0

Menu

Prenosné, Ľahko čitateľný Univerzálny Metronóm pre Klavír, Husle Ostatné Nástroje

Shop: Hudobné Nástroje
Prenosné, Ľahko čitateľný Univerzálny Metronóm pre Klavír, Husle Ostatné Nástroje

Prenosné, Ľahko čitateľný Univerzálny Metronóm pre Klavír, Husle Ostatné Nástroje

( 0 Recenzie )
€11.77 - €22.20
Kategória: Hudobné Nástroje
Sku: e428492

Informácie o výrobku

Popis:

【Odolný Materiál] vyzýva: Mechanický metronóm je vyrobená z vysoko kvalitného ABS materiálu, ktorý je robustné, odolné a spoľahlivé.

【Presné Ovládanie] vyzýva: Tento metronóm môže presne kontroly rytmu, čo umožňuje zachovať presný zmysel pre rytmus, keď sa cvičí v hudbe a zlepšovať svoje hudobné vystúpenie.

【Jednoduché Použitie] vyzýva: Profesionálne metronóm prijíma kovový gombík, ktoré nie je ľahké zlomiť a hrdzu a nastavenie rýchlosti posunutím jazdca je presný a stabilný výkon.

【Prenosný Dizajn] vyzýva: Univerzálny metronóm je malý a ľahký, ľahko prenosný a použitie, a môže byť vykonané na mieste vykonávania, hudba triedy, prax miestnosti, atď.

【Aplikácie] vyzýva: Metronóm je ideálny pre klavír, gitara, husle, bicie, drumbľa a iných nástrojov.Vhodné pre začiatočníkov, lekári, profesionálny hudobník.

Tabuľka Veľkostí:

15cmx7cmx3.5 cm/5.91inchx2.76inchx1.38inch

Balenie Obsahuje:

1 Mechanický Metronóm

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne chyby spôsobené ručné meranie a rôznych monitory.

  • MainKey4 - Poraziť Rýchlosť, Nastaviteľné Metronóm Kovový Gombík
  • MainKey3 - Univerzálny Metronóm Profesionálne Metronóm
  • MainKey2 - Mechanický Metronóm Digitálne Prenosné Počítanie
  • MainKey6 - Metronóm presnosť tempo Povrch Ľahko čitateľné
  • MainKey1 - mechanický metronóm
  • MainKey5 - Klavír, Gitara, Bicie Husle Iných Nástrojov nástroj
  • Číslo Modelu - mechanický metronóm
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Gitara Efekt Pedál Palube 15×4.9 Palcový Gitara Pedalboard Hliníkovej Zliatiny Pedalboard s prepravný Vak Efekt Pedál Doska

€18.82 - €76.12
( funkcie: prenosné a pevná konštrukcia: hliníková zliatina pedalboard funkcie ľahká prenosnosť uskutočniť okolo pohodlne, pevné postavený pedál rack ľahko držať pedále medzi sloty, tidy up for cable management, ideálna pre gitaristu na prepravu z koncertu )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrická Gitara Kábel Drôt, Kábel 3.0 M / 6.0 M Bez Hluku Tienené Basy Kábel Pletená Kabát pre Gitaru Zosilňovač Hudobné Nástroje

€7.66 - €12.35
( popis farba: čierno-biela , čierno-červená, čierna dĺžka: 3,0 m,6.0 m materiál: pletená drôtu & medi typ: gitarové káble funkcie: - šesť-vrstvová anti-interferencie koaxiálny štruktúra,filtrovanie všetky druhy )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrickú Vŕtačku Kľúča Elektrické Vŕtačky Stenu Kľúča Klavír Osemhranné Kľúča Klavír Ladenie Nástroje Údržby

€9.25 - €14.45
( produkt je jednoduchý na inštaláciu a na bubon hlavy, je vhodné nahradiť. vyrobené z legovanej ocele, odolné a nie ľahko poškodiť. farba: čierna materiál: kov obsah balenia: 1 x klavír osemhranné kľúča len vyššie )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrická Gitara Ovládanie Rýchlosti Gombíky pre Gibson Les Paul LP Gombík Výmeny Dielcov Gold 4 Ks

€3.24 - €4.99
( cylinder rýchlosť ovládací gombík sa hodí na 1/4 cm delená hriadeľ hrnce. vhodné pre väčšinu gitár, ako les paul,sg štýl gitaru. arabské číslice stupnice rozsah: 0 - 11 materiál: akryl + plast farba: gold&white centrálnym )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrická Gitara Vysokú Výstupnú Štyri Cievky Humbucker Snímač

€12.91 - €19.86
( typ:pickup číslo modelu:humbucker snímač 100% nový a testovanie je v poriadku položka 100% ako na obrázku zobrazené na vyzdvihnutie výstup silný zvuk,ako hrať metal gitarista,je dobrou voľbou.prichádza s pripojením vodičov so silným zväčšením cievky:plastové magnet:keramické )
Pridať do zoznamu prianí

Hmatník 27in * Elektrická Gitara Náhradné Príslušenstvo Anti Deformovaný Gitarové Časti

