0

Menu

Drôt Striptérka Nástroje Kábel Nástroj Crimper Skoby Reproduktor Kliešte Stripers Medi Kliešte Ručné Rezanie Plier Konektor

Shop: Auto Repair Tool
Drôt Striptérka Nástroje Kábel Nástroj Crimper Skoby Reproduktor Kliešte Stripers Medi Kliešte Ručné Rezanie Plier Konektor

Drôt Striptérka Nástroje Kábel Nástroj Crimper Skoby Reproduktor Kliešte Stripers Medi Kliešte Ručné Rezanie Plier Konektor

( 1 Recenzie )
€9.24 - €18.12
Kategória: Auto Repair Tool
Sku: e7871

Informácie o výrobku

Popis

Tento ťažkých drôtov striptérka je vyrobený z vysoko-kvalitného materiálu, odolné a môžu byť použité na dlhú dobu.Poskytnúť pružnosť a vynikajúca odolnosť, ľahko splniť vaše rôzne potreby, priniesť oveľa viac vymoženosti.Kompaktné, prenosné a ľahké, ľahko prenosný a použitie.

Funkcie

-Farba: Čierna

-Materiál: Oceľ, PVC

-Veľkosť: 18.50X5.00X1.50 cm/ 7.27X1.97X0.59 v roku.

- Kábel striptérka je ideálny pre líši vodičov.Elektrického nástroja môže pásy a znížiť drôt spoľahlivo úprava rezanie otvorov.

- Drôt cutter môže znížiť alebo lankové elektrických drôtov ľahko.Drôt striptérka nástroj je nutnosťou pre elektrikár, údržbár a inžinier.

- Vhodné pre elektrikárov, domáce tiesňové, kanalizácia, strojov a opráv automobilov.

- Pracuje s jemné, hrubé, single, multi-lankové vodiče, PVC a iné typy izolácie.

- Môžete dať ako darček pre vášho manžela alebo otca, dať im trochu prekvapenie.

1 x Drôt Striptérka

  • Číslo Modelu - Drôt Striptérka
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Značky: wirestripper nástroje

Recenzie

2023-08-16 | 5 Hodnotenie užívateľa

Tým, že Kupujúci

VEĽMI PRESNÉ

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Brzdy Krvácanie Hadice Silný brzdný Systém Úpravy Nástroj Brzdové Trubky Krvácanie Nástroj Mäkké Univerzálne Brzdové Potrubie Hadice nepriepustných

€4.15 - €8.31
( tento motocykel olej linka je navrhnutý tak, aby sa zabránilo úniku oleja a zabezpečiť hladký výkon.je ľahko ovládateľný a vhodný pre nahradenie starého oleja vo vašom bicykli.olej linka má dobrú pevnosť a dlhú životnosť a odoláva vysokým tlakom a teplotou.je )
Pridať do zoznamu prianí

Pneumatiky Nafukovacím W/ Dial 50 mm Rozchod Auto Bike Kompresor Nástroje

€12.62 - €23.38
( popis: grip ,poskytuje ľahký prístup k vnútri kolesá páka inflácie na rozchod s tlačidlo krvácať prebytočný tlak vzduchu v pneumatikách gumené chránené pneumatiky rozchod až 230psi vrátane vzduchu-krvácať prepnúť, stlačte )
Pridať do zoznamu prianí

58 Zub Rukáv Nástroje 5472 Spline Zásuvka Pre Komora Rukáv Nástroje pre Mercedes-Benz

€9.96 - €18.45
( 58 zub rukáv nástroje 5472 spline zásuvka pre komora rukáv nástroje pre mercedes-benz stav: nové typ: spline zásuvka pre komora pre mercedes-benz spline zásuvky spaľovacia komora pre mercedes-benz prídržné krúžky motory 601, 602, 603, )
Pridať do zoznamu prianí

5Inch (125 mm) Leštiaci Pad Auta Na Auto Polisher Pack 10Pcs Výmena Náhradných Dielov

€6.81 - €11.16
( poľský celé spektrum nátery rez a fanúšik najťažšie oxidovaného automobilových náterov, najťažšie jasné, kabáty aby sa na najvyššej úrovni showcar topánok s ultra-hladký dokončovacie poľský podložky pre leštenie automobilov materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

VC200 Electroplate Kovový Povlak Hrúbky Rozchod Laku Detektor Refinishing D7WD

€48.55 - €64.74
( funkcie: ootdty meranie hrúbky nepokovované a nepotiahnuté plechov s precisions pomocou vc200 povlak hrúbky rozchod.zabezpečenie kvality farby, laky, a anodická oxidácia hliníka nátery na oceľ, hliník, andcopper. na vc200 povlak hrúbky rozchod, )
Pridať do zoznamu prianí

Prevodový Olej Extractor Oleja Nástroj Ohrievač Vzduchu Extractor Príručka Tekutiny Extractor Parkovanie Ohrievač Zvislého Potrubia Bez Netesností Nádrže

€1.72 - €3.81
( s dĺžkou približne 60 cm, naše oleja extractor je riešenie chaotický ropy zmeny.vyrobené zo spoľahlivých materiálov, umožňuje reguláciu prietoku a tlaku oleja na splnenie rôznych potrieb.žiadne profesionálne nástroje alebo zručnosti sú potrebné, aby sa tento )
Pridať do zoznamu prianí

Vysoká Kvalita Na MB Carsoft 7.4 Multiplexer Diagnostický Nástroj MCU Rozhranie Podpora Nafta Benzín Auto Riadené Rozhranie

