0

Menu

Potápanie Plutvy Pracky Popruhy 30g/53 g Black Fin Bungees Časti Freedivingu/šnorchlovanie Plastové Šnorchlovanie Príslušenstvo

Shop: Ostatné Šport A Zábava
Potápanie Plutvy Pracky Popruhy 30g/53 g Black Fin Bungees Časti Freedivingu/šnorchlovanie Plastové Šnorchlovanie Príslušenstvo

Potápanie Plutvy Pracky Popruhy 30g/53 g Black Fin Bungees Časti Freedivingu/šnorchlovanie Plastové Šnorchlovanie Príslušenstvo

( 0 Recenzie )
€1.28 - €2.25
Sku: e57359

Informácie o výrobku

Popis:

*Úplne nové a vysokej kvality

*Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, trvanlivé a funkčné

*Potápanie Rýchle Uvoľnenie Fin Náhradné Pracka

*Vhodný pre väčšinu fin bungees

*Skvelý doplnok pre potápanie, potápanie na nádych, šnorchlovanie

Špecifikácia:

*Materiál: plast

*Farba: Čierna (Napríklad Obrázky Zobraziť)

*Rozmery:

Typ: veľký otvor 16 mm; malá diera 11 mm

Typ B: veľký otvor 20 mm; malý otvor 14 mm

*Hmotnosť: cca 30g; 53 g

Balenie obsahuje:

1 pár Potápanie Fin Pracky Popruhu

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

  • Názov Značky - TOOPRE
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

5/10/20PCS Elastické Nepremokavé PU Tkanina Uši Dlhé Vlasy Športové Plávanie Bazén Klobúk Plávanie Voľný Veľkosť Pre Mužov a Ženy Pevné

€17.02 - €27.90
( 5/10/20pcs elastické nepremokavé pu tkanina uši dlhé vlasy športové plávanie bazén klobúk plávanie voľný veľkosť mužov a ženy pevné popis: veľkosť vyhovuje najviac rýchlo a non-sklzu. presné textílie, hodvábny pocit, dobrú )
Pridať do zoznamu prianí

Plávajúce Bazén Dávkovač Chlóru Nastaviteľný Prietok Bazén Chlóru Držiteľ Veľkú Kapacitu Bazén Tablet Plavák Na Chlórové Tablety

€8.05 - €11.50
( tento chlóru plavák je pevné a odolné zariadenie, ktoré môže mať viacero chlórové tablety naraz.má ladenie riadiacej slučky, ktorá umožňuje nastaviť uvoľňovanie chlóru podľa vašich potrieb.je vhodný pre kúpeľné, bazén, vírivka a iné vodné prvky.to )
Pridať do zoznamu prianí

SPX3100D Niť Nečistôt Kryt Náhradných Dielov Č. O-Krúžok pre Hayward Super II Bazén Čerpadla Veko a Chlóru & Bróm Kŕmidlá

€15.91 - €23.06
( závitové kôš a veko krytu pre bazén čerpadla,kompatibilné s hayward.č. o-krúžok sp3000 série bazén čerpadla veko:hodí modely sp3007(eeaz), sp3010(eeaz), sp3015(eeaz), sp3020(eeaz), sp3025(eeaz), sp3030(eeaz).sp3000x série bazén čerpadla veko model:kompatibilný )
Pridať do zoznamu prianí

Vonkajšie Uterák Ľahký Skladací Obdĺžnikový Osobné Pláž Uterák Šport Príslušenstvo

€12.46 - €19.47
( vonkajšie uterák ľahký skladací obdĺžnikový osobné pláž uterák šport príslušenstvo špecifikácie: táto pláž uterák je vyrobený z luxusné mäkkého materiálu, ktoré je super savý a poskytuje vašej pleti suchý pocit, predstavovať maximálne )
Pridať do zoznamu prianí

Priedušná Bazén Čistiaci Kryt Pre Maximálnu Ochranu A Bazén Robot Kryt S Držiakom Ľahko Sa Čistí

€15.93 - €26.55
( popis: bazén čistiaci kryt: dokonalá ochrana pre váš bazén robot udržať váš bazén cleaner bezpečné a dobre udržiavaný s našimi kryt vyrobený z prémiovej oxford handričkou bazén robot kryt s držiakom: ľahko sa čistí a rukoväť náš bazén )
Pridať do zoznamu prianí

Vytiahnuť Boja Nohu Float Plávanie Float Bazén Plavecký Výcvik Rada Vodné Fitness, Silový Tréning Pena Vytiahnuť Bóje pre Deti, Mládež

€4.92 - €9.11
( popis: vysoká kvalita materiál: vytiahnuť boja vyrobené z eva peny, ľahké, odolné, mäkké a pohodlné. rozmery: tento plávanie vytiahnuť plávať je štandardné veľkosti.jeho merania 24.2cmx15.1cmx11cm/9.53inchx5.94inchx4.33inch. plávať školenia: )
Pridať do zoznamu prianí

Bazén Cleaner Tašky Náhrada Za Polaris 280 480 S Bazénom Cleaner Pneumatiky Pre Polaris Bazén Cleaner Časti

€38.98
( bazén cleaner tašky náhrada za polaris 280 480 s bazénom cleaner pneumatiky pre polaris bazén cleaner časti hadicu práčky : vhodné pre všetky znamenia zverokruhu polaris 180, 280, 360, 380, 480, a 3900 športové modely, 480 pro model, kompatibilné s polaris 91003105 )
Pridať do zoznamu prianí

Potápanie Neoprén Vešiak Suchý Oblek Ponoriť Skladacie Holding Kabát Držiteľ Potápanie, Plávanie Oblek Neoprén Vešiak Jednoduché Použitie

