0

Menu

Hudobné nástroje, doplnky, hudobné nástroje prípade sax náustok, sachs hlavu prípade skutočného dreva je kvalitatívne

Shop: Hudobné Nástroje
Hudobné nástroje, doplnky, hudobné nástroje prípade sax náustok, sachs hlavu prípade skutočného dreva je kvalitatívne

Hudobné nástroje, doplnky, hudobné nástroje prípade sax náustok, sachs hlavu prípade skutočného dreva je kvalitatívne

( 0 Recenzie )
€31.29
Kategória: Hudobné Nástroje
Sku: e380491

Informácie o výrobku

'

  • Hmotnosť Balenia - 0.1kg (0.22lb.)
  • Typ Jednotky - kus
  • Veľkosť Balenia - 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - vec-001
  • Názov Značky - xinshengchangxiang

Značky: drevené sax, príslušenstvo príslušenstvo, Drevo Drevo

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Trstina Saxofón Trstina Sax Klarinet Silu 2.5 Tenor Žltá 10 × Trstina Tvrdosť 2.5 Vysokej Kvality Saxofón Trstina

€2.15 - €5.38
( funkcie: úplne nové a vysokej kvality. hladký povrch, starostlivé navrhnutá konštrukcia. poskytovať úplné, rezonančný signál, rýchle reakcie, a vynikajúce ihrisku stability a intonáciu. vyrobené z prémiových materiálov, vysokou )
Pridať do zoznamu prianí

Bicie súpravu Protiprachový Kryt Bicie súpravu Ochranný Kryt Nosenie Elektrické Bicie Súpravy Kryt pre Fáze Domácnosti v Interiéri Hudby Izieb

€8.77 - €15.95
( popis: 【materiál] vyzýva bubne kryt je vyrobený z nepremokavého oxford tkanina, odolnosť proti opotrebeniu a odolnosť voči roztrhnutiu. 【ochranné] vyzýva bicie súpravu protiprachový kryt môže chrániť váš bubon od prachu, nečistôt, voda a )
Pridať do zoznamu prianí

Bull Gitara Drumbľa Háčik Husle Stenu Stojan Prenosné Gitara Wall Mount pre Drumbľa Mandolína Klasická akustická Gitara, Bass Nástroja

€4.31 - €8.45
( popis: 【gitara vešiak] vyzýva: na stenu gitara držiteľ háčik môže zabrániť gitara od pádu po visí, a účinne chrániť gitara z poškodenia. 【jednoduchá inštalácia] vyzýva: gitara vešiak na stenu je jednoduché inštalovať, stačí nainštalovať )
Pridať do zoznamu prianí

Mike Baby Blue 4k Preťaženie Jeden Effector Fuzzy Elektrická Gitara Pedál Ručné

€97.56 - €102.69
( detská modrá 4k preťaženie jeden effector fuzzy elektrická gitara pedál detská modrá 4k preťaženie jeden effector fuzzy elektrická gitara pedál je preťažený hlas baby blue je veľmi transparentný, vhodný pre hranie blues, ľahká hudba, pop, atď.na )
Pridať do zoznamu prianí

Klavír, Keyboard, Prachotesný a odolné proti striekajúcej vode Otvorenie 61 Kľúč, Kryt Klávesnice Protiprachový Kryt Šnúrkou Čerpať Klávesnice Prístroja Kryt

€9.05 - €13.32
( vyrobené z vysoko kvalitného nepremokavé 210d oxford handričkou, aby sa zabránilo prachu, pet kožušiny, nečistoty, dokonca horúceho slnka.to je mäkký a ľahký, nemá priniesť akýkoľvek tlak na klávesnici. protiprachový kryt je odolnosť, pružnosť a priedušná, )
Pridať do zoznamu prianí

Piano Nálepky, Nálepky na Klávesnicu Klavíra Cvičenia, Hudobné Miestnosť Pričom Hodiny

€1.82 - €3.71
( popis: 【vhodné pre] vyzýva: klavír, keyboard, nálepiek, vhodné pre elektrické piano, vzpriamené piano, klavír, biele klávesy a čierne tlačidlo . 【žiadne stopy ľavej] vyzýva: klavír samolepky sú vyrobené zo silikónu, perfektne vybavené, nebude )
Pridať do zoznamu prianí

Červené srdce split elektrická gitara, červené telo mahagón, jeden uzavretá kazeta+dvojité otvorené kazety, single swing string doska, ro

€412.66
( červené srdce split elektrická gitara, červené telo mahagón, jeden uzavretá kazeta+dvojité otvorené kazety, single swing string doska, rosewood hmatníkom láska intarzia, javor sledovať, biela príslušenstvo, gitarové reálny obraz, meniteľná a prispôsobiteľné, )
Pridať do zoznamu prianí

