0

Menu

Plávajúce Bazén Dávkovač Chlóru Nastaviteľný Prietok Bazén Chlóru Držiteľ Veľkú Kapacitu Bazén Tablet Plavák Na Chlórové Tablety

Shop: Ostatné Šport A Zábava
Plávajúce Bazén Dávkovač Chlóru Nastaviteľný Prietok Bazén Chlóru Držiteľ Veľkú Kapacitu Bazén Tablet Plavák Na Chlórové Tablety

Plávajúce Bazén Dávkovač Chlóru Nastaviteľný Prietok Bazén Chlóru Držiteľ Veľkú Kapacitu Bazén Tablet Plavák Na Chlórové Tablety

( 0 Recenzie )
€8.05 - €11.50
Sku: e62024

Informácie o výrobku

Tento chlóru plavák je pevné a odolné zariadenie, ktoré môže mať viacero chlórové tablety naraz.Má ladenie riadiacej slučky, ktorá umožňuje nastaviť uvoľňovanie chlóru podľa vašich potrieb.Je vhodný pre KÚPEĽNÉ, bazén, vírivka a iné vodné prvky.To je jednoduché používanie a údržbu, a to pomáha udržať vašu voda čistá a sviežosť.

Špecifikácia:

Názov: Bazén Dávkovač Chlóru

Farba: modrá

Materiál: PP

Veľkosť: (cca.) 18*17.5 cm/7.09*6.89 v

Spodný priemer: (cca.)8.5 cm/3.35 v

Váha: cca 95 g

Balenie zoznam:

1 x Bazén Dávkovač Chlóru

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Dlhá životnosť a Robustný: S pevnou PP materiál tela, tento bazén dávkovač chlóru odolné a povrch.Dokáže prežiť pády a zlé počasie a slúžiť vás na dlhú dobu.Môžete tiež vyplniť a prispôsobiť sa chlóru úrovni s ľahkosťou.

2.Jednoduché a Účinné: Nie viac problémov s častým prevádzku a nízke skladovanie.Tento bazén dávkovač chlóru vám umožňuje vložiť viac chlórové tablety vo vnútri a použite ju na dlhú dobu.To bude mať váš bazén sviežosť a čistú s minimálnym úsilím.

3.Rýchle a Jednoduché: Tento bazén dávkovač chlóru je hračka pre použitie.Stačí vyplniť ho s chlórové tablety, zapnite chlorinator, a plávať v bazéne.Kontrolná slučka umožňuje vám nastaviť chlóru výstup na zápas váš bazén potreby.

4.Flexibilné Čistenie: môžete ovládať množstvo chlóru vydané podľa tohto bazén dávkovač chlóru podľa vodné podmienky.Má 4 porty na dne, že môžete upraviť na čistenie vody účinne a udržiavať jeho čistotu a zdravost.

5.Všestranné Použitie: Tento bazén dávkovač chlóru je univerzálne zariadenie, ktoré môže byť použité v rôznych vody funkcie, ako sú bazény, vodné parky, horúcej vane, kúpele, akváriá a viac.Ho drží a uvoľňovanie chlóru tablety postupne na zlepšenie kvality vody a zabrániť rast rias.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Užitočné Plávanie Rukavice pre Surfovanie, Potápanie, Plávanie List Plutvy Unisex List Pádla Dropship

€6.37
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality vyrobený z vysoko-kvalitného nylonu materiály, praktické a trvanlivé. plávanie webbed poskytuje úplnú flexibilitu vašej ruky a zvyšuje podržte na šmykľavých povrchoch. plávať )
Pridať do zoznamu prianí

Profesionálne Bazén Leaf Skimmer, Netto Čistý Bazén Skimmer Cleaner Čistiaci Prostriedok Cca. 41.5*30 Cm/16.33*11.8 Palcový Modrá

€4.87 - €7.05
( podrobnosti: tento list čistý skimmer vám môže pomôcť vyčistiť bazén ľahko kopčeky z listov, chyby a iné druhy nečistôt z vašej bazén, rybník, hot tub, fontány alebo veľké akvárium nebude poškriabaniu bazén linkovej špeciálna )
Pridať do zoznamu prianí

45Pcs Zvládania Pásy Pre Bazén Vložky,Bazény Líniové Klip Nahradenie Patch Pre 27Ft Kola Alebo 18 X 33Ft Oválny Bazén

