0

Menu

Dieťa v aute nálepky vymeniteľné auto baby na palube obtlačky auto samolepiace výstražné nálepky auto bezpečnosť tabuli obtlačky

Shop: Vonkajšie Príslušenstvo
Dieťa v aute nálepky vymeniteľné auto baby na palube obtlačky auto samolepiace výstražné nálepky auto bezpečnosť tabuli obtlačky

Dieťa v aute nálepky vymeniteľné auto baby na palube obtlačky auto samolepiace výstražné nálepky auto bezpečnosť tabuli obtlačky

( 0 Recenzie )
€2.66 - €5.32
Sku: e44097

Informácie o výrobku

Odrážky:

1. Bezpečnostné Upozornenie: Toto dieťa v aute nálepky pre autá ponúka pútavý slogan, ktorý udržuje vás a vaše dieťa bezpečné upozornenie na autá za vami, že je dieťa v aute.

2. Žiariace Bezpečnosti Pripomienka: Toto dieťa v aute nálepky pre autá vydáva slabé svietiť v noci, ktorá nie je odleskom alebo ovplyvniť jazdy, ale zvýšenie viditeľnosti a bdelosť z ostatných vodičov.Prijíma reflexného materiálu, ktorý je odolný a vodotesný.

3. Dlho-trvajúce a kvality: Toto dieťa v aute nálepky pre autá má veľmi dobrú priľnavosť a odolnosť voči UV žiareniu, takže je odolné a nepremokavé.To nebude slabnúť, kôra alebo slzu z slnko alebo dážď, vďaka kvalitného PET materiálu.

4. Jednoduchá Inštalácia: Nie je potrebné zaoberať sa prísavky alebo magnetických nálepiek.Len odlúpnite ochrannú vrstvu, držať ju tam, kde ju chcete mať, a máte hotovo.Toto dieťa v aute nálepky sú samolepiace a jednoduché použitie.

5. Široké použitie: Možno použiť na rôzne povrchy.Dieťa v aute samolepku je vhodné nielen pre autá, ale aj pre kočíky, postieľky, hračky krabice, atď.To môže udržať sa pevne na akýkoľvek hladký a čistý povrch bez zanechania akýchkoľvek nečistôt.

Funkcia:

1. Tento self-adhesive kotúča, ktorý je ideálny pre autá, kočíky, postieľky, hračky, boxy a ďalšie.

2. Je odolný, vodotesný a nebude odleskom alebo ovplyvniť jazdy.

3. Oko-lov slogan, rodičia budú milovať túto okrem ich rodiny cestovného zariadenia.

Funkcie:

1. Názov produktu: Baby výstražné nálepky v aute

2. Materiál: PET

3. Farba: červená, modrá, ružová

4. Veľkosť: 10*7,5 cm/3.94*2.95 cm

5. Vhodné pre: auto, izba, dvere, atď.

Zoznam:

1 x dieťa v aute nálepky pre autá

  • Umiestnenie Nálepky - Strechy
  • model - Iné
  • Názov Modelu - Dieťa V Aute Nálepky
  • Položka Druh - Nálepky
  • Položka Šírka - 10cm
  • Druh - Lepiť Nálepky
  • Balenie - Nie Zabalené
  • Typ Nálepky - Auto Tela
  • Položka Výška - 1cm
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Kategória - Nálepky
  • Položka Dĺžka - 10cm

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Kov Pre Hyundai I30 N Mriežka Znak I20 I40 Elantra Kona Tucson Sonáta Xline Solaris karosérie Odznak 3D Nálepka Chvost Obtlačky

€3.14 - €6.26
( kov pre hyundai i30 n mriežka znak i20 i40 elantra kona tucson sonáta xline solaris karosérie odznak 3d nálepka chvost obtlačky funkcie: 100% kvalitné ideálny pre auto dekorácie, zlepšiť vzhľad svojho vozidla. jednoduchá inštalácia, vhodná )
Pridať do zoznamu prianí

Vozidlo Bezpečnostné Reflexné Prúžky Auto Exteriérové Doplnky, Reflexné Auto Samolepky Laku Proti Poškriabaniu Chránič Nálepky Dvere Auta Rukoväť

