0

Menu

Stôl Kalendáre Úložisko Prípade Multifunkčné Pero Držiteľov Úrad Mesačne Stola

Shop: Vzdelávanie A Kancelárske Potreby
Stôl Kalendáre Úložisko Prípade Multifunkčné Pero Držiteľov Úrad Mesačne Stola

Stôl Kalendáre Úložisko Prípade Multifunkčné Pero Držiteľov Úrad Mesačne Stola

( 0 Recenzie )
€6.85 - €14.58
Sku: e38798

Informácie o výrobku

Popis

Chcete pridať nejaké kreatívne dekorácie na váš stôl.Potom tento kalendár je dobrá voľba.Je vyrobená z plastových materiálov .Je to praktické a môže byť tiež použitý ako pero kontajner.Dobrý darček pre vašich priateľov alebo rodiny.Prečo si kúpiť?

Funkcie

-Farba:Červená

-Materiál:Plast

Veľkosť:15.30X13.00X5.60 cm/6.01X5.11X2.20in

-Kalendár časový rozsah: 2023-10-2024-12.

- Vyberte, plast, kalendár úložný box je praktický a odolný pre použitie.

- Prísť s 2023 kalendár, vo vnútri stránku po stránke, tlačené jasne, poskytujú maximálne pohodlie pre vás.

- Môžete označiť dôležité deň na to a skladovanie svoje perá a ceruzky.

- Uložiť viac priestoru.Jednoduchosť a kreatívne štýly atraktívne väčšina ľudí.

- Je to skvelá stolná dekor pre vás.a vážim si čas, aby svoj život zmysluplnejšie.

1 x Kalendár Stolový Organizér

  • Feature5 - plánovač knihy box
  • Feature4 - plastový držiak na pero
  • Feature3 - desktop drobnosti držiteľ
  • Feature2 - kalendár úložný box
  • feature10 - domácnosti stôl kalendár
  • Feature1 - stolový kalendár
  • feature7 - mesačný kalendár
  • feature8 - dekoratívne stojí kalendár
  • feature9 - kalendár kalendár
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • feature6 - Kalendáre

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

68 KS Spojovacích Vrecká A6 Veľkosť 6 Otvory na Zips Spojovacie Puzdro Zložky Jasné, Nepremokavé PVC Loose Leaf Tašky Pre 6 krúžkových

€20.87 - €34.79
( [size]malé rozmery, ľahká a ľahko sa prenáša. [materiál]zips binder vrecko je vyrobené z trvanlivého materiálu.vodotesné a odolné proti roztrhnutiu .zips nie je ľahké poškodenie. [najlepšie organizátor]6-jamkové-dierované, plastový zips binder )
Pridať do zoznamu prianí

80pcs Vosk Námestie Výšivky S Úložný Box DIY Diamond Kreslenie Lepidlo Hliny Nástroj

€6.73 - €8.98
( funkcie: 【diamond lepidlo hliny] vyzýva farebné diamond lepidlo hlina je vyrobené zo silikónového materiálu s silné viskozita a nebude zanechať stopy.lepidlo hliny vyzerá krištáľovo čistá a krásna.môžu držať pevne na diamant, ale nikdy nenechávajte )
Pridať do zoznamu prianí

Priečinok Sub Vonkajšie Klipy Knihy Binder Klipy Veľký Úložný Svorka Malé Peňaženky Svorky Súbor Zápasov

€3.43 - €8.38
( popis ste stále obáva, že nie je schopný nájsť vhodné peniaze a kontrola držiteľov?peniaze klip bude vaša dobrá voľba.vyrobené s a mierne materiál, praktické a robustné, môžu byť použité na čas a nie sú ľahko poškodiť.vhodné pre strihanie peniaze, )
Pridať do zoznamu prianí

12Pcs Mesiac Binder Vrecká Binder Peňažné Obálky Loose Leaf Tašky, vypĺňanie Dokumentov Tašky

€8.36 - €16.07
( popis naše binder taška je vyrobená z odolného materiálu, ktorý je odolný voči vode a ľahký materiál je ľahký a tenký, dobré na dotyk a robustná natoľko, aby papier.dizajn umožňuje jednoduché súbor otvorte puzdro a dostať vaše dokumenty jednoducho )
Pridať do zoznamu prianí

Nástenný Kalendár 2024-2025 18 Mesačný Kalendár, Plánovač Kryty Januára 2024 Do Júna Roku 2025 18 Mesačný Nástenný Kalendár Pre Bez Námahy

€7.44 - €16.53
( pobyt organizovaný s našimi 2024-2025 nástenný kalendár!robiť plány s ľahkosťou na vysokú kvalitu papiera.naše twin-wire záväzné a zavesiť otvor, aby to hračka pre zobrazenie vo vašej domácnosti. špecifikácia: veľkosť produktu: 37.5*29.2 cm materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

Kvet Nálepky Na Fľaše s Vodou Nepremokavé Fľaša na Vodu Nálepky Dekoratívne Nálepky 50pcs Pre Auto Skateboard Notebook Vody

€2.89 - €5.78
( funkcie: máte radi kvety?chcete pridať nejaké farby a šarm, aby sa vaše položky?ak áno, budete milovať tieto kvet nálepky.sú vyrobené z pvc materiálu, ktorý je nepremokavý a slnko-dôkaz.majú lepkavé dizajn, ktorý môže dodržiavať akýkoľvek hladký )
Pridať do zoznamu prianí

