0

Menu

45Pcs Zvládania Pásy Pre Bazén Vložky,Bazény Líniové Klip Nahradenie Patch Pre 27Ft Kola Alebo 18 X 33Ft Oválny Bazén

Shop: Ostatné Šport A Zábava
45Pcs Zvládania Pásy Pre Bazén Vložky,Bazény Líniové Klip Nahradenie Patch Pre 27Ft Kola Alebo 18 X 33Ft Oválny Bazén

45Pcs Zvládania Pásy Pre Bazén Vložky,Bazény Líniové Klip Nahradenie Patch Pre 27Ft Kola Alebo 18 X 33Ft Oválny Bazén

( 0 Recenzie )
€31.94 - €49.92
Sku: e99629

Informácie o výrobku

45Pcs Zvládania Pásy Pre Bazén Vložky,Bazény Líniové Klip Nahradenie Patch Pre 27Ft Kola Alebo 18 X 33Ft Oválny Bazén [Kombinácia Množstva] Ponúkame vám sadu 45pcs bazén líniové zvládania pásy, dosť pre vás na použitie, sú ideálne pre nahradenie bazén líniové zvládania pásy.

[Výmena Bazén Líniové Klipy] Keď váš bazén líniové klipy sú poškodené alebo potrebujete preinštalovať váš bazén fólie, budete musieť nahradiť nový bazén líniové klipy.Tieto bazén líniové klipy sú vyrobené z vysoko kvalitnej PE materiálu, ktorý vám môže pomôcť opraviť líniové na bazén stene dobre a chrániť váš bazén vložkou z toho, že je poškriabaný.

[IDEÁLNY SIZE] Náš bazén líniové zvládania bar je 61cm/24in dlho a 2,4 cm/0.94 v širokom, ktoré rukoväte bazén líniové dobre, ideálny pre tých, ktorí majú svoje vlastné nad zemou kúpalisko doma.

[Inštalácia Tipy] vyberte si Prosím správnom množstve podľa veľkosti pool prvý, potom manuálne otvorte ich mierne pred posuvné ich cez fóliu, aby sa zabezpečilo, že sa môže posúvať cez líniové hladko a zabránilo poškodeniu fólie.

[Príslušnú sumu] pripravili Sme pre vás zmes rôznych súm pre vás, ktoré môžu byť prispôsobené pre rôzne typy nadzemná bazény. 38 ks pre 24ft kruhový bazén;45 ks pre 27ft kruhový bazén (potrebné 43 ks), 18ftx33ft oválny bazén (potrebné 44 ks),16ftx32ft oválny bazén (potrebné 42 ks), 28ft kolo bazén (potrebné 45 ks) fit 18 ft kolo bazén (potrebné 29 ks), 12ftx24ft oválny bazén (potrebné 32 ks), 21ft kruhový bazén (33 potrebné)

Farba:Čierna

Materiál:PE

Veľkosť:O 61x2.5cm

Obsah Balenia:

45 x Bazén Vložky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

35 cm Potápanie Stick Hliníkovej Zliatiny Hluku Maker Rod Ukazovateľ s Nastaviteľné Zápästí ozdobná šnúrka na uniforme Potápač pod vodou Signalizačné Zariadenia

€2.85 - €4.38
( popis: keďže naša potápačská ukazovateľ stick je šikovný a má vysokú zrozumiteľnosť rozsahu, môžete použiť tento potápanie ukazovateľ nalepiť na dotyk neznáme stvorenia sa chrániť, alebo ho použiť na meranie dĺžky rýb alebo skaly.medzitým, )
Pridať do zoznamu prianí

Chladenie Uterák na Krku a Tvári Horúce Počasie Mäkké Chladný Uterák Mikrovlákna Pohode Uterák pre Cvičenie Jogy Športové Fitness Pilates

€0.60 - €1.14
( popis: 【premium materiál] vyzýva: chladenie uterák je vyrobený z polyesteru.priedušná chladný uterák, oka chladenie textílie, dobré absorpčné, pohodlné a mäkké. 【pohodlné] vyzýva: chladiaci uterák je mäkké, pohodlné pocit, a ľahko sa skladá.tieto )
Pridať do zoznamu prianí

