0

Menu

Gitara Navi String Strom Odolné String Strom Sprievodcov Držiak Hardvéru Sprievodca Slot String Držiak pre Klasickú Gitaru Náhradných Dielov

Shop: Hudobné Nástroje
Gitara Navi String Strom Odolné String Strom Sprievodcov Držiak Hardvéru Sprievodca Slot String Držiak pre Klasickú Gitaru Náhradných Dielov

Gitara Navi String Strom Odolné String Strom Sprievodcov Držiak Hardvéru Sprievodca Slot String Držiak pre Klasickú Gitaru Náhradných Dielov

( 0 Recenzie )
€1.05 - €1.75
Kategória: Hudobné Nástroje
Sku: e302605

Informácie o výrobku

Popis:

【Gitara Navi String Strom] vyzýva Pomôcť gitara znížiť tlak na struny, znížiť opotrebenie reťazce, a predĺžiť život gitarové struny.

【Materiál] vyzýva Navi string sprievodcovia sú vyrobené z vysoko kvalitného kovového materiálu, silné a odolné voči opotrebovaniu, trvanlivé.

【Funkciu] vyzýva String držiak sprievodcovia poskytujú vysoký výkon pre gitaru, udržať tón, dlhší čas, to je ideálny doplnok pre gitaru.

【Skrutky] vyzýva String strom sprievodcov držiak sa dodáva s montážnymi skrutkami, čo je výhodné pre vás, ak chcete nainštalovať a používať.

【Gitarové Časti] vyzýva Používa nahradiť staré alebo nefunkčné gitara string vazalov.

Špecifikácia:

Materiál: Kov

Tabuľka Veľkostí:

Veľkosť balenia: 8cmx8cmx4cm/3.15inchx3.15inchx1.57 palec

Balenie Obsahuje:

6 Skrutiek

6 Ferrule

6 Orechy

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne chyby spôsobené ručné meranie a rôznych monitory.

  • MainKey1 - String Vazalov
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - Tooyful
  • Druh - Reťazce
  • MainKey6 - Profesionálne String Strom Sprievodcov Držiak Hardvéru
  • Číslo Modelu - Elektrická Gitara String Vazalov
  • MainKey3 - Gitara Navi String Strom String Držiak Príručky
  • MainKey4 - Roller String Sprievodcov Držiak s Montážnu Skrutku
  • MainKey5 - String Sprievodcov s Skrutky String Držiak
  • Konektor Typu - ŽIADNE
  • MainKey2 - Elektrická Gitara String Poddaní Náhradné

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Gitara String Oneskorenie Akustická Gitara Šál Gitara Stlmiť Hluk Redukcia

€3.29 - €7.15
( popis gitara string oneskorenie je vyrobený hubky a kovového materiálu, veľmi robustné a nie je ľahké poškodenie.táto gitara string oneskorenie je vhodný pre klasickú gitaru a ľudových akustickú gitaru použiť, čo je veľmi praktické a pohodlné.veľkým )
Pridať do zoznamu prianí

Profesionálne Prenosné Páky Klavír Ladenie Tuner Stlmiť Auta Nástroje A Prípadové Klavír Ladenie Páky Nástroje Súpravy Stlmiť Kladivo DIY Nastaviť

€30.04 - €34.53
( profesionálne prenosné páky klavír ladenie tuner stlmiť auta nástroje a prípadové klavír ladenie páky nástroje súpravy stlmiť kladivo diy nastaviť [šikovný & výhodné] pomôže naladiť klavír v čase,môže uspokojiť všetky vaše potreby.vhodné pre )
Pridať do zoznamu prianí

Plastové s Akryl Vintage Štýl, Zlatá Hnedá Transparentná Dome Rýchlosť Ovládací Gombík pre Elektrické Vyzdvihnutie Gitara