€31.94 - €49.92
( 45pcs zvládania pásy pre bazén vložky,bazény líniové klip nahradenie patch pre 27ft kola alebo 18 x 33ft oválny bazén [kombinácia množstva] ponúkame vám sadu 45pcs bazén líniové zvládania pásy, dosť pre vás na použitie, sú ideálne pre nahradenie bazén líniové )
Pridať do zoznamu prianí

Silikónové Plávanie Spp Módne Nepremokavé Kvetov Vytlačené Plávať Bazén Spp Plus Veľkosť Uši Chrániť Potápanie Klobúk Dlhé Vlasy Ženy

€2.97 - €4.72
( materiál: silikón rozmery: ako je uvedené na obrázku farba:ako je znázornené množstvo: 1pcs vzor: kvet tlačené balenie obsahuje: 1pc plávanie spp prečo si vybrať toto spp plávať? vysoký výkon silikónový )
Pridať do zoznamu prianí

Univerzálne Príslušenstvo 270 mm Flex Rameno Podmorské Potápanie Používa Pre Potápanie Kamery Zariadenia

€30.81 - €44.01
( produkt je možné otáčať o 360 stupňov, čo uľahčuje nastavenie smeru pod vodou. zliatina hliníka má dve guľové kĺby, a plast je flexibilná časť. farba: čierna materiál: hliníková zliatina + plast veľkosť: dĺžka: 270 mm obsah )
Pridať do zoznamu prianí

150 cm Plávanie Float Stick Plavecký Výcvik Plávajúce Pena Palice Plávať Bazén Rezance Pre Deti, Dospelých, Deti Plávanie Stick Krúžky

€8.60 - €12.28
( odrážky: 1.odolný a ohybný: z masívneho epe penové materiály, tieto bazén rezance sú ohybné a nie je ľahké sa dostať poškodený alebo deformovaný, tak môžete použiť ich na dlhú dobu.oni sú tiež mäkké a pohodlné držanie. 2.široké použitie: )
Pridať do zoznamu prianí

3ks Biela Tryska PVC Tryska Pre Bazén Otvorenie Buľvy Tryska Prietok Prívodu Montáž Pre Hayward SP1419D

€7.73 - €12.08
( 3ks biela tryska pvc tryska pre bazén otvorenie buľvy tryska prietok prívodu montáž pre hayward sp1419d popis: bazén buľvy tryska je praktické pre bazény a iné rozsiahle voda skladovacie zariadenia.pekný alternatívu k výtokovej tryske kúpaliska.tieto vody )
Pridať do zoznamu prianí

Chladenie Ľadovej Uteráky Mikrovlákna Jogy V Pohode Tenké Uterák Outdoorové Športové Oblečenie Telocvičňa Ľadový Pot Kapela Top Športové Uterák Letné Chladenie Šatku

€0.21 - €0.31
( popis: zostať chladný počas tréningu s našimi chladenie uteráky na krku a tvári.absorbuje pot a je skvelé pre jogy.stroj umývateľné a ľahko sa prenáša. špecifikácia: názov: chladenie uteráky materiál: polyesterové vlákna absorpcia )
Pridať do zoznamu prianí

Potápanie Adaptér Odolné Voči Opotrebovaniu, Outdoorové Aktivity Striebro Potápanie Regulátor Príslušenstvo Montáž Vložiť Pripojenie Adaptéra Príslušenstvo

€3.43 - €6.48
( popis: [typ]: potápanie muž 3/8 -24 na male 9/16 -18 adaptér, aby potápačov previesť prvej fáze závit na druhý stupeň niť ľahko. [odolný materiál]: potápanie závitom adaptér je vyrobený z mosadze, odolné a robustné, ktorý sa má stabilný výkon. [ľahko )
Pridať do zoznamu prianí

Trojuholník Vody Aeróbne Činky Bazén Činky Vybavenie EVA Vysoký Vztlak Prenosné Dospelých Vody Činky Plávajúce Činky

€5.56 - €8.98
( popis: 【tvaru trojuholníka] vyzýva na trojuholníkový tvar vodné cvičenie, činky ponúka variabilný odpor, skvelé pre cvičenie hornej časti tela, dolnej časti chrbta a brušných svalov, atď. 【premium materiál] vyzýva vody, aeróbne činky sú )
Pridať do zoznamu prianí