€28.50 - €40.14
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality pekný darček pre milovníkov hudby. , pohodlné uchopenie. vymeňte za zničený, poškodený krku gitary. vyrobené z dreva, odolná a anti deformovaný, má dlhú životnosť času. s )
Pridať do zoznamu prianí

Časti Saxofón Krk Červená Gumy Saxofón Biela Upravené Hnedé Kovové PU Kožené Pre Bassoon Pre Väčšinu basový Klarinet

€2.11 - €4.41
( funkcie: úplne nové a vysokej kvality. vyrobené z pohodlného kresla a kompozitných elastické gumy, ktorý zodpovedá dizajnu zakrivenie ľudských krku, ktoré môžu znížiť krku tlak a zabrániť tomu, bolesť v krku; hrubé a priedušná, poskytuje )
Pridať do zoznamu prianí

583F Vinyl Stereo Gramofón, Keramické Vyzdvihnutie Kazety Stylus Phonographs Dodanie

€1.21 - €1.93
( popis: ootdty úplne nové a vysokej kvality funkcie: vysoká kvalita plastu, odolného, trvanlivého, nosiť-odolať. malé príslušenstvo, ale s vynikajúce spracovanie. ekonomické a odolná, ľahká inštalácia. aby )
Pridať do zoznamu prianí

Chrome Black Alebo Gold NOVÝ Chrome Navi String Strom String Príručky pre Elektrické Gitary Zlepšiť Reťazec Napätie

€0.69 - €1.37
( funkcie: 1. zbrusu nový vysoko kvalitný a testovanie je v poriadku. 2. zlepšuje výkon pre gitary,to tlak na vaše reťazce, ktoré umožňuje gitaru pobyt v naladiť dlhšie. 3. to tiež zabraňuje opotrebenia na reťazce, ktoré majú za následok )
Pridať do zoznamu prianí

Hudobné nástroje, Ručné Bubon Ručné Tamburína Bubon na spoločenské Hry

€4.45 - €9.08
( funkcie: ootdty bubon je vyrobený z vysoko-kvalitné navrhnuté s kovovou jingles, prichádza s melodickým zvuk. stačí chytiť kolo rám a spin a späť, a málo cimbal v každej diery bude hit spolu na poteší vaše dieťa. deti sa )
Pridať do zoznamu prianí

1Pc Kolofónie Pre Husle Viola Violončelo Živice Strunový Nástroj na Opravu Časti Erhu Struny, Kolofónia, Strunový Nástroj, Príslušenstvo

€0.77 - €1.30
( popis položky: prírodné zložky husle, viola a violončelo vzory nie je náchylné na alergie a menej prachu funkcie: materiál: kolofónie farba: ako na obrázku) kategória: ako na obrázku) silná priľnavosť: )
Pridať do zoznamu prianí

Gitara Gombík Rotačné Elektronické Ovládanie Potenciometer Gombík Hlasitosti, Ovládací Gombík Dropship

€1.26 - €2.57
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality široko aplikácie,tieto ovládacie gombíky sa používajú na ovládanie hlasitosti a tónu na gitaru, sa hodí pre väčšinu elektrické gitary, basy. odolný materiál,aby z kvalitného kovu s )
Pridať do zoznamu prianí

Zbrusu Nový Jar Vybrať Držiak S 3x Vezme Gitaru Ľahký Kovový Výber Clip Prenosné Náhodné Popruh Hliník

€0.71 - €1.65
( produkty displej --> produktov description --> funkcie: *úplne nové a vysokej kvality. *kovové pružiny gitara výbery majiteľa, odolný a ľahký. *navrhnuté s klip na uchytenie na popruh na gitaru, pohodlné na používanie. *prichádza )
Pridať do zoznamu prianí

Slimák Luk Grip Husle Luk Dopravcu Luk Stoja Luk Grip Tréner

€26.17
( to rovno ortéza je ľahko ovládateľný a má pozoruhodný efekt, čo umožňuje žiaka, aby venovala viac pozornosti rytmus a intonáciu. viac vhodný pre začiatočníkov praxi. trvanlivé a starostlivé prevedenie.ľahký pre prenosné vykonávať. vyrobený )
Pridať do zoznamu prianí

1Pc Tvorivé Roztomilý 12 Stredový Otvor G Naladiť Okarína Prekrásny Kvetinový Vzor, Ryby Tvarované Ocarina Hudobný Nástroj Deti Hračka

€24.09 - €30.12
( 1pc tvorivé roztomilý 12 stredový otvor g naladiť okarína prekrásny kvetinový vzor, ryby tvarované ocarina hudobný nástroj deti hračka )
Pridať do zoznamu prianí

Kazoo Hudobný Nástroj, Dvojité Otvory Sprievod Nástroj S Náhradný Náustok Profesionálne Strany Pre dospelých

€6.34 - €14.08
( popis hľadáte profesionálny zatiaľ jednoduchý nástroj, hrať?potom sa pozrite na naše kazoo!môžete hrať sami, alebo je tiež veľmi vhodný pre sprievod na gitaru, drumbľa, husle a klavír, keyboard.dvojité flauta otvor dizajn, môžete nastaviť rôzne vysoké )