€2.27
( ak vaše gombíky sú špinavé, špinavej a starých, alebo len chcete zdobiť vaše gitaru...to bude fungovať skvele. popis: zbrusu nový gombíky vo výbornom stave vintage štýl 5mm ryhovanej vnútorný priemer oni sa zmestí väčšina )
Pridať do zoznamu prianí

Gitara Repair Tool Set, Hmatník a Pražec Brúsenie, Trojuholník Súbor, Dištančné, Brúsenie Kameňa, Hudobné Príslušenstvo

€11.20 - €17.77
( tento súbor sa používa pre úzky charakter koruna po vyhladzovania.ergonomická rukoväť, pohodlné držanie.vyrovnanie nástroje s presne rovné hrany pomôže zistiť akékoľvek rozdiely v výškou znakov.akord stráže dištančné chrániť vaše gitaru alebo basu hmatník )
Pridať do zoznamu prianí

Sada 2 Ks Chróm Akustické Ľudovej Klasická Gitara Ladenie Kolíkov Kľúče Stroj Hlavy Prijímačov Gitarové Príslušenstvo Diely

€8.38 - €9.10
( materiály: plast +kov farba: strieborná miesto:3l/3rgear pomer:1:15 package zahrnuté:1 sada 2 ks guitar tuner( jeden je na ľavej, druhý je pre práva )6x ferrule8 x skrutka aké sú spôsoby platby ? ------debetnej/kreditnej karty/qiwi/webmoney/yandex.peniaze/sms/ebanx/ppro/mercado )
Pridať do zoznamu prianí

1 KS QA-22 Husle Luk 4/4 Brazílsky Mahagón Čistý Horsetail Luk Color Line Zlato Snakeskin Strane Tote Luk

€17.70 - €32.77
( ponúkame zľavy pre veľké množstvo.vitajte na kontakt s nami! produkt: qa-22 husle luk 4/4 brazílsky mahagón čistý horsetail eben ebenu a zlato snakeskin ruky zvyšok čela veľkosť: 74.5 x 2.7 x 1,4 cm rozsah použitia: husle materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

Gitara Pásik Kože Hlavy Nastaviteľné Ramenný Popruh Na Gitaru, Elektrickú Gitaru, Basovú Gitaru Diely Príslušenstvo Čierne Nové

€1.72 - €11.49
( popis: 100% nový. materiál: látkové. veľkosť:49.21*1.77 palec, funkcie: ľahko sa čistí, stačí, utrite jemne s mokrou handrou na obnovenie jasné. jednoduché a generických konštrukcia jednoduchý na používanie a prepravu, teplé )
Pridať do zoznamu prianí

Drumbľa Drumbľa Reťazce Mateial Basy Pre Nastavenie Ubass Reťazce Príslušenstvo Gitary, Basy Gumy Ubass 4pcs/

€12.63 - €25.26
( funkcie: vhodné pre 4 sláčikové drumbľa basy. hladké polyuretánu robí pre jedinečný hrá skúsenosti. dobrý reťazce zabezpečujú rýchly a stabilný intonáciu. menej prst pošmyknúť na struny a veľmi nádherné predstavenie. špecifikácia: materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

Klasická Gitara Sedlo Matica Set 6-String Gitara Dreva Štrbinový Sedlo Matica Hudobné Nástroje, Časti, Súčasti

€3.59
( popis: gitara dreva sedlo a matica boli už zárezom a môžete používať aj priamo. gitara štrbinový sedlo matica nastaviť prijíma superior dreva a je dlhodobý a nie je ľahké byť opotrebované. gitara sedlo matica je pohodlné používanie, povrch )
Pridať do zoznamu prianí

Humbucker Snímač Skrutky, Pružiny Krúžok Surround Montáž Gitarové Časti Striebristé

€2.33 - €4.66
( úplne nové a vysokej kvality ootdty materiál: kov farba: strieborný veľkosť: (celková dĺžka*priemerom závitu*pre priemer hlavice ) humbucker snímač montáž skrutky s pružinami jar veľkosť: app. 23x4.5mm(0.91x0.18in)(dĺžka )
Pridať do zoznamu prianí

