0

Menu

10/50 KS Neon Light Samolepky Estetické Klasické Retro Neon Štýl Anime Graffiti Roztomilý Nálepky, Nálepky DIY Auto, Notebook, Telefón na Bicykli

Shop: Vzdelávanie A Kancelárske Potreby
10/50 KS Neon Light Samolepky Estetické Klasické Retro Neon Štýl Anime Graffiti Roztomilý Nálepky, Nálepky DIY Auto, Notebook, Telefón na Bicykli

10/50 KS Neon Light Samolepky Estetické Klasické Retro Neon Štýl Anime Graffiti Roztomilý Nálepky, Nálepky DIY Auto, Notebook, Telefón na Bicykli

( 0 Recenzie )
€1.52 - €2.38
Sku: e8454

Informácie o výrobku

O Dopravu

Máme sa obvykle odosielame do troch pracovných dní po obdržaní vašej platby.Zvyčajne sme loď Čína Príspevok Air Mail.Ak chcete, aby ostatné vyjadriť ako: YANWEN ,EUB, DHL, EMS atď, prosím, kontaktujte nás pred biding.

YANWEN Dodanie čas je o 35-60 dní ;EUB je o 15-35 dní ;DHL a EMS je o 7 -15 dní

B. Prosím, zanechajte nám správu informovať nám veľkostí a farieb, ktoré chcete, my vám pošleme tovar tým, že vaše údaje, alebo pošleme náhodným.

C. Prosím poslať kompletnú správnu adresu a telefónne číslo a budeme ochotní vypočítať prepravné náklady pre vás.Zmiešané farby a modely sú obe privítali v našom obchode.Budeme robiť kombinovanej dopravy pre vás.

D. nie Sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

Všetky e-maily bude zodpovedaná v priebehu 1 pracovného dňa.Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-odoslať váš e-mail a my vám odpovedať čo najskôr.Vážne Kupujúci Iba V Tom!Prosím, miesto cenovú ponuku, len ak súhlasíte so všetkými podmienkami.

Návrat & Vrátenie Peňazí

A. kupujúci by mal priniesť dôkazy o probléme v položkách.

B. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom si môžete vymieňať položky.Kupujúci je zodpovedný za všetky ďalšie náklady na dopravu.

C. kupujúci musí kontaktovať nás a to do 3 dní od doručenia, ak budú chcieť vymeniť chybný alebo nesprávne odoslané položky.

O Feedfack

Vaša spokojnosť je náš cieľ!Dáva negatívne alebo neutrálne spätná väzba je veľmi vážny postoj a sme si istí, že môžeme vyriešiť váš problém pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Úprimne dúfame, že sa vám páčia naše položky a vychutnajte si našu službu.Tešíme sa vašu POZITÍVNU spätnú VÄZBU.

B. Ak je Pripojený produkty obrázky pri odchode nás pozitívne feeback bude výhra na voľný krásny darček so ďalšej objednávke!ĎAKUJEME U VEĽMI VEĽA!

Pretože balík je vydané z Číny, preprava čas bude dlho.Takže pre lepšie nákupný zážitok pre vás, odporúčame, aby ste si lepšie logistické metódy a platiť určité poplatky.

1.Odporúčame vám, aby ste objednávka viac ako $9.Potom môžete sledovať balík a môžete získať rýchlejšie.Inak budeme expedície do Číny Post Obyčajný Malý balík Plus, ktoré nie je možné trackded,nie je v bezpečí a by si produkty na dlhú dobu.

2.Všetky výrobky, ktoré sú dvakrát skontrolovať pred odoslaním.Kontaktujte nás prosím v prvom rade, ak nie je žiadny problém, keď sa dostanete na produkty.Prosím, dať 5 hviezd, ak máte radi výrobky a služby.