3sheets/pc Krásne Papierové kvety Nálepky Album Vestník DIY Dekoratívne Samolepky Iny Scrapbooking Materiál

€1.37 - €2.28
( detaily produktu: názov: kvet nálepky materiál: papier listov: 3 v veľkosť: 10x14.7 cm hmotnosť: 12.7 g sku: 8 )
Pridať do zoznamu prianí

7PCS Háčik Štetec, Pero, Nechtov Vložkou, Štetec, Pero Sada pre Farbenie Knihy Oleje Maľovanie Akvarel Projekty

€3.81 - €7.63
( popis toto je sada 7pcs profesionálne maliarske štetce, ktoré sú vyrobené z a materiál pre trvanlivé a použitie.ohľadu na to, ako sa vaša úroveň umeleckého zážitku alebo schopnosť, toto malby nastaviť je perfektný maľovanie nástroj. funkcie na )
Pridať do zoznamu prianí

1Pc Kefku Držiak na Pero Čínske Atrament Kefa, Závesné Police Kefa, Stojan (Ako je uvedené)

€15.63 - €27.42
( popis retro štýl, vôňa literatúry.zároveň môžete uložiť 10 kefy, vhodnej výške, aby sa zabránilo kefa z dotýkať zeme.toto drevo držiak na pero s 10 ramienka kefa, stojan uspokojí vaše kaligrafické študijné potreby. funkcie -farba: )
Pridať do zoznamu prianí

1 Sadu Mini Kriedou Dosky Mini Tabule Prihlásiť Kriedou Rada Ploche Tabule Tabule Prihlásiť

€9.48 - €17.24
( popis mini drevené tabule displeji set je nielen funkčné, ale aj esteticky.jeho vertikálnej orientácie umožňuje jednoduchú viditeľnosť a dostupnosť, takže je vhodná pre písanie a vymazanie správy.obojstranné funkcia poskytuje dostatok priestoru pre kreativitu )
Pridať do zoznamu prianí

Lev Kalendár 2024 Tvorivé Vtipný Žart Darček Nástenný Kalendár Kreatívne A Divný Stredoveké Scény Zahustiť Papiera Denné Zvierat

€3.41 - €9.76
( krok späť v čase s našimi stredoveký kalendár pre 2024! pôvabné ilustrácie, aby to ideálne pre domáce dekorácie na pracovné plochy, stoly a steny.nie je potrebné sa obávať perie a úniku.tento kalendár tiež robí pre perfektný darček! špecifikácia: materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

10Pcs/Set Sklo Kvet Okno Séria PET Gold Razenie Nálepky DIY Notebook Scrapbooking Príslušenstvo Estetický Dizajn ketchbook

€1.26 - €1.68
( vážení zákazníci, vitajte toyuanze venujte prosím pozornosť na nasledujúce opatrenia: 1. po-predajný servis: ak máte akékoľvek otázky o produkte, ktorý ste dostali, prosím, nenechávajte bad review priamo.prosím, kontaktujte nás a my sa budeme )
Pridať do zoznamu prianí

Žiadne Veľké Škody, Teen English v knihách, príbehu, poviedky 9780099283928

€33.31 - €55.51
( o knihe: alexander macdonald, osamotené mládeže v kapskom briton, trávia leto v baniach, so svojimi divokými starší bratia počas sezóny, ktorá končí v vraždy.prvý román. 25,000 prvý tlač. )
Pridať do zoznamu prianí

Prenosné Plavidlá Vinyl Pletie Nástroj Plavidlá Nálepky Zápisník, Takže Sochárstvo Umenie Tool pre balík Office Príručka Školy Notebook Rezbárstvo

€1.25 - €2.40
( popis: balík obsahuje 1 papiera fréza,1 pinzety, 1 škrabka, 1 lepidlo lepí perá holding rovnakým spôsobom a s rovnakým pero, sila by mali byť primerané. v záujme ochrany kotúča, papier by mal byť v papierové podložky na podložku. pretože )
Pridať do zoznamu prianí

Opakovane Jasné, Kalendár, Plánovač Týždenný Mini Chladničky Stôl Suché stieracie Rada Týždenný Plánovač Chladnička pre Chladnička Školskej Kuchyni

€6.82 - €12.40
( popis je to jednoduché ploche týždenný message board.týždenná plánovacia tabuľa je vyrobená pre písanie poznámok, poznámok a oveľa viac.priehľadný dizajn, vzhľad, jednoduché a ľahké použitie, vhodné a skvelé pre školy, domácnosti a kancelárie. funkcie -farba:transparentná -materiál:akryl -veľkosť:29.70x21.00x1.00cm/11.67x8.25x0.39in - )
Pridať do zoznamu prianí

Ikigai Japonskej Tajnej Filozofie na Šťastný, Zdravý Podľa De Garcia Inšpiratívne Knihy V anglickom jazyku pre Dospelých Teen

€3.63 - €16.83
( ikigai japonskej tajnej filozofie na šťastný, zdravý podľa de garcia inšpiratívne knihy v anglickom jazyku pre dospelých teen )