0

Menu

Kvalita 200 Ks Lýra Kolíky Pre Laiyaqin Malé Harfa String Hudby Lýra Grécky Nástroj Lýra Hudobné Strunové Nástroje

Shop: Hudobné Nástroje
Kvalita 200 Ks Lýra Kolíky Pre Laiyaqin Malé Harfa String Hudby Lýra Grécky Nástroj Lýra Hudobné Strunové Nástroje

Kvalita 200 Ks Lýra Kolíky Pre Laiyaqin Malé Harfa String Hudby Lýra Grécky Nástroj Lýra Hudobné Strunové Nástroje

( 0 Recenzie )
€57.62 - €72.03
Kategória: Hudobné Nástroje
Sku: e298960

Informácie o výrobku

Kvalita 200 Ks Lýra Kolíky Pre Laiyaqin Malé Harfa String Hudby Lýra Grécky Nástroj Lýra Hudobné Strunové Nástroje Farba:Strieborná

Materiál:kov

Veľkosť:Pevné string stĺpec dĺžka: 40 mm

Závit priemer: 5 mm

Úprava priemer: 4 mm

Obsah Balenia:

200 x Lýra String Kolíky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

1Pc Prenosné Gitara Popruh Nastaviteľný Univerzálny PC Popruh na Hudobné nástroje, ozdobná šnúrka na uniforme (Transparentné)

€8.62 - €17.96
( popis toto je gitara popruh, ktorý je vyrobený z materiálov, odolné a môžu byť použité na dlhú dobu.oteruvzdorné a úsek-odolné, nie je ľahké zlomiť a viesť k rozbité gitaru.malá šírka dizajn, zvýšiť nosnej plochy, zníženie tlaku ramenný, pohodlnejšie )
Pridať do zoznamu prianí

Gitara String Oneskorenie Akustická Gitara Šál Gitara Stlmiť Hluk Redukcia

€3.29 - €7.15
( popis gitara string oneskorenie je vyrobený hubky a kovového materiálu, veľmi robustné a nie je ľahké poškodenie.táto gitara string oneskorenie je vhodný pre klasickú gitaru a ľudových akustickú gitaru použiť, čo je veľmi praktické a pohodlné.veľkým )
Pridať do zoznamu prianí

1 List List Klavír Nálepky Veľké Klavíra Nálepky Transparentné Odnímateľná Klávesnica Štítky pre Deti, Začiatočníkov Učenia

€3.69 - €7.24
( popis to piano nálepky môžete, aby to pre vás jednoduchšie spomenúť kľúče na klavír, keyboard, môžete si to sledoval nálepky.to môže tiež pomôcť vám hrať na klavír, ktorý má dobrú podporu účinok a pomáha učiť sa šťastne. funkcie vytlačené )
Pridať do zoznamu prianí

MDM-103 Stomping Kladivo Hlavy Jedno-A Dvojlôžkových Stompers Kov+Plast Náhradných Dielov Na Dne Bubna Pedále

€13.95 - €21.13
( farba:ako je znázornené materiál:kov+plast veľkosť:23x7x4.2cm obsah balenia: 3 * head-krokové kladivo 2 * závitníky 4 * skrutky len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté. poznámka: odraz )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks dolné časti stehien Strane Bubon dolné časti stehien Bubon Príslušenstvo pre Profesionálov

€2.27 - €3.37
( popis: odolný materiál: dolné stehno je vyrobená z vysoko kvalitného borovicového materiálu, povrch hladký, pohodlné uchopenie, odolný a trvanlivý. veľkosť: 40.5 cm dĺžka, spracovanie kaučuku, protišmyková, skvelé pre bicie a iné bicie nástroje. funkcie: )
Pridať do zoznamu prianí

Gitara Časť Nahradenie Hrazda Tailpiece Most, Gitara Tailpiece Hrazda Nastaviť

€7.75 - €15.51
( funkcie: ootdty hrazda tailpiece je veľmi vhodný pre 6 string gitaru alebo basu. jednoduché, ale hladké povrchy bude vaše gitaru alebo basu chladnejšie. zodpovedajúce skrutky v cene, preto je jednoduchý na inštaláciu a použitie. ľahko )
Pridať do zoznamu prianí

Bezdrôtové Gitara Systém Prenášať Prijímač 2.4 MHz Nabíjateľná BT Elektrická Gitara Vysielač, Prijímač 6.35 mm Rozhranie Plug Play

€15.93 - €31.86
( funkcie: 【bezdrôtové pohodlie] vyzýva: rozlúčiť sa ťažkostí drôty s týmto bezdrôtovým vysielačom a prijímačom.ponúka stabilné a vynikajúce anti-interferencie výkonu, čo vám umožní vychutnať si hudbu bez akéhokoľvek prerušenia. 【dlhá )
Pridať do zoznamu prianí

Flauta Skladovanie Taška Cestovné Príslušenstvo Prenosné Viacúčelový Flauta, Prepravný Vak