3.Vzhľadom k streľbe stave a hardvérové zariadenia ako monitor je brigthness a kontrast nastavenie atď,môžu byť niektoré rozdiely medzi skutočným položky a tón farieb obrázkov zobraziť.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Tvar - N/A
  • Materiál - PVC
  • Číslo Modelu - TS-3028-6
  • veľkosť - S
  • Vek - >6 ROKOV, >3 ROKOV, 3 ROKOV, >8 ROKOV

Značky: neon light samolepky

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

10pcs/Veľa Tvorivých Kovové Svorky Striebra, Priečinok, Súbor, Priečinok Pin Záložku Binder Klip kancelárske potreby Školské potreby Príslušenstvo

€3.64 - €4.99
( 10pcs/veľa tvorivých kovové svorky striebra, priečinok, súbor, priečinok pin záložku binder klip kancelárske potreby školské potreby príslušenstvo funkcia:100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.špecifikácia: vlastnosti - materiál: kov. - veľkosť: cca 32*12 mm - )
Pridať do zoznamu prianí

1~5 KS Multi-layer 13 Mriežky Rozširuje Peňaženky Súbor, Priečinok, Pracka Orgán Taška Veľká Kapacita Školského Úradu Ukladanie Dát Organizátor

€5.37 - €9.10
( 1~5 ks multi-layer 13 mriežky rozširuje peňaženky súbor, priečinok, pracka orgán taška veľká kapacita školského úradu ukladanie dát organizátor popis: názov produktu: doručenia skladovanie orgán taška špecifikácia výrobku: 17.8*10.6*3 )
Pridať do zoznamu prianí

Kreatívne Skladacie Nožnice Kawaii Morandi Papier Fréza Prenosné Roztomilý Nožnice DIY Scrapbooking Ručné Nástroje, Kancelárske potreby

€2.73 - €5.48
( materiál: abs+nehrdzavejúcej ocele veľkosť: 6.2*10 mm farba: ako na obrázku zobraziť hmotnosť:30g zoznam balíkov: 1pc sklopné nožnice (nie zahŕňať akékoľvek iné príslušenstvo) poznámka: 1.nepatrné farebné rozdiely )
Pridať do zoznamu prianí

100KS/Veľa Nového Kola ďakujem Kraft tesnenie nálepky.Priemer 3.8 cm DIY poznámka darček Etikety Kruh Bod Nálepky

€2.21 - €3.39
( 1.nové a vysokej kvality 2.veľkosť: dia.38mm 3.farbu ako obrázok, kraft papier s potlačou 'ďakujem' 1lot =100pieces. sranda!ako vidíte toto krásne nálepky môžete použiť na darček alebo kdekoľvek potrebujete dekorácie, s plným lásky.jednoduché )
Pridať do zoznamu prianí

Prispôsobený productWholesale vlastný dizajn prázdne adventný kalendár box

€0.96
( produkty popis produktu prispôsobené papierovej krabici k dispozícii materiál umenie papiera ( 128gram ,157gram ,200gram ,250gram) sulfátový papier (100gram, 120gram, 140gram,160gram, 200gram, 250gram ) slonoviny rady (250gram , 300gram) špeciálne )
Pridať do zoznamu prianí

Pero Vlk Vlasy Kefou Hook Line Starostlivé Line Kreslenie Kaligrafie Maľovanie Kvet, Vták Charakter Umenia Maľby Stationer

€3.99 - €7.97
( popis tradičná čínska kefa na kaligrafie je známy pre jeho odolnosť a dlhú životnosť, múdra voľba pre umelcov a calligraphers.toto čínske kaligrafický štetec, pero je druh tradičné písanie a maľovanie nástroj v číne, skvelé pre naštartovanie vášho )
Pridať do zoznamu prianí

Nové 5000 Čínsky Výkresov Zbierka Kniha II Bird&Beštie Farbenie Knihy pre Dospelých Umenie Referenčné Knihy 16K

€26.06 - €53.20
( funkcie: veľkosť: 260mm*190 mm strán:320 stránok package:1 kniha vhodné pre:dospelých jazyk:čínština )
Pridať do zoznamu prianí

