A Čistič Pre Hmatníkom

€15.97
( ponúkajú viacero výhod, ako ľahko čistenie a udržiavanie hmatníkom mäkké a zároveň zachováva svoju pevnosť a stabilitu.utrite ju rovnomerne s mäkkou látkou pre dlhotrvajúci lesk. špecifikácia: názov: gitara starostlivosti citrón olej farba: )