0

Menu

Auto Spotrebiče Neznížila Údržba Rod Tipy Slide Bar Tapper Kladivo s náhradnými Hlavou Tela Neznížila Repair Tool

Shop: Auto Repair Tool
Auto Spotrebiče Neznížila Údržba Rod Tipy Slide Bar Tapper Kladivo s náhradnými Hlavou Tela Neznížila Repair Tool

Auto Spotrebiče Neznížila Údržba Rod Tipy Slide Bar Tapper Kladivo s náhradnými Hlavou Tela Neznížila Repair Tool

( 0 Recenzie )
€10.34 - €13.42
Kategória: Auto Repair Tool
Sku: e6170

Informácie o výrobku

Funkcie:

OOTDTY

Ľahko opraviť preliačiny na vašom vozidle s našimi 10pcs karosérie opravy nástrojov Nastaviť.

Sada obsahuje hliníkovú nástroj a 9 ťuknite na položku nadol nástroje pre efektívnu neznížila odstránenie.

Vhodné pre automobilový odborníkov, motoristických nadšencov, a auto telo obchodov.

Použiť ju opraviť preliačiny na rôzne kovové povrchy, ako motocyklov, chladničky a práčky.

Dosiahnuť flawlessfinish na vaše vozidlo, telo s týmto všestranný opravy

Špecifikácie:

Materiál:Kov+Nylon

Veľkosť:Ako Zobrazuje Obrázok

Balenie Obsahuje:

1 Sada Na Opravu Kladivo

Poznámka:

① .Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.

② .V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Vďaka za vaše porozumenie.

  • Názov Značky - LGHDDG, LGHDDG
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Drôt Striptérka Nástroje Kábel Nástroj Crimper Skoby Reproduktor Kliešte Stripers Medi Kliešte Ručné Rezanie Plier Konektor

€9.24 - €18.12
( popis tento ťažkých drôtov striptérka je vyrobený z vysoko-kvalitného materiálu, odolné a môžu byť použité na dlhú dobu.poskytnúť pružnosť a vynikajúca odolnosť, ľahko splniť vaše rôzne potreby, priniesť oveľa viac vymoženosti.kompaktné, prenosné )
Pridať do zoznamu prianí

Anti-Slip karosérie Neznížila Repair Tool Vymeniteľné Pero Tvar Traceless Nástroj na Opravu Automobilových karosérií Neznížila Odstránenie 4Pcs

€13.46 - €18.69
( podpora dropshipping a wholesaling. vlastnosti: odnímateľný , m6 závit. hliníkovej zliatiny materiálu, odolné a proti korózii. anti-slip rukáv dizajn, pohodlnejšie použitie. to, magnetické a môžu byť pripojené na objekty. profesionálnych )
Pridať do zoznamu prianí

Priesvitné Hydraulické Brzdové Odberové Súpravy Pre SHIMANO Brzdy Systém Minerálny Olej, Brzdy, Lievik Nastaviť Bicykel Oprava Nástrojov

€2.46 - €3.23
( funkcie: 1 vstrekovania plastov striekačka je odolnejší, lepšie tesnenie a trvanlivosť. 2 hydraulické kotúčové brzdy olejovanie nástroj, mazanie brzdové páky. 3 odborných krvácať blok, zatvorte a strmeň adaptér, takže krvácanie do jedného )
Pridať do zoznamu prianí

Klimatizované Vozidlo Olej Vstrekovanie Farbivo Vstrekovanie 1 Oz "čistý Automobilového Oleja Nástroje na Opravu 1/4 Chladiacej Kvapaliny Nástroj Výplň P1R8

€12.61 - €21.74
( a/c farbivo injektor 1oz klimatizácia olej injektor olej, farbivo spojka adaptér pre autoservis nástroje pre vozidlo domov, klimatizácia funkcia: 1. racionálny dizajn: to auto olej, farbivo injektor je navrhnutý s 1/4 sae žena montáž, ktorá sa jednoducho )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Izolácie Piercing Sondy Klipy (TP81) Okruh Opravy Nástroje na Detekciu Auto

€3.59 - €5.52
( popis: set dvoch 6405 pomona izolácie piercing sondy. nadviazať kontakt s izolované vodiče bez rezania alebo odizolovanie izolácie.pripojenie k multimeter alebo automobilový osciloskop pomocou banana jack konektora na zadnej strane.zásuvky akceptuje všetky )
Pridať do zoznamu prianí

Auto OBDII Predlžovací Kábel Profesionálne Ochranné Univerzálne 16 Pin Kábel

€6.93 - €11.56
( popis: jemné materiál: predlžovací kábel je z jemného plastu a gumy, ktoré sa extra veľkú odolnosť. obutie: predlžovací kábel je navrhnutý s 16 pin, takže prosím, láskavo uistite sa, že položka bude spĺňať vaše potreby prvý. ochranný: )
Pridať do zoznamu prianí

Inline Iskra Tester Spark Plug Tester Nástroj Spark Plug Tester Motora Zapaľovacie Cievky Tester Zapaľovací Systém Nástrojov Na Testovanie Vysoká

€4.61 - €9.21
( popis: motor iskra tester je musí mať diagnostický nástroj pre akýkoľvek motor s spark plug a môžete ľahko a rýchlo diagnostikovať zapaľovanie/motor problémy alebo poruchy. ako test: 1. vypnúť motor, a odstrániť spark plug cievky; 2. )
Pridať do zoznamu prianí

