0

Menu

Pre Škoda Kodiaq 2021-2023 Auto exteriéru Svetlomety PPF Farba ochranný Film Proti poškriabaniu Poškriabaniu opravy TPU film transparentné

Shop: Vonkajšie Príslušenstvo
Pre Škoda Kodiaq 2021-2023 Auto exteriéru Svetlomety PPF Farba ochranný Film Proti poškriabaniu Poškriabaniu opravy TPU film transparentné

Pre Škoda Kodiaq 2021-2023 Auto exteriéru Svetlomety PPF Farba ochranný Film Proti poškriabaniu Poškriabaniu opravy TPU film transparentné

( 0 Recenzie )
€20.45 - €37.19
Sku: e219565

Informácie o výrobku

Dôležitá Pripomienka: O TPU Mäkké Film: 1. TPU mäkké film je umývateľný a môže byť inštalovaný viackrát. 2. Nestriekajte vodu ani čistiaci prostriedok vody na film a displeja ak chcete pomôcť vytlačiť bubliny. 3. Mäkké film môže byť inštalovaný mnoho krát, bez poškodenia.Ak je nainštalovaný nepodarilo, len ju odstrániť a nainštalovať ju znovu, až kým úspešný. 4.TPU je jeden druh gumy a to je elastický, ak je zatvorený, vyhladenie zmizne, keď ju držať na aute.Pokiaľ tam je diera, zložené nebude mať vplyv na inštaláciu.Na obrazovke musia byť vyčistené pred inštaláciou a zabezpečiť, že neexistujú žiadne prachu.Ak nie ste dobrý v DIY, je najlepšie sa opýtať miestnych profesionálnych inštalatérov o pomoc.Ale ak nenájdete to nepríjemné, môžete nainštalovať sami, ale môže byť veľa bubliniek po inštalácii, budete musieť vyskúšať opakovane, kým bublinky sú odstránené a inštalácia úspešná.Odoslať e-mail a dajte nám vedieť na prvý raz, Ak dostanete nefunkčný produktu(zlý výrobok), alebo chýba nejaký kus, potom zabezpečíme vám posielali novú zadarmo.

Pre Škoda Kodiaq 2021-2023 Exteriéru ochranný film,Pre LHD/Ľavej strane jednotky,RHD/Pravej strane jednotky Prosím, potvrďte svoju veľkosť obrazovky je kompatibilná s našimi položku, pred nákupom podľa obrázku a textu popis.Obutie: pre Škoda Kodiaq 2021-2023 Materiál:TPU Už ste niekedy zažili také problémy?Pôvodný auto prístroja navigačný / center dotykový displej nie sú chránené, ľahko poškriabať.proti poškriabaniu,účinne odolať nárazu tvrdého objekty a trenie, viac anti-scratch výkon.tak screen protector môže vám poskytnúť maximálnu ochranu pre váš milovaný carrsquos obrazovke.HD Transparentné, 99% Reprodukciu Farieb obnoviť true color, prinášať jasné a pravdivé navigácia pomocou skúsenosti,vysokým rozlíšením a veľkú odolnosť.Hladký na Dotyk Pocit, Povlak je možné účinne znížiť odtlačkov prstov a olej, hydrofóbna, rovnako ako bublina zadarmo; -ultra-tenké , lepšie hladké a dotyk pocit.

  • Obutie 1 - Pre Škoda Kodiaq Vonkajšie ochranné fólie
  • Položka Druh - Nálepky
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Umiestnenie Nálepky - Auto Svetla
  • Názov - Exteriér TPU ochranný film
  • Názov Modelu - Pre Škoda Kodiaq
  • farba 1 - Transparentné
  • farebný 2 - čierna
  • Package Zahrnuté - 1set x TPU Chránič film
  • Druh Materiálu - Pu
  • Obutie 2 - Auto svetlometov

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

2ks/Set Neviditeľná Lepiaca špz Držiteľ Vysokým teplotám Frameless Počasie-dôkaz Číslo Doska Držiakov

€1.40 - €2.32
( 1 pár lepidlo špz držiteľ frameless black počasie-dôkaz číslo doska držiak pre vozidlá popis: výrobok je odolný proti poveternostným vplyvom a teplo-odolný, ktoré dokáže odolať rôznych počasí a umývanie áut. hrajú frameless a lepidlo )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Toyota Prius 60 Série 2023 Auto Svetlomety Obočie Pásy Dekorácie Kryt Výbava Príslušenstvo ,4PCS