€5.42 - €9.04
( funkcie: tieto môžu zabrániť vozidla kľučky dverí a misky, poháre farby od nuly o nechty, krúžky a tlačidlá, najmä lesklé nové autá.môžu tiež skryť chyby tým, lepenie ochranné kryty vysoko reflexná výkon, warnning iné ovládače vedľa )
Pridať do zoznamu prianí

5cmx10m/Roll Červené Bezpečnostné Známky Reflexné Nálepky Auto Styling Samolepiace Výstražné Pásky, Príslušenstvo

€11.65 - €18.19
( špecifikácia: 1. názov produktu: reflexná varovanie pás auto nálepky 2. veľkosť: 5cmx10m 3. platné miesta: výstavba plotov, dopravné zariadenia, dopravné, bezpečnosti vozidiel, atď. 4.dekoratívne modelovanie package zahrnuté: 1 )
Pridať do zoznamu prianí

Romantické Ruže Módne Osobnosti Auto Samolepky Nárazníka čelné Sklo Montáž na Motocykel Prenosný Počítač 14*13 cm

€1.12 - €5.09
( romantické ruže módne osobnosti auto samolepky nárazníka čelné sklo montáž na motocykel prenosný počítač 14*13 cm veľkosť:14x13cm/20x18.2 cm/25x22.7 cm/30x27.3 cm farba: popis výrobku: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné, jednoduchá )
Pridať do zoznamu prianí

Zliatina hliníka Nastaviteľné Auto Prednú Kapotu Zdvihnite Podporu Vzpery Dverí Prop Rod Opravy Nástroj, Lano s Hákom

€13.93 - €27.86
( popis to je druh zručnosť kvalitu vozidla kapota podporu vzpery, tiež môžu byť použité ako dvere auta prop prút, vyrobený z jemnej kvality kovového materiálu, to nie je ľahké poškodenie, a poskytuje dlhú životnosť čas.gumové krytky v oboch strane chrániť )
Pridať do zoznamu prianí

Cartoon Nepremokavé Čelné Sklo Snehovej Pokrývky Auto 3 Vrstva Ochrany Ľadovej Pokrývky Automobilový Žiaruvzdorné Slnečník Auto Príslušenstvo

€20.02 - €40.04
( odrážky: 1. oblek väčšina áut: toto auto kryt pre sneh dokonale pokrýva celú predné okno a stierač, ktoré zabraňujú snehu a ľadu budovanie a ušetríte čas a námahu.je to opatrenie, 143cm x 92 cm, vhodná najmä pre stredné a veľké autá a suv . 2. )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Čelné sklo Slnečník Windshiled UV ochranný Kryt Pre BMW X1 X2 X3 X4 X5 X6 X7 G20 G30 6GT E46 E90 E60 F10 E39 F30 E36

€7.65 - €13.90
( auto čelné sklo slnečník windshiled uv ochranný kryt pre bmw x1 x2 x3 x4 x5 x6 x7 g20 g30 6gt e46 e90 e60 f10 e39 f30 e36 popis: meno: auto slnečník funkcie 1. vysoko kvalitného materiálu, s funkciami: odolnosť proti opotrebeniu, starnutiu )
Pridať do zoznamu prianí

Nové Módne Kovové Nylon Auto Kľúčom Key ozdobná šnúrka na uniforme Keytags Auto Dekor Príslušenstvo Pre Kia Sportage 4 Rio 3 Picanto K5 Ceed JD Duše

€1.70 - €3.41
( zľavy pre hromadné objednávky!!! viac logá na predaj, prosím, zvoľte správny logo kúpiť popis: 1.100% úplne nové a vysokej kvality. 2.skvelý dizajn, prenášať nekonečnej zábavy, vo vás život. 3.jednoduchý, ale vynikajúci )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Škoda Kodiaq 2021-2023 Auto exteriéru Svetlomety PPF Farba ochranný Film Proti poškriabaniu Poškriabaniu opravy TPU film transparentné

€20.45 - €37.19
( dôležitá pripomienka: o tpu mäkké film: 1. tpu mäkké film je umývateľný a môže byť inštalovaný viackrát. 2. nestriekajte vodu ani čistiaci prostriedok vody na film a displeja ak chcete pomôcť vytlačiť bubliny. 3. mäkké film môže byť inštalovaný mnoho )
Pridať do zoznamu prianí

Kreatívne Don ' t Touch My Auto Obtlačky - Zábavné Exteriéru Auto Nálepky na Okno Príslušenstvo

