0

Menu

Brzdy Krvácanie Hadice Silný brzdný Systém Úpravy Nástroj Brzdové Trubky Krvácanie Nástroj Mäkké Univerzálne Brzdové Potrubie Hadice nepriepustných

Shop: Auto Repair Tool
Brzdy Krvácanie Hadice Silný brzdný Systém Úpravy Nástroj Brzdové Trubky Krvácanie Nástroj Mäkké Univerzálne Brzdové Potrubie Hadice nepriepustných

Brzdy Krvácanie Hadice Silný brzdný Systém Úpravy Nástroj Brzdové Trubky Krvácanie Nástroj Mäkké Univerzálne Brzdové Potrubie Hadice nepriepustných

( 0 Recenzie )
€4.15 - €8.31
Kategória: Auto Repair Tool
Sku: e8389

Informácie o výrobku

Tento motocykel olej linka je navrhnutý tak, aby sa zabránilo úniku oleja a zabezpečiť hladký výkon.Je ľahko ovládateľný a vhodný pre nahradenie starého oleja vo vašom bicykli.Olej linka má dobrú pevnosť a dlhú životnosť a odoláva vysokým tlakom a teplotou.Je kompatibilný s väčšinou motocykle a prichádza s všetky potrebné príslušenstvo pre inštaláciu.

Špecifikácie:

Názov: Brzdy, Olej, Hadicu

Materiál: Hliníková Zliatina+Guma

Balenie Zoznam:

1 Sada Brzdové Olej, Hadice

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vynikajúce Spracovanie: Vyrobený z mäkkého hliníka a gumené materiály, tento brzdy olej hadica je odolná, hrdza-odolný a vysokú elasticitu.To môže vydržať vysokom tlaku a vysokej teplote, bez trhliny alebo netesné.To je aj nosenie, odolný a ľahko sa inštaluje.

2.Dobré výsledky: Tento brzdy olej hadica môže efektívne nahradiť staré a poskytovať rýchlejšie a hladšie, brzdový.Dodáva sa s deflácia nástroj na predchádzanie vzduchu zo byť nasáva a vypúšťací ventil odstráňte starý motorový olej.Inštalácia je jednoduchšie s flexibilné hadice a jasné pokyny.

3.Všestranné Použitie: Tento brzdy, olej, hadicu prichádza s tri hadíc, ktoré bezpečne upevnite hadice k ventilu a brzdy, olej vypúšťaciu skrutku, poskytuje pohodlie a bezpečnosť pre vaše každodenné potreby.Hadice je tiež odolný a flexibilný, čo umožňuje prevádzkovať to s ľahkosťou.

4.Jednoduché Použitie: S transparentný dizajn, môžete jasne vidieť brzda kolieska valec vytekať po stlačení akcelerátora.Jednoducho pripojte hadicu na brzdový bleeder ventilu a čerpadla tekutina rýchlo a ľahko.

5.Ľahko Udržiavateľné: Tento brzdy, olej, hadicu je kompaktný a ľahko sa skladuje.To vám pomôže odstrániť starý olej ventilu a hadice a nahradiť ich novými.Môžete tiež skontrolovať hladinu oleja a vyhnúť preplneniu.To vám ušetrí čas a priestor.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Prietokomer Rytie Stroj Vodou Chladený Prietok Indikátor Chladený Vreteno Chladenie Vodnou Prietok Indikátor

€3.09 - €6.19
( prietokomer rytie stroj vodou chladený prietok indikátor chladený vreteno chladenie vodnou prietok indikátor funkcia: 1. dobré tesnenie,dlhá životnosť,vhodné na použitie. 2. pre chladenie vodnej vodou chladený vreteno, sledovať prietok vody )
Pridať do zoznamu prianí

Odolná Pneumatika Súpravou Na Opravu Pneumatík Opraviť Nechty Náhradné Gumy, Gumy Skrutku Na Nechty, Pneumatiky Plug Vákuové Pneumatiky Opravu Nechtov

€3.33 - €5.84
( funkcie : *jednoduché použitie: najjednoduchší spôsob, ako sa opravy pneumatík, jednoducho vložte nechty do pneumatiky rany pre jednoduché a efektívne opravy prácu.opraviť pneumatiky sami, a uložiť vaše opravy nástroje, ľahko opraviť diery bez toho, demontáž )
Pridať do zoznamu prianí

4 Ks 5.9 Cm Dlhé Strieborný Tón Ohnuté Zakrivené Tip Pinzety Kliešte Plier Ručného Náradia

€7.06
( nástroj ruka strieborné farebné dlho manipulovať oblúkové kliešte (cca 15cms dlho) extra jemné zakrivené bodov. z nehrdzavejúcej ocele svetla napätie. tweezer je vyrobený z nerezovej ocele materiál, s leštený povrch povrch, pohodlné )
Pridať do zoznamu prianí

Vysoká Kvalita 5PC 12V1.2W V-2 Malé Svetelný Indikátor Auto Nástroj na Čítanie

€1.22 - €1.75
( 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. pre toshiba 12v1.2w v-2 kategória:ako na obrázku package zahrnuté: 5 ks malá žiarovka )
Pridať do zoznamu prianí

Príručka Motocyklové Pneumatiky Kolesa, Orovnávanie-Stav Stand 40 cm/15.74 Palcový A70F

