0

Menu

1 KS QA-22 Husle Luk 4/4 Brazílsky Mahagón Čistý Horsetail Luk Color Line Zlato Snakeskin Strane Tote Luk

Shop: Hudobné Nástroje
1 KS QA-22 Husle Luk 4/4 Brazílsky Mahagón Čistý Horsetail Luk Color Line Zlato Snakeskin Strane Tote Luk

1 KS QA-22 Husle Luk 4/4 Brazílsky Mahagón Čistý Horsetail Luk Color Line Zlato Snakeskin Strane Tote Luk

( 0 Recenzie )
€17.70 - €32.77
Kategória: Hudobné Nástroje
Sku: e336805

Informácie o výrobku

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

Produkt: QA-22 husle luk 4/4 brazílsky mahagón čistý horsetail eben ebenu a zlato snakeskin ruky zvyšok čela

Veľkosť: 74.5 x 2.7 x 1,4 cm

Rozsah použitia: husle

Materiál: Luk materiál: Brazílsky mahagón

Luk vlasy materiál: pure copu

Materiál: mahagón

Materiál copu knižnice: eben farba plášťa

Vinutí: plus drôt zlato drôt

Gumy: hadej kože

farba: červená

Funkcia úvod: QA-22 husle luk 4/4 Brazílsky mahagón čistý horsetail eben farba béžová drôt zlato snakeskin ruky zvyšok čela, husle profesionálne lúk, dobrú pružnosť, nie je ľahké nedeformujte, nie ľahko ohýbať do strán, zlepšiť kvalitu zvuku, vhodný pre profesionálnu prax hranie

Obsah Balenia:

1 x luk

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

1/3ks Gitara Vyzdvihnutie Prepínač Tip Kovové Gitara Vyzdvihnutie Tip Switch Gombík Pre EPI LP Štýl Elektrické Gitary Viacerých Nití Veľkostí

€0.76 - €1.51
( funkcie: 【high-kvalitný materiál] vyzýva vyrobené z odolného medi materiál, gitara vyzdvihnutie prepínač tip je antikoróznych a dlhou životnosťou. 【jednoduchá inštalácia] vyzýva prepínač pre výber prichádza s vysokou presnosťou závit, takže )
Pridať do zoznamu prianí

PC Mic Spev Spev Ručné M9 Mikrofón Ergonomický Multifunkčný Stolný Počítač Mikrofón Pre Hlasové Hry Siete Konferencie

€10.27 - €22.81
( užívať jasný a ostrý zvuk s týmto počítača mikrofón.obsahuje integrovaný dizajn so vstavanou profesionálny dynamický mikrofón, ktorý zachytáva váš hlas dokonale.nie je potrebné inštalovať žiadne ovládače a softvér, jednoducho zapojte do počítača na )
Pridať do zoznamu prianí

Alto Saxofón Tlmič ABS Vypnúť Oneskorenie, Light-Weight pre Alto Sax Woodwind Hudobné nástroje, Doplnky, veľkoobchod

€2.13 - €4.26
( alto saxofón tlmič abs vypnúť oneskorenie, light-weight pre alto sax woodwind hudobné nástroje, doplnky, veľkoobchod popis: -tento produkt je vyrobený z abs. -saxofón tlmič je svetlo v štruktúre, malé rozmery, a má dobré slabé zvukový )
Pridať do zoznamu prianí

4Pcs Gitara Objem Gombíky na Gombíky Elektrické Gitary Gombíky Časti

€4.68 - €5.27
( oblek pre štýl elektrické gitary výtvarné spracovanie a dokonalý štýl.veľkosť:25 x 13.9 x 22 mm ,otvor dia 6 mm materiál: akryl farba: hnedá obsah balenia: 4 x gitara objem gombíky len vyššie obsah balenia, iné nie sú zahrnuté.poznámka: odraz svetla a rôznych )
Pridať do zoznamu prianí

Korok Mazivo Predseda Odbornej Odolné Čierne Namažte Krém Korku Mazivo pre Klarinet Reed Nástroj Saxofón Údržba

€2.30 - €4.61
( popis hľadáte profesionálne, ale cenovo dostupné korku mazivo?ste pri hľadaní robustný, spoľahlivý nástroj, ktorý môže urobiť viac úloh naraz?ak áno, pozrite sa žiadne ďalšie!náš profesionálny korku mazivo musí spĺňať vás potrebuje.je to jedna )
Pridať do zoznamu prianí

Odolné Gitara Vešiak na Stenu Háčik Stojan Guitarra Držiak Držiak LED Svetlo pre Akustické Elektrické Gitary, Basy Banjo,Modrá

€23.82 - €36.09
( to bude fungovať ako gitara wall mount, a drumbľa na stenu, stenu mount vešiak držiak, husle vešiak na stenu, alebo niektorého z nich, ako displeja pre váš hudobný nástroj.táto gitara stenu vešiak je krásny displej aj preto, že z okolitého osvetlenia vplyv to má )
Pridať do zoznamu prianí

Humbucker Snímač Skrutky, Pružiny Krúžok Surround Montáž Gitarové Časti Striebristé

€2.33 - €4.66
( úplne nové a vysokej kvality ootdty materiál: kov farba: strieborný veľkosť: (celková dĺžka*priemerom závitu*pre priemer hlavice ) humbucker snímač montáž skrutky s pružinami jar veľkosť: app. 23x4.5mm(0.91x0.18in)(dĺžka )
Pridať do zoznamu prianí

17 Tlačidlá Kalimba Palec Klavír High-Kvalitné Drevo Mahagón Telo Palec Hudobné nástroje, Klavír Kalimba Príslušenstvo S Audio vstup