6 Kovov Prst Tipy + 2 Palcom Vybrať Set Gitara Fingerpicks Pre Gitary Dobro Banjo,Atď.

€3.32 - €5.03
( vhodné pre rocková gitara hrá. farba: strieborná veľkosť: palec: 3.6 x 1.6 x 1,4 cm ukazovák: 3.4 x 1,8 x 1.6 cm materiál: kov obsah balenia: 2x gitara prst rukáv(4 ks) len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú )
Pridať do zoznamu prianí

Akustická Gitara Prenosný pre Drumbľa Nástroj Príslušenstvo

€1.50 - €2.38
( popis: , rýchle a presné ladenie, viac ladenie režimy, vysoká citlivosť, vhodné pre chromatické, gitara, basa, husle a drumbľa. c : dvanásť dobre naladený , g : gitara , b : basy , v : husle , u : drumbľa clear lcd digitálnym displejom s dobrým )
Pridať do zoznamu prianí

8X Nastaviť Gold Top Hat Gombík Pre Gibson Les Paul Zlatej Fólie Tlačidlo

€6.13 - €10.76
( ponúkame zľavy pre veľké množstvo.vitajte na kontakt s nami! používa na nahradenie špinavé, špinavej a staré gombík.je odolná a praktická. skvelé náhradné diely pre elektrické gitary a basy. prijatie kovového materiálu, objem gombík )
Pridať do zoznamu prianí

Gitara Most Nástroj Príslušenstvo Hladký Povrch Tremolo Rameno Kovové Mosty

€1.79 - €2.97
( popis: premium materiál: tento most na gitaru je vyrobený z prémiovej žehlička a mosadz materiál, ktorý zaručuje dlhú životnosť. šikovný inštalácia: kvôli svojej kompaktnej veľkosti, táto gitara most pilier je veľmi jednoduchý na inštaláciu. prenosné: )
Pridať do zoznamu prianí

Akustická Gitara Extender Tréner Nástroj Hudobný Prst Rozšírenie Nástroja Príslušenstvo, Gitarové Školenia Span Tréner

€2.65 - €5.64
( odrážky: 1、zadarmo úprava: môžete upraviť rozstupy prsta rozšírenie rukáv praxi slobodne, a upraviť podľa každého človeka prst podmienky. 2、široké uplatnenie: prst rozšírenie rukáv môžu byť použité pre elektrickú gitaru, bass, drumbľa, )
Pridať do zoznamu prianí

4X Nastaviť Oceľového Jadra E A D G Husľové Struny Pre Plnej Veľkosti 4/4

€3.28 - €4.31
( 4x nastaviť oceľového jadra e a d g husľové struny pre plnej veľkosti 4/4 úplne nové a vysokej kvality jednoduché použitie, silné oceľové jadro, striebro rany, guľkové ukončenie špeciálne vyrobené pre 4/4 husle farba:ako )
Pridať do zoznamu prianí

Nové Čínske Ľudové Dychové Hudobné Nástroje Suona,Kvality Rosewood Rod Profesionálne Ručne Vyrobený Nástroj Suona Tlačidlo G

€13.36 - €16.69
( suona, bežne nazývaný program ,je druh populárnej ľudovej nástroj okolo číne. suona výslovnosť je prenikavý a nahlas.v minulosti to bolo väčšinou používa v ľudovej spev kluby/yangko kluby/bicie troupes a miestne ľudové umenie a opera sprievod.po kontinuálneho )
Pridať do zoznamu prianí

Univerzálne Elektrické Gitary, Zosilňovače Reproduktorov Bass Power Amp Príslušenstvo

€24.25 - €40.41
( popis: dobrý výkon: táto gitara zosilňovač, reproduktor, funkcie, dobrý zvuk účinok a môže priniesť jasný zvuk. nastaviteľné: táto elektrická gitara amp umožňuje nastaviť tón a hlasitosť na splnenie rôznych potrieb. multifunkčné: )