0

Menu

Kniha Držiak Pre Čítanie Skladacia Knihy Držiak S Stránke Držiteľ Klipy Stojan Stolový Book Reader Darčeky Prenosná Hands Free Klip

Shop: Stôl Príslušenstvo & Organizátor
Kniha Držiak Pre Čítanie Skladacia Knihy Držiak S Stránke Držiteľ Klipy Stojan Stolový Book Reader Darčeky Prenosná Hands Free Klip

Kniha Držiak Pre Čítanie Skladacia Knihy Držiak S Stránke Držiteľ Klipy Stojan Stolový Book Reader Darčeky Prenosná Hands Free Klip

( 0 Recenzie )
€8.33 - €12.81
Sku: e48273

Informácie o výrobku

Popis:

Určené pre kniha milenci!S zárez dizajn, ktorý znižuje krku, únava, naša kniha držiteľ je viacúčelový stojan, prispôsobivý pre rôzne potreby čítanie.A je vodotesný!Baví čítať svoje obľúbené knihy v pohodlí, kedykoľvek a kdekoľvek.

Špecifikácia:

Názov produktu: stojan na čítanie

Farby produktu: čaj farba

Malé: o 28x20cm/11.02x7.87 cm

Stredné: o 34x23cm/13.39x9.06 palcov

Veľké: o 39x28cm/15.35x11.02 palcov

Hmotnosť výrobku:

Malé: 958g

Médium: 1200g

Veľké: 1500g

Balenie Zoznam:

1 x Kniha Stojan

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zníženie Krku, Únava: Čítanie s hlavou hore a nie vpred naklonenie krku, táto kniha stojan umožňuje pohodlnejšie krčnej chrbtice a zabraňuje bolesti.

2.Flexibilné Čítanie Uhly: Stravovanie pre rozmanité potreby čítanie na všetky druhy kníh a elektronických zariadení, táto kniha stojan má voľne nastaviteľnými uhlami od 75 do 30 pre adaptabilné zážitok z čítania.

3.Bezpečné a Šetrné: knihy, stojan funkcie elastické klip pásy, ktoré chránia kníh z poškriabaniu, klip hrubý papier pevne s elastické sily, a klip tenký papier, ľahko sa s pásmovou dizajn.

4.Univerzálny Dizajn: Baví čítanie, maľovanie, písanie a pozeranie návody na vašom tablete alebo telefóne s ľahkosťou.S týmto multi-purpose stojana, môžete ju použiť aj ako prenosný a hudobný stojan.Ideálne pre varenie nadšencov, použite ho na hodinky recepty hands-free.

5.Trvalo udržateľný Trvanlivosť: Vyrobené s nepremokavé, vodou riediteľné laky a škvrny-odolná konštrukcia, naša kniha stojan je ľahko čistiť a udržiavať bez akéhokoľvek zápachu.Jeho pevná konštrukcia poskytuje pevnú podporu pre kníh, tablety, zabezpečenie hands-free čítanie a spoľahlivé multitasking.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Cartoon Graffiti Taška S Farebnosť Značky Ručné Maľovanie Non-Tkané Tašky Pre Deti, Umenie, Remeslá Farebná Náplň Nákupní Taška

€0.26 - €0.38
( nové a vysokej kvality! materiál: netkané textílie štýl: moderné a minimalistické farba: ako je znázornené veľkosť: odkaz obrázok balenie obsahuje: 1pc poznámka: 1. vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby )
Pridať do zoznamu prianí

Y1UB Plastové Úložný Kôš Súbor Zásobník Stola Dokument Časopis Úradu

€1.08 - €1.74
( úplne nové a vysokej kvality ootdty funkcia: tento súbor zásobník určený pre domáce alebo kancelárske skladovanie. ideálny na organizovanie písmeno veľké dokumenty, ako sú súbory, e-maily, časopisy, notebooky,pohľadnice, idol albumy )
Pridať do zoznamu prianí

Králik Bookends Knihy, Stojan, Držiak, Živice Figúrky pre Domáce Skrinka Dekor

€23.00 - €38.34
( popis: popis: moderný design: tieto dekoračné bookends pridá jedinečný vzhľad vášho stola alebo police, zatiaľ čo vedenie knihy organizované a v mieste, takže ťažkých kníh, nemusíte ľahko tip.roztomilý kniha končí sú obe funkčné a dekoratívne.vysoká )
Pridať do zoznamu prianí

Tibetskej Budhistickej Meditácie Bell A Dordže Nastaviť Tibetskej Budhistickej Meditácie Bell A Dordže Nastaviť Ručne Bell Strane Bell Meditácie &

€17.53 - €35.04
( popis: tibetskej budhistickej meditácie bell a dordže nastaviť symbolizuje zmes múdrosť a súcit, a znie to robí vám môže pomôcť meditovať. krúžok handbell pre upokojujúce zvuky, alebo použite dordže na zazvoniť v tradičnej tibetskej spôsobom.meditácia )
Pridať do zoznamu prianí

50 Ks Iny Laser Láska Srdce Malá Karta Ochranný Film 58*89MM Kpop Idol Photocard Karty Rukávy Foto Držiteľov Karty

€3.27
( nové a vysokej kvality! materiál: plasty farba: ako je znázornené veľkosť: 58*89mm balenie obsahuje: 50pcs/pack poznámka: 1. vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby chyba 1-3 mm. 2. ako rôznych počítačoch zobraziť )
Pridať do zoznamu prianí

