0

Menu

Kvalitný Set 8 Struny pre Mandolínu Hexangular Ocele A Mosadze Dlhú Životnosť

Shop: Hudobné Nástroje
Kvalitný Set 8 Struny pre Mandolínu Hexangular Ocele A Mosadze Dlhú Životnosť

Kvalitný Set 8 Struny pre Mandolínu Hexangular Ocele A Mosadze Dlhú Životnosť

( 0 Recenzie )
€3.16 - €5.75
Kategória: Hudobné Nástroje
Sku: e371982

Informácie o výrobku

Toto je sada 8 struny pre Mandolínu.Sú vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, ktoré poskytujú dlhú životnosť služby.

Funkcie: Rezonancie účinok pohodlné ihrisku stability Jedinečný antirust náter s dlhou životnosťou Vhodná pre mandolínu String Meradiel: 0.011, 0.015, 0.026, 0.041(2 ks pre každú veľkosť) Materiál Interiéru: Hexangular ocele Rany Materiál pre G-3 a D-4.: Mosadzné Struny Bez Rany( E-1): Okrúhle oceľové

Balenie Obsahuje: 1 x sada 8 mandolína reťazce

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Prenosné Skladacie Ľahké Cestovanie Stojan Profesionálnej Kvalite pre Akustické Elektrická Gitara Drumbľa Banjo Husle a Mandolína

€18.01 - €25.74
( prenosné skladacie ľahké cestovanie stojan profesionálnej kvalite pre akustické elektrická gitara drumbľa banjo husle a mandolína funkcie: ultra-portable - ľahký dizajn menej než 1 lb univerzálny - tiahne a zmlúv na rôzne veľkosti prispôsobiť nástroje )
Pridať do zoznamu prianí

Mike Baby Blue 4k Preťaženie Jeden Effector Fuzzy Elektrická Gitara Pedál Ručné

€97.56 - €102.69
( detská modrá 4k preťaženie jeden effector fuzzy elektrická gitara pedál detská modrá 4k preťaženie jeden effector fuzzy elektrická gitara pedál je preťažený hlas baby blue je veľmi transparentný, vhodný pre hranie blues, ľahká hudba, pop, atď.na )
Pridať do zoznamu prianí

583F Gitara Pražec Beveling Súbor Pražec Konci Obliekanie Nástroj na Vyrovnávanie Súbor Luthier

€7.28 - €11.55
( gitara pražec konci skosenie súbor luthier javor dual 45 stupňov gitara pražec leštenie súbor hudobný nástroj nástroj na opravu ootdty funkcie: úplne nové a vysokej kvality. jemné pražec súbor americký pevný javor súbor s javor )
Pridať do zoznamu prianí

Pleroo Gitarové Príslušenstvo Vľavo Rúk Pickguards 11 Otvor Pre Štandardné ST HH Strat Gitara S P90 Humbucker Poškriabaniu Doska

€11.43 - €17.06
( pleroo gitarové príslušenstvo vľavo rúk pickguards 11 otvor pre štandardné st hh gitaru stratocaster s p90 humbucker poškriabaniu doska hodí sa pre väčšinu vľavo rúk americkej a mexican standard fd strat hh štýl gitaru. je to veľmi kvalitné anti-scratch )
Pridať do zoznamu prianí

Tooyful 5 ks Plastových 42mm Elektrické Basy Štrbinový Gitara Kosti Orechy Výmenu - Ploché Dno Most Matica pre Strat

€1.38 - €3.26
( týchto 5 ks elektrická gitara orechy sú vhodné pre 4 sláčikové basy.jednoduchá inštalácia pohodlné na používanie.vyrobené z plastového materiálu, skvelé gitarové príslušenstvo. popis: - 5 ks elektrická gitara orechy sú vhodné pre 4 sláčikové )
Pridať do zoznamu prianí

Kalimba Taška Skladovanie Držiak Príslušenstva Kabelky Prípade Puzdro Deti Klavír Užitočné Zahustiť Kontajner

€7.18 - €14.36
( popis hľadáte profesionálne, ale cenovo dostupné prst klavír ochrany taška?ak je to tak, už pozrite sa na to!naše skladovanie tašku musia spĺňať vaše potreby.to je jeden z vašich najlepších možností.je vyrobená z high-class materiálov a môže slúžiť )
Pridať do zoznamu prianí

Nové Čínske Ľudové Dychové Hudobné Nástroje Suona,Kvality Rosewood Rod Profesionálne Ručne Vyrobený Nástroj Suona Tlačidlo G

€13.36 - €16.69
( suona, bežne nazývaný program ,je druh populárnej ľudovej nástroj okolo číne. suona výslovnosť je prenikavý a nahlas.v minulosti to bolo väčšinou používa v ľudovej spev kluby/yangko kluby/bicie troupes a miestne ľudové umenie a opera sprievod.po kontinuálneho )
Pridať do zoznamu prianí

Kazoo Flauta Hudobný Nástroj Flauta Membrána Úst Kazoo Flauta Hudobný Nástroj Gitaru Priateľ Modrá