€1.11 - €5.55
( kreatívne don ' t touch my auto obtlačky - zábavné exteriéru auto nálepky na okno príslušenstvo *veľkosť:1x1cm *vhodné sezóny: všetky ročné obdobia *platné príležitosti: v interiéri & vonku *materiál: vysoko kvalitného pvc, )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Toyota Prius 60 Série 2023 Auto Svetlomety Obočie Pásy Dekorácie Kryt Výbava Príslušenstvo ,4PCS

€19.40 - €40.41
( vyrobené z vysoko kvalitných abs farba pečiva a uv ošetrené na povrchu jednoduchá inštalácia s obojstranná páska v prípade, že spadne, stačí pridať niektoré pásky a nasaďte kryt späť na to,tak to bude fungovať poskytuje vysoko kvalitné a módne dekor štýlu, )
Pridať do zoznamu prianí

Americká Vlajka Samolepky Pre Nákladné automobily NÁS Vlajkou Krajiny, Nálepky Nepremokavé Obtlačok Na Auto Truck Van Okno Nárazníka Stenu Notebook Prilby

€2.65 - €5.29
( funkcie: americká vlajka nálepka lepí na povrchy miloval auto dokonale.je odolný, pohodlný a dlhotrvajúci za akékoľvek počasie. či chcete použiť ju vyzdobiť vaše auto, alebo ako dekorácia pre vaše okná a vyjadriť svoju lásku pre nás, táto americká )
Pridať do zoznamu prianí

Z nehrdzavejúcej Ocele Zapustené Namontované Poistky Mini Flush Mount Pádlo Rukoväť Zámok pre RV/Karavanu/Prívesu/Skrinka/Tool Box Atď.

€5.96 - €12.95
( 100% zbrusu nový mini zapustené namontované západku povrch a vysokým teplotám praktické používať, otvorte prstom, len priama náhrada,jednoduchá inštalácia sa vzťahujú na rv / karavanu / prívesu / karavan kabinetu / tool box atď. veľkosť:56*42mm materiál:zliatiny farba:strieborná obsah )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Strechy Batožiny Čistý Náklad Čisté Auto, úschovňa Batožiny Net na Pickup Truck SUV Strechy

€22.24 - €40.43
( popis cargo net je prenosné a vhodné použiť, môžete rozvinúť cargo sieť a zaistite ho v akejkoľvek polohe.inštalácia je jednoduchá a nevyžaduje žiadne ďalšie nástroje, šetrí čas a úsilie.ponúka vynikajúcu silu a všetko okolo ochranu pri strečing )
Pridať do zoznamu prianí

Pre KIA SELTOS 2021-2022 Auto Exteriéru Svetlometu Anti-scratch PPF precut Ochranný film Opravy film Auto samolepky Príslušenstvo

€27.22 - €32.00
( pre kia seltos 2021-2022 reflektor farba ochrany filmy súprava obsahuje pre-cut ppf prekrytie film pre: svetlomety vrátane súboru inštalácie nástroje a pokyny 7.5 mil vonkajší náter ochranný film strednodobé až 10 rokov jasné, )
Pridať do zoznamu prianí

20x Fluorescenčné Koleso Automobilu Reflexné Nálepky Pneumatiky Výstražné Nálepky Auto Zadné Výstražné, Reflexné Pásky Auto Univerzálne Príslušenstvo

€2.67 - €5.55
( špecifikácia: názov produktu: auto, koleso reflexné nálepky veľkosť: 9x0.7 cm inštalácia: kolies package: 20 ks funkcie: 1. náboj kolesa reflexné nálepky: v noci alebo v tmavom prostredí, tieto vysokej viditeľnosti )
Pridať do zoznamu prianí

90 cm Reflexné Auto Odtlačkový Bezpečnostné Upozornenie Reflektor Páska Auto Samolepky protizrážkové Upozornenie Reflektor Nálepky, Auto Príslušenstvo

€0.71 - €1.42
( funkcie: 1. nano spracovania, traceless samolepiace nálepky, 2. silný odráža, dlhý odraz vzdialenosť, takmer 300 m, 3. odolný voči vode, slnku odolný a rainproof, veľkú odolnosť a dlhú životnosť, 4. znížiť pravdepodobnosť nocturnally )