Odolné Univerzálne Potápanie 2" Hmotnosť Opasku Náhradný Set

€3.34 - €6.19
( popis: potápanie hmotnosť pásu rýchle uvoľnenie popruhu pracky s 3 sloty ľahký, silný, prenosný, trvanlivý a dlhá životnosť univerzálny sa hodí na štandardné nylon alebo gumy 2 /5 cm popruhu náhradné príslušenstvo pre väčšinu )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Plávanie Čiapky 59-60cm Ergonomický Dizajn Kúpacie Čiapky Plávanie Zariadenia Pre Dlhé/krátke Vlasy

€2.80 - €4.92
( funkcie: 1. sada 2: priestranný dlhé vlasy dizajn: vyrobené pre plavcov s dlhými vlasmi, plávať spp je navrhnutý tak, aby obsahovať a chrániť dlhé vlasy, husté vlasy, pletivá a viac.asymetrické dizajn vytvára viac priestoru. 2. je vhodný pre dlhodobé )
Pridať do zoznamu prianí

Vodiace Kolesá 4 Pack S 2 Balenia Kotúč Gears Náhradné Príslušenstvo 3884997-R6 Pre Maytronics Dolphin,Bazén Vysávač, Príslušenstvo

€23.03 - €41.88
( [bazén cleaner náhradné diely] pre dolphin nautilus cc plus robotic bazén čistiace vhodné pre maytronics katalógové číslo:3884997-r6. obsahuje štyri (4) vodiace kolesá a dva (2) kladka prevodovky. [pre dolphin premier diely] kompatibilné s pre maytronics dolphin )
Pridať do zoznamu prianí

Plávajúce Vody Teplomer Teplomer Teplota Vody Rozchod Bazén Kúpele Teplomer pre Rybníka Krytý Vonkajší Akvária Bazén SPA

€2.06 - €3.42
( popis: 【jednoduché] vyzýva náš bazén teplomer má jasné čísla na to, čo ju robí ľahko čítať. 【jednoduché použitie] vyzýva plávajúci teplomer je v pohode a pridá skvelá atmosféra, aby váš bazén.a vybavený visí otvoru na bezpečný )
Pridať do zoznamu prianí

Potrubia, Armatúry Vody Spa Bazén Príslušenstvo, Bazén, Spa Distribútor SPA Časti Dodávky 10-odvzdušňovací Otvor

€11.91 - €17.53
( potrubia, armatúry vody spa bazén príslušenstvo, bazén, spa distribútor spa časti dodávky 10-otvor odvzdušnenie potrubia, armatúry vody spa bazén príslušenstvo, bazén, spa distribútor spa časti dodávky 10-otvor vzduchu zásuvky s 10 odklon porty, je vhodné pripojiť )
Pridať do zoznamu prianí

Kľúčové Plaváky Pre Člny Marine Kanoe Prenosné Silnom Keychain Mužov Novinka Príslušenstvo Kajak prívesok Pre Surfovanie Rafting

€2.29 - €4.41
( táto voda silnom keychain má unikátny tvar, takže je ideálny pre surfovanie nadšencov.je to pohodlné a trvanlivé, a šetrí námahu straty kľúčov vo vode.udržať svoje kľúče v bezpečí s týmto musí mať príslušenstvo. špecifikácie: produkt )
Pridať do zoznamu prianí

36 Pack Bazén Klipy Zakrývania Klipy Bazén Kryt Klipy Na Zimu Na Zemi Kryt Zabezpečenie

€18.13 - €24.83
( 36 pack bazén klipy zakrývania klipy bazén kryt klipy na zimu na zemi kryt zabezpečenie bazén kryt je vyrobený z abs+pc materiál.je pevná a nie je ľahké slabnúť a pretrhnutiu.má vyššiu účinnosť, životnosť a vynikajúcu kvalitu. pre bazén pokrýva )
Pridať do zoznamu prianí

2X Potápanie 1. stupeň Regulátor LP Nízky Tlak Port Konektor Potápanie Náhradný Diel