20pcs Ice Crystal Laser Motýľ Dekorácie, ZVIERATKO, Samolepky Retro Diy Príručka Materiál Scrapbooking Štítok Denník Vestník Plánovač

€2.44 - €4.06
( popis: materiál: pet veľkosť: 50 mm x 30 mm-70 mm x 62mm množstvo: 20 listov (10 vzorov x 2) veľkosť balenia:105mm x 180 mm x 3 mm lepidlo: áno )
Pridať do zoznamu prianí

46pcs/pack Kawaii Denník Lepiaci Papier Scrapbooking Papiernictvo Samolepky Pre Denník Šesť Výberov

€1.01 - €1.56
( veľkosť:ako fotografie zobraziť. hmotnosť:cca 11 g/pack množstvo: 1lot=1pack=46pcs malú nálepku materiál:papier. )
Pridať do zoznamu prianí

A Papierové Nálepky Gurmán Zberateľské Série Občerstvenie Strane Úvahy Materiál, Dekorácie, Nálepky

€2.46 - €3.97
( 链接web //pan.baidu.com/s/18knjx0igcjg4jon7y-ycka?pwd=43wm ťažba kód: 43wm )
Pridať do zoznamu prianí

20Packs Veľkoobchod Zlato Samoopaľovacie ZVIERATKO, Samolepky Čínsky tematické dekorácie základného Materiálu Laserom, reflexné, nepremokavé Album art

€28.88 - €44.43
( materiál:papier množstvo:1lot=20packs,1 balenie=2 listy veľkosť:205*65mm funkcia: vynikajúci dizajn je vhodný pri rôznych príležitostiach, takže vaše pozvanie viac špeciálne.to môže tiež byť prilepený na akomkoľvek mieste, kde )
Pridať do zoznamu prianí

Vlastné Vlastné Kvalitné A3 A4 A5 Veľkosť Reklamné Propagačné Farba Skladaný Leták , Brožúra, Brožúra, Leták Tlač

€1.59
( 1.popis produktu názov položky ofsetová tlač dl leták leták, brožúra brožúra trim, aby ste prispôsobili veľkosti podľa vašej požiadavky.tlačiaca plocha je 700x1000mm.veľkosť papiera je 720x1020mm papier materiál, lesklý umelecký papier, matný umelecký )
Pridať do zoznamu prianí

4Pcs Multicolor Pastelky Rotujúce Pastelka Stlačením Pastelka Ceruzky Pre Deti, Umenie Farebné Domácnosti Pastelka

€7.57 - €12.42
( 4pcs multicolor pastelky rotujúce pastelka stlačením pastelka ceruzky pre deti, umenie farebné domácnosti pastelka podpora dropshipping a wholesaling. 100% originálne a kvalitné s zadarmo po-predaj záruky. [8 v -1 farebná pastelka] každý pastelka )
Pridať do zoznamu prianí

Stôl Kalendáre Úložisko Prípade Multifunkčné Pero Držiteľov Úrad Mesačne Stola

€6.85 - €14.58
( popis chcete pridať nejaké kreatívne dekorácie na váš stôl.potom tento kalendár je dobrá voľba.je vyrobená z plastových materiálov .je to praktické a môže byť tiež použitý ako pero kontajner.dobrý darček pre vašich priateľov alebo rodiny.prečo )
Pridať do zoznamu prianí

Papier na kreslenie Roll Prázdne Maľovanie Akvarelového Papiera, DIY, Náčrt, Papier pre Deti Deti ( 45 cm x 10 m )

€15.29 - €31.85
( popis sú si chcete nejaký papier na kreslenie?náš produkt je skvelou voľbou pre vás.vyrobené z vysoko kvalitný papier materiál, je to praktické na používanie.hrubé a hladkým povrchom, ideálny pre ceruzky, perá, a. funkcie hladký povrch )