0

Menu

Ženy Jogy Ponožky Proti Sklzu Obväz Športové Dievčatá, Dámy Balet Ponožky Tanec Ponožky, Papuče Jogy Ponožky Non Slip Akupresúra Mat

Shop: Fitnes A Posilňovňa
Ženy Jogy Ponožky Proti Sklzu Obväz Športové Dievčatá, Dámy Balet Ponožky Tanec Ponožky, Papuče Jogy Ponožky Non Slip Akupresúra Mat

Ženy Jogy Ponožky Proti Sklzu Obväz Športové Dievčatá, Dámy Balet Ponožky Tanec Ponožky, Papuče Jogy Ponožky Non Slip Akupresúra Mat

( 3 Recenzie )
€2.98 - €4.03
Kategória: Fitnes A Posilňovňa
Sku: e60366

Informácie o výrobku

Výhody:

Premium Materiál: ponožky sú vyrobené z čistej bavlny, bavlna je jemná, absorbuje pot, ktoré sú pohodlné a trvanlivé, a ponožky nie sú ľahko spôsobiť obaľovanie.

Jemný Dizajn: ponožky funkciu vysoko elastické dizajn, stručné ponožka dizajn, lepšia pružnosť, nie uťahovací, nie posuvné, tak baliaci vaše nohy.

Jemné Remeselné: mäkké silikónové jediným ponožka je ergonomický, ktorá tvary prirodzený tvar nohy a poskytuje pevné uchopenie, čím vám pomáha lepšie kontrolovať pohyb na podlahe alebo podložke.

Viaceré Účely: S ponožky, môžete zažiť pocit pohodlné naboso, nech cvičenie byť prepustený, jóga, chudnutie gymnastika, push-up, foot masáž, denne otepľovanie, atď.

Široké Uplatnenie: ponožky sú ideálne pre jogu, Pilates, body balance, fitness, dance, činku, trampolína, bojové umenia, fitness, štúdio, atď.

Funkcie:

Priateľské k pokožke, mäkký, priedušný.

Pohodlné a odolné na nosenie, nie je ľahké spôsobiť obaľovanie.

Protišmyková gumená podrážka.

Špecifikácie:

Názov: Ponožky

Textílie meno: uterák / froté tkanina

Hlavné textílie zloženie: bavlna

Funkcia: anti-friction

Štýl: šport

Farba: čierna, tmavo šedá, ruža červená, tmavo modrá

Veľkosti: veľkosti zadarmo

Balenie Zoznam:

1 Pár Jogy Ponožky

  • Typ 1 - jóga ponožky non slip ženy
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov - jóga ponožky ženy
  • Materiál - Prírodný Kaučuk
  • Druh - ženy jogy ponožky, silikónové
  • Typ 2 - Letné Ponožky, Umenie ponožky
  • Hadica Výška - Ponožky, Papuče
  • Číslo Modelu - ženy pilates ponožky
  • Funkcia - Priedušná tanec ponožka

Recenzie

2023-10-31 | 5 Hodnotenie užívateľa

Tým, že Kupujúci

Skvelé pre 37

2023-11-28 | 3 Hodnotenie užívateľa

Tým, že Kupujúci

Kvalita a obalu na najvyššej úrovni! Ale produkt šiel na dlhú dobu

2023-11-07 | 4 Hodnotenie užívateľa

Tým, že Kupujúci

Vyzerajú veľmi dobré, ale nepoužívam ich, ale oni sa pozerajú fascinujúce som ako veľmi dobrý nákup bez pochyby

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Šok Absorpcie Motorke Dielov prvotriednej Kvality Vankúš Dlho-trvajúce Pohodlie Motocyklových Dielov na Motocykel, Mäkké Sedadlo A v Pohode

€29.16 - €58.31
( šok absorpcie motorke dielov prvotriednej kvality vankúš dlho-trvajúce pohodlie motocyklových dielov na motocykel, mäkké sedadlo a v pohode popis: 1. motocykel sídlo gél pad, ideálny pre poskytujú maximálne pohodlie a stabilitu 2. skvelé pre )
Pridať do zoznamu prianí

2 Kusy Telocvične Kľučky, Kovové Accs Kábel Prílohu Gymnastika Visí Univerzálny Výkon Zariadenia pre Silu Tréner Pilates

€4.95 - €8.26
( popis: 【vysoko kvalitný materiál] vyzýva vyrobená z kovového materiálu, s dobrou odolnosťou a pohodlné strane pocit, dobrú húževnatosť, vysoká pevnosť a vysokú spoľahlivosť. 【využíva] vyzýva telocvični pre kladka kábel stroj späť svalov )
Pridať do zoznamu prianí

