0

Menu

5-sedlo Gitara Most Set pre 5 Reťazcové Elektrické basgitary Nahradenie Kvalitné Gitarové Časti

Shop: Hudobné Nástroje
5-sedlo Gitara Most Set pre 5 Reťazcové Elektrické basgitary Nahradenie Kvalitné Gitarové Časti

5-sedlo Gitara Most Set pre 5 Reťazcové Elektrické basgitary Nahradenie Kvalitné Gitarové Časti

( 0 Recenzie )
€8.81 - €9.68
Kategória: Hudobné Nástroje
Sku: e292485

Informácie o výrobku

5-sedlo Gitara Most Set pre 5 Reťazcové Elektrické basgitary Nahradenie Kvalitné Gitarové Časti

Most je určený pre 5 string basy, vyrobený zo zliatiny zinku a železa, a výška reťazec je nastaviteľná,18 mm reťazec medzery, veľká časť pre 5-string basy nahradenie, prosím, upozornenie podrobné rozmer obrázku.

Funkcie:

Pevný most je určený pre 5-string basy.

Cca. 18 mm rozostup medzi každý reťazec, most opatrenia 98 * 50mm.

Výška je nastaviteľná pre každý reťazec.

Vyrobené zo zliatiny zinku a železa, vysoké glossiness.

Dodávané s 8 upevňovacie skrutky a 1 montážneho kľúča, jednoduché na inštaláciu.

Špecifikácie:

Materiál: zliatiny Zinku & Žehlička

Vhodné pre: 5-string Basy

String Rozteč: 18 mm

Farby: Strieborná

Položka Veľkosť: 9.8 * 5 * 1.5 cm / 3.8 * 2.0 * 0.6 v

Položka Hmotnosť: 140 g / 4.9 oz

Veľkosť balenia: 10 * 5 * 2cm / 3.9 * 2.0 * 0.8 v

Hmotnosť balenia: 147g / 5.2 oz

Zoznam Balíkov:

1 * Most

8 * Skrutka

1 * Kľúča

Poznámka:

Skontrolujte prosím, most veľkosť starostlivo pred mieste objednávky.

Basy nie sú zahrnuté.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 45 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Dodacia Lehota:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Ekoobjektiv.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Ekoobjektiv.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

  • Druh - most
  • Číslo Modelu - Gitara Most Set
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Plastové Soprán Sax Náustok s Kovovou Spp Pracky Reed Náustok Škvrny Podložky Čierna

€4.68 - €6.59
( vyrobený z vysoko-kvalitných plastov.prichádza s plastovou hlavicou udržiavať ju v čistote a kovovou sponou na upevnenie trstina.dodávané s kus bambusu reed a dva kusy náustok podložky, aby zodpovedali vašej potreby lepšie.prichádza s celkom dobrý zvuk.tento náustok )
Pridať do zoznamu prianí

Kvalita 200 Ks Lýra Kolíky Pre Laiyaqin Malé Harfa String Hudby Lýra Grécky Nástroj Lýra Hudobné Strunové Nástroje

€57.62 - €72.03
( kvalita 200 ks lýra kolíky pre laiyaqin malé harfa string hudby lýra grécky nástroj lýra hudobné strunové nástroje farba:strieborná materiál:kov veľkosť:pevné string stĺpec dĺžka: 40 mm závit priemer: 5 mm úprava priemer: 4 mm obsah )
Pridať do zoznamu prianí

Gitara Navi String Strom Odolné String Strom Sprievodcov Držiak Hardvéru Sprievodca Slot String Držiak pre Klasickú Gitaru Náhradných Dielov

€1.05 - €1.75
( popis: 【gitara navi string strom] vyzýva pomôcť gitara znížiť tlak na struny, znížiť opotrebenie reťazce, a predĺžiť život gitarové struny. 【materiál] vyzýva navi string sprievodcovia sú vyrobené z vysoko kvalitného kovového materiálu, )
Pridať do zoznamu prianí

1 List List Klavír Nálepky Veľké Klavíra Nálepky Transparentné Odnímateľná Klávesnica Štítky pre Deti, Začiatočníkov Učenia

€3.69 - €7.24
( popis to piano nálepky môžete, aby to pre vás jednoduchšie spomenúť kľúče na klavír, keyboard, môžete si to sledoval nálepky.to môže tiež pomôcť vám hrať na klavír, ktorý má dobrú podporu účinok a pomáha učiť sa šťastne. funkcie vytlačené )
Pridať do zoznamu prianí

Flauta, Opravy Nástrojov Na Presné Sťahováky Pinzety Bar Piccolo Neznížila Remover - Musíte Mať Flauta Údržba Auta

€15.21 - €44.36
( popis: toto je základným nástrojom pre každodennú údržbu nástroja jeho hlavným cieľom je opraviť flauta, kľúčom k riešeniu problému flauta hmotnosti, nárazu a pádu nehody spôsobené deformácia potrubia telo problém (obsiahnuté v rúry )
Pridať do zoznamu prianí

2X Akustická Gitara Sedlo Piezoelektrické Most Vyzdvihnutie Mäkké S Jack 2.5

€5.30 - €7.36
( vitajte v našom obchode. naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný.podporujeme dropshipping a veľkoobchod .ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.s pozdravom! 100% vysoká kvalita ,farba: ako je znázornené nové )
Pridať do zoznamu prianí