€2.94 - €4.91
( 2x potápanie 1. stupeň regulátor lp nízky tlak port konektor potápanie náhradný diel popis: zapojte pre 1. stupeň regulátor typ: nízky tlak port závit 3/8 cm farba:strieborná materiál:pochrómovaný medi obsah balenia: 2 )
Pridať do zoznamu prianí

Silikónové Potápanie Potápanie Šnorchlovanie Chovateľ Držiak Potápačský Výstroj, Náhradné Diely

€0.54 - €0.99
( popis: jednoduché, ale funkčné šnorchel keeper, vyrobené z mäkkého silikónového materiálu, a trvanlivé dvojité slučky štýl šnorchel chovateľ môže byť prispôsobené tak, aby prakticky každý šnorchel ak je to potrebné, môže sa použiť )
Pridať do zoznamu prianí

Ponorte Sa Pohodlne Mäkké A Pružné Nafukovacím Hadice Pre Potápačov Dobré Ťažnosť Potápanie Príslušenstvo

€9.30 - €15.51
( popis: tieto bcd dýchacích ciest nafukovacím hadice rúry vyrobené z vysoko kvalitného kaučuku, materiál, pružný, odolný voči korózii a mäkké, bc koleno konektor vyrobené z poistného nylon materiál, veľmi odolné na použitie určené pre bcd )
Pridať do zoznamu prianí

4X Bazén Hadice Putá Bazén Nahradenie Úst Kryt-Pripojenie Vákuového Hlavu, Oddeľovač Vstup

€6.73 - €17.71
( 4x bazén hadice putá bazén nahradenie úst kryt-pripojenie vákuového hlavu, oddeľovač vstup pre použitie s niektorou 1-1/2 cm priemer špirály-rany bazén hadice závitové vnútri manžety.vo vnútri threading zaručuje bezpečné spojenie. na )
Pridať do zoznamu prianí

Potápanie Rozkroku Popruh Kryt 3 mm Hrubé Potápačské Vybavenie, Hmotnosť Pásu Kryt

€7.86 - €12.47
( popis: 【portable & lightweight] vyzýva: potápanie bcd prepájací rozkroku popruh kryt je kompaktná veľkosť a nízku hmotnosť, šetrí priestor a je vhodné nosiť, keď budete cestovať. 【kvalitné] vyzýva: na potápanie bcd prepájací hmotnosť pásu )
Pridať do zoznamu prianí

Anti Fog Sprej Antifogging Kvapaliny cistiaci Sprej Defogger pre Telefóny, Notebooky Obrazovky Okuliare Potápačské Okuliare slnečné Okuliare

€1.61 - €3.04
( popis: 【ako používať] vyzýva čistenie vo vnútri objektívu pred postrekom proti zahmlievaniu agent a šíriť vo vnútri objektívu rovnomerne s hubky hlavu.po zaschnutí prirodzene, bez prietoku kvapaliny, je pripravená na použitie. 【pohodlie využiť] )
Pridať do zoznamu prianí

Bazén Čerpadla Veko Pre Pureline Inground Čistý Tok Bazén Čerpadlá, Náhradné Príslušenstvo S Náhradný Kryt O-Krúžok Tesnenie

€19.97 - €33.28
( bazén čerpadla veko pre pureline inground čistý tok bazén čerpadlá, náhradné príslušenstvo s náhradný kryt o-krúžok tesnenie hayward super ii čerpadla sp3000 série sp3007 (eeaz) sp3010 kompatibilné spx3100d bazén kryt čerpadla zahŕňa )
Pridať do zoznamu prianí

Plávajúce Bazén Rezance s Konektorom, 2.6x59Inches Flexibilné Bazén Rezance Kolo Pena Trubice

€2.23 - €4.21
( popis: 【odolný materiál] vyzýva bazén rezance je vyrobená z pe materiály, flexibilné, ohybné a odolné na dlhú dobu. 【size] vyzýva dĺžka výrobku je 150cm a šírka je 6,5 cm.je veľmi vhodný pre použitie ako pomôcka pri učení plávať. 【silné )