Vianočné Reštaurácia Bell Bar Bell Západnej Reštaurácia Špajzu Bell Služby Zákazníkom Bell

€5.95 - €11.88
( popis táto položka je hovoru bell, vyrobené s premium materiál, tak, že môže slúžiť po mnoho rokov.kvalitný materiál zabezpečí jej dlhú životnosť a praktickosti.je ideálny pre reštaurácie alebo baru použitie.to pomáha hostia vo vašej reštaurácii )
Pridať do zoznamu prianí

PP Úložný Box Priehľadný Ploche Organizátor Veľkú Kapacitu Nálepky Ceruzka Box Subpackage Držiteľ Ploche Papiernictvo Úložný Box

€0.62 - €0.89
( funkcie: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. môžu byť použité na ukladanie rôznych drobných predmetov. vodotesný, prachotesný, odolné proti poškriabaniu, silné, ľahké a trvanlivé. popis: materiál: pp farba: transparentná veľkosť:ako )
Pridať do zoznamu prianí

Stôl Organizátor Kvet-tvarované make-up Štetec Kontajner Žiarivé Farby Veľkú Kapacitu, Pero, Držiak na Písacie potreby

€3.41 - €7.59
( popis typ:držiak na pero farba:ako je znázornené materiál:hips veľkosť:13.9*13.5*8 cm(5.47*5.31*3.15 v) balenie obsahuje:1 ks držiak na pero popis: kvet-tvarované úložný box pre vedenie skladovanie usporiadaná )
Pridať do zoznamu prianí

Nákupná Taška Držiak Držiak Na Stojan Kov S Potravinami Nehrdzavejúcej Ocele Obchod Dávkovač

€22.04 - €39.35
( popis tento nehrdzavejúcej ocele nákupní taška držiteľ je potrebné mať pre všetky supermarket shopper.jeho dizajn umožňuje jednoduché zavesenie nákupných tašiek, zatiaľ čo odolný materiál z nehrdzavejúcej ocele pre dlhú životnosť, spoľahlivosť.elegantný )
Pridať do zoznamu prianí

Velvet Šnúrkou Pero, Puzdro Puzdro Držiak Na Pero Prípade Dar Ceruzka Bag Black Velvet Lúč Šnúrkou Taška

€7.72 - €15.43
( popis toto je balík 50 belted prípadoch.vyrobené z materiálu, priedušné, odolné a odolné proti deformácii.šnúrku je uzavretý pre jednoduché dokončovacie a zabraňuje pádu.štýlový nezávislé dizajn, klasický business štýle, aby vás atraktívne a profesionálne.vhodné )
Pridať do zoznamu prianí

IN Priehľadného Plastu Úložný Box Photocards Malé Karty Úložný Box Stôl Organizátor Box Klasifikácia Box kancelárske potreby

€0.65 - €1.01
( 1. multi-funkčné skladovanie: karta film úložný box môžu byť použité na ukladanie všetkých druhov kariet, ako sú kreditné karty, členské karty, identifikačné karty, atď.v rovnakom čase, doklady a účty môžu byť tiež umiestnené na vašej pracovnej ploche )
Pridať do zoznamu prianí

Faktúra Dokumentu Poznámky Kovové Ihly Zložky Skladovanie Držiteľa Produktov Zlatá Menu Predvolanie Vidlice a Držiaka pre Office Home Kuchyňa

€4.29 - €9.14
( popis menu predvolanie vidlica faktúry dokumentu poznámky kovové zložky skladovanie produktov office home kuchyňa funkcie dobrý nástroj -ideálne úradný príslušenstvo pre organizovanie memo, poznámka, prijatia alebo kontroly.|menu predvolanie )
Pridať do zoznamu prianí

Marker Pero, puzdro, Farebné Značky Organizátor Multifunkčné Transparentného Laku Náčrt Značky Marker Pero Úložný Box

€2.17 - €4.17
( popis: vysoká kvalita: marker pero úložný box je vyrobený z vysoko kvalitného materiálu, plastu, odolná, ľahká, prenosná, nepremokavá. funkcia: tento marker pero skladovanie organizátor box s jednotlivými slot je určený na ochranu, ukladať a usporiadať )
Pridať do zoznamu prianí

Vlastné 2023 nové produkty, troch-dimenzionální na sklade šperky zobraziť kabinetu vlastné logo kovové luxusné šperky predviesť zlato

€1 031.65
( popis produktu názov výrobku šperky kabinetu farba zlatá/čierna/ alebo materiály, čistý kov tvrdené sklo veľkosť vlastné logo prispôsobené platby: t/t, , sos.delievery poslať do vášho skladu v číne, alebo letecky alebo po mori, prepravné balenie a doprava profil )
Pridať do zoznamu prianí

10PCS Čiernej A Bielej Jednoduchý List, Kartu Hlavička Balenie Sada Tesnenia Nálepky Samostatné Balenie Transparentné Vak Foto Protector

€0.51 - €0.75
( nové a vysokej kvality! materiál: pa/pe farba: ako je znázornené veľkosť: odkaz obrázok balenie obsahuje: 10pcs poznámka: 1. vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby chyba 1-3 mm. 2. ako rôznych počítačoch zobraziť )