€19.40 - €40.41
( vyrobené z vysoko kvalitných abs farba pečiva a uv ošetrené na povrchu jednoduchá inštalácia s obojstranná páska v prípade, že spadne, stačí pridať niektoré pásky a nasaďte kryt späť na to,tak to bude fungovať poskytuje vysoko kvalitné a módne dekor štýlu, )
Pridať do zoznamu prianí

3D Kufri 4MATIC Znak, Odznak Nálepky Na Mercedes ML 320 GLA GLE 450 E350 GLB 250 C GLC 300 4 Matic Písmená Logo Príslušenstvo

€4.06 - €5.49
( 3d kufri 4matic znak, odznak nálepky na mercedes ml 320 gla gle 450 e350 glb 250 c glc 300 4 matic písmená logo príslušenstvo názov: mercedes 4 matic nálepky materiál: abs veľkosť: 148*23 mm balenie vrátane: 1pc 4matic znak nálepky )
Pridať do zoznamu prianí

BLKUOPAR pre Božiu Ruku, Auto Nálepky Karikatúra Osobnosť Obtlačky Tvorivé Zábavné čelné Sklo Caravan Dekor Auto Styling

€1.39 - €1.98
( o vinylové nálepky: tieto sú die-cut obtlačky to znamená, že nie je žiadny pozadí.ak je farba pozadia, obrázok slúži len ako príklad. farba pozadia bude farbu povrchu môžete umiestniť nálepku, alebo je jasné, či si ju na okno. vinylové )
Pridať do zoznamu prianí

Americká Vlajka Samolepky Pre Nákladné automobily NÁS Vlajkou Krajiny, Nálepky Nepremokavé Obtlačok Na Auto Truck Van Okno Nárazníka Stenu Notebook Prilby

€2.65 - €5.29
( funkcie: americká vlajka nálepka lepí na povrchy miloval auto dokonale.je odolný, pohodlný a dlhotrvajúci za akékoľvek počasie. či chcete použiť ju vyzdobiť vaše auto, alebo ako dekorácia pre vaše okná a vyjadriť svoju lásku pre nás, táto americká )
Pridať do zoznamu prianí

Závodné Bočné Dvere Nálepky Nastaviť Nepremokavé a Reflexné Auto Dekorácie Obtlačky 40 cm*20 cm

€2.92 - €14.60
( závodné bočné dvere nálepky nastaviť nepremokavé a reflexné auto dekorácie obtlačky 40 cm*20 cm *veľkosť;40x20cm *farba: *vhodné sezóny: všetky ročné obdobia *platné príležitosti: v interiéri & vonku *materiál: vysoko )
Pridať do zoznamu prianí

Zmenené Uhlíka 5 KS Auto Nálepky na Tlač Dekorácie Steny v Obývacej Izbe je Chladnička Umenie Roztomilý Nárazníka Vozidla Izba Notebook Batožiny Dieťa

€9.38 - €15.63
( ideálne pre akékoľvek auto alebo okno! naše nálepky sú tlačené na kvalitné, poveternostným vplyvom vinyl s žiarivé farby, ktoré vydržia až 5 rokov. nálepka sa dodáva v rôznych veľkostiach, ideálny pre váš telefón, notebook, alebo vozidlo, )
Pridať do zoznamu prianí

BYD pre byd séria Vyhradenej Auto prah pásy proti krokovanie ochranné pásy kufra proti poškriabaniu nálepky karbónová nálepka

€7.14 - €7.94
( používanie ekologických materiálov, bez zápachu, odolné proti poškriabaniu, prachotesný a vodotesný. nanesená lepiaca vrstva, ktorá používa automobilový špecifické lepidlo, ktoré má silnú priľnavosť a nezanecháva žiadne známky po torn otvorené. špecifikácia: )
Pridať do zoznamu prianí

Lamely Pre Hyundai Elantra 2023 Príslušenstvo CN7 7. 2021~2023 Avante i30 Sedan Prieduch Markíza Slnko, Dážď, Dym Stráže Príslušenstvo

€51.04 - €102.07
( lamely pre hyundai elantra 2023 príslušenstvo cn7 7. 2021~2023 avante i30 sedan prieduch markíza slnko, dážď, dym stráže príslušenstvo obutie:okno veterný štítok vlastné krajina pôvodu : cn(pôvodu) materiál : abs štýl:mimo mount )
Pridať do zoznamu prianí

Z nehrdzavejúcej Ocele Zapustené Namontované Poistky Mini Flush Mount Pádlo Rukoväť Zámok pre RV/Karavanu/Prívesu/Skrinka/Tool Box Atď.