1 Set Elektrická Gitara Krku Doske Nová Javorový Krk Rosewood Hmatník Hmatníkom Matný 24 Pražec Na Gitaru Accessiories

€26.58 - €48.32
( tento javor bezhlavé gitary krku je špeciálne určený na nahradenie rovnakých alebo poškodené diely pre 6-string cestovné gitaru.poskytuje nastaviteľným tlakom a je vyrobená z vysoko-kvalitných materiálov.ideálne pre gitaristov, ktorí hľadajú spoľahlivý náhradu. pražce: )
Pridať do zoznamu prianí

1 NASTAVTE 4/4 Husle Ramenný Zvyšok Javor Ramenný Zvyšok Dekompresný Hrať Husle Zvyšok Nástroj Príslušenstvo

€10.68 - €16.68
( 1. zníženie tlaku ramenný, skúsenosti, ľahké ako pierko, vysokú hustotu a kvalitu svetla, 2. nie je záťaž na ramená, zosilnené mäkké penové podložky a pribrala pena podložky, aby krku a pohodlné nosenie. 3. silikónové pazúry nebolí klavír.silikónové )
Pridať do zoznamu prianí

Soprán Saxofón Rovný Krk/Zakrivené Krku Dve Balenia 16.7 Mm Mosadz Krku Nastaviť

€21.01 - €28.01
( tryska priemer je 16.7 mm, vhodný pre výšok priamo saxofón, upravte ju podľa vašich vlastných potrieb hlavné telo je vyrobené z mosadze, starostlivo vybraných materiálov, ručne leštené, nikel-zinkované nie je ľahké hrdze prírodný korok, vode )
Pridať do zoznamu prianí

20Pcs Ventil Sprievodcov Euphonium Plastové Dychové Nástroje, Náhradné Príslušenstvo

€5.54 - €8.64
( popis: 【kompatibility] vyzýva 20 kusov trúb ventil piestové príručky, technické, aby sa zmestili rohy bez problémov, tieto ventil príručky pre rohy sú potrebné trúby oprava častí. 【vynikajúci materiál] vyzýva vyrobené z vysoko kvalitných )
Pridať do zoznamu prianí

Akordeón Hračka 10 Tlačidlá 8 Basy Heligónky (Harmoniky Pre Deti Hudobný Nástroj, Vzdelávacie Hračky, Darčeky Pre Batoľatá Začiatočníkov

€16.75 - €29.39
( 1. nízka hmotnosť, ľahko sa prenáša.pomôže rozvíjať detí hudobné nadanie, zlepšenie ich zmysel pre rytmus. 2. rozvíjať schopnosť ruky-na mozgu, inteligencia, rozvoj a záujem kultivácie. 3. vysokokvalitného abs materiál, netoxický a šetrný )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrickú Vŕtačku Kľúča Elektrické Vŕtačky Stenu Kľúča Klavír Osemhranné Kľúča Klavír Ladenie Nástroje Údržby

€9.25 - €14.45
( produkt je jednoduchý na inštaláciu a na bubon hlavy, je vhodné nahradiť. vyrobené z legovanej ocele, odolné a nie ľahko poškodiť. farba: čierna materiál: kov obsah balenia: 1 x klavír osemhranné kľúča len vyššie )
Pridať do zoznamu prianí

6 Otvorov Živice Ocarina Alto C Prenosný Ocarina Jednoduchý Štýl Hudobného Nástroja pre Milovníkov Hudby a Začiatočníkov

€4.46 - €8.92
( funkcie: okarína môže urobiť krásne a prirodzený zvuk.užite si vašu hudobnú tvorbu! je ľahké sa naučiť, kus hudobný nástroj, ktorý môžete zvládnuť to v krátkom čase. ocarina nie je len radosť hrať, ale tiež vysoko prenosné.jeho )
Pridať do zoznamu prianí

Užitočný najmä Zbrusu Nový Duable Vyzdvihnutie v Ý Gitara Humbucker 2ks 2mmx2mm 9*6*3 cm Elektrické Rám Gitara

€1.94 - €4.85
( funkcie: *úplne nové a vysokej kvality. *je veľmi elegantný položky, určite vylepšiť vzhľad akékoľvek elektrické,ale byť vedomí jeho obmedzenia *elektrická gitara humbucker snímač priestorový krúžok 92x46mm externé vnútorný )
Pridať do zoznamu prianí

4Pin XLR 3,5 MM Lavalier Klope Mikrofón Hudobné Nástroje Elektrický Nástroj Diely Pre Sennheiser Pre Bezdrôtové Čierna

€5.30 - €10.60
( produkty displej --> produktov description --> funkcie: *úplne nové a vysokej kvality. *vyrobené z vysoko kvalitného materiálu pre trvalé používanie. *tento lavalier klope mic je kompaktný, miniatúrne, kvalita vysielania lavalier mikrofón. *odnímateľný )