7PCS Uteráky Bavlna Biela Superior Hotel Kvality Mäkkú Tvár, Ruky, Uteráky 30X30cm

€11.32 - €19.86
( 1. odolný a praktický. 2. prenosný a ľahký. 3. silný hygroscopicity, bavlna, je viac odolný voči zásadám,čistí pleť, viac efektívne. 4. mäkké a pohodlné,veľmi jemný, keď ste utrite si tvár alebo kože. 5.výber z vysoko-kvalitnej )
Pridať do zoznamu prianí

500g Potápanie D Váhy Ponoriť Šnorchlovanie, Plávanie Športové Vybavenie

€5.55 - €10.10
( popis: navrhnuté na používanie s ťažkých popruhu potápanie hmotnosť pásu. vyrobené z 500g eco friendly viesť blok, odolné a trvácne. matný povrch odolný voči poškriabaniu na dlhý čas používať. použitie ako hmotnosť chovateľ )
Pridať do zoznamu prianí

Náhradné nad Zemou Bazén Hadice Konektor pre Skimmer Vodovodné Pripojenie

€2.80 - €4.60
( popis: 【produkt] vyzýva 4552 zbierať filter čerpadla adaptér 【materiál] vyzýva bazén filter, čerpadlo, hadice adaptér je vyrobený z vysoko kvalitného materiálu, čo je silné, odolné a nie je ľahké zlomiť. 【size] vyzýva 3.8cmx12.7 )
Pridať do zoznamu prianí

Plávajúce Vody Teplomer Teplomer Teplota Vody Rozchod Bazén Kúpele Teplomer pre Rybníka Krytý Vonkajší Akvária Bazén SPA

€2.06 - €3.42
( popis: 【jednoduché] vyzýva náš bazén teplomer má jasné čísla na to, čo ju robí ľahko čítať. 【jednoduché použitie] vyzýva plávajúci teplomer je v pohode a pridá skvelá atmosféra, aby váš bazén.a vybavený visí otvoru na bezpečný )
Pridať do zoznamu prianí

Univerzálna Hadica Adaptér Odolné Závitové Hadice Armatúry pre Filter Bazén, Skimmer, Inštalatérske Spojenie Dielov

€1.05 - €1.98
( popis: 【produkt] vyzýva 1-1/2 a 1-1/4 univerzálna hadica adaptér so závitom hadice armatúry konektor 3.8 cm/1.5 palca bazén filter, čerpadlo, hadice adaptér zariadenia 【materiál] vyzýva bazén filter, čerpadlo, hadice adaptér je vyrobený z vysoko )
Pridať do zoznamu prianí

ELOS-Plávanie Čiapky Tathagáta Budha Tvar Odolné Nonslip Flexibilné Latex Plávať Čiapky pre Surfovanie Deti, Dievčatá, Chlapcov, Ženy, Muži

€6.54 - €9.21
( elos-plávanie čiapky tathagáta budha tvar odolné nonslip flexibilné latex plávať čiapky pre surfovanie deti, dievčatá, chlapcov, ženy, mužov, vyrobená z vysoko-kvalitné latexové, tejto zábavnej klobúk je flexibilné a elastická, zabezpečí pohodlné nosenie )
Pridať do zoznamu prianí

Golf Uterák 30x50cm S bezpečnostnou Sponou Pre Čisté Kluby Royal Golf Uterák Čierne Ruky Modré Gule T1M5

€2.03 - €3.62
( popis 100% zbrusu nový, vysoko kvalitné, produkt: golfové uterák špecifikácia: 50*30 cm farba: kráľovská modrá, čierna tento golf uterák je vyrobený z bavlny, a vafle práčky je navrhnutý tak, aby sa jednoduchšie čistí. poskytuje )
Pridať do zoznamu prianí

1.5 Palcový Priemer Bazén Čerpadlo, Hadice Náhradné Diely Bazén Hadice Pre Nadzemné Bazény Pre Filter Čerpadla

€21.88 - €34.19
( 1.5 palcový priemer bazén čerpadlo, hadice náhradné diely bazén hadice pre nadzemné bazény pre filter čerpadla funkcie: balenie obsahuje: dostanete 1 ks bazén hadice o rozmeroch asi 1,5 palcov/ 3.8 cm v priemere, v dostatočnom množstve a vhodnej veľkosti môže splniť )