€11.89 - €15.44
( vysoká kvalita pp vstrekovanie, bez korózie, bez hrdze, húževnatosť a nie ľahko deformovať. môže byť pozastavené tvár zrkadlo, dýchacie trubice, plutvy, potápačské topánky, dýchanie regulátor a iné potápačské doplnky. vhodný pre zavesenie )
Pridať do zoznamu prianí

Alyssa 3 Ks Ozdobené Uterák Nastaviť

€44.42 - €100.95
( a fleur-de-lis embellishment dáva alyssa 3 ks ozdobené uterák nastaviť kráľovský dotyk.tento set, ktorý obsahuje uterák, ruky uterák, a umyte handričkou, je vyrobený z prvotriednej turecký bavlna.tento materiál je známy pre jeho absorpcia a rýchle sušenie vlastnosti. veľkosť )
Pridať do zoznamu prianí

Potápanie Ryby Krúžok Cartoon Bezpečnostné Plastové Bazén Školenia Ring pod vodou Krúžky Hračky pre Deti Potápanie Ryby Krúžok Ško

€4.09 - €5.85
( potápanie ryby krúžok cartoon bezpečnostné plastové bazén školenia ring pod vodou krúžky hračky pre deti potápanie ryby krúžok ško popis: materiál: plast/plast funkcia: potápanie, šnorchlovanie hračka platné veku; mladistvých )
Pridať do zoznamu prianí

Potápanie ozdobná šnúrka na uniforme Potápanie Fotoaparát ozdobná šnúrka na uniforme pre Podvodné Športy, Potápačské Svietidlá

€1.36 - €2.29
( popis: 【kvalitné] vyzýva potápanie fotoaparát lano je vyrobené z spoľahlivý materiál, pevné, odolné, a dlhodobom používaní čase, skvelé pre vonkajšie použitie. 【funkcie] vyzýva potápanie anti stratí lano s silné, pružné lanko a rýchloupínacou )
Pridať do zoznamu prianí

Latex Plávať Spp Plávanie Spp Nepremokavé Lete Udržať Vlasy Suché Vlasy Ochranu Sluchu pre Unisex, Surfovanie, Kanoistika, Vodné Športy

€4.20 - €8.07
( popis: 【pohodlné nosenie] vyzýva: buddha tvarované plávať čiapky sú tvarované a dokonale, čo umožňuje kúpanie bezstarostne a pohodlne a udržať vaše vlasy z cesty pri plávaní. 【skvelý výkon] vyzýva: dobre tesniace tathagáta budha plávanie )
Pridať do zoznamu prianí

Potápanie 2. stupeň Ochrany Potápanie Univerzálny Ľahký Neoprénová Nylon Zabrániť Prachu Stabilné Potápanie Trvanlivé

€2.04 - €4.73
( produkty displej --> produktov description --> funkcie: *druhý stupeň potápanie regulátor ochranný kryt môže sa účinne brániť, prachu a nárazom, chráni vaše dýchanie regulátor v čo najväčšej miere. *naše potápanie regulátor kryt je )
Pridať do zoznamu prianí

Voda Plávajúce Mat Deka Bazén Plávajúce Raft Drifting Matrac Plávajúce Doštičky pre Bazén Pláži Zjazd Strany, Vonkajšie

€8.60 - €15.91
( popis: 【premium materiál] vyzýva: unsinkable skladacia vody plavák mat jednu osobu, plávajúce prikrývka z xpe bavlneného materiálu, nie zmenšiť alebo absorbovať vodu, ľahko vznášať vody. 【pohodlné používanie] vyzýva: plávajúce deka je hladký )
Pridať do zoznamu prianí

Bazén Zásuvky Otočná Tryska Zariadenia Mozgov Jet Plávanie Fontána

€12.03
( popis: premium materiál: bazén výtokovej tryske prijíma premium plastu, ktorý je opotrebovaniu na dlhý čas používať. motív: s tesniacim krúžkom, spojenie medzi pripojenie časť a vratného potrubia tvorí pružný a pevný tesnenie. potrebné )
Pridať do zoznamu prianí

Nové 6Pcs Náhradné Čierne Nylon 1680D Potápanie Hmotnosť Pás Vrecká S rýchloupínacou Prackou -22.5X15x5cm

€91.12 - €140.17
( nové 6pcs náhradné čierne nylon 1680d potápanie hmotnosť pás vrecká s rýchloupínacou prackou -22.5x15x5cm 100% kapela nové a vysokej kvality absolútne dobrý pomocník pre vaše potápačské, plavecké, a podvodné operácie. praktické a môžu )
Pridať do zoznamu prianí

Sitko Konektor Ľahký Náhradný Adaptér pre Nečistôt Mriežky výmenu Častí Nástrojov na Čistenie ľahká Inštalácia

€1.46 - €2.75
( popis: 【typ] vyzýva:11070 nečistôt konektor výmenu. 【vysoko kvalitný materiál] vyzýva: tento bazén montáž je vyrobený z vysoko kvalitnej pp materiál, ktorý je odolný a má dlhú životnosť. 【jednoduchá inštalácia] vyzýva: vysoká )
Pridať do zoznamu prianí

Skratka Pre 1/6 Bábiky Podporu Stáť 30 cm Obrázok Displej Držiak Hračky, Príslušenstvo

€2.14 - €3.30
( funkcia 1.100% úplne nové a vysokej kvality 2.vhodné pre 1/6 bábiky 1.materiál:plastové 2.farba:ako obrázky zobrazené 3.veľkosť:ako na obrázku balík obsahuje:1pc poznámka: prosím, aby drobné chyby )