Fitness Textílie Odpor Slučky Elastické Jogy Korisť Pásma Nastaviť Hip Kruhu Expander Kapela Vybavenie Telocvične pre Domáce Cvičenie Kulturistike

€7.22 - €12.04
( odolnosť kapely, 3-dielna sada fitness gumičky expander elastický remienok pre fitness gumičky krytý cvičenia jogy zariadenia funkcie: ✦ideálny pre dolnej časti tela príslušenstvo pohyby. ✦slim, silnejší a dostať perfektný zadok tvar! ✦prežiť )
Pridať do zoznamu prianí

Pás Taška Nepremokavé Fanny Pack Nepremokavé Fanny Pack Bum Taška S Nastaviteľným Popruhom A Mnohými Vreckami Pre Cestovanie, Turistika

€7.57 - €10.82
( popis: vyrobené z odolného nylonu textílie, to fanny pack má nastaviteľné ramienka a robustná pracka.s mnohými vreckami na ľahko držať peniaze, telefón, kľúče, a viac, je ideálny pre nakupovanie, zoznamka a omnoho viac. špecifikácia: názov )
Pridať do zoznamu prianí

Flexibilné Silikónové Squeezer Uchopovače Mäkkosť Odolné Predlaktie Krúžky Strane Exerciser Žiadne Deformácie, Silikónové

€3.26 - €4.66
( materiál: silikón farba: ružová/zelená/modrá/šedá/čierna vonkajší priemer: cca.7.7 cm/3.03 v zovretia: ružová: 5-10 kg; zelená: 10-20 kg; modré: 20-30 kg; šedé: 30-40 kg; čierne: 40-50 kg balenie obsahuje:1pc ručné uchopenie )
Pridať do zoznamu prianí

Ženy' Tukov Stroj Fitness Vybavenie Cvičenie Krok Lezenie Stroje Stepper Platformu Tréner Pvc Telocvični Cvičenie Nástroj

€20.90 - €41.81
( popis tento stepper je skvelé pre sedí na stôl alebo stolík, sledovanie alebo len obyčajný relaxáciu.odpor z tohto stepper slúži ako pomocník zvýšiť obeh a to je ergonomický dizajn, pohodlné držanie tela počas cvičenia..vyrobené z pvc materiálu pre )
Pridať do zoznamu prianí

Nunchakus Hluku Maker Zvuk Rúry Hračky Povzdych Trubice Hluku Maker pre Halloween Party Láskavosti Rodinné Stretnutie Začiatočníkov Fitness

€0.85 - €1.57
( popis: 【hrať zábavné] vyzýva: nunchakus hluku maker bude robiť hluk, keď ste sa obrátili.zábavné a kreatívne, aby zaujímavé zvuky. 【strany gametoy] vyzýva: zaujímavá zložité a zábavné hračky hluku maker pre party zábava hrať.pridaním )
Pridať do zoznamu prianí

Elektródy Telo Pad Gél Náhradné Podložky Pre Elektródy Opakovane Náhradné Elektródy Škvrny Tela Gél Opasku, Pásik Pre Držky

€1.62 - €2.31
( tieto podložky môžu byť použité istotou do cieľa nervy a svaly v celom tele.majú vynikajúcu priľnavosť a sú široko používané v masáže a fitness.udržať vaše telo v suchu pred nanášaním gélu pad pre najlepšie výsledky. špecifikácia: názov: )
Pridať do zoznamu prianí

1 Pár Vzpierania Grip Náhrada Za Telocvični Cvičenie Rukavice Ľahké Uchopenie Pad Vhodný Pre Odstránenie Spotené Ruky

€3.60 - €5.46
( 1 pár vzpierania grip náhrada za telocvični cvičenie rukavice ľahké uchopenie pad vhodný pre odstránenie spotené ruky alternatívou k telocvični cvičenie rukavice maximalizovať vaše cvičenie potenciál s grip doštičky. protišmyková rukoväť - )
Pridať do zoznamu prianí