€5.92 - €10.77
( popis: 【size] vyzýva flauta, puzdro so zipsom.s približnú veľkosť 45cmx6.5cmx5cm, sa zmestí do väčšiny štandardných veľkosti flauty alebo hudobného nástroja. 【odolný materiál] vyzýva flautu úložný vak je vyrobený z vysoko kvalitnej oxford )
Pridať do zoznamu prianí

Kvalitný Set 8 Struny pre Mandolínu Hexangular Ocele A Mosadze Dlhú Životnosť

€3.16 - €5.75
( toto je sada 8 struny pre mandolínu.sú vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, ktoré poskytujú dlhú životnosť služby. funkcie: rezonancie účinok pohodlné ihrisku stability jedinečný antirust náter s dlhou životnosťou vhodná pre mandolínu string meradiel: )
Pridať do zoznamu prianí

Najlepšie gitarové telo, Nové DIY Elektrická Gitara Auta Mahagón časti

€67.13
( najlepšie gitarové telo, nové diy elektrická gitara auta mahagón časti gitarové časti ----- top triedy nedokončené elektrická gitara telo , dokonalý remeselníci všetky otvory sa vyvŕtajú na správne miesta .gitara telo bolo hladký leštený )
Pridať do zoznamu prianí

12 Diera Legenda Ocarina of Time Modrá Alto C Flauta strunový Nástroj Prirodzený Zvuk Ľahko Naučiť Jemné NOVÉ Darček, Doprava Zdarma

€5.99 - €24.98
( funkcie: 1. okarína vyrobené z pece-vystrelil, keramické a presklené, krásne a odolné,určené na hudobný nástroj, ktorý nie je len lacné prop, alebo plastová hračka 2.tón: mid-range c; rozsah: trinásť stupňov tón, wonenice ocarina môže inštruovať )
Pridať do zoznamu prianí

Gitara Reťazca Napájací Kábel, Kábel 3/4/5/6/8 Spôsob, ako pre Pedál Napájací Adaptér

€3.40 - €6.95
( funkcie: ootdty 1 3/4/5/6/8 spôsobom reťazca kábel gitarové efekty pedál napájací zdroj splitter kábel pre väčšinu značiek gitarové efekty pedále. reťaz kábel je vybavený 26awg kyslíka-free vnútorné pre prenos energie, a izolácia hluku. zástrčka )
Pridať do zoznamu prianí

10Pcs Black Gitara Pot a Zosilňovač Gombíky AMP Hlasitosti Ovládanie Speed Gombíky pre Gitaru, Bass

€3.46 - €4.33
( 10 ks čierna gitara pot a zosilňovač gombíky amp hlasitosti ovládanie speed gombíky pre gitaru, bass popis: použitie pre zosilňovač gombík/gitara efekt pedál gombík sa hodí 6 mm hriadeľ hrnce. výška gombík: cca. 15.4 mm. spodný gombík: )
Pridať do zoznamu prianí

Červené srdce split elektrická gitara, červené telo mahagón, jeden uzavretá kazeta+dvojité otvorené kazety, single swing string doska, ro

€412.66
( červené srdce split elektrická gitara, červené telo mahagón, jeden uzavretá kazeta+dvojité otvorené kazety, single swing string doska, rosewood hmatníkom láska intarzia, javor sledovať, biela príslušenstvo, gitarové reálny obraz, meniteľná a prispôsobiteľné, )
Pridať do zoznamu prianí

8 palcový Deti Bicie súpravu Drevená Hračka Bubon na Koncert Strany Hudobný Nástroj

€4.03 - €6.82
( popis: 【odolný materiál] vyzýva: detský bubon hračka je vyrobená z dreva, materiálu, povrch hladký, nie nedeformujte, poskytovanie odolná konštrukcia, ktorá vám pekný pomocou skúsenosti s dôverou. 【obojstranný] vyzýva: navrhnutý ako obojstranná )
Pridať do zoznamu prianí

Upgrade Elektrické Gitary, Snímače Humbucker Keramika Mosadz Základná Doska Gitary, Snímače S Elektroinštalácie Postroj Pre LP Gitara

€43.33 - €86.66
( model : lp standard snímače humbucker materiál : keramika vosk povodí+ mosadz základná doska odolnosť : krk : 7.5 k mostu : 15k veľkosti : krk 50mm / bridge : 52mm elektroinštalácie postroj : 1 prepínač + 4 hrnce + 1 konektor elektroinštalácie )
Pridať do zoznamu prianí

5 ks Bubon Rýchle Nastavenie Cimbal Mate Rýchle Uvoľnenie Bubon Príslušenstvo, Mix Farieb Push-On Dizajn Pohodlné Používanie

€4.81 - €6.87
( 5 ks bubon rýchle nastavenie cimbal mate rýchle uvoľnenie bubon príslušenstvo, mix farieb push-on dizajn výhodné ak chcete použiť nastavenie umožňuje pripojiť a odstrániť činely v druhom. push-on dizajn, jednoduchá inštalácia, pohodlné na používanie. vyrobené )