€34.13 - €113.77
( popis: 1. typ položky : kalimba 2. štýl : 17key eq kalimba 3. farba : ovocie 4. materiál : mahagón 5. kľúč : minerálne ocele balík obsahuje: 1 x kalimba 1 x tuner kladivo 1 x vzdelávania knihy 1 )
Pridať do zoznamu prianí

6pcs Dreva Gitara Most Rosewood Reťazce Kolíkov Štrbinový Nechtov Endpin pre Akustické Folková Gitara Mosadz Diely Náhradné Príslušenstvo

€4.82 - €9.45
( popis tvrdého dreva, pomôcť vytvoriť dobré červ tón.v porovnaní s s nižšou hustotou a tuhosť, lepšie vibrácií prenos cez most, takže gitaru bude znieť lepšie, taky! funkcie zvýšiť citlivosť prístroja a zrozumiteľnosť, plynulosť )
Pridať do zoznamu prianí

Pleroo Gitarové Príslušenstvo Vľavo Rúk Pickguards 11 Otvor Pre Štandardné ST HH Strat Gitara S P90 Humbucker Poškriabaniu Doska

€11.43 - €17.06
( pleroo gitarové príslušenstvo vľavo rúk pickguards 11 otvor pre štandardné st hh gitaru stratocaster s p90 humbucker poškriabaniu doska hodí sa pre väčšinu vľavo rúk americkej a mexican standard fd strat hh štýl gitaru. je to veľmi kvalitné anti-scratch )
Pridať do zoznamu prianí

Červené srdce split elektrická gitara, červené telo mahagón, jeden uzavretá kazeta+dvojité otvorené kazety, single swing string doska, ro

€412.66
( červené srdce split elektrická gitara, červené telo mahagón, jeden uzavretá kazeta+dvojité otvorené kazety, single swing string doska, rosewood hmatníkom láska intarzia, javor sledovať, biela príslušenstvo, gitarové reálny obraz, meniteľná a prispôsobiteľné, )
Pridať do zoznamu prianí

1 Set Elektrická Gitara Krku Doske Nová Javorový Krk Rosewood Hmatník Hmatníkom Matný 24 Pražec Na Gitaru Accessiories

€26.58 - €48.32
( tento javor bezhlavé gitary krku je špeciálne určený na nahradenie rovnakých alebo poškodené diely pre 6-string cestovné gitaru.poskytuje nastaviteľným tlakom a je vyrobená z vysoko-kvalitných materiálov.ideálne pre gitaristov, ktorí hľadajú spoľahlivý náhradu. pražce: )
Pridať do zoznamu prianí

Klavír, Keyboard Prachotesný Kryt 134x44x19cm Vysoká Kvalita Kompozitných Nepremokavé Tkaniny 88-klávesov Nástroj Prenosné Príslušenstvo Z1W9

€9.95 - €17.16
( popis 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné názov produktu: klávesnice klavíra kryt farba: čierna materiál: vodotesný a prachotesný zmesové tkaniny rozsah použitia: klavír, keyboard veľkosť: 134x44x19cm(52.75*17.32*7.48 )
Pridať do zoznamu prianí

Kovové Soild Hrazda Tailpiece String Kresliacej Plochy Pre Jazz Guitar Použitie(Strieborný)

€9.60 - €21.33
( popis kovový materiál s lešteným, nielen praktické, ale tiež sa dá použiť ako jednoduché dekorácie nástroj pre vašu gitaru.vhodné pre jazzovú gitaru použiť, skrutky sú zahrnuté, aby ste sa viac jednoduchá inštalácia. 6 string profesionálne navrhnutý.a )
Pridať do zoznamu prianí

1 NASTAVTE 4/4 Husle Ramenný Zvyšok Javor Ramenný Zvyšok Dekompresný Hrať Husle Zvyšok Nástroj Príslušenstvo

€10.68 - €16.68
( 1. zníženie tlaku ramenný, skúsenosti, ľahké ako pierko, vysokú hustotu a kvalitu svetla, 2. nie je záťaž na ramená, zosilnené mäkké penové podložky a pribrala pena podložky, aby krku a pohodlné nosenie. 3. silikónové pazúry nebolí klavír.silikónové )
Pridať do zoznamu prianí

Ohyb výšky tónu mod wheel Pre Keyboard Yamaha PSR KB PSR-1000 2000 3000 PSR-S550 S650 S670 S750 S970 S975 KB

€6.34 - €11.12
( ohyb výšky tónu mod wheel pre keyboard yamaha psr kb psr-1000 2000 3000 psr-s550 s650 s670 s750 s970 s975 kb popis: stav :nový, originálny cena je za jeden kus len čierna, yamaha. kompatibilný s takmer všetkými yamaha keyboard )
Pridať do zoznamu prianí

Nový Príchod!!! Svetlo Surfovať Zelená Farba Tom DeLonge ST Elektrická Gitara, Pevné Telo ,Javorový Hmatník, Biely PickGuard,H Snímače

€199.67 - €234.90
( špecifikácia: stupnice, dĺžka: 648/22frets telo: mahagón krk:javor hmatníkom:javor most:tremolo vyzdvihnutie: h ovládacie prvky: 1v matica štýl: kanada graf tech matica struny značky: usa daddario )
Pridať do zoznamu prianí

1 Pár 5A Uhlíkových Vlákien dolné časti stehien Jednoduché, Odolné Bicie Paličky Bicie Príslušenstvo Bubeník Darčeky pre Deti Dospelých

€4.43 - €5.03
( funkcie: ootdty vyrobené z uhlíkových vlákien materiálu, je ľahký, robustný a flexibilný, poskytuje vynikajúcu manipuláciu a kvalitu zvuku výkony. má silné dlhú životnosť a odoláva dlhodobo vysokou frekvenciou používania, bez toho, aby )