583F Hubky Krku Gitary Podpora Držiaka Nástroja Stojan na Gitaru Podporu Drumbľa

€4.09 - €6.49
( funkcie: ootdty navrhnuté pre ochranu hudobný nástroj krku pri zmene reťazce alebo opraviť. vhodné pre elektrické/akustická gitara, basová gitara, mandolína a iné struny nástrojov. 2 použitie výška, môžete použiť rôzne hudobné )
Pridať do zoznamu prianí

3ks Elektrická Gitara Accs Zásuvky Kryt Štvorcový pre LP

€1.04 - €1.96
( popis: úplne nové námestie gitara zástrčky doska pack 3 kompatibilné pre elektrickú gitaru materiál: otvor rozteč: 20 mm,26 mm farba:/žltá tabuľka veľkostí: lxw: cca. 34x28mm/ 1.34x1.1inch balenie )
Pridať do zoznamu prianí

22 Pražec na Gitaru Krku 25.5 Palcový Javorový Hmatník Trám Rod Nastaviť na Čelníku Nahradenie Hlava Skrutky na Päty s Späť Prúžok

€75.88
( vhodné pre diy elektrické gitary nová elektrická gitara krku krku drevo: javorového dreva drevo hmatník: javor drevo povrchová úprava: nedokončené vložka: žiadna vyložená strane bodky: ľavej strane bodky stupnice, dĺžka: 25.5 cm .pražce: 22jumbo nikel/strieborná )
Pridať do zoznamu prianí

1 Nastavte Gitara Tvare T-Podľa String Polomer Rozchod Nehrdzavejúcej Ocele Gitara Builder Luthier Nástroj Basové Struny Opravy Nastaviť Opatrenie Nástroj

€1.66 - €2.56
( popis: sada obsahuje gitaru string výška pravítko a deväť gitara tvare t-vládcov z nehrdzavejúcej ocele polomer meradiel, odolné a žiadne ostré hrany poškriabať hmatník. vládca vyrobené z vysoko kvalitného plastu, vládca je obojstranný, )
Pridať do zoznamu prianí

Vysoká kvalita euphonium horn Čínske striebro euphonium nástroj Strieborné Pozlátené dychové nástroje 4valves euphonium

€1 186.32
( popis produktu názov výrobku euphonium roh, materiál mosadz tela, cupronickel ventily farba strieborná package tkaniny pokrytie pena box feu-300s je veľmi vynikajúce bb euphonium ,jeho zvuk je vynikajúci a svetlé, prenikavý, bohaté a mocné, vynikajúce vibrácií.detaily )
Pridať do zoznamu prianí

Sustain Pedál Udržať Klapky Pedál Klávesnice Nožný Pedál pre Opravu Cvičení Výkon Hudobný Nástroj Príslušenstvo

€7.45 - €13.79
( popis: 【univerzálny] vyzýva sustain pedál použiť ako široko pre klávesnicu, digitálne piano, elektronické klávesové, synth, atď. 【obohacujú tóny] vyzýva sustain pedál je určený na prácu a cítiť rovnako ako akustické piano sustain pedál, )
Pridať do zoznamu prianí

1/2/4PCS Nové Kovové Kazoo Ľahký Prenosný Pre Začiatočníkov Flauta Nástroj Milovníkov Hudby Woodwind Nástroja Dobrý Spoločník

€4.27 - €6.10
( 1/2/4pcs nové kovové kazoo ľahký prenosný pre začiatočníkov flauta nástroj milovníkov hudby woodwind nástroja dobrý spoločník popis: charakteristika: 1. ľahko sa učiť nástroj hrá, vhodný pre všetky vekové kategórie 2. vyrobené )
Pridať do zoznamu prianí

Akustická Gitara Extender Tréner Nástroj Hudobný Prst Rozšírenie Nástroja Príslušenstvo, Gitarové Školenia Span Tréner

€2.65 - €5.64
( odrážky: 1、zadarmo úprava: môžete upraviť rozstupy prsta rozšírenie rukáv praxi slobodne, a upraviť podľa každého človeka prst podmienky. 2、široké uplatnenie: prst rozšírenie rukáv môžu byť použité pre elektrickú gitaru, bass, drumbľa, )
Pridať do zoznamu prianí

Tenor Saxofón Sax Trstina Reed Zastrihávač Fréza (Black)

€6.42 - €12.83
( popis táto položka je saxphone tenor reed, ktorý je vyrobený z plastu a kovu, stabilnej fáze môže zabezpečiť, symetria, vhodné pre tenor saxofón.pekné vymeniť staré a poškodené sax trstina. funkcie - farba: čierna. - materail: plast, )
Pridať do zoznamu prianí

IRIN 1Pcs Husle Hmatníkom Husle Časti Duurable Nástroj na Opravu Príslušenstvo Pre 4/4 Husle Veľkosť

€8.76 - €14.13
( all-prírodné ingrediencie plastové kanál umožňuje jednoduchú manipuláciu vhodný pre luky s oboma štetín alebo syntetické vlasy pekne hodí v prípade, že: kompaktný a atraktívne balenie pekne hodí v nástroja prípade a nezaberá príliš )
Pridať do zoznamu prianí

Nástroj Príslušenstvo Saxofón Reed Zastrihávač pre Hudobné Miestnosť Cvičenie Hudobník

€11.28 - €18.80
( popis: 【materiál] vyzýva sax reed fréza je vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré je štúdium a trvanlivé, opakovane. 【presné strihanie] vyzýva tento saxofón reed zastrihávač cutter môže sľúbiť, pekný strih reed, bez poškodenia funkcii )