0

Menu

4Pcs Gitara Objem Gombíky na Gombíky Elektrické Gitary Gombíky Časti

Shop: Hudobné Nástroje
4Pcs Gitara Objem Gombíky na Gombíky Elektrické Gitary Gombíky Časti

4Pcs Gitara Objem Gombíky na Gombíky Elektrické Gitary Gombíky Časti

( 0 Recenzie )
€4.68 - €5.27
Kategória: Hudobné Nástroje
Sku: e364169

Informácie o výrobku

oblek pre štýl elektrické gitary Výtvarné spracovanie a dokonalý štýl.veľkosť:25 x 13.9 x 22 mm ,OTVOR DIA 6 MM Materiál: akryl farba: hnedá Obsah balenia: 4 x gitara objem gombíky Len vyššie obsah balenia, iné nie sú zahrnuté.Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky v trochu líši od skutočná vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Číslo Modelu - Gitarové Časti
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

12R Vintage Štýl, Elektrická Gitara String Ladenie Kolíkov Prijímačov Stroj Hlavy Na Stratocaster Strat Pre Telecaster

€16.58 - €29.08
( číslo modelu: gitara stroj hlavu typ: ladenie peg farba: strieborná materiál: kov + ocele výstroj popis: 100% nový vysoká kvalita a skúšanie je v poriadku. vhodný na stratocaster strat a telecaster. súbor )
Pridať do zoznamu prianí

Drážkovanie Súbory Pre Maticu Brúsenie Sander Akustická Gitara Sander Multifunkčné Brúsenie Sander Brúsenie Lúč Leveler Pražec Koniec

€6.21 - €12.41
( naše robustné sedlo brúsenie sander je ideálny pre každý gitarista.s jeho hrdza-odolný povrch a schopnosť piesok na oboch stranách, je potrebné mať pre všetky hudobný nadšenec.dať ho ako jedinečný vianočný darček, alebo si to pre seba.kľúčové slová: gitara )
Pridať do zoznamu prianí

10x Zelená Guitar AMP Efekt Pedál Gombíky Davies 1510 Štýl Ukazovateľ Gombík 1/4" 6.4 mm Hriadeľ Potenciometer Gombík na Hrnce

€8.62 - €15.68
( ● materiál: plast s nastavovacou skrutkou ● celková výška: 15 mm; ropa-priemer: 19 mm ● hodí 1/4 (6.4 mm) priemer hrnca ● gombíky x10 )
Pridať do zoznamu prianí

6pcs/set Silikónové Mäkké Bubon Tlmič Dampeners pre Bicie Ovládanie, Čierna Bubon Stlmiť Podložky

€2.85 - €4.91
( popis názov výrobku: čierna bubon stlmiť podložky typ: bubon tlmič dampeners materiál: gél farba: čierna funkcie: - oválne gélové podložky s dĺžkou 3.4 cm/1.33 v a šírke 2,6 cm/1.02 v. 6 valec dampeners sú zhromažďované na plastové karty, čo je výhodné )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrická Gitara String Pracky Držitelia s Montážne Skrutky, Montážne Strom Sprievodcov Gitarové Príslušenstvo Striebro

€1.56 - €3.31
( roller string držiak montáž strom sprievodca pre gitarové časti vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné oblek pre gitaru farba:strieborná materiál:kov obsah balenia: 2 x string príručka len vyššie obsah )
Pridať do zoznamu prianí

Nové Čínske Ľudové Dychové Hudobné Nástroje Suona,Kvality Rosewood Rod Profesionálne Ručne Vyrobený Nástroj Suona Tlačidlo G

€13.36 - €16.69
( suona, bežne nazývaný program ,je druh populárnej ľudovej nástroj okolo číne. suona výslovnosť je prenikavý a nahlas.v minulosti to bolo väčšinou používa v ľudovej spev kluby/yangko kluby/bicie troupes a miestne ľudové umenie a opera sprievod.po kontinuálneho )
Pridať do zoznamu prianí

Odraziť krku gitary pražené javor tiger vzor jeden kus jedného kusu elektrická gitara krku St štýl audiophile grade svetlé

€115.37 - €120.18
( materiál: kanadský pražené javor počet produktov: 22 rozčuľovať. (nikel striebro podvalov, vyrobené v kórei) matice: 42mm. otvor priemer: 8 mm. krk dĺžka: 67mm. päty veľkosť: 56mm. päty hĺbka: 20 mm. kanadský )
Pridať do zoznamu prianí