€4.36 - €5.81
( názov produktu: kz-03 abs plast kazoo (zadarmo 8 membrány + ozdobná šnúrka na uniforme) pvc blister papier karta balenie farba:modrá materiál:abs plast veľkosť:16.6x9x3cm obsah balenia: 1 * kazoo 8 * dimo 1 )
Pridať do zoznamu prianí

Kovový Háčik Saxofón Popruh na Krk pre Saxophones Flannelette Sax Krk Predĺžil Saxofón Ramenný Popruh

€6.71 - €16.79
( popis je to pohodlné a praktické saxofón popruh vyrobený z materiálu, ktorý je bezpečnejšie a trvácnejšie, a môže slúžiť vás na dlhú dobu, bez toho, aby ľahko poškodiť.primerané dizajn je mať dobrý nosné a pevný efekt, ktorý môže priniesť uľahčenie )
Pridať do zoznamu prianí

Hot Predaj Nový 6 Ks/súbor Dúha Farebné Struny Pre Akustické Gitarové Príslušenstvo

€0.77 - €1.25
( špecifikácie: stav: 100% zbrusu nový a vysoká kvalita ! farba :6 farieb v jednom balíky zmiešané(červená zelená modrá silver orange ) výhoda:rôzne farby v každý reťazec je jednoduché cudzinci dĺžka: cca. 84.5-88.5 cm pls )
Pridať do zoznamu prianí

2 Sady Akustická Gitara Most Kolíky + Sedlo + Orech Čierny & 5 ks Plastová Gitara Vybrať Prípade Držiteľ

€4.98
( 2 sady akustická gitara most kolíky + sedlo + matica & 5 ks plastová gitara vybrať držiak prípade: farba: čierna, žltá, modrá, tmavo modrá a ružová a čiernej farbe, materiál: pvc & abs 100% zbrusu nový tento materiál poskytuje silu, životnosť, )
Pridať do zoznamu prianí

Odolné Plechové Hudobný Klip Sax Lýra Notového Svorka-Na Držiteľ Klip

€5.36 - €9.92
( popis: vysoko-kvalitný materiál: vyrobené z vysoko kvalitnej železnej materiálu, odolné a trvanlivé. nádherné prevedenie: vynikajúce spracovanie, výtvarné spracovanie, a veľké textúry. veľkosť: 19x4.6x4.9 cm hlavné funkcie: pomôcť )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrická Gitara Ovládanie Rýchlosti Gombíky pre Gibson Les Paul LP Gombík Výmeny Dielcov Gold 4 Ks

€3.24 - €4.99
( cylinder rýchlosť ovládací gombík sa hodí na 1/4 cm delená hriadeľ hrnce. vhodné pre väčšinu gitár, ako les paul,sg štýl gitaru. arabské číslice stupnice rozsah: 0 - 11 materiál: akryl + plast farba: gold&white centrálnym )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrická Gitara Vysokú Výstupnú Štyri Cievky Humbucker Snímač

€12.91 - €19.86
( typ:pickup číslo modelu:humbucker snímač 100% nový a testovanie je v poriadku položka 100% ako na obrázku zobrazené na vyzdvihnutie výstup silný zvuk,ako hrať metal gitarista,je dobrou voľbou.prichádza s pripojením vodičov so silným zväčšením cievky:plastové magnet:keramické )
Pridať do zoznamu prianí

4pcs Bubon Cimbal Stlmiť Praxi Podložky Tlmič Dampeners pre Bicie Bubon Diely Príslušenstvo ( 14/ 16/ 18/ 20 Palec )

€7.28 - €15.47
( popis hľadáte profesionálny a cenovo dostupné cimbal tlmič pad?ste pri hľadaní a robustný nástroj, ktorý môže urobiť viac úloh naraz?ak áno, pozrite sa na ďalšie!naše cimbal tlmič pad musí spĺňať vás potrebuje.to je dobrá voľba pre vás. funkcie bubon )
Pridať do zoznamu prianí

Hmatník 27in * Elektrická Gitara Náhradné Príslušenstvo Anti Deformovaný Gitarové Časti

€28.50 - €40.14
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality pekný darček pre milovníkov hudby. , pohodlné uchopenie. vymeňte za zničený, poškodený krku gitary. vyrobené z dreva, odolná a anti deformovaný, má dlhú životnosť času. s )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Montessori Bicie Hudobné nástroje, Škôlka, Hudobné Hračky, Rozvíja Motorické Zručnosti Rytmus na spoločenské Hračky, Deti, Bábätká

€7.55 - €12.38
( popis: 【balík] vyzýva: bicie nástroj obsahuje xylophone s paličky, a ruka castanets. 【montessori hudobné hračky] vyzýva: tento hudobný hračka bicie nastaviť môžete rozvíja vizuálne, sluchové a hudby zmyslové dojčatá a deti. 【hudby )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Gibson Les Paul Standard & Vlastný Štýl Gitara 1pcs Čierna Biela a Pearl Voĺby pre tento 3 Vrstvou Gitara Pickguard

€1.09 - €1.63
( funkcie: * úplne nové a vysokej kvality. *tu máme vynikajúci výber gitara pickguards na tele gitary. *vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné na použitie. *tieto pickguards sú ideálne, ak pracujete na gitaru projekt alebo chcete )