€5.96 - €12.95
( 100% zbrusu nový mini zapustené namontované západku povrch a vysokým teplotám praktické používať, otvorte prstom, len priama náhrada,jednoduchá inštalácia sa vzťahujú na rv / karavanu / prívesu / karavan kabinetu / tool box atď. veľkosť:56*42mm materiál:zliatiny farba:strieborná obsah )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Strechy Batožiny Čistý Náklad Čisté Auto, úschovňa Batožiny Net na Pickup Truck SUV Strechy

€22.24 - €40.43
( popis cargo net je prenosné a vhodné použiť, môžete rozvinúť cargo sieť a zaistite ho v akejkoľvek polohe.inštalácia je jednoduchá a nevyžaduje žiadne ďalšie nástroje, šetrí čas a úsilie.ponúka vynikajúcu silu a všetko okolo ochranu pri strečing )
Pridať do zoznamu prianí

3D Kovové Auto Nálepky s Logom Označovanie Znak, Odznak Obtlačky pre Toyota GR Šport Gazoo Racing C-H RAV4 Mirai Avensis Prado Camry Rav4

€2.64
( funkcia: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. aby vaše auto chladnejšie a stal jedinečný na ceste. jednoduchá inštalácia, stačí vložiť ho a vložiť ho. univerzálny, ktoré sa vzťahujú na všetky vozidlá. poznámka: 1.pred )
Pridať do zoznamu prianí

EARLFAMILY 13 cm x 9.3 cm pre Roztomilý Ghost Ukážky Karikatúry Auto Samolepky čelné Sklo Windows Obtlačky chranenim SUV Auto Styling

€1.77 - €2.27
( ak máte ďalšie potreby, môžete ma kontaktovať podpora veľkoobchod / support vlastné nálepky popis: nálepky nalepiť na takmer všetky ploché povrchy!len kôra a držať!dlho trvajúce 5+ rok života pre vonkajšie a 7 + vnútorné odolnosť ozdobte: )
Pridať do zoznamu prianí

Pre KIA SELTOS 2021-2022 Auto Exteriéru Svetlometu Anti-scratch PPF precut Ochranný film Opravy film Auto samolepky Príslušenstvo

€27.22 - €32.00
( pre kia seltos 2021-2022 reflektor farba ochrany filmy súprava obsahuje pre-cut ppf prekrytie film pre: svetlomety vrátane súboru inštalácie nástroje a pokyny 7.5 mil vonkajší náter ochranný film strednodobé až 10 rokov jasné, )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Hyundai I30 I30N MK3 2017-2019 Predných Svetlometov Kryt Obloha Pásy Obočie Kryt Výbava Nálepky

€13.75 - €26.96
( aby vaše auto vyzerá viac v pohode a výrazné. zlepšuje vzhľad a dodáva štýlový individualizmus. prachotesný, účinný pre korózie, deformácie a farby nevyblednú ochranu. zabrániť auta z toho, škrabanie a zlepšiť úroveň výzdoba auta. jednoduchá )
Pridať do zoznamu prianí

Funny Auto Nálepky Úsmev Amulet Odtlačkový Auto Čelné sklo Vinylové Nálepky chranenim Príslušenstvo Nálepky,20 cm*14 cm

€1.32 - €6.61
( szwl funny auto nálepky úsmev amulet odtlačkový auto čelné sklo vinylové nálepky chranenim príslušenstvo nálepky,20 cm*14 cm funkcie: 100% zbrusu nový a kvalitný a univerzálny obutie na všetky vozidlá zdobiť vaše auto s osobné auto obtisky, )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Univerzálny, Šport Racing Prúžok Grafické Nálepky Na Truck Auto karosérie Bočné Dvierka

€12.47 - €14.67
( popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné jednoduchý a lacný spôsob, ako upgrade pre vaše vozidlo, exteriér to sa bude dať vaše auto elegantný a luxusný vzhľad aby vaše auto viac cool urob si sám vlastné osobné auto veľkosť: )
Pridať do zoznamu prianí

Pre HYUNDAI SANTA FE 2021-2022 Auto Exteriéru Svetlometu Anti-scratch PPF precut Ochranný film Opravy film samolepky Príslušenstvo

€13.51 - €36.58
( pre hyundai santa fe 2021-2022 reflektor farba ochrany filmy súprava obsahuje pre-cut ppf prekrytie film pre: svetlomety vrátane súboru inštalácie nástroje a pokyny 7.5 mil vonkajší náter ochranný film strednodobé až 10 rokov jasné, )