€16.08 - €22.97
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality univerzálne motocyklové/bicykel/motorky/mx koliesko tento veľký kus je potrebné mať pre všetky vážne domov mechanik. jednoduché použitie, tento prístroj ponúka veľmi efektívne )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Izolácie Piercing Sondy Klipy (TP81) Okruh Opravy Nástroje na Detekciu Auto

€3.59 - €5.52
( popis: set dvoch 6405 pomona izolácie piercing sondy. nadviazať kontakt s izolované vodiče bez rezania alebo odizolovanie izolácie.pripojenie k multimeter alebo automobilový osciloskop pomocou banana jack konektora na zadnej strane.zásuvky akceptuje všetky )
Pridať do zoznamu prianí

Nástroj vozík, vozík, multi-funkčné úložná polička vrstva, automatické opravy vozidla, pojazdné dielne, Auto Opraviť Auto Diely

€18.35 - €33.36
( upozornenie: vzdialenej oblasti môže spôsobiť extra expedičný poplatok.vezmite prosím na vedomie: dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo lodné náklady.keď parcely prišli na svoje zvyky, prosím, platiť dane a vyzdvihnúť zásielku, nie )
Pridať do zoznamu prianí

50pcs 32mm 967674 Auto Modrá Gumy Káblové Pneumatiky Pneumatiky Defekt Oprava Húb Plug Patch Súprava/set Príslušenstvo

€1.41 - €2.42
( funkcie: * úplne nové a vysokej kvality *vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné a praktické použitie *jednoduché použitie,veľmi odolná. *vhodné pre opravu pneumatík. *názov:guma káblové pneumatiky záplaty *model:967674 *špecifikácie: *materiál:guma *farba:modrá *priemer:32mm/1.3 )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Gumová Podložka Blok Zdvíhanie Zdvíhanie Vozíka Adaptér

€4.78 - €9.56
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality tento univerzálny pad adaptér je vhodný pre väčšinu áut.tento produkt slúži na ochranu zábradlia od vplyvu kovové časti podvozkových na väčšine vozidiel. veľmi trvanlivé a ľahko poškodený, )
Pridať do zoznamu prianí

1Pc Auto Prepäťová ochrana Automatické Elektronické Zariadenie, Chránič Diagnostický Nástroj

€25.80 - €51.61
( popis ak chcete, aby nedošlo k poškodeniu elektrického systému počas elektrické zváranie, potom je naša prepäťovú ochranu, je vaša najlepšia voľba.pomocou abs materiál je kvalitný a odolný.to vám môže pomôcť chrániť vaše auto elektrické rozvody.vyberte )
Pridať do zoznamu prianí

7 Ks Cr-V Inštalácii Offset Vákuové Zásuvky Nástroj Pre Odstránenie Kyslíkový Senzor Tlaku Kľúča Ocele Snímač Master Zásuvky Nástroja

€19.33 - €27.62
( ❗️❗️~~~postupujte podľa obchod ~~~~ pre väčšie zľavy ❗️❗️ ⚫️ funkcie ◼ offset kyslíkový senzor zásuvka je ľahko odstrániť, dokonca aj v ťažko dosiahnuteľných miestach. ◼ štrbinový dizajn pre odstránenie kyslíka )
Pridať do zoznamu prianí

Malé Vytiahnuť Riadok Pás Auto Tela List Neznížila Repair Tool Paintless Opravy Príslušenstvo

€25.37 - €34.75
( vlastnosti: jednoduchá obsluha, oprava neznížila priamo, bez poškodenia pôvodnej farby, je vhodný pre neznížila všetkých druhov plochých. ootdty môžete odstrániť krupobitie, preliačiny z iných dverí, atď.bez poškodenia lakovaného povrchu.široko )
Pridať do zoznamu prianí

EUI EUP Tester Simulátor Box CR Injektor Kódovanie Kontroly Nafty Common Rail Systém

€1 888.71
( nafta common rail systém eui eup tester simulátor box cr injektor kódovanie kontroly tester krok názov popis max. výkon maximálny výkon č prietok nulový prietok čerpadla účinnosť štart štart imv 1-4 prietok meracej jednotky podľa rôznych prúdov )
Pridať do zoznamu prianí

OBD2 Diagnostické Rozhranie Zapojenie Kábla Platné Adaptér Postroj Pre Skenovanie Moje Tesla A Teslax Tesla Model 3

€7.92 - €15.23
( obd2 diagnostické rozhranie zapojenie kábla platné adaptér postroj pre skenovanie moje tesla a teslax tesla model 3 podporované zariadenia: tento adaptér postroj je určený pre prácu s akýmkoľvek kvalitné obd2 skener / code reader, ktorý si môžete správne spravovať )
Pridať do zoznamu prianí

2X UPA USB Programátor Diagnostický Nástroj, UPA-USB ECU chiptuningu Programátor UPA USB V1.3 Na Obdobie Rokov 2014-Verzia Hlavnej Jednotky

€54.84
( 2x upa usb programátor diagnostický nástroj, upa-usb ecu chiptuningu programátor upa usb v1.3 na obdobie rokov 2014-verzia hlavnej jednotky podpora dropshipping a wholesaling. 100% originálne a kvalitné s zadarmo po-predaj záruky. upa-zariadenie )