1x karbónová karoséria Automobilu Paintless Neznížila Opravy Odstránenie Pero Multi-vedúci Vyrovnanie Kladivo Hodí Pre Autá/ Motocykle/ plech

€16.77 - €33.54
( funkcie: *uhlíkových vlákien materiálu: toto auto neznížila opravy nástroj je vyrobený z vysoko kvalitných uhlíkových vlákien materiálu, zabezpečenie trvanlivosti a dlhotrvajúci výkon. *vymeniteľné hlavy dizajn: s jeho multi-vedúci vyrovnanie )
Pridať do zoznamu prianí

Nastaviteľné Kontrolné Zrkadlo Otáčanie 360 Praktické Automatické Opravy, Kontrola Nástroja

€1.74 - €2.05
( funkcie: ootdty vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele materiál, pevné a trvanlivé, je vhodný pre rodiny alebo vozidiel praktický nástroj. nástroj je zrkadlo môže byť upravená 360 stupňov, čo umožňuje inšpektorov a mechaniky prístup )
Pridať do zoznamu prianí

4 v 1 DC12V Elektrické Auto Jack 【5 Ton] vyzýva 155-450 Vysoko Zdvíhacie Jack Domácnosti Hydraulické Elektrický Konektor s Kľúča a Kompresor

€374.70
( prepravné náklady na tento produkt musí byť vypočítaná, a za predpokladu,.priatelia, ktorí potrebujú kúpiť môžete pridať whatsap:+8615111302570 alebo e-mail, číslo [email protected] dc12v homehold elektrické auto jack 5t 155-450mm vysoko zdvíhacie jack )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Neznížila Odstránenie Háku Reťazca Odolné Neznížila Repair Tool Auto Telo Zdravas Škody Odstraňovač Nastaviteľné Háčika Reťazca Príslušenstvo Vozidla

€3.28 - €6.57
( auto neznížila odstránenie háku reťazca odolné neznížila repair tool auto telo zdravas škody odstraňovač nastaviteľné háčika reťazca príslušenstvo vozidla funkcie: dĺžka: cca 22,5 cm/8.86-palcový. vyrobené z kvalitného kovu, a opotrebeniu )
Pridať do zoznamu prianí

20 Ks Pneumatiky Tmel Patch Na Opravu Pneumatiky Defekte Auta Auto Gombíky Auto Dodávky Príslušenstvo

€4.55 - €8.93
( popis tieto motocykel gumy nechty, môže vás a vaše auto bezpečnejšie pri jazde.tieto gumové nechty sa používa na opravu pneumatiky a sú trvanlivé.výtvarné spracovanie, leštenie, jednoduchá montáž a demontáž.vysoká tvrdosť, odolnosť proti opotrebeniu, )
Pridať do zoznamu prianí

17Pcs Tesnenie Inštalátor Súpravy Jednoduché Pomocou Opraviť Obutie montáže Tesnenia Nástroja

€13.47 - €22.09
( popis: 【kvalitné] vyzýva: driver installer remover je vyrobený z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny materiálu, odolné. 【perfektný dizajn] vyzýva: toto ložisko press kit vám umožní rýchlo a ľahko nainštalovať preteky, ložisko a tesnenie bez )
Pridať do zoznamu prianí

1pcs 4 V 1 Auto Auto Truck Batérie Štetec Pre 7/8in 5/8in Svorky Svorky Cleaner Univerzálny autobatérie 1 Štetec.9x2.4cm

€1.00 - €2.02
( funkcie: vyrobené z polyetylénu a oceľový drôt materiál, odolnejšie. čistí si špina a korózii od svorky batérie a káblové svorky. 4 v 1 auto auto truck suv batérie štetcom, štylistickými handlel pre pohodlné uchopenie. má širokú )
Pridať do zoznamu prianí

41 Kusov Multi-funkčné Skrutkovač Nastavený, Nástroj Skrutkovač, Socket Kľúča Zmes, Socket Kľúča

€3.89 - €24.73
( • 41 kusov multi-funkčné skrutkovač súbor : tento skrutkovač nastaviť prichádza s 41 kusov, čo je univerzálne prvky pre všetky vaše potreby. • nástroj skrutkovač a zásuvky kľúča kombinácia : kombinácia nástroj skrutkovač a zásuvky kľúča v jeden )
Pridať do zoznamu prianí

Gumené Kľúča Popruh Kľúča 2ks olejový Filter Kľúča Gumový Pás Jar Otvárač Kľúča Pre Mechaniky Inštalatérov Doma Kuchynské Použitie

€11.01 - €22.02
( hľadáte pre trvanlivé a funkčné popruh kľúča?náš filter popruh kľúča je skonštruovaná tak, aby predmety v rozsahu od 3/8 do 6 , a to nie je ľahké zlomiť.plus, je to kompaktný a ľahko prenosný, takže je ideálny pre akékoľvek toolbox alebo dokonca aj ako )
Pridať do zoznamu prianí

XTOOL X100PAD3 Pro Auto OBD2 Tlačidlo Programátor X100PAD3 KC501 Immobilizer Pre Toyota/Mercedes Všetky Kľúčové Stratil Pad elite S 38+ Reset

€1 843.14 - €3 071.91
( ďakujeme vám za vašu návštevu na mojom obchode- - vozidlo diag obchod 1.globálne spoľahlivé xtool značiek sme autorizovaný distribútor xtool značku, 100% zbrusu nový xtool pôvodný softvérový update a 5 rokov záruka najlepších cien~ 2. )