8 palcový Deti Bicie súpravu Drevená Hračka Bubon na Koncert Strany Hudobný Nástroj

€4.03 - €6.82
( popis: 【odolný materiál] vyzýva: detský bubon hračka je vyrobená z dreva, materiálu, povrch hladký, nie nedeformujte, poskytovanie odolná konštrukcia, ktorá vám pekný pomocou skúsenosti s dôverou. 【obojstranný] vyzýva: navrhnutý ako obojstranná )
Pridať do zoznamu prianí

XLR RCA Adaptér So Silným Odlievanie Shell 3-Pin XLR RCA Samica Samec Audio kábel Kábel Adaptéra Mikrofón AUDIO Konektor

€0.75 - €1.74
( produkty displej --> produktov description --> funkcie: úplne nové a vysokej kvality. vyrobené z vysoko kvalitného materiálu pre trvalé používanie. hi-fi prenos signálu do vášho prístroja. silný odlievanie škrupina vyrobená )
Pridať do zoznamu prianí

2 Ks Gitara String Vypnúť Oneskorenie Gitara Zábaly Gitara String Kryt Nastaviteľné Pásky Na Gitaru Stlmiť

€4.45 - €6.85
( 2 ks gitara string vypnúť oneskorenie gitara zábaly gitara string kryt nastaviteľné pásky na gitaru stlmiť vyrobené z mäkkého bavlneného materiálu, bez poškodenia vášho gitarové struny.môžete nastaviť popruh na doladenie svojich oneskorenie tlak na oslabenie )
Pridať do zoznamu prianí

1 Pár 5A Uhlíkových Vlákien dolné časti stehien Jednoduché, Odolné Bicie Paličky Bicie Príslušenstvo Bubeník Darčeky pre Deti Dospelých

€4.43 - €5.03
( funkcie: ootdty vyrobené z uhlíkových vlákien materiálu, je ľahký, robustný a flexibilný, poskytuje vynikajúcu manipuláciu a kvalitu zvuku výkony. má silné dlhú životnosť a odoláva dlhodobo vysokou frekvenciou používania, bez toho, aby )
Pridať do zoznamu prianí

Prenosné, Ľahko čitateľný Univerzálny Metronóm pre Klavír, Husle Ostatné Nástroje

€11.77 - €22.20
( popis: 【odolný materiál] vyzýva: mechanický metronóm je vyrobená z vysoko kvalitného abs materiálu, ktorý je robustné, odolné a spoľahlivé. 【presné ovládanie] vyzýva: tento metronóm môže presne kontroly rytmu, čo umožňuje zachovať presný )
Pridať do zoznamu prianí

4/4 Husle Komplet Príslušenstvo, Husle Nastaviť, Kolíky, Nástroj Náhradné Diely Diely

€14.63 - €22.16
( 4/4 husle komplet príslušenstvo, husle nastaviť, kolíky, nástroj náhradné diely diely 4/4 husle komplet príslušenstvo, husle nastaviť, kolíky, nástroj náhradné diely diely 1. eben fisheye príslušenstvo, undyed, jasné a jemné vzory, krásne a elegantné, )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrickú Vŕtačku Kľúča Elektrické Vŕtačky Stenu Kľúča Klavír Osemhranné Kľúča Klavír Ladenie Nástroje Údržby

€9.25 - €14.45
( produkt je jednoduchý na inštaláciu a na bubon hlavy, je vhodné nahradiť. vyrobené z legovanej ocele, odolné a nie ľahko poškodiť. farba: čierna materiál: kov obsah balenia: 1 x klavír osemhranné kľúča len vyššie )
Pridať do zoznamu prianí

4pcs Bubon Cimbal Stlmiť Praxi Podložky Tlmič Dampeners pre Bicie Bubon Diely Príslušenstvo ( 14/ 16/ 18/ 20 Palec )

€7.28 - €15.47
( popis hľadáte profesionálny a cenovo dostupné cimbal tlmič pad?ste pri hľadaní a robustný nástroj, ktorý môže urobiť viac úloh naraz?ak áno, pozrite sa na ďalšie!naše cimbal tlmič pad musí spĺňať vás potrebuje.to je dobrá voľba pre vás. funkcie bubon )