€87.08
( mercedes-benz carsoft 7.4 nové mcu control interface upozornenie: 1this mb carsoft 7.4 bolo len dostupný na testovanie áut pred rokom 2004. ak si chcete vyskúšať nový model auta, môžete si kúpiť mb star c3 alebo mb sd c4 2. budete musieť použiť )
Pridať do zoznamu prianí

Inline Iskra Tester Spark Plug Tester Nástroj Spark Plug Tester Motora Zapaľovacie Cievky Tester Zapaľovací Systém Nástrojov Na Testovanie Vysoká

€4.61 - €9.21
( popis: motor iskra tester je musí mať diagnostický nástroj pre akýkoľvek motor s spark plug a môžete ľahko a rýchlo diagnostikovať zapaľovanie/motor problémy alebo poruchy. ako test: 1. vypnúť motor, a odstrániť spark plug cievky; 2. )
Pridať do zoznamu prianí

5" Farebný Displej pre Ferrari 488 Spider GTB LussoT Portofino prístrojového panelu LCD Displej 2016-2021

€270.88 - €291.26
( 5 farebný displej pre ferrari 488 spider gtb združenom aplikácia: pre ferrari 488 spider gtb združenom (2016-2021) referenčný nástroj oem čísla: f142m, 310698, 320038 ľavej a pravej strane displeja sú rovnaké, ak váš obe zobrazenia )
Pridať do zoznamu prianí

20Pcs Stereo Dash CD Prehrávač, Nástroj pre Odstránenie Nastaviť Automobilové Príslušenstvo, Auto Rádio Audio Odstránenie Nainštalovať Tlačidlo Súpravy

€7.94 - €16.89
( tento produkt zahŕňa 20 osobitne navrhnuté nástroje a klávesy, ktoré sú nevyhnutné pre dokonalé odstránenie autorádia a cd prehrávače.bez poškodenia váš cenný informačný panel, správny nástroj pre správne zamestnanie bude mať váš nový stereo pevne na )
Pridať do zoznamu prianí

Motor Časovanie Nástroj Pre Vw Audi Seat Skoda 1.0/1.2/1.4 FSI TFSI 3 & 4 Valec

€75.55 - €91.02
( - pre montáž a odstránenie vačkové hriadele a oprava motora - pre testovanie a nastavenie vačkové hriadele kontroly časy - vhodné pre vag tsi 1.0 3-valec a 1.2 + 1.4 4-valcových motorov, tiež pre nové 1.4 tsi zákona motora kľukového hriadeľa aretačných )
Pridať do zoznamu prianí

3 Čeľuste s Ramenami Výstroj Removal Tool pre Zotrvačníky Kladky List Výstrojom

€22.02 - €42.35
( popis: 【ťažkých štruktúra] vyzýva 3 čeľuste ložisko zariadenia je vyrobený z vysoko pevnosť kovový materiál, odolný proti opotrebeniu, štúdia a trvanlivé. 【nastaviteľný dizajn] vyzýva 3 čeľuste ložisko odstraňovač môžete upraviť )
Pridať do zoznamu prianí

KONNWEI KW680 OBD2 auto zlyhanie diagnostiky skener jazdy počítač auto OBD skener

€41.10 - €82.20
( popis výrobku: konnwei kw680 obdii/eobd skener podporuje všetky 10 druhov obdii test pre kompletnú diagnostiku.predstavovať unikátne patentované na jedno kliknutie i/m pripravenosť kľúč, tft farebný displej a vstavaný reproduktor, na kw680 je naozaj najvyšší )
Pridať do zoznamu prianí

Najnovšie Vediamo 5.01.01 s keygen Verteilte Diagnostikovať Anwendung softvérový systém pre elektronickú kontrolu MB STAR C4 SD C5

€12.56 - €17.34
( 1. po úhrade, nechať vašu e-mailovú adresu v časti správy , dovoľte mi reagovať na rýchlo! 2. je potrebné vypnúť antivírusový softvér!zatvorte ho! zatvorte ho! 3. všetky výrobky majú návod na použitie a inštaláciu, prečítajte si )
Pridať do zoznamu prianí

41 Kusov Multi-funkčné Skrutkovač Nastavený, Nástroj Skrutkovač, Socket Kľúča Zmes, Socket Kľúča

€3.89 - €24.73
( • 41 kusov multi-funkčné skrutkovač súbor : tento skrutkovač nastaviť prichádza s 41 kusov, čo je univerzálne prvky pre všetky vaše potreby. • nástroj skrutkovač a zásuvky kľúča kombinácia : kombinácia nástroj skrutkovač a zásuvky kľúča v jeden )
Pridať do zoznamu prianí

EUI EUP Tester Simulátor Box CR Injektor Kódovanie Kontroly Nafty Common Rail Systém

€1 888.71
( nafta common rail systém eui eup tester simulátor box cr injektor kódovanie kontroly tester krok názov popis max. výkon maximálny výkon č prietok nulový prietok čerpadla účinnosť štart štart imv 1-4 prietok meracej jednotky podľa rôznych prúdov )
Pridať do zoznamu prianí

AZGIANT T15 Presné Automatické Opravy Šesťhranný Skrutkovač Auto Repair Skrutkovač, Skrutky Otvor Skrutkovač skrutkovača Oprava Nástrojov

€3.46 - €3.77
( azgiant t15 presné automatické opravy šesťhranný skrutkovač auto repair skrutkovač, skrutky otvor skrutkovač skrutkovača oprava nástrojov funkcie 1. 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. 2. vysoká kvalita materiálu, odolné a trvanlivé. 3. )