Fitness Sánky Domáce Vzdelávanie Zariadenia

€494.54 - €549.48
( dj série fitness sánky domáce vzdelávanie zariadenia produkty popis materiál spracovania ocele, rezanie laserom značky jolecon značky prosím dezinfikovať balík po trvať box tovaru detaily obrázkov jolecon fitness-2 spoločnosť profily faq q1: )
Pridať do zoznamu prianí

Vnútorné Fitness Cvičenie, LED Svetlo, Švihadlo Nastaviteľné Jumping Lano pre Deti

€6.29 - €7.86
( funkcie: ootdty pestovanie švihadlo: toto lano pre deti budú svieti, ktorý je v pohode, jedinečný,pútavý, pomáha rozvíjať detské športové záujem, nech deti trénovať samostatne! (batéria nie je súčasťou balenia) športové fitness lano: )
Pridať do zoznamu prianí

Boxerské Odolnosť Kapely Pilates Hrudníka Expander Budovanie Svalov Cvičenia Band

€6.19 - €11.90
( popis: 【box výkon zariadenia] vyzýva: boxerské odolnosť kapely môže zabezpečiť dierovacie sila, rýchlosť, obratnosť a celého tela cvičenie. 【premium materiál] vyzýva: cvičenie kapela je vyrobená z vysoko kvalitného latexu materiálu, ktorý )
Pridať do zoznamu prianí

Mini Stepper Pedál Rotoped Pre Domáce Stepper, Chudnutie, Fitness

€52.34 - €124.62
( multifunkčná posilňovacia chudnutie nohu fitness krok stroj krytý stepper lcd monitor špecifikácie: typ položky: nohu krok fitness stroj farba: biela+čierna funkcia:komplexného fitness cvičenie typ:multifunkčné dekorácie )
Pridať do zoznamu prianí

157D Mäkké Penové Strane Exerciser Rukoväte Strengthener,Prst Ruky Uchopovače pre Zvýšenie Zápästia, Predlaktia a Prst

€1.62 - €3.24
( ručné uchopenie strengthener , prst ruky uchopovače mäkké penové strane exerciser pre rýchlo rastúci zápästia, predlaktia a prst pevnosť ootdty úplne nové a vysokej kvality funkcie: odporúča sa, aby kúpe 2 produktov na čas jedna )
Pridať do zoznamu prianí

Odolné Vysoko Kvalitný Kábel Zátka Lano Spoločné Terminál Black Fitness Vybavenie Prenosný Univerzálny 1 Ks Príslušenstvo

€9.99 - €19.99
( popis: * úplne nové a vysokej kvality * vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, trvanlivé a funkčné * na zátka časť je vyrobená z trvanlivého kaučuku, ktorý je mäkké, ale má dobrú odolnosť voči nárazu.kovové koncové jadro je vyrobené )
Pridať do zoznamu prianí

JG2056 Brušnej Fitness Lenivý Brucha a Brucho Stroj Sit-ups prísavky Praxi Objem Brušné Svaly Fitness Vybavenie

€7.92 - €9.10
( názov: sit-up pomôcky model: jg2056 hmotnosť: 0.85 kg veľkosť: 29*17.5 cm prísavky priemer: 13.3 cm poznámka: 1. ak sa rozhodnete predávajúci spôsob dopravy , prosím, na vedomie, že tento expedičný poplatok sa vzťahuje len na niektorých krajinách / regiónoch, )
Pridať do zoznamu prianí

Multicolor Horolezecké Lano Hojdačka pre Deti s Kotúčovou Hojdačky Sedadla Nastavte Vonkajšie Záhrade Strom Swingset Playset Príslušenstvo

€15.13 - €30.27
( multicolor horolezecké lano hojdačka pre deti s kotúčovou hojdačky sedadla nastavte vonkajšie záhrade strom swingset playset príslušenstvo obsahuje: 1 x swing, 1 x hák 1 x polyester taška špecifikácie: 1. materiál: polyetylén disk, polyetylén lano, železný hák, )
Pridať do zoznamu prianí

Dýchacie Cvičenia Pre Pľúca Prenosné Dych Fitness Exerciser Zariadenie Kondičného Tréningu Zariadenie S Nastaviteľný Odpor

€4.21 - €12.39
( dýchacie cvičenia pre pľúca prenosné dych fitness exerciser zariadenie kondičného tréningu zariadenie s nastaviteľný odpor odrážky: 1.【pre lepšiu vytrvalosť] vyzýva: aby ste sa cítili lepšie, deň čo deň, dychové cvičenia